Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop pentru femei din 21 August 2018

Written By NIKE B. on marți, 21 august 2018 | 06:06


Horoscop pentru femei din 21 August 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Aveti o energie debordanta, care va face sa va angajati intr-un sir de activitati fizice. Noi proiecte, cu perspective de castiguri in plus, apar la orizont. Incercati sa va menajati totusi.




Horoscop pentru femeia din Taur

Sunteti prea sincer cu cineva din anturaj si, chiar daca aveti o atitudine justa, atrageti antipatii. Suferiti de schimbari bruste de dispozitie. Renuntati la dulciuri, asta va va domoli anxietatea.




Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astazi sunteti deosebit de cheltuitor si va atrag tot soiul de lucruri extravagante, dar inutile. Riscati sa fiti inselat cu usurinta de oamenii de vanzari care va ies in cale.








Horoscop pentru femeia din Rac

Diplomatia si atentia la sentimentele celor din jur te duc departe astazi. Afiseaza cea mai draguta latura a ta, daca doresti sa iti deschizi usi noi.




Horoscop pentru femeia din Leu

Aveti tendinta sa fiti generos fata de lucrurile frumoase, dar ar fi bine sa strangeti cureaua. Puneti prea mare pret pe calitatea lucrurilor. E o perioada perfecta pentru petreceri, cat timp evitati excesele.









Horoscop pentru femeia din Fecioară

Sunt binevenite calatoriile de scurta durata. Discutiile sentimentale cu partenerul vor fi in avantajul dumneavoastra. Aveti o stare nostalgica si ar fi bine sas va exprimati sentimentele, pentru a nu intra in situatii jenante.








Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi veti avea nevoie sa lucrati mai atent la organizarea timpului dumneavoastra, pentru a nu fi constrans de implicarea celor din jur in propriile probleme. Veti obosi daca veti continua sa inaintati impotriva curentului. Se intrevede o negociere legata de lucruri neplacute care va sunt impuse de altii.









Horoscop pentru femeia din Scorpion

Trecutul va ajunge din urma si asta va inhiba interactiunile cu cei din jur. Veti spori esecul relatiilor daca va prelungiti efectele trecutului in prezent. Nu ii judecati pe cei din jur pe baza experientelor anterioare.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Accentul cade pe sfera domestica. O seara intima, romantism si momente speciale sunt temele zilei. Atentie la un membru mai tanar al familiei care are probleme.




Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi trebuie sa alegeti intre a face bani si a va distra. Ambele nu sunt posibile. Nu trebuie sa va pretati la munca umilitoare, chiar daca asta promite castiguri in plus. Concentrati-va pe spiritul dumneavoastra si veti avea parte si de succes profesional.





Horoscop pentru femeia din Vărsător

Problemele financiare sunt in centrul atentiei. Relatia cu o persoana influenta va aduce beneficii in acest domeniu. Planurile noi sunt favorizate, mai ales ca cei din jur sunt alaturi de dumneavoastra.








Horoscop pentru femeia din Pești

Un plan pe termen scurt e pe cale sa fie dus la bun sfarsit. Eforturile dumnevoastra vor aduce rezultate nesperate.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții