Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 17 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop Urania săptămâna 18–24 august 2018 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 18 august 2018 | 09:53



Horoscop Urania săptămâna 18–24 august 2018 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 18–24 august 2018. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 18–24 august 2018

Horoscop Urania Berbec

Pe 18 august, îndoieli și temeri cu privire la viitorul unei sume de bani care nu se mai rezolvă. Aspectul nu este nou și, departe de a se atenua, el sporește în intensitate, în aceste zile, prin discuțiile directe, față-n față, cu una sau mai multe persoane implicate în aceste operațiuni sau prin dialogurile interioare pe care le susține nativul cu sine, în efortul de a înțelege mai bine situația sau a-i „da de cap'. Uneori, nu acesta n-ar respinge ideea unei șmecherii (ne)vinovate care să deblocheze situația confuză. Între 18 august, după ora 19:45, și dimineața zilei de 21 august preocupări legate de studii, burse, specializări, stagii de perfecționare, de ipoteza stabilirii în străinătate sau de un progres profesional. Planuri de mărire. În dimineața zilei de 20 august, Mercur va reveni la mișcarea directă și le va da Berbecilor un fel aparte de a vorbi și de a se purta: cu siguranță de sine, cu aplomb; ei vor ridica pretenții și își vor impune punctul de vedere în relațiile sufletești, ceea ce, pentru moment, le poate da satisfacția unei victorii, dar, pe termen lung, poate deveni subiectul unor reproșuri. Între 21 august, după ora 07:01, și seara zilei de 23 august, piedici profesionale, sarcini de serviciu greu de realizat. În dimineața zilei de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei, respectiv în sectorul sănătății și va influența, timp de o lună, fiziologia aparatului digestiv, secundar a sistemului hepato-biliar și a organelor situate în zona abdomenului. Perioadă de muncă, de hărnicie, de efort și de rutină. Între 23 august, după ora 19:56, și 24 august surprize de la prieteni, atitudini ciudate ale acelora, situații neobișnuite pe care nativul le va trăi alături de apropiați dar nota generală nu va fi una plăcută, de acceptare ci de respingere.

Horoscop Taur pentru săptămâna 18–24 august 2018

Horoscop Urania Taur

Pe 18 august, relațiile parteneriale vor fi marcate de suspiciuni, de neîncredere ori de bănuieli întemeiate de gesturi, atitudini și cuvinte ale celor cu care relaționează Taurul și care i se par suspecte ori chiar sunt vădit lezante pentru nativ. Risc de a fi păcălit în micile tranziții. Între 18 august, după ora 19:45, și dimineața zilei de 21 august, dorința de a intra în legalitate sau de acorda un statut oficial unui demers cu scopul de a intra în posesia unei sume de bani, a unui bun sau a unui avantaj. În dimineața zilei de 20 august, Mercur va reveni la mișcarea directă și le va permite unora, dacă va fi cazul, să facă uz de numele încărcat de faimă, respect sau admirație al unui părinte. Moment de orgoliu care le va permite să apere un bun de familie. Efort de a se impune în fața rudelor. Atitudine rigidă și refractară față de toți cei care, până la începutul lunii septembrie, vor îndrăzni să-l contrazică. Între 21 august, după ora 07:01, și seara zilei de 23 august, blocaj ideatic, cramponare de o idee sau de o premisă de viață perimată la care nativul nu vrea să renunțe din lipsa unei alternative sau a unui orizont care să-i consolideze convingerile. În dimineața zilei de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei și, timp de o lună de zile, va insufla temperanță, măsură, prudență sau, de la caz la caz, pudoare, reticență, modestie și discreție în felului în care își va exterioriza trăirile sau va da curs sentimentelor. Atitudine pragmatică, metodică, clară și simplă din punct de vedere pedagogic adoptată în relația cu copiii. Între 23 august, după ora 19:56, și 24 august, surprize în plan mediatic, oficial sau în legătură cu evoluția unei chestiuni socio-profesionale tulburate de evenimente exterioare voinței nativului.






Horoscop Gemeni pentru săptămâna 18–24 august 2018

Horoscop Urania Gemeni

Pe 18 august, neplăceri organice, unele difuze din categoria „un rău general', alteori cu o consecință directă a unei infecții, intervenții chirurgicale, pe fondul evoluției acute a unei suferințe sau al unui accident. Atenție sporită în cazul femeilor însărcinate. Între 18 august, după ora 19:45, și dimineața zilei de 21 august, efort de onestitate și corectitudine în relațiile cu persoane oficiale, în întâlnirile de afaceri, negocieri, dezbateri. Abordări principiale în relațiile conjugale, unde efortul nativilor se va îndrepta spre ceea „ce trebuie' și spre felul „în care trebuie' să se desfășoare un eveniment, o situație sau viața în doi, în ansamblu. În dimineața zilei de 20 august, Mercur, Guvernatorul Gemenilor, va reveni la mișcarea directă, ceea ce este un factor pozitiv: mentalul lor va fi puternic, gândirea viguroasă iar atitudinea clară. Context bun pentru toți cei care vor susține examene, mai ales dacă va fi vorba de probe orale. Între 21 august, după ora 07:01, și seara zilei de 23 august, cineva îi va încurca din punct de vedere financiar, îi va „duce cu vorba', va fi neserios sau de rea credință și-l va pune pe nativ, mai ales dacă acesta trăiește modest, în imposibilitatea de a face plățile și cumpărăturile necesare. Posibil reproș sau avertisment lansat de Gemeni acelor persoane. În dimineața zilei de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei și va lumina, discret, sectorul locuinței, al gospodăriei, regimul proprietăților dar și al relațiilor cu familia din care provin idei, planuri dar și multe enervări sau răzvrătiri față de condițiile care i se pun unui nativ în viața socială, publică sau profesională: acută nevoie de libertate de exprimare.

Horoscop Rac pentru săptămâna 18–24 august 2018

Horoscop Urania Rac

Pe 18 august, negură afectivă, tristeți și amărăciuni; unii pot face crize de gelozie, alții vor fi bântuiți de dorința, deloc nobilă, de a se răzbuna. Între 18 august, după ora 19:45, și dimineața zilei de 21 august, mici reglementări de ultim moment la locul de muncă: se pun în aplicare niște măsuri interne sau prevederile unor acte normative care impun un orar, un volum de muncă, clauze și condiții de siguranță și protecție a muncii. În dimineața zilei de 20 august, Mercur va reveni la mișcarea directă și le va permite celor nemulțumiți de felul în care s-a operat încadrarea lor salarială sau calculul aplicat în stabilirea pensiei să formuleze cereri, explicații în scris, să inițieze demersuri în vederea corectării erorilor produse prin memorii, cereri, audiențe, etc. Între 21 august, după ora 07:01, și seara zilei de 23 august, viața în doi nu va fi deloc comodă. Între unii soți se va adânci tăcerea și înstrăinarea, între alții ostilitatea sau însingurarea; nota generală va fi dată de incapacitate de a dialoga sau de a coopera ori de a ceda într-o privință care îl deranjează pe partener. În dimineața zilei de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei și, timp de o lună, le va influența felul de a gândi și de a se exprima sau atitudinea față de învățătură (indiferent de vârstă), făcându-i mai harnici și mai dornici să acumuleze cunoștințe prin practică sau studiu individual. Dacă vor susține examene, avantajați vor fi nativii „tocilari', nu cei imaginativi, spontani și detașați. Între 23 august, după ora 19:56, și 24 august Racilor le vor trece prin minte soluții neobișnuite pentru a face rost de bani; alteori însă, soarta îi va pune în fața unor ipostaze care îi vor lăsa „cu gura căscată'. Sunt de evitat amestecurile gen prieten/partener de afaceri.







Horoscop Leu pentru săptămâna 18–24 august 2018

Horoscop Urania Leu

Pe 18 august, supărări personale, conflicte ale nativului cu rudele mai în vârstă. Se pot contura nereguli în vânzarea/cumpărarea unei locuințe, în relația chiriașilor cu proprietarii. Tulburări de posesie care îl aduc pe nativ în situația să adopte o atitudine vehementă și revendicativă. Între 18 august, după ora 19:45, și dimineața zilei de 21 august chef de plăceri, dorința de a uita evenimentele stresante, cotidiene, prin cufundarea în relaxare, distracție, petreceri, prin sport, dans, mâncare, alcool, excursii sau activități mai puțin obișnuite (călărie, alpinism, rafting, etc.). În dimineața zilei de 20 august, Mercur, care va reveni la mișcarea directă prin zodia Leului, le va fi de un real folos nativilor până la începutul lunii septembrie prin felul elocvent, convingător, autoritar de a vorbi, de a explica, de a susține, de a cere sau de a acuza și trage la răspundere pe cineva în nume personal ori în numele instituției pa care o reprezintă. Între 21 august, după ora 07:01, și seara zilei de 23 august, stări organice neplăcute cauzate de o suferință mai veche sau cronică ce le afectează capacitatea de a se mișca în voie sau de a dormi (din cauza durerilor). Posibile accidente la gleznă, gambă, genunchi soldate cu entorse, luxații, traumatisme, dislocări, fracturi. În dimineața zilei de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei și va introduce o notă de prudență și chibzuială în privința cheltuielilor. Uneori, el poate constitui premiza unui al doilea venit, modest, dar binevenit în completarea celui de bază. Între 23 august, după ora 19:56, și 24 august, stres relațional, conflicte iscate din senin, situații neprevăzute care compromit bruma de acord la care se ajunsese pe o direcție de viață.






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 18–24 august 2018

Horoscop Urania Fecioara

Pe 18 august, fel de a vorbi critic, cu accente sarcastice, cu formulări care nu fac plăcere interlocutorului sau celui vizat ba, poate, chiar, îl jignesc. Fel de a fi arțăgos și necooperant. Între 18 august, după ora 19:45, și dimineața zilei de 21 august, acte, hârtii oficiale, documente ce privesc casa, gospodăria, un bun funciar sau contracte aferente acestor bunuri aflate în proprietate. În dimineața zilei de 20 august, Mercur va reveni la mișcarea directă și le va permite Fecioarelor o adevărată limpezire interioară; multe idei bune se vor coagula în acest răstimp care vor fi puse în aplicare ulterior. Între 21 august, după ora 07:01, și seara zilei de 23 august, disponibilitatea Fecioarelor spre distracție va fi modestă. Unele persoane, dacă se confruntă și cu probleme de sănătate, nu vor avea chef de petreceri obositoare. În dimineața zilei de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei și va fi aliatul acestor nativi timp de o lună: vor avea mai multă energie, se vor întrema după boli, vor învinge mai repede și mai ușor suferințele trupești. Între 23 august, după ora 19:56, și 24 august, disfuncții cardiovasculare, diferite, ca forme de manifestare și intensitate, în funcție de vârstă și tablou clinic general. Posibile traumatisme la nivelul gambelor, cu sau fără implicarea genunchiului sau a gleznelor. Risc de electrocutare sau de accident de muncă din proasta mânuire a unui utilaj. Întreaga săptămână planează riscul de a pierde bani sau obiecte ori de a fi furați, păcăliți, păgubiți în condiții de călătorie. Relațiile nativilor cu copiii, mai ales dacă aceia nu mai sunt la vârsta adolescenței ci sunt „pe picioarele lor' va fi șubredă și-i va nemulțumi, timp de o lună, de acum încolo. Perioadă anostă, fără har și suflu artistic pentru interpreți.

Horoscop Balanță pentru săptămâna 18–24 august 2018

Horoscop Urania Balanta

Pe 18 august, neplăceri bănești rezultate din estimări greșite, din speranțe nefondate, din incorectitudinea unor cunoscuți care-l pun în încurcătură pe nativ sau din erorile de calcul ale veniturilor bănești ce li se cuvin pentru munca prestată. Între 18 august, după ora 19:45, și dimineața zilei de 21 august dialoguri menite să pună ordine în idei, să aducă la zi o informație ori să-i înarmeze pe nativi cu informațiile corecte ale unor acte normative. Mici demersuri cotidiene (eliberare de certificate, obținerea de adeverințe, etc.). Posibile deplasări de scurtă durată sau pe distanțe mici în vederea achitării unor taxe, depunerea unor dosare și documentații. În dimineața zilei de 20 august, Mercur va reveni la mișcarea directă și va reedita dorința și plăcerea nativilor de a face pe autoritarii cu unele persoane din anturajul lor, și de a avea ei ultimul cuvânt. Posibile despărțirile pe fondul unor situații jenante, penibile sau dezavantajante. Uneori, acestea ar putea lua forma unor înscenări, provocări, complicități vinovate. Între 21 august, după ora 07:01, și seara zilei de 23 august, dificultăți domestice (pierderi, pagube, stricăciuni, disfuncții care necesită intervenții costisitoare). Întârzieri, amânări, renunțări în privința perfectării unor acte de vânzare/cumpărare, închiriere, uzufruct, comodat care le-ar aduce nativilor niște venituri. În dimineața zilei de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei și își va pun amprenta pe axa celor două case ale sănătății, impunând, în unele cazuri, recurgerea la dietă, la un mod de viață prudent, de cruțare a organismului. Între 23 august, după ora 19:56, și 24 august, sentimente răscolite, de evenimente contradictorii sau chiar stupide. Relații tensionate între părinții – Balanță și copiii acestora.





Horoscop Scorpion pentru săptămâna 18–24 august 2018

Horoscop Urania Scorpion

Pe 18 august, nemulțumiri personale trăite difuz. Între 18 august, după ora 19:45, și dimineața zilei de 21 august nevoia de a face mici ajustări financiare, de a reglementa regimul unor plăți și cheltuieli. În dimineața zilei de 20 august, Mercur va reveni la mișcarea directă și va influența, în chip major, casa a X-a a succesului, a rangurilor și a imagini publice, punând în ecuații dure, radicale, mai multe sectoare de viață personală (familia, căsătoria, cariera). Reacția nativilor va fi una dură, poate mai specială, în felul ei categoric și inflexibil, decât în alte dăți, când, în situații similare, au optat pentru diplomație. În felul acesta, până la începutul lunii septembrie a.c., ei vor fi parteneri de dialog de nestrămutat în convingerile lor. Între 21 august, după ora 07:01, și seara zilei de 23 august, atenție majoră la informațiile incorecte, amestecate, unele nefondate, altele trunchiate sau chiar ascunse care ajung prea târziu la urechile nativilor, frustrându-i astfel, de detaliile și argumentele necesare în luarea unor decizii. În dimineața zilei de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei și va avea darul să-i împingă la masa cooperării și tratativelor cu tot felul de persoane, mai mult sau mai puțin cunoscute, în vederea unei colaborări sau consultări. Între 23 august, după ora 19:56, și 24 august, secvența cu care începe săptămâna se reia, cu alte argumente, dar vizând aceleași sectoare de viață, cu un accent în plus, poate, pe sectorul patrimoniu, avere, relații cu rudele. Persoanele înzestrate cu calități, cu experiență de viață pot specula, în chip spectaculos, oportunitățile Trigonului regal pe semne de pământ care va funcționa, la grad perfect, ca o raritate, doar între 24 – 26 august.

Horoscop Săgetător pentru săptămâna 18–24 august 2018

Horoscop Urania Săgetător

Pe 18 august, Săgetătorii se vor confrunta cu tot felul idei, unele alarmiste altele pline de năduf, născute din prea plinul evenimentelor care-i copleșesc. Între 18 august, după ora 19:45, și dimineața zilei de 21 august, Luna va tranzita zodia Săgetătorului și le va da optimism, le va descreți frunțile, le va arunca una sau mai multe raze de speranță; în general, se vor simți mai bine, vor fi mai în putere sau mai dispuși psihic să se „înhame' la greu. În dimineața zilei de 20 august, Mercur va reveni la mișcarea directă; această secvență astrală, care va dura până la începutul lunii septembrie, va avea un efect salutar asupra mentalului lor. Conștiința Săgetătorilor va prinde aripi și se va regrupa în jurul unor idei-forță care să le permită să se afirme, să decidă, să aibă opțiuni inspirate și în cunoștință de cauză, să se exprime clar în privința unor aspirații personale sau profesionale. Context excelent pentru afirmarea în activități naționale sau internaționale unde excelența și performanța sunt condiții-cheie. Mai ales cei tineri pot face o impresie bună, pot convinge sau entuziasma. Între 21 august, după ora 07:01, și seara zilei de 23 august, preocupări (îngrijorări, enervări) legate de bani, mai ales de cei care întârzie să intre în cont. În dimineața zilei de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei și îi va susține, timp de o lună de zile, în planul vieții sociale sau în desfășurarea activităților cu grad sporit de responsabilitate și de expunere publică. Între 23 august, după ora 19:56, și 24 august, informații care iau prin surprindere. Nu sunt excluse provocările, informațiile distorsionate menite să-l pună pe nativ la încercare. Cea mai mare greșeală ar fi ca, în nota specifică temperamentului lor, Săgetătorii „să ia foc'.





Horoscop Capricorn pentru săptămâna 18–24 august 2018

Horoscop Urania Capricorn

Pe 18 august, prietenii, ah!, prietenii: aceiași care au mai creat probleme sau alții noi care abia acum „își dau în petec'. Între 18 august, după ora 19:45, și dimineața zilei de 21 august, revenire în forul interior la dezbateri pe chestiuni care implică o problemă de morală, legală sau de onoare. Capricornii sunt în căutarea unei soluții noi sau în ameliorarea uneia mai vechi, care așa, cum se arată a fi, în prezent, nu îi avantajează. În dimineața zilei de 20 august, Mercur va reveni la mișcarea directă și le va da, cum zice românul, „mintea de pe urmă'. Dar asta nu înseamnă că vor fi mai rezonabili în sensul că ar fi dispuși la concesii, renunțări și cedări ci, dimpotrivă, această revenire la logică îi va face mai categorici, le va consolida o opinie, o direcție de acțiune, o intenție ca și cum ar fi o chestiune de mândrie și orgoliu ori de demnitate ce nu poate fi sacrificată. Între 21 august, după ora 07:01, și seara zilei de 23 august, Luna se va afla în tranzit prin semnul lor natal și va spori suferințele mai vechi ori va actualiza secvențele de viață pe care le-ar fi vrut definitiv uitate. Nu vor fi în cea mai bună formă din punct de vedere sufletesc și poate că, nici din punct de vedere organic, ei dând semne de oboseală, de plictiseală sau de dezinteres față de activitățile curente. În dimineața zilei de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei și, pentru unii, va exercita funcția unui pedagog care le va arăta ce trebuie să învețe pentru a o etapă. Între 23 august, după ora 19:56, și 24 august, surprize legate de bani și/sau venituri; uneori, ar putea fi vorba de o eroare în conținutul unor documente (chitanțe, facturi, adeverințe) de unde și nevoia de a le verifica foarte atent.

Horoscop Vărsător pentru săptămâna 18–24 august 2018

Horoscop Urania Vărsător

Pe 18 august, încercări profesionale, presiuni sociale, chestiuni de imagine, născute din conflictele deschise cu persoane influente, din rivalități, din șicanele dușmanilor mărunți. Între 18 august, după ora 19:45, și dimineața zilei de 21 august, Vărsătorii ar putea simți nevoia să discute cu cineva fie pentru a se relaxa, fie pentru a se sfătui sau chiar pentru a pune „țara la cale', dacă este vorba de proiecte comune. În dimineața zilei de 20 august, Mercur va reveni la mișcarea directă și va introduce un accent puternic de dinamism, de forță și atitudine răspicată ce va fi sesizată imediat de către partenerii de viață, de afaceri, de contract, de dușmani, de părțile aflate de partea cealaltă a baricadei în cazul unui litigiu sau al unui proces. Aceștia vor constata că Vărsătorii au schimbat tactica și nu e chip să fie manipulați sau intimidați. Între 21 august, după ora 07:01, și seara zilei de 23 august, univers complicat: nativii se vor mistui în sufletul pentru toate piedicile care le stau în cale. Unii pot trece prin clipe de exasperare. În dimineața zilei de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei. Din această postură, care va dura o lună, Soarele va așeza pe principii clare, simple, legale, ordonate și comode lor o serie de mecanisme relaționale care să le permită să intre în posesia unor sume de bani (prin împrumut dar nu și prin sponsorizare, finanțare sau mecenat) sau să beneficieze de avantaje (păsuire, eșalonare, scutire, reducere). Între 23 august, după ora 19:56, și 24 august, Luna va străbate sectorul casei I a personalității și, alături de configurațiile astrale deja existente, pe unii îi va agita iar altora, în funcție de harta nașterii, le va da avânt și energie. Atenție: nu toate ideile care le vor trece prin cap trebuie puse în aplicare.







Horoscop Pești pentru săptămâna 18–24 august 2018

Horoscop Urania Pești

Pe 18 august, gânduri subtile, meditații profunde, predispoziție pentru filozofie, religie, spiritualitate, psihologie. Unii se vor hotărî să se înscrie la cursuri menite să le sporească abilitățile și calitățile personale. Stări telepatice. Între 18 august, după ora 19:45, și dimineața zilei de 21 august, cariera lor poate cunoaște un moment de succes: recunoaștere, evidențiere publică, premiu, funcție onorifică, cooptare în structuri de prestigiu (intră în elita domeniului în care activează). În dimineața zilei de 20 august, Mercur va reveni la mișcarea directă, ceea ce le va fi de un real ajutor la locul de muncă unde „pot pune piciorul în prag', pot formula cereri justificate sau unde se pot afirma ca niște persoane de reală valoare profesională. Din punctul de vedere al sănătății se va menține activă presiunea astrală exercitată asupra axei cardio-vasculare, asupra sistemului nervos și a coloanei vertebrale. Între 21 august, după ora 07:01, și seara zilei de 23 august, relații dificile sau limitate la strictul necesar unei comunicări politicoase cu persoanele pe care i-au considerat prieteni dar care nu s-au ridicat la înălțimea încrederii acordate. În dimineața zilei de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei și va începe să-și exercite influența corectă și principială, în acest context, asupra casei a VII-a a relațiilor parteneriale, făcând posibile o serie de înțelegeri și acorduri necesare unei cooperări. Între 23 august, după ora 19:56, și 24 august, răstimp mai agitat; nativii pot fi neliniștiți, pot intra repede în panică, pot avea insomnii. Unii vor simți nevoia să recurgă la calmante sau la tehnici de relaxare pentru a alunga stresul organic care a pus stăpânire pe ei. Peștii nu trebuie să se ia după zvonuri și scenarii-șoc.

Horoscop Urania Video săptămâna 18–24 august 2018





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții