Horoscopul Săptămânii 18-24 martie 2024

Horoscop Urania Provocări pentru Săptămâna 18-24 martie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodi...

Horoscop Urania săptămâna 11–17 august 2018 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 11 august 2018 | 09:15



Horoscop Urania săptămâna 11–17 august 2018 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 11–17 august 2018. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 11–17 august 2018

Horoscop Urania Berbec

Între 11 și 12 august dimineața, mintea acestor persoane nu va fi nicicum la lucruri serioase: gândurile le vor fugi la distracție, la petrecerea programată, la destindere și la eschivarea de activitățile greoaie, plictisitoare ori la evadarea din rigorile programului fix de muncă prin subterfugii agreabile. Pe 11 august, va avea loc faza de Lună Nouă în Leu, în acest sector al plăcerilor vieții și al relațiilor sentimentale, marcând, poate, începutul unei noi povești de dragoste ori a reevaluării uneia, care durează de ceva vreme, și căreia îi mai dau o șansă. Posibilitatea de a concepe un copil, mai ales în cazul celor care își doresc acest lucru iar evenimentul a întârziat să se producă. Între 12 august, după ora 08:59′, și 14 august dimineața, nevoia de a fi harnici și eficienți. Discrete tulburări care privesc organele localizate în zona abdomenului. Pe 12 august, Marte va reveni în zodia Capricornului, pe care a tranzitat-o între 17 martie – 16 mai 2018 și va reedita secvențele de viață care s-au derulat în acea perioadă, mai ales, între 12 și 16 mai, influențându-i pe cei care au Ascendentul între 27° și 29°59′ Capricorn. Etapa, care va dura până pe 11 septembrie, va privi casa a X-a a carierei acestor nativi. Între 14 august, după ora 07:56′, și 16 august, la amiază, ameliorări a relațiilor dintre soți, împăcări sau concesii reciproce care fac posibil dialogul, calmarea spiritelor, găsirea unei soluții convenabile pentru părțile aflate în conflict; pași utili sau corecți pe fondul desfășurării unui proces. Între 16 august, după ora 11:56′, și 17 august, efort de a ajunge la adevăr, de a descifra un mecanism care nu funcționează în avantajul lor și care îi împiedică să rezolve o chestiune de bani, bunuri materiale sau avantaje la care speră de mult timp. Prietenii le pot face Berbecilor surprize neplăcute, întreaga săptămână.




Horoscop Taur pentru săptămâna 11–17 august 2018

Horoscop Urania Taur

Între 11 și 12 august dimineața, intervenție autoritară în chestiunile de familie. Reluarea unor teme mai vechi, nelămurite sau încâlcite, pe care Taurii vor avea tendința să le tranșeze fără prea multe menajamente. Pe 11 august, va avea loc faza de Lună Nouă în Leu care va da acestui sector o dinamică aparte, punând în discuție patrimoniul personal sau pe cel în regim de co-proprietate cu părinții ori bunicii. Situații critice în plan public, social, profesional care aruncă o umbră de neliniște asupra bunurilor deținute de un nativ care iva lua măsuri de protejare a averii sale. Între 12 august, după ora 08:59′, și 14 august dimineața, calcule sentimentale, cântărire „la rece' a unor frământări afective care îl plictisesc pe câte un nativ, care își propune să vadă cât mai merită să investească într-o relație care nu merge prea bine. Pe 12 august, Marte va reveni în zodia Capricornului, pe care a tranzitat-o între 17 martie – 16 mai 2018, și va reedita secvențele de viață care s-au derulat în acea perioadă, mai ales, între 12 și 16 mai, influențându-i pe cei care au Ascendentul între 27° și 29°59′ Capricorn. Etapa, care va dura până pe 11 septembrie, va privi casa a IX-a a conștiinței înalte, studiilor superioare a perfecționării și a reprezentărilor despre lume și viață. Între 14 august, după ora 07:56′, și 16 august, la amiază, ameliorări, uneori semnificative, ale stării de sănătate, alterate în ultima vreme de disfuncții care dispar ca prin minune ori care sunt pe cale să dispară definitiv. Nu vă iluzionați că medicamentele își fac fectul: vor contribui și astrele la asta. Între 16 august, după ora 11:56′, și 17 august, Taurii ar putea constata că unele persoane, considerate grosso modo „parteneri', devin ostile, necooperante, egoiste sau periculoase. Neplăceri în plan profesional, care lezează imaginea nativilor în funcție de locul și rolul lor în societate.









Horoscop Gemeni pentru săptămâna 11–17 august 2018

Horoscop Urania Gemeni

Între 11 și 12 august dimineața, informații menite să completeze cunoștințele sau să le corecteze pe cele perimate; Gemenii care vor lua cuvântul în întruniri publice sau în cadrul unor ședințe vor impresiona prin felul autoritar, de „specialist în domeniu', cu care vor aborda tema în discuție. Aspect bun pentru cei care vor susține examene, în ciuda marii încărcături energetice exercitate de Luna Nouă în Leu, din 11 august, asupra casei a III-a. În acest răstimp, deplasările se pot complica din senin. Între 12 august, după ora 08:59′, și 14 august dimineața, preocupări casnice executate fără entuziasm dar cu sentimentul datoriei necesare față de gospodărie, ordine și igienă. Pe 12 august, Marte va reveni în zodia Capricornului, pe care a tranzitat-o între 17 martie – 16 mai 2018, și va reedita secvențele de viață care s-au derulat în acea perioadă, mai ales, între 12 și 16 mai, influențându-i pe cei care au Ascendentul între 27° și 29°59′ Capricorn. Etapa, care va dura până pe 11 septembrie, va privi casa a VIII-a a moștenirilor, a beneficiilor, a sponsorizărilor dar și a încercărilor majore pentru corpul fizic. Între 14 august, după ora 07:56′, și 16 august, la amiază, univers afectiv eliberat de griji, mare disponibilitate pentru prieteniile de o seară, pentru aventurile fără implicații serioase, fără angajamentele și promisiuni. Gemenii se vor lăsa duși de valul evenimentelor, în funcție de felul în care, o ofertă de moment, îi atrage sau sau le stârnește interesul. Aspect bun pentru toți cei care desfășoară activități cu publicul (actori, interpreți de toate genurile, cântăreți, artiști plastici, creatori de modă, designeri, bijutieri, decoratori și scenografi). Între 16 august, după ora 11:56′, și 17 august, posibilă răceală, viroză, infecție dentară, intervenție stomatologică, disfuncție urinară sau genitală în urma unei intervenții chirurgicale sau exploratorii.

Horoscop Rac pentru săptămâna 11–17 august 2018

Horoscop Urania Rac

Între 11 și 12 august dimineața, abordare frontală a unor nereguli financiare. Efort de a dezmorți niște demersuri, făcute până acum fără nici un rezultat, din perspectiva unei noi abordări. Luna Nouă în Leu, care va avea loc în ziua de 11 august, ar putea aduce o întorsătură de situație favorabilă lor. Între 12 august, după ora 08:59′, și 14 august dimineața, Racii nu vor avea o prea mult entuziasm să susțină activități publice în care ar fi nevoie să vorbească în fața unei asistențe. Perioadă bună însă pentru studiu și sintetizarea cunoștințelor. Pe 12 august, Marte va reveni în zodia Capricornului, pe care a tranzitat-o între 17 martie – 16 mai 2018, și va reedita secvențele de viață care s-au derulat în acea perioadă, mai ales, între 12 și 16 mai, influențându-i pe cei care au Ascendentul între 27° și 29°59′ Capricorn. Etapa, care va dura până pe 11 septembrie, va privi casa a VII-a a relațiilor parteneriale, a căsniciei, a dușmanilor, a contractelor și a proceselor. Blocaje, amânări sau parcurs încurcat și obstrucționat de intervenția unor persoane și/sau instituții tangente cu un conflict de interese ce se desfășoară în instanță. Între 14 august, după ora 07:56′, și 16 august, la amiază, dorința de a face schimbări de ordin estetic în casă (reamenajare, cumpărarea unor obiecte de uz casnic) care să le facă viața mai plăcută și mai frumoasă. Între 16 august, după ora 11:56′, și 17 august sentimente răscolite, aduceri aminte care stârnesc regrete, lacrimi, melancolie; uneori, acestea îi pot împinge pe unii nativi la replieri afective și la revizuirea atitudinii, devenind, exigenți, pretențioși, revendicativi, posesivi sau geloși. Secvența are însă o valoare importantă pentru creatorii din toate domeniile vieții artistice și pentru cei care au preocupări de ordin moral, religios, filosofic, filantropic, justițiar.







Horoscop Leu pentru săptămâna 11–17 august 2018

Horoscop Urania Leu

Între 11 și 12 august dimineața, moment al unei intense solicitări organice și psihice sporite și diversificate în efectele ei de vibrația specială a Lunii Noi în Leu din 11 august care va opera pe casa I a personalității acestor nativi. Unii se vor simți obosiți, alții vor fi neliniștiți, agitați sau vor fi hiperactivi neputând să-și găsească liniștea până târziu în noapte, când somnul va refuza să se instaleze. Postura mai presupune încheierea etapei deschise cu un în an urmă, într-un context asemănător, și deschiderea altuia nou, care va dura până în vara lui 2019. Între 12 august, după ora 08:59′, și 14 august dimineața, nevoia de ordine în idei, intenții și decizii privitoare la bani, salariu, venituri, în general, și activitatea care le-ar putea produce. Pe 12 august, Marte va reveni în zodia Capricornului, pe care a tranzitat-o între 17 martie – 16 mai 2018, și va reedita secvențele de viață care s-au derulat în acea perioadă, mai ales, între 12 și 16 mai, influențându-i pe cei care au Ascendentul între 27° și 29°59′ Capricorn. Etapa, care va dura până pe 11 septembrie, va privi casa a VI-a a sănătății și a muncii. Între 14 august, după ora 07:56′, și 16 august, la amiază, moment plăcut din perspectiva unor relații vesele, armonioase sau profitabile cu frații, vecinii, tovarășii de drum sau de conlocuire temporară (în vacanță sau în excursie, de exemplu). Context astral ce poate fi denumit, fără doar și poate, norocos, din perspectiva Micului Benefic (Venus) care se află în tranzit prin casa a III-a a examenelor; vești bune, noroc la informații utile, deplasări cu spor, eficiente, în cadrul cărora Leii pot pune multe lucruri la punct. Între 16 august, după ora 11:56′, și 17 august revenirea, reînnodarea sau reeditarea unor stări de spirit antipatice în relațiile de familie. Cineva intenționează să-l păcălească pe Leu.






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 11–17 august 2018

Horoscop Urania Fecioara

Între 11 și 12 august dimineața, impulsurile existențiale îi motivează pe nativi să treacă la fapte: se pregătesc psihic, se întăresc moral, decid să abordeze fără șovăială secvențele de viață care îi iau cu asalt, fără teamă, fără ezitări, în forță și cu încredere. Faza de Lună Nouă în Leu, care va avea loc pe 11 august, va avea rostul factorului declanșator al acestor tendințe sau chiar al coagulării unor idei, confuze până mai ieri. Posibilă iluminare, trezire la viață, dumerire, descoperire de sine sau revelație. Între 12 august, după ora 08:59′, și 14 august dimineața, Fecioarele vor încerca să-și „administreze' cât mai bine viața curentă și activitatea; simț practic, fugă de lene, de neglijență sau de superficialitate. Pe 12 august, Marte va reveni în zodia Capricornului, pe care a tranzitat-o între 17 martie – 16 mai 2018, și va reedita secvențele de viață care s-au derulat în acea perioadă, mai ales, între 12 și 16 mai, influențându-i pe cei care au Ascendentul între 27° și 29°59′ Capricorn. Etapa, care va dura până pe 11 septembrie, va privi casa a V-a a sentimentelor, a copiilor și a plăcerilor. Între 14 august, după ora 07:56′, și 16 august, la amiază, noroc la bani în diferite și nenumărate ipostaze. Câștigurile, chiar dacă nu vor fi mari, vor fi utile, mai ales dacă nativii vor avea posibilitatea să câștige, în acele zile, bani din mai multe locuri și de pe urma mai multor activități. Între 16 august, după ora 11:56′, și 17 august, fel de a vorbi care nu va atrage simpatia asupra nativilor. Chiar dacă au un motiv real și au dreptate, Fecioarele este bine să poarte dialoguri cu grijă pentru politețe, respect, delicatețe și să facă uz de diplomație pentru a nu compromite relațiile care evoluează anevoios în ultima vreme, mai ales cu persoanele care nu fac parte din cercul lor de prieteni apropiați sau sunt mai sensibile.

Horoscop Balanță pentru săptămâna 11–17 august 2018

Horoscop Urania Balanta

Între 11 și 12 august dimineața, relații autoritare cu prietenii; Balanțele vor avea tendința să-și impună punctul de vedere într-un grup de cunoscuți fie prin ideile pe care le apără sau proiectele pe care le susțin. Situație specială, eveniment care dă o nouă valoare sau construiește o nouă etapă în relațiile nativului cu apropiații înlesnită sau provocată de vocația fazei de Lună Nouă în Leu din 11 august de a aduce elemente noutate în domeniul în care se produce (casa a XI-a). Între 12 august, după ora 08:59′, și 14 august dimineața, discrete chestiuni de echilibru interior, nativii vor face efortul să rămână lucizi, logici și atenți la detalii. Pe 12 august, Marte va reveni în zodia Capricornului, pe care a tranzitat-o între 17 martie – 16 mai 2018 și va reedita secvențele de viață care s-au derulat în acea perioadă, mai ales, între 12 și 16 mai, influențându-i pe cei care au Ascendentul între 27° și 29°59′ Capricorn. Etapa, care va dura până pe 11 septembrie, va privi casa a IV-a a relațiilor de familie și a tuturor problemelor patrimoniale și locative, gospodărești. Între 14 august, după ora 07:56′, și 16 august, la amiază, Luna va străbate zodia Balanței și le va da persoanelor născute în acest semn zodiacal o atitudine relaxată și detașată de factorii de stres. Balanțele pot face o impresie frumoasă prin felul de a fi, de a se purta, de a vorbi ori chiar prin felul în care arată, se îmbracă, râd, glumesc, se bucură de viață. Venus, în tranzit prin semnul lor natal, le temperează excesele și-i face plăcuți în familie, în societate sau în relațiile de cuplu. Între 16 august, după ora 11:56′, și 17 august îngrijorări sau enervări provocate de nereguli bănești, salariale sau legate de regimul veniturilor, în general. Posibile constatări surprinzătoare cu privire la natura unei persoane la care țin și care-i poate dezamăgi sau amărî.








Horoscop Scorpion pentru săptămâna 11–17 august 2018

Horoscop Urania Scorpion

Între 11 și 12 august dimineața, cariera va fi principala preocupare pentru Scorpionii care vor primi impulsurile Lunii Noi în Leu, din 11 august, pe casa a X-a a carierei și a succesului. Ar putea fi vorba de un „prag de trece' în activitatea profesională sau în statutul lor social care indică detașarea de o etapă ce ține de trecut și implicarea în ipostaze noi care au vocația și virtutea viitorului. Între 12 august, după ora 08:59′, și 14 august dimineața, preocuparea de a da un statut foarte clar relațiilor cu diferite persoane intrate relativ curând în cercul lor de apropiați. Interes pentru relațiile utile sau activități comune care se află în stadiul de proiect. Pe 12 august, Marte va reveni în zodia Capricornului, pe care a tranzitat-o între 17 martie – 16 mai 2018, și va reedita secvențele de viață care s-au derulat în acea perioadă, mai ales, între 12 și 16 mai, influențându-i pe cei care au Ascendentul între 27° și 29°59′ Capricorn. Etapa, care va dura până pe 11 septembrie, va privi casa a III-a a deplasărilor de scurtă durată sau pe distanțe mici, a schimburilor de informații, a învățăturii și a relațiilor cu frații. Între 14 august, după ora 07:56′, și 16 august, la amiază, calm interior instalat grație planetei Venus, odată intrate în domiciliu ceea ce le va permite Scorpionilor ca, în funcție de vârstă, premise personale și loc în societate, să accepte unele circumstanțe de viață. Faptul că vor putea gândi detașați de patimă și frământări le va da posibilitatea să ajungă, mai repede decât în alte dăți, la adevăr sau la calea cea dreaptă. Între 16 august, după ora 11:56′, și 17 august dorința de a rezolva cât mai repede dar în condiții de legalitate o chestiune bănească sau o pricină salarială. Întreaga săptămână, sectorul casă/gospodărie/familie va sta sub semnul unei surprize neplăcute sau al unei pierderi ori al unui conflict sonor cu rudele.




Horoscop Săgetător pentru săptămâna 11–17 august 2018

Horoscop Urania Săgetător

Între 11 și 12 august dimineața, universul reprezentărilor superioare despre lume și viață va fi în bătaia tranzitelor energice ale Soarelui, ale planetei Mercur, ale Sensului vieții precum și al Lunii Noi în Leu din 11 august de unde și posibilitatea unor transformări bruște, categorice, decisive pentru opțiunile lor de moment sau de viitor. Vor fi cu atât mai susținuți, de acest context, nativii care se află în plin proces de evoluție ori de reformare a unor sectoare existențiale importante (carieră, meserie, conștiință, idealuri). Între 12 august, după ora 08:59′, și 14 august dimineața, Luna, în tranzit prin casa a X-a, va instaura un regim mai temperat, mai puțin exaltat, menit să le permită nativilor să pună ordine în ideile răscolite de furtuna astrală a evenimentului care a avut loc. Pe 12 august, Marte va reveni în zodia Capricornului, pe care a tranzitat-o între 17 martie – 16 mai 2018, și va reedita secvențele de viață care s-au derulat în acea perioadă, mai ales, între 12 și 16 mai, influențându-i pe cei care au Ascendentul între 27° și 29°59′ Capricorn. Etapa, care va dura până pe 11 septembrie, va privi casa a II-a a banilor obținuți din muncă sau efort personal. Între 14 august, după ora 07:56′, și 16 august, la amiază, momente agreabile petrecute alături de prieteni, surprize plăcute, succese intermediate sau facilitate de un apropiat, șansa de a întâlni persoane importante pentru evoluția nativilor, intervenție salutară a unui cunoscut (sfat util, avertizare necesară de ultim moment). Între 16 august, după ora 11:56′, și 17 august, neliniște, stres interior provocat de posibilele informații, acuzații sau certuri care pot surveni între acesta și un frate/ o soră, vecini, cunoscuți ocazionali, companioni de excursie. În această ultimă ipostază nu este exclusă ipoteza ca cineva să le strice cheful într-o călătorie, vacanță, vizită, plimbare, concediu.








Horoscop Capricorn pentru săptămâna 11–17 august 2018

Horoscop Urania Capricorn

Între 11 și 12 august dimineața, secvență intensă de luptă pentru obținerea ori păstrarea un bun, satisfacția de a fi învins opoziția unor persoane care i-au împiedicat până acum să intre în posesia lor. Luna Nouă în Leu din 11 august va înlesni evenimente care marchează o etapă nouă în plan material dar, într-o altă direcție de interpretare astrologică, același context îi vulnerabilizează pe nativi (accidente la coloana vertebrală) sau suferințe cardiace. Între 12 august, după ora 08:59′, și 14 august dimineața, Capricornii vor pune unele idei și speranțe în cutii care vor purta etichete, date și inscripții de genul „urgent', „se amână', „nu e cazul', „de reevaluat', etc. Pe 12 august, Marte va reveni în zodia Capricornului, pe care a tranzitat-o între 17 martie – 16 mai 2018, și va reedita secvențele de viață care s-au derulat în acea perioadă, mai ales, între 12 și 16 mai, influențându-i cu deosebire pe cei născuți între 17 și 20 ianuarie al fiecărui an și pe cei care au Ascendentul între 27° și 29°59′ Capricorn. Între 14 august, după ora 07:56′, și 16 august, la amiază, moment de bucurie, de succes, posibilitate de a fi avansat, distins cu un premiu, de a primi o funcție onorantă, de a avea „presă bună', dacă este o persoană publică. Posibile ofere de muncă interesante sau neobișnuit de avantajoase care nu trebuie refuzate. Între 16 august, după ora 11:56′, și 17 august prieteni„ complicați', relații anevoioase, cunoscuți care trec prin încercări personale ce se reflectă întrucâtva și asupra nativilor din Capricorn. Atenție la o situați bănească care se poate complica brusc, degenerând în conflict cu o instituție (prin reprezentanții ei). Problemele personale pot crea, întreaga săptămână, stări organice (oboseală) sau stări de spirit apăsătoare (dezinteres față de unele aspecte de viață curentă, apatie).



Horoscop Vărsător pentru săptămâna 11–17 august 2018

Horoscop Urania Vărsător

Între 11 și 12 august dimineața, relațiile parteneriale vor fi în centrul atenției acestor nativi care vor fi obligați să se controleze și să se stăpânească ori de câte ori dialogurile vor degenera în certuri, negocierile în acuzații și nemulțumirile în scandaluri conjugale pe fondul Lunii Noi în Leu, din 11 august, care va angaja toate planetele aflate în tranzit prin semnele Crucii fixe. Întreaga săptămână, combinația la grad perfect Lună Neagră/Pedeapsa în viață, ce funcționează în Vărsător, va intra într-un conflict astral cu Luna Nouă de care vorbeam, din opoziție, generând un teren propice neînțelegerilor, interpretărilor greșite, exagerărilor, escaladării tensiunilor deja existente, cedării nervilor, reacțiilor temperamentale, haotice, brutale sau dure. Între 12 august, după ora 08:59′, și 14 august dimineața, nevoia de a rezolva o chestiune materială sau de a pune în aplicare o dorință de mai bine financiar. Pe 12 august, Marte va reveni în zodia Capricornului, pe care a tranzitat-o între 17 martie – 16 mai 2018 și va reedita secvențele de viață care s-au derulat în acea perioadă, mai ales, între 12 și 16 mai, influențându-i pe cei care au Ascendentul între 27° și 29°59′ Capricorn. Etapa, care va dura până pe 11 septembrie, va privi casa a XII-a, a bolilor lungi, cronice, de natură genetică sau ca formă de manifestare a karmei. Între 14 august, după ora 07:56′, și 16 august, la amiază, cei care au avut șansa să scape de tăvălugul astral al ultimelor zile se pot bucura în voie de o viață intelectuală care să le dea satisfacții, să dea curs unor proiecte profesionale frumoase, să-și lege speranțele de schimbarea peisajului în care trăiesc, a evadării spre locuri speciale care să le permită dezvoltarea personală. Între 16 august, după ora 11:56′, și 17 august funcția, răspunderea publică, imaginea vor fi din nou ținta atacurilor .








Horoscop Pești pentru săptămâna 11–17 august 2018

Horoscop Urania Pești

Între 11 și 12 august dimineața, cea mai importantă secvență patronată de casa a VI-a unde se va produce Luna Nouă în Leu este legată de sănătate. Poate că, cei tineri nu vor resimți greul astral al acestui moment dar, cei maturi sau cei care au deja instalate afecțiuni legate de inimă, sistem vascular, circulație periferică, fiziologie a coloanei vertebrale vor fi încercați pe o gamă largă de senzații organice ce pot fi evitate, atenuate sau împiedicate să se manifeste dacă nu fac eforturi fizice, imprudențe (sporturi extreme, muncă epuizantă, stres, conflicte solicitante, alimentație neindicată, medicație dezordonată sau insuficientă). Între 12 august, după ora 08:59′, și 14 august dimineața, posibile discuții de principiu ce privesc un proiect în desfășurare sau o viitoare colaborare a nativului prin integrarea într-un colectiv, pe baza unui angajament (contract). Pe 12 august, Marte va reveni în zodia Capricornului, pe care a tranzitat-o între 17 martie – 16 mai 2018, și va reedita secvențele de viață care s-au derulat în acea perioadă, mai ales, între 12 și 16 mai, influențându-i pe cei care au Ascendentul între 27° și 29°59′ Capricorn. Etapa, care va dura până pe 11 septembrie, va privi casa a XI-a a prietenilor și nu va fi cu nimic deosebită față de săptămânile și lunile cât a funcționat tripleta Maleficilor în tranzit prin Capricorn; acum, aceștia sunt în mișcare aparent retrogradă ceea ce aduce complicații în plus. Între 14 august, după ora 07:56′, și 16 august, la amiază, posibilitatea de a primi daruri, atenții, de a obține ajutoare ori condiții avantajoase într-un demers unde banii sunt elementul-cheie. Între 16 august, după ora 11:56′, și 17 august, idei și inspirații fericite, ieșirea din impas emoțional prin stări speciale care le permit să vadă adevărul gol-goluț (vise premonitorii, stări telepatice, intuiție, clarviziune, telepatie).





Horoscop Urania Video săptămâna 11–17 august 2018





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții