Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop pentru femei din 14 August 2018

Written By NIKE B. on marți, 14 august 2018 | 06:02


Horoscop pentru femei din 14 August 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Relatiile la locul de munca de armonizeaza astazi. Discutiile cu prietenii si cu partenerii va sporesc increderea in sine si aduc noi posibilitati de colaborare in prim plan. Sunteti desemnat la conducerea unor proiecte.



Horoscop pentru femeia din Taur

Cat trebuie sa alergati dupa un vis pentru a va da seama ca s-ar putea sa nu va fie potrivit? Faceti greseala de a da vina pe circumstante pentru esecul propriilor perceptii. Fiti mai atent la cauzele interne ale nemultumirilor dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Pluteste in aer o energie care iti va plasa mingea direct in poarta. Veti fi atras de posibilitatea unor noi proiecte, in care tindeti sa va aruncati cu entuziasm. Orice demarati in acest moment, va fi acompaniat de noroc si succes.






Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi, viata dumneavoastra e ca un roller-coaster. Nu sunteti multumit de relatiile cu cei din jur. Mai bine va axati pe ceea ce va multumeste, decat sa mai cautati nodul din papura.


Horoscop pentru femeia din Leu

Va vor iesi in cale aparente conflicte, dar veti reusi sa sintetizati optiunile si sa alegeti o directie de mers. Acordati-va timp in plus pentru a lua decizii.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Nu va ingrijorati daca telefoanele nu mai suna nebuneste, e o parte a planului care vi se pregateste. Linistea urmatoare va asigura ca nu aruncati cuvinte negandite si fraza usturatoare. Profitati!






Horoscop pentru femeia din Balanță

E o perioada fructuoasa pentru cei care lucreaza in domeniul artei. E bine sa va schimbati garderoba si sa va redecorati casa. Astrele favorizeaza consolidarea vechilor relatii, fie ele de prietenie sau amoroase.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

O persoana fara scrupule se invarte in anturajul dumneavoastra, dar ar fi bine sa nu jucati dupa regulile lui. Pastrati-va valorile morale pentru a accelera obtinerea succesului.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ziua va surade din punct de vedere amoros, daca sunteti mai dragut cu cei din jur. Multumiti-va pe dumneavoastra insiva si pe prieteni pentru a culege roadele fortei dumneavoastra creative. Dragostea la prima vedere va bate in usa!



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Cuvantul "rezonabil" nu e in vocabularul tau astazi. GAseste ceva amuzant de facut, care sa nu iti aduca probleme, inainte ca aceasta tendinta sa dispara!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Pacea caminului va este tulburata astazi. Probleme din trecut pe care le-ati ignorat apar la suprafata. Din pacate, trebuie sa va descurcati pe cont propriu.






Horoscop pentru femeia din Pești

Rutina incepe sa va supere si faceti schimbari significante pentru a lupta cu ea. Va exprimati cu usurinta sentimentele si sunteti atrasi de persoanele iesite din comun care va ies in cale.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții