Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop pentru femei din 15 August 2018

Written By NIKE B. on miercuri, 15 august 2018 | 06:06


Horoscop pentru femei din 15 August 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

E o perioada buna pentru a pune la punct detalii legate de viitor. E important sa nu abandonati lucrurile la mijloc de drum. Veti primi unda verde in cazul unui proiect la care lucrati.

Horoscop pentru femeia din Taur

Sunteti mobilizat de hotararea de a descoperi toate dedesubturile unei situatii inainte de a ii da de capat. Daca aveati o nelamurire, e foarte probabil ca astazi sa isi gaseasca rezolvarea.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Sunteti mai ostil decat de obicei fata de cei care sunt in pozitii superioare fata de dumneavoastra. Sunteti coplesit de obstacole, dar nu e bine sa fiti prea aspru cu propria persoana. Regasiti-va resursele pentru a va putea baza pe propriile forte.





Horoscop pentru femeia din Rac

Cineva din anturaj se distanteaza de dumneavoastra, dar daca ii acordati atentia necesara, veti reusi sa ii recastigati increderea.

Horoscop pentru femeia din Leu

Nu e bine sa aveti mana prea libera cu banii dumneavoastra. Acum ca sunteti aproape de a finaliza unele probleme financiare, nu riscati sa prelungiti efectele ei negative si pe viitorul indepartat.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Crearea si acordarea de spatiu pentru ca cei din jur sa isi poate desfasura activitatea in mod confortabil e esential pentru ziua de astazi. Incearca sa empatizezi mai bine cu cei din jur si iti va veni la indemana sa le acorzi ceea ce isi doresc.







Horoscop pentru femeia din Balanță

Sunteti foarte persuasiv astazi, deoarece e o colaborare perfecta intre inima si minte. Ziua de azi se construieste din conexiuni, discutii amiabile si relaxare prin lectura.









Horoscop pentru femeia din Scorpion

Daca e un nor de indoiala in viata personala, acum e cazul sa va exprimati parerea. Cei din jur vor complota impotriva dumneavoastra daca nu va justificati comportamentul plin de neincredere.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Vremurile schimbatoare va aduc un plus de profunzime in felul in care priviti lucrurile. Nu va scufundati in situatii dificile, mai bine va axati pe zonele care va permit sa va redefiniti si redescoperiti propriile contururi.




Horoscop pentru femeia din Capricorn

Uneori, o atitudine mai dramatica este ceea ce trebuie pentru a obtine ceea ce vrei. Asa ca, in ciuda faptului ca nu iti sta in fire sa pui in scena adevarate piese de teatru, acesta e lucrul de care ai nevoie pentru a-ti atinge scopurile!





Horoscop pentru femeia din Vărsător

Actualul tranzit planetar va tenteaza sa va faceti un tatuaj sau un peircing. Tendinta generala de a nu va gandi la consecinte va afecteaza atat pe dumneavoastra, cat si pe cei din jur. Pregatiti-va pentru incercarea unor emotii puternice si atractii magnetice.








Horoscop pentru femeia din Pești

Va trebui sa scoateti bani de la ciorap, dar si sa strangeti cureaua. Stabiliti-va prioritatile, in asa fel inccat sa va puteti distribui banii eficient. Daca va veti educa sa cheltuiti cu masura, veti obtine multe beneficii viitoare.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții