Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop pentru femei din 5 August 2018

Written By NIKE B. on duminică, 5 august 2018 | 05:13


Horoscop pentru femei din 5 August 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Ziua e imprevizibila, din punct de vedere emotional. Acum esti in apropierea partenerului de viata si mai tarziu sunteti in capete diferite de oras. Asta nu inseamna ca nu va bucurati de momente deosebite impreuna, doar ca ai vrea sa petreceti mai mult timp unul in compania celuilalt.


Horoscop pentru femeia din Taur

O anumita discutie a zilei are rezultate la care nu te astepti deloc. Nu numai ca persoana in cauza are mult potential, dar intuneste si toate calitatile pe care ti le doresti intr-un partener. Nu trebuie sa iti fie frica sa actionezi, astrele spun ca simte exact la fel.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Prezenta aliniere a astrelor ar putea face sa simti ca si cum ceva important este pe cale sa se întâmple. Totusi, acest lucru se va petrece numai daca faci eforturi. Stii ca exista o problema legata de viata ta amoroasa care acum trebuie sa fie rezolvata pentru a putea merge mai departe sau a incheia un capitol. Nu evita discutarea a ceea ce simti cu cea mai apropiata persoana!






Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi, pozitia planetelor va semnaleaza faptul ca aveti sansa de a opera modificari semnificative in actuala dvs relatia. La inceput asta poate insemna sa petreceti un timp separati, pentru a va putea reconecta la sursa dvs de interioara de creativitate. Insa acest timp petrecut departe unul de celalalt nu va face decat sa va intareasca relatia, oferindu-va posibilitatea de a va darui unul altuia la intensitati neexperimentate pana acum.

Horoscop pentru femeia din Leu

In plan sentimental, intampini o mica problema....tehnica. Ceva nu pare sa functioneze asa cum ar trebui, fie pentru ca tu iti doresti altceva, fie pentru ca descoperi ca e o diferenta mare intre ceea ce visezi si ceea ce ti se intampla cu adevarat.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi simti o atractie puternica fata de cineva care se afla intr-o pozitie de autoritate fata de tine. E inca incert daca ai sanse de reusita cu aceasta persoana, dar nu te grabi inca sa visezi prea mult!





Horoscop pentru femeia din Balanță

Nu lasa frica sa te inhibe prea tare! Chiar daca persoana care ti-a atras atentia nu face niciun pas, e cazul sa preiei intitiva si sa incerci sa lupti pentru ceea ce vrei. Un zambet fermecator si o propunere naturala te pot aduce in punctul dorit!






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astazi vei trai pe propria piele ceea ce se numeste atractie fatala, intr-un mediu cu totul neobisnuit. Fie in biblioteca, fie intr-o sobra sedinta de lucru, privirile voastre vor fi de-a dreptul magnetice. E greu sa maschezi asemenea pasiune, asa ca cei din jur vor fi martori la magnestismul dintre voi!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Miscarea astrelor creaza ocazia pentru multa distractie si multe rasete. Daca te duci la o prima intalnire cu cineva s-ar putea sa te trezesti prinsa intr-o dezbatere amuzanta despre sensul vietii si al dragostei. Dar fi sigura ca il faci sa te scoata sub lumina lunii mai tarziu altfel nu va avea ocazia sa vada celelalte laturi delicioase ale naturii tale.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Configuratia astrelor in acest moment te face sa te regasesti. Este posbil ca cei nascuti cu tendinte revolutionare sa treaca prin propria revolutie, se pare ca si tu vei face la fel, avind in vedere propria relatie. Dupa luni de negocieri rabdatoare, si asteptare in expectativa cu speranta ca lucrurile sa vor imbunatateasca, te decizi in sfarsit sa faci schimbarile necesare, si apoi sa te intrebi de ce ti-a luat atit.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

E genul de zi in care orice se poate intampla. E o instabilitate in atmosfera care face ziua plina de lucruri imprevizibile. Si persoanele din jurul tau par a fi la fel. Mai ales o anumita persoana, care nu vrea sub niciun chip sa ii ghicesti gandurile.





Horoscop pentru femeia din Pești

Astazi va fi mai usor ca niciodata sa flirtezi si sa seduci o anumita persoana. Va trebui doar sa analizezi in detaliu "proiectul" tau, pentru a vedea care sunt lucrurile care impresioneaza aceasta persoana speciala.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții