Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei din 8 August 2018

Written By NIKE B. on miercuri, 8 august 2018 | 05:45


Horoscop pentru femei din 8 August 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Sunt doua cai de a iesi din datorii: fie castigi mai mult, fie cheltui mai putin. Asa ca, oricare ar fi, trebuie sa iei o decizie, pentru ca unele datorii se cer platite imediat.

Horoscop pentru femeia din Taur

Hotararea ta nu cunoaste limite astazi. Cum spune o vorba veche, "tai si spanzuri" tot ce iti iese in cale, fara sa tii cont de cine sau ce pui la pamant. Putina sensibilitate nu ar strica, in ciuda faptului ca te poate incetini din drum!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astazi va veti simti obosit din cauza suprasolicitarii la care va supun cei din jur. Va fi o reala incercare sa echilibrati angajamentele sociale cu cele legate de munca. Simtiti nevoia sa comunicati cu oameni idealisti si sa faceti pace cu trecutul, pentru a intampina viitorul.





Horoscop pentru femeia din Rac

Constientizezi mult mai bine care e situatia financiara in care te afli si deciziile pe care le iei sunt inspirate. Ai o capacitate de decizie demna de invidiat, care te scoate din ceea ce parea a fi un drum infundat.

Horoscop pentru femeia din Leu

Astazi nu e bine sa iti exprimi parerile cu privire la munca celor din jur, chiar daca incerci o usoara dezamagire in acest sens. Gandeste-te ca si tu ai gresit, la randul tau si nu e bine sa accentuezi acest lucru la altii, mai ales cand problema e inca proaspata!






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Schimbarile din camin necesita gandire atenta. Orice decizie pe care o iei nu te afecteaza numai pe tine, ci si pe cei dragi. Pune in cumpana binele tau si binele lor, inainte de a lua o hotarare!





Horoscop pentru femeia din Balanță

Originalitatea de care dati dovada va va aduce intelegerea si aprecierea celor din jur astazi. Daca va lasati la suprafata latura mai zburdalnica, veti castiga atat beneficii pe plan profesional, cat si pe cel social.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Protejarea a ceea ce iti apartine e reactia cea mai buna pe care o poti avea, atunci cand cineva incearca sa iti testeze integritatea. Pastreaza planul asa cum l-ai conceput, chiar daca exista persoane care incearca sa te abata din drum!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Trebuie sa iti fie clar ca, daca vrei sa ai succes, trebuie sa iti planifici eficient timpul. Chiar daca nu iti surade ideea, va trebui sa iti pui la punct orarul, in asa fel incat fiecare detaliu sa fie programat.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Cei din jur incep sa vada cu ochi rai dorinta ta permanenta de a avea succes. Ce e drept, nu esti departe de la un tel bine fixat, la o adevarata obsesie. Incearca sa iti temperezi avantul.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Un eveniment fericit nu are sens daca nu iti dai seama ca se intampla. Tine ochii in patru, pentru ca nonsalanta te poate face sa treci pe langa fericire, in timp ce te impiedici de detalii minore.





Horoscop pentru femeia din Pești

E cazul sa arati lumii de ce esti in stare. Chiar daca asta inseamna sa iti mobilizezi toata energia, pentru a le demonstra ca nu e de glumit cu tine atunci cand tintele iti sunt precise.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții