Ce semne zodiacale se înțeleg cel mai bine

Ce semne zodiacale se înțeleg cel mai bine ? Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. ...

Horoscop pentru femei din 19 August 2018

Written By NIKE B. on duminică, 19 august 2018 | 07:47


Horoscop pentru femei din 19 August 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

E posibil sa vi se deschida usile intr-un nou cerc de prieteni si asta va va stimula, atat mental, cat si fizic. Sansa de a fi in contact cu oameni cu viziuni mai largi va face sa va dati seama de cate ati ratat si va va deschide apetitul pentru lucruri noi.


Horoscop pentru femeia din Taur

Nu permiteti ca lucrurile sa scape de sub control in caminul dumneavoastra in aceasta perioada. Un membru al familiei va testeaza limitele si intinde coarda. Temperati-va si incercati sa rezolvati problema prin intelegere.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Entuziasmul excesiv provoaca luarea unor decizii impulsive. Nu iti dai seama de pe acum, dar, pe viitor, vei avea de suferit daca nu gandesti putin mai rational.






Horoscop pentru femeia din Rac

Va trebui sa va pastrati rece in ce va priveste si sa fiti alert. Combinati-va impulsurile emotionale cu cele intelectuale, pentru a evita sa fiti treceti in defensiva in fara prietenilor inselatori. Cineva incearca sa va domine.


Horoscop pentru femeia din Leu

O schimbare in planul profesional va va face anxios astazi. Daca va auto-subminati la locul de munca veti trimite semnale de alarma catre sefii dumneavoastra.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Trebuie sa aveti incredere in propria intuitie in ce priveste noile relatii care apar la orizont. Daca aplecati urechea la sfaturile celor din jur, nu mai ajungeti nicaieri. In ce priveste viata amoroasa, ascultati-va instinctele.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi, poti fugi, dar nu te poti ascunde. Cei din jur sunt in urma ta, pentru cele mai triviale lucruri. Nu reusesti sa ai o clipa de liniste, chiar daca asta e unicul lucru pe care ti-l doresti.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Infatuarea care va invaluie va distrage de la drumul prestabilit. Relatia in care va aflati va pune in pericol cariera.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Uneori, metoda cea mai buna de a va binedispune e sustinerea celor din jur. Ei vor fi primii care vor beneficia de pozitivismul care va domina in aceasta perioada.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

E o zi norocoasa, asa ca puteti sa va urmati linistit planurile. Sunt posibile castiguri si daca le fructificati, beneficiile vor fi si mai mari.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Orice pretentii financiare ai avea, chiar si cele mai neinsemnate, vor cere o atitudine agresiva, pentru a primi raspunsuri pozitive. Dorintele tale sexuale sunt cam accentuate in aceasta perioada si te distrag de la probleme serioase.






Horoscop pentru femeia din Pești

Schimbarea e la fel de binevenita ca o vacanta. Aveti nevoia de ceva care sa va impinga de la spate. S-ar putea sa va ajute redecorarea spatiului in care va desfasurati munca.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții