Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de 22 August 2018

Written By NIKE B. on marți, 21 august 2018 | 06:12


Horoscopul zilei de 22 August 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Astazi pari sa pui mai mult pret pe pragmatism in relatiile socio-profesionale, desi nu poti ignora dorinta de a ii impaca pe toti. Cariera are prioritate si asta iti va afecta intr-o anume masura legatura cu persoana iubita. Este indicat sa profiti de orele diminetii pentru a afla informatiile importante de care ai nevoie si de a tine cont de intuitiile pe care le ai, acestea fiind destul de precise. Nu duci lipsa de entuziasm, trebuie insa sa clarifici limita pana unde iti asumi riscuri.




Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Ambianta de la locul de munca devine una mult mai placuta insa ambitiile tale in legatura cu unele studii aprofundate sau alte forme de specializare risca sa pericliteze relatia cu colegii. Asa ca, nu le da curs atata timp cat nu stii daca iti sunt cu adevarat de folos scopurilor tale sau sunt o chestiune de orgoliu. Daca te mentii detasat, vei putea sa-ti dai seama cine te sustine sincer si cine nu.









Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Faptul ca esti orientat astazi mai mult catre afaceri in dauna petrecerii timpului alaturi de copiii sau de persoana iubita iti poate aduce o anume stare de disconfort, insa momentele de intimitate nu par prioritare. Abilitatea de a iti descoase colegii se poate solda cu obtinerea unor informatii care iti confera un plus de putere. Totusi, important este sa nu te iluzionezi, crezand ca stii chiar totul.




Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Reactia partenerului tau conteaza pentru tine insa tendinta va fi sa pastrezi o oarecare detasare aparenta, preferand sa-ti cenzurezi reactiile emotionale. Si, desi este un rastimp favorabil pentru a atinge cele mai delicate subiecte in relatia cu cei dragi, este recomandat ca mai intai sa incerci sa le intelegi motivatiile personale. Altfel, e posibil sa nu ajungi la armonia la care sincer aspiri.




Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Desi dedici cea mai mare parte a energiei tale ducerii la indeplinire a responsabilitatilor cotidiene, refugiindu-te in munca, esti provocat sa lucrezi si la capitolul comunicare si la intretinerea unor bune relatii cu colegii. Cauta sa te sfatuiesti cu cineva din familie, aici avand cele mai bune sanse sa te lamuresti daca afacerile pe care le ai in vedere sunt viabile sau daca prezinta riscuri ascunse.








Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Daca iti pui ambitia la lucru, astazi poti obtine rezultate de pe urma capacitatii tale creative, dar cu conditia sa ai grija sa fii cat mai bine informat, fie prin propria munca de cercetare, fie sfatuindu-te cu cineva de incredere. La capitolul finante, tentatia de a cheltui cumparand obiecte decorative sau de infrumusetare poate veni in contradictie cu recomandarile de austeritate sugerate celor dragi.




Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Venus, stapana zodiei tale ar trebui sa iti aduca satisfactii personale legate de imaginea ta si sa te bucuri mai mult de pe urma contactelor sociale. Asta daca reusesti sa te mobilizezi, rezolvand chestiunile domestice care par sa nu sufere amanare si care necesita multa atentie in privinta finantelor. Incearca sa evaluezi corect daca poti urma cu strictete programul activitatilor de rutina.




Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Discutiile care se incadreaza in expresia "scurt si concis" creioneaza tipul de dialog pe care il vei prefera astazi. Oricum, nu te simti confortabil nici sa-ti arati sentimentele, nici sa-ti pierzi timpul cu complimente siropoase. Si, desi poate ti se va reprosa ca esti cam retinut, atitudinea iti este benefica mai ales in relatia de iubire, unde e nevoie sa te lamuresti daca nu te-ai entuziasmat inutil.




Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Pe fondul acesta dornic de a-ti asuma destule riscuri si initiative, tendinta de azi de a fi mai cumpatat din punct de vedere financiar nu este de neglijat, mai ales ca poti avea niste banuieli care sunt destul de aproape de adevar. Prietenii sau cei pe care te bazezi s-ar putea sa nu fie tocmai de incredere, de aceea e recomandat sa incerci sa afli mai intai ce anume le motiveaza actiunile.









Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Oricat ai dori sa ai bune relatii cu cei din jur si mai ales cu sefii, preferi sa acorzi atentie mentinerii unei imagini profesioniste si responsabile, poate usor autoritare. Vrei sa dovedesti ca esti stapan pe situatie si esti destul de abil sa afli informatii utile de la prieteni sau din cercurile in care activezi, reusind sa empatizezi cu cei din jur, fara insa a te abate de la esential.




Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Tendinta perioadei este incurajatoare pentru tot felul de contacte sociale, de extindere a cercurilor relationale, frecvent pe considerente legate de acumularea sau impartasirea de cunostinte. Totusi, astazi preferi sa te retragi pentru a pune la punct pas cu pas strategia planurilor tale si nu ar fi rau daca ai reusi sa obtii o imagine cat mai realista asupra castigurilor pe care le preconizezi.




Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Trebuie sa fii constient ca nu poti fi echitabil in relatiile de afaceri, mai ales cu prietenii, si in acelasi timp sa iesi in evidenta urmandu-ti planurile tale ambitioase. Daca reusesti sa afli eventual si cateva chichite legislative, te poti afla din start avantajat. Totul este sa fii foarte sigur de ceea ce vrei, ca nu sunt doar vise utopice si abia apoi sa te lasi condus de inspiratie.




0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții