Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 24 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Citește Horoscopul zilei de 15 August 2018

Written By NIKE B. on marți, 14 august 2018 | 06:06


Horoscopul zilei de 15 August 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Relatiile parteneriale anima mult ziua. Situatiile conflictuale te vor duce cu gandul la faptul ca ar fi bine sa faci ceva modificari in parteneriate si colaborari. Ai rabdare, deoarece nu este un moment prielnic pentru asa ceva. Alcatuieste diverse planuri in acest sens si vei vedea ca incep sa se contureze. Pentru cei din mediul social in care traiesti si iti desfasori activitatea esti un mic Soare, asa ca trebuie sa te comporti pe masura.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Cheful de munca este la cote inalte. Si asa este si bine, deoarece succesele nu vor intarzia sa apara. Situatiile ivite la serviciu sunt destul de tensionate, dar vei reusi sa depasesti totul cu bine. S-ar părea că nu esti pe aceeasi lungime de unda cu colegii de munca sau cu sefii, dar sunt momente pasagere. Pe de alta parte, sanatatea poate fluctua destul de mult. Dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de lucrurile importante.








Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Aceasta zi iti aduce chef de petreceri si aventuri. Ai dori să te îndrăgostești, dar se pare că nu prea ți se răspunde pe măsura așteptărilor tale. Ai șanse de a-ți pune in valoare creativitatea. Planifică activitati culturale sau de genul hobby, pe termen lung, deoarece astrele iti trimit raze minunate in acest sens. In a doua parte a zilei, invită câșiva prieteni la o șuetă în aer liber. Va fi amuzant, dar vei afla și informații utile.



Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Te ocupi cu placere de tot ce este legat de casa, patrimoniu sau relatii parentale. Poti planifica diverse lucruri ce tin de intretinerea sau reamenajarea locuintei. O schimbare de locatie datorita carierei profesionale poate aparea la orizont. Pe de alta parte, gandurile tale zboara catre perioada copilariei si pesonajele ei. Spre seara organizeaza o reuniune cu membrii familiei.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Astazi esti nevoit sa faci o multime de drumuri scurte, dar toate cu folos. Fii prudent si pleaca doar dupa ce te asiguri ca totul este in ordine cu mijlocul de transport sau cu scopul calatoriei. Sunt momente favorabile si pentru studiu, cercetări, documentare sau schimb de informații. In a doua parte a zilei, intalnirile si dialogurile cu rudele sau prietenii apropiati iti pot oferi momente placute si interesante.







Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Sunt posibile cheltuieli neașteptate, dar și primești bani, salariul, o primă sau cadouri deosebite. Se pare ca se rezolva anumite cehstiuni bănești ce treneaza de mult timp, la locul de muncă. Pe de alta parte vei pune in balanță valorile tale morale si materiale. Este un moment excelent de a analiza cu atentie ce este mai important pentru tine si de actiona in consecință. Astrele iti trimit influxuri discrete ce te pot ajuta sa iei deciziile potrivite.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Esti plin de viață, răspândești veselie si te avânți în tot si toate cu mult elan. Relatiile cu cei din jur pot fi destul de conflictuale, dar ai suficiente resurse sa depășești totul cu bine. S-ar putea sa constati ca anumite relatii sau colaborari nu iti mai sunt pe plac, însă cântărește cu atentie inainte de a lua o decizie. Foloseste-ti energia de astazi si pentru remodelarea propriei personalitati sau pentru a reorganiza unele planuri de viață și activitate.



Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o zi minunata pentru a te ocupa numai de tine. Chiar daca vei incerca sa te orientezi catre cei din jur, gandurile tale zboara numai la sufletul tau. Rezolva doar treburile cotidiene usoare. Plimbarile in aer liber sau meditatia in tihna si taina la evenimentele din jurul tau sunt cele mai indicate activitati. Chiar sunt lucruri pe care acum trebuie sa le stii despre propria ta fiinta si sa-ti faci planuri de actiune. Santatea este destul incercata.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Evenimentele principale ale zilei sunt legate de prieteni. Sunt posibile întâlniri și dialoguri interesante cu acestia, astfel ca atentia ta trebuie sa fie la cote inalte. Controversele pot fi prezente, dar au farmecul si rolul lor. Spre seara, acorda-ti momente de liniste pentru a te gandi pe indelete la informatiile primite astazi. Cu siguranta, printre polemici, ti s-au oferit sfaturi sau indemnuri de care ar trebui să ții cont.








Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Astăzi ești hotărât să te ocupi de segmentul profesional și de imaginea ta în societate. Sunt posibile situatii tensionate, dar le poti depăși fără probleme, dacă ești atent. Familia nu te sustine deocamdata in demersurile tale, dar ai rabdare, deoarece vin zile bune in acest sens. In a doua parte a zilei este bine să iei legatura cu un prieten, pentru ca te poate ajuta in luarea deciziilor potrivite situațiilor în care te afli.


Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Călătoriile și studiile reprezintă subiectul principal al zilei. Sunt posibile rasturnari de situatie in aceste segmente, dar ai incredere si rabdare ca lucrurile se vor aranaja pe un făgaș bun. Dorința de rafinare sufletească este la cote înalte, astfel ca este un moment excelent de a-ti planifica activitati culturale pe câteva săptămâni de acum încolo. Dupa-amiaza vizitarea unei galerii de arta sau o meditatie in locuri sfinte sunt de mare folos.



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

O zi bună pentru a te ocupa de chestiuni financiare ce vizeaza banii altora: taxe, impozite, credite, relatii cu institutiile financiare sau moșteniri. S-ar putea sa constați că dorințele sau planurile tale legate de acest capitol nu se pot realiza, dar deocamdată astrele iti ofera tot ce ai nevoie din acest punct de vedere. Există necunoscute și restricții, dar în curând lucrurile vor intra pe un făgaș mai bun.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții