Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei din 12 August 2018

Written By NIKE B. on duminică, 12 august 2018 | 06:51


Horoscop pentru femei din 12 August 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi, daca ti s-a oprit mintea la o anumita persoana, nu trebuie decat sa ii ceri o intalnire si ai terminat treaba. Restul va veni de la sine, sau din partea celuilalt.


Horoscop pentru femeia din Taur

Un sentiment de compasine si caldura te invaluie si asta se vede mai ales in atitudinea ta fata de partenerul de viata. Profita de aceste sentimente acum, cat te incearca, pentru a reincarca bateriile celui drag cu energia ta pozitiva.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astazi, prezenta unei persoane care detine o autoritate starneste multe tensiuni, atat interne, cat si externe. Cu toate acestea, tensiunile se transforma in scantei, care dau nastere focului intre voi.






Horoscop pentru femeia din Rac

E posibil ca tranzitul planetar de azi sa va aduca sansa unei intalniri surprinzatoare cu o persoana. Aceasta persoana s-ar putea sa va trezeasca amintiri legate de o alta persoana pe care ati cunoscut-o candva si de timpul petrecut impreuna. Insa actuala intalnire se va dovedi a fi diferita din multe puncte de vedere: va va oferi sansa de a va lansa in activitati noi si interesante si de a oameni pe masura. Pregatiti-va sa fiti luat prin surprindere!


Horoscop pentru femeia din Leu

Ai tot asteptat momentul perfect pentru a pasi inainte a unei persoane care ti-a atras atentia si, din cauza ca ai tot amanat, constati ca cineva ti-a luat-o inainte. Dezamagirea nu e mica, dar poate ca inveti ceva din asta...







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ai intrat intr-o relatie de curand care, pe cat de intensa parea, pe atat de scurta a fost. Nu e cazul sa te intrebi daca ai trecut pe langa sufletul tau pereche, in curand te vei convinge ca nu a fost asa.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi, pozitia planetelor ar putea sa-ti dea exact ce ai nevoie pentru a face schimbarile necesare într-o anumita relatie. Poate te intrebi cum vei face asta dar exact atitudinea asta oarecum defensiva si sovaielnica este ceea ce te-a oprit sa progresezi. Astazi vei vedea ca posezi tot curajul necesar si toata energia trebuitoare sa faci ceea ce trebuie facut.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ziua de azi te aduce in punctul in care iti doresti ca o anumita relatie sa devina mai profunda. Partenerul de viata iti reproseaza ca, adesea, ai o atitudine prea detasata si va trebui sa ii arati ca nu iti este frica de un angajament mai profund.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

De obicei, esti de acord cu orice sugestie din partea partenerului de viata, cu privire la anumite probleme contentioase. Astazi insa simti ca, daca mai continui asa, iti lasi la o parte propriile pareri, doar ca sa ii faci pe plac. Gandeste-te bine, inainte de a isca disutii tensionate.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Energiile zilei te fac sa iti dai seama cat de mult noroc ai. Perechea ta te copleseste cu atentie, tandrete si afectiune. Ce ti-ai putea dori mai mult?



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Atitudinea ta e mai degraba salbatica decat originala si mai mult aventuroasa decat diferita. Iti doresti sa iesi in anonimat si crezi ca nonconformismul e cheia, cand ceea ce faci tu este sa te supui riscului de a face gesturi necumpatate.






Horoscop pentru femeia din Pești

Energiile zilei iti scot la iveala latura seducatoare. Ai o atitudine foarte senzuala, care, completata cu o tinuta provocatoare, iti vor garanta inima persoanei pe care vrei sa o cuceresti.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții