Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop Urania săptămâna 4 – 10 august 2018 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 4 august 2018 | 08:50



Horoscop Urania săptămâna 4 – 10 august 2018 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 4 – 10 august 2018. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 4 – 10 august 2018

Horoscop Urania Berbec

Între 4 și 6 august, în zorii zilei, posibile evenimente neprevăzute cu consecințe financiare. Mecanismul de redresare bănească va cunoaște alterări din seara zilei de 8 august, când Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă (va reveni în zodia Taurului pe 6 martie 2019), timp în care se va întoarce în zodia Berbecului, dându-le acestor nativi posibilitatea să găsească rezolvări în plan personal care, parcă, vor veni de la sine, adică pe fondul unor conjuncturi ce țin de cursul evenimentelor exterioare în care ei nu vor mai putea interveni și cărora li se vor supune; evenimente cu rol important în destinul personal. Între 6 august, după ora 04:32′, și dimineața zilei de 8 august, prilej favorabil pentru discuții, informări, lămuriri prin consultare, studiu individual, lecții. Cele două zile vor fi utile persoanelor care susțin probe orale la examinările școlare, universitare, profesionale, indiferent de domeniu sau de nivel de pregătire.

Pe 6 august, Luna Neagră va intra în zodia Vărsătorului, semn în care va rămâne până pe 3 mai 2019, afectând sectorul relațiilor de prietenie și al capacității nativilor de a pune în practică proiecte personale care au nevoie de susținerea sau colaborarea unor persoane apropiate. Pe 7 august, planeta Venus va intra în zodia Balanței pe care o va tranzita până pe 9 septembrie aducând o contribuție interesantă și utilă relațiilor parteneriale, conjugale, conflictuale sau procesuale în care va fi nevoie de suplețe, diplomație și fler. Între 8 august, după ora 06:18′ și 10 august, dimineața, griji domestice și relații de familie încordate sau nemulțumitoare. Din 10 august, după ora 06:18′, Luna va tranzita sectorul sentimente, plăceri, jocuri și sporturi atrăgându-i pe Berbeci în activități relaxante, în cadrul cărora aceștia își vor putea etala calitățile fizice.



Horoscop Taur pentru săptămâna 4 – 10 august 2018

Horoscop Urania Taur

Între 4 și 6 august, în zorii zilei, schimbări în modul de viață curent provocate atât de Uranus cât și de tranzitele pe care acesta le va face cu planetele din Leu, Scorpion și Vărsător; dar, din seara zilei de 8 august, Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă (va reveni în zodia Taurului abia pe 6 martie 2019), timp în care va opera asupra casei a XII-a, unde își va duce până la capăt lucrarea astrală privitoare la subconștient, psihic încărcat, datorii karmice. Între 6 august, după ora 04:32′, și dimineața zilei de 8 august, discuții pe teme financiare ori strict salariale mai ales că pe 7 august, planeta Venus va intra în zodia Balanței în care va rămâne până pe 9 septembrie, ceea ce la va da ghes să încerce o renegociere a condițiilor care au stat la baza unei înțelegeri și care acum trebuie și pot să fie reevaluate. Pe 6 august, Luna Neagră va intra în zodia Vărsătorului și va avea o influență negativă asupra carierei, succesului imaginii, gestionării funcției până pe 3 mai 2019.

Între 8 august, după ora 06:18′ și 10 august, dimineața, tăceri, inhibiții și crispări în fața multor subiectele care intervin în dialogurile curente dintre nativi și vecini, cunoscuți ocazionali ba chiar și între frați; nota generală este de discreție sau de păstrare a unui secret. Din 10 august, după ora 06:18′, Luna se va afla în sectorul gospodăriei și casei, ori al relațiilor de familie care vor trece prin clipe fierbinți, ținând cont de acumularea celor patru posturi astrale (trei planete și Sensul vieții) și care deja sunt supuse presiunilor exercitate de iminenta Lună Nouă în Leu acompaniată de o eclipsă de Soare, pe 11 august. Rămâne deosebit de activ, pentru unele persoane, Pătratul mistic pe semne Fixe care operează prin angajarea a nu mai puțin de nouă posturi astrale ce traversează cele patru zodii aparținând Crucii Fixe.








Horoscop Gemeni pentru săptămâna 4 – 10 august 2018

Horoscop Urania Gemeni

Între 4 și 6 august, în zorii zilei, schimbări bruște ale stării de spirit care survin pe fondul frecventelor modificări ale dispoziției provocate, poate, și de fluctuațiile endocrine. Acest aspect, patronat de Uranus în tranzit prin Taur (casa a XII-a), se va atenua din ziua de 8 august, când această planetă va intra în mișcare aparent retrogradă și va „formata' radical sectorul prieteni/cunoscuți și apropiați până pe 6 martie 2019. Între 6 august, după ora 04:32′, și dimineața zilei de 8 august, Gemenii vor fi în formă: vor fi veseli, simpatici, degajați, eliberați de griji sau, măcar, mai puțin îngândurați și preocupați de relaxare, vacanță și distracție, mai ales că, pe 7 august, planeta Venus va intra în zodia Balanței, respectiv în casa a V-a a petrecerilor, a satisfacțiilor senzoriale și a aventurilor sentimentale.
Până pe 6 septembrie a.c., Venus îi va susține cu influxuri utile și generoase pe cei care desfășoară activități de creație sau de interpretare, pe cei care scriu (mai ales scenariști și ziariști).

Pe 6 august, Luna Neagră va intra în zodia Vărsătorului și, din această postură, până pe 3 mai 2019, va zdruncina din temelii cele mai multe dintre convingerile, idealurile și scara de valori cu care operează în viața personală sau în activitatea profesională. Primele semne nu vor întârzia să apară chiar în acest răstimp. Între 8 august, după ora 06:18′ și 10 august, dimineața, calcule legate de nevoia de a face economii, de a se „restrânge financiar' ori de a evalua oportunitatea unor cheltuieli și investiții, la care, în cele mai multe cazuri, vor renunța definitiv sau pe care le vor amâna. Din 10 august, după ora 06:18′, Luna va începe să tranziteze casa comunicării, a învățăturii sau a deplasărilor pe distanțe mici și de scurtă durată și va imprima un dinamism special care va atinge apogeul, pe 11 august, prin faza de Lună Nouă în Leu.


Horoscop Rac pentru săptămâna 4 – 10 august 2018

Horoscop Urania Rac

Între 4 și 6 august, în zorii zilei, nativii își vor revizui atitudinea față de cunoscuții care se poartă ciudat ori ei înșiși pot trece împreună cu prietenii lor prin întâmplări stranii, nu totdeauna agreabile. Această bulversare a relațiilor amicale se va încheia o dată cu 8 august, când Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 6 martie 2019, când va reveni în zodia Taurului, va exercita o presiune specială asupra relațiilor sociale și asupra carierei nativilor: unii se vor putea remarca în public sau vor forța porțile succesului, ducând la bun sfârșit ceea ce a Uranus pregătit în ultimii șapte/opt ani, în tranzitul său prin Berbec (casa X-a). Între 6 august, după ora 04:32′, și dimineața zilei de 8 august, nativii vor fi preocupați de informațiile care le-au parvenit și care aruncă lumini noi asupra unor realități în legătură cu care trebuie să mediteze.

Dorința sau nevoia de a-și limpezi mintea, de a se detașa, prin lămuriri definitive, de factorii de stres și îndoială. Pe 6 august, Luna Neagră va intra în zodia Vărsătorului și își va exercita influența asupra sectorului câștiguri bănești și avantaje materiale care depind de alte persoane sau instituții până pe 3 mai 2019. Între 8 august, după ora 06:18′ și 10 august, dimineața, Luna va traversa zodia Racului, va fi o Lună „puternică', în domiciliu care îi va susține mai ales în latura psihică sau spirituală. Unor femei le poate accentua predispoziția spre lacrimi, spre dramatizare sau spre trăiri intense într-un registru afectiv răscolit de amintiri și regrete. Din 10 august, după ora 06:18′, Luna va începe să tranziteze casa banilor obținuți prin efort personal sau prin efectuarea unei activități profesionale constante și va crea premiza reevaluării condițiilor de plată, mai ales dacă vor ajunge la concluzia că valoarea muncii lor nu se reflectă în nivelul salarial.









Horoscop Leu pentru săptămâna 4 – 10 august 2018

Horoscop Urania Leu

Între 4 și 6 august, în zorii zilei, îngrijorări sau stres provocat de riscurile meseriei, ale funcției, ale postùrii oficiale care îi expune opiniei publice. Șirul contestărilor profesionale se va atenua din 8 august, când Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă și va părăsi acest sector, revenind în zodia Berbecului (casa a IX-a), postură în care va rămâne până pe 6 martie 2019, provocând o reformă a ideilor și concepțiilor lor: cei maturi vor fi obligați să accepte soluțiile moderne de viață și muncă, cei tineri vor fi puși în situația să accepte rigorile și exigențele performanței. Între 6 august, după ora 04:32′, și dimineața zilei de 8 august, dialoguri cu prietenii mai ales sub forma consultării sau a schimbului de informații curente.

Pe 6 august, Luna Neagră va intra în zodia Vărsătorului, adică în casa a VII-a, unde va crea premiza multor conflicte, nereguli, dezamăgiri, trădări și întorsături ciudate ale sorții în registrul conjugal, în relațiile parteneriale ori în relația cu justiția (anchete, procese, acuzații, etc.). Pe 7 august, planeta Venus va intra în zodia Balanței și va aduce un aport real și eficient în dialogurile cu vecinii, cunoscuții ocazionali sau în relațiile cu frații și partenerii de drum/excursie/călătorie. Prilej bun, până pe 6 septembrie ac., pentru scurte călătorii plăcute, delectante sau utile și educative. Noroc la informațiile utile pentru un sector de viață care evoluează defectuos. Între 8 august, după ora 06:18′ și 10 august, dimineața, context delicat pentru sensibilitățile gastrice, metabolice, pancreatice sau osoase. Din 10 august, după ora 06:18′, Luna se va afla în sectorul natal al Leilor și, alături de Soare, va crea un cadru viguros și util lor pentru sănătate și psihic prin spor de energie, voință, capacitate de a se mobiliza, reacții rapide, determinare.








Horoscop Fecioară pentru săptămâna 4 – 10 august 2018

Horoscop Urania Fecioara

Între 4 și 6 august, în zorii zilei, este posibil ca unor persoane să le treacă prin minte idei și soluții de viață mai puțin logice, hazardate sau exagerate, pe fondul presiunilor care se exercită asupra conștiinței, convingerilor și idealurilor lor, prin intermediul cărora vor dori să evite un conflict, să nu facă concesii și nici să încalce niște principii. Acest moment precar va înceta din 8 august, când Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă, în urma căreia, planeta va reveni în zodia Berbecului, semn în care va rămâne până pe 6 martie 2019, timp în care va crea noi premize legate de specificul casei a VIII – a (bani și avantaje materiale primite de la persoane ori prin intermediul unor instituții).

Între 6 august, după ora 04:32′, și dimineața zilei de 8 august, discuții curente pe teme profesionale, posibilă apariție publică a unui nativ care va da interviuri, va face declarații în cadrul întâlnirilor oficiale, va lua – după caz – cuvântul, poziție sau atitudine într- dezbatere . Pe 6 august, Luna Neagră va intra în zodia Vărsătorului și își va pune amprenta, din păcate negativă, pe starea de sănătate și pe relațiile de serviciu, până pe 3 mai 2019. Pe 7 august, planeta Venus va intra în zodia Balanței și îi va susține pe nativi dându-le o șansă în plus pe calea rezolvărilor financiare sau salariale. Între 8 august, după ora 06:18′ și 10 august, dimineața, relații marcate de prudență și rezervă față de unii prieteni. Răceală și indiferență în plan sentimental, poate chiar abandon (temporar) al unei persoane de care au fost, la un moment dat, apropiați. Din 10 august, după ora 06:18′, Luna va intra în casa a XII-a și va ridica cota de alarmă pe segmentul sănătate, mai ales în privința axei cardio-vasculare, din cauza Lunii Noi asociate cu eclipsa de Soare ce va avea loc pe 11 august.


Horoscop Balanță pentru săptămâna 4 – 10 august 2018

Horoscop Urania Balanta

Între 4 și 6 august, în zorii zilei, nereguli, încurcături, într-o chestiune bănească sau materială unde persoanele menite să ajute sau să rezolve au inițiative care nedumeresc prin lipsa lor de justificare și motivație. Aceste neconcordanțe vor dispărea, treptat, odată cu 8 august, când Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă, ceea ce îi va permite să părăsească curând zodia Taurului și să revină în zodia Berbecului, în care va rămâne până la începutul lunii martie 2019, reactualizând conflictele parteneriale. Între 6 august, după ora 4:32, și dimineața zilei de 8 august, răstimp favorabil proceselor mentale, activității intelectuale, cercetării, învățării, experiențelor profesionale utile, acumulării de informații, disponibilității de a gândi în perspectivă un plan de viață.

Pe 6 august, Luna Neagră va intra în zodia Vărsătorului și, până în mai 2019, va greva casa a V-a a sentimentelor și relațiilor sentimentale de bucuria împlinirii, presărându-le existența cu furtuni afective și destabilizare emoțională. Pe 7 august, Venus va intra în zodia Balanței, al cărei Guvernator astral este, și le va da nativilor șansa ca, până pe 6 septembrie a.c., să ajungă la idei și rezoluții personale echilibrate ori în siajul intereselor ce trebuie urmărite și duse la îndeplinire. Între 8 august, după ora 6:18 și 10 august, dimineața, Balanțele ar putea fi puse în situația să recurgă la atitudini radicale în chestiunile de meserie, de imagine sau de autoritate socio- profesională. Din 10 august, după ora 6:18, Luna va începe să tranziteze casa prietenilor și, pregătindu-se de ipostaza Lunii Noi din 11 august, îi va determina pe nativi să devină mândri și orgolioși în relațiile cu aceia. Posibilitate de a cunoaște persoane importante prin valoare personală ori prin locul pe care îl ocupă într-o ierarhie socială.







Horoscop Scorpion pentru săptămâna 4 – 10 august 2018

Horoscop Urania Scorpion

Între 4 și 6 august, în zorii zilei, încurcături parteneriale, îndoieli și răzgândiri, premize ale unor conflicte deschise care vor dispărea treptat, după 8 august, când Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă și, părăsind zodia Taurului, va reveni în zodia Berbecului, în care s-a aflat mai bine de șapte ani, reeditând, până la începutul lunii martie 2019, toate aspectele de muncă, salarizare, câștiguri bănești rămase nerezolvate. Între 6 august, după ora 04:32′, și dimineața zilei de 8 august, consultări, informări, discuții pe marginea felului în care ar trebui abordată o chestiune materială ce are nevoie de concursul unor persoane sau instituții. Pe 6 august, Luna Neagră va intra în zodia Vărsătorului și va pune o pecete apăsătoare asupra relațiilor de familie, vulnerabilizându-le, până la începutul luni mai 2019, și statutul patrimonial sau locativ.

Pe 7 august, planeta Venus va intra în zodia Balanței și, în ciuda influenței unor tranzite ostile și nefavorabile vieții lor interioare, va aduce un strop de echilibru, de calm, de rațiune ori de satisfacție și încredere în persoana și în proiectele lor. Între 8 august, după ora 06:18′ și 10 august, dimineața, Scorpionii pot dezvolta atașamente puternice față de o idee, o premisă socială, spirituală, culturală, artistică pe care o vor îmbrățișa și cultiva, necondiționat. Din 10 august, după ora 06:18′, Luna va tranzita casa a X-a, introducând senzația că „li se pregătește ceva', că se îndreaptă spre evenimente majore din existența lor socio-profesională, că vor trebui să depășească momente importante, în funcție de biografia lor. Acest val de stări de spirit va fi stârnit de Luna Nouă în Leu, care va avea loc în ziua de 11 august și care va scoate în evidență o chestiune de imagine sau de autoritate ori de legitimitate pe fondul eclipsei de Soare ce o va însoți.



Horoscop Săgetător pentru săptămâna 4 – 10 august 2018

Horoscop Urania Săgetător

Între 4 și 6 august, în zorii zilei, dizarmonii banale la locul de muncă. Tulburări fiziologice discrete cu excepția infecțiilor care pot căpăta o vigoare sporită. Provocările profesionale și salariale se vor atenua din 8 august, când Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă ceea ce îi va permite să părăsească zodia Taurului și să revină în zodia Berbecului. Până la începutul lunii martie 2019, Uranus va introduce furtuna afectivă, va reactualiza stări de spirit, situații și relații bazate pe emoție, dragoste, afectivitate. Între 6 august, după ora 04:32′, și dimineața zilei de 8 august, schimb de informații, tatonări în vederea unor întâlniri importante, tentativa de a restabili un dialog întrerupt pe fondul unui conflict deschis sau al ostilității reciproce.

Pe 6 august, Luna Neagră va intra în zodia Vărsătorului și va influența, până la începutul lunii mai 2019, în chip neplăcut, casa comunicării, a învățăturii, a deplasărilor și a relațiilor secundare (vecini, cunoscuți ocazionali, parteneri într-o activitate de scurtă durată). Pe 7 august, planeta Venus va intra în zodia Balanței. Ea va „îmblânzi' prieteniile și va elimina asperitățile ivite în relația dinte nativi și persoanele cu care, la un moment dat, au împărtășit aceleași gusturi, aceleași plăceri și același interese. Între 8 august, după ora 06:18′ și 10 august, dimineața, blocaje cu efect asupra înțelegerii pe bunurile materiale (cote părți într-un partaj, ieșire din indiviziune, succesiune, părăsirea unei firme de către un asociat care a făcut investiții pe care dorește să le recupereze, retragerea nativului dintr-o activitate în care a venit cu un capital financiar, vad material sau brand pe care trebuie să-l redobândească. Din 10 august, după ora 06:18′, se va pune problema demnității, autorității sau a verticalității în fața presiunilor care s-ar putea exercit asupra conștiinței lor.







Horoscop Capricorn pentru săptămâna 4 – 10 august 2018

Horoscop Urania Capricorn

Între 4 și 6 august, în zorii zilei, stres emoțional, stare de disconfort afectiv, replieri în chestiuni sufletești. Între 6 august, după ora 04:32′, și dimineața zilei de 8 august, dialoguri la locul de muncă; pentru că, din 6 august, în sectorul banilor câștigați din muncă proprie, își va face apariția Luna Neagră, nu va fi indicată nici o revendicare salarială oricâtă justificare ar avea nativul. Luna Neagră va rămâne în sectorul banilor și a câștigurilor obținute prin efort personal până la începutul lunii mai 2019, și va influența, în proporții diferite, în funcție și de tranzitele fiecărei etape în parte, bugetul personal. Pe 7 august, planeta Venus va intra în zodia Balanței și Până pe 6 septembrie a.c. ea va susține activitatea profesională, cariera, ascensiunea și notorietatea Capricornilor.

Între 8 august, după ora 06:18′ și 10 august, dimineața, slabe șanse de a se ajunge la o înțelegere pe fondul unor tranzacții, negocieri, consultări. Nota generală, va fi cea de rezistență de-o parte și de alta, de cramponare de o idee sau de un interes, de încăpățânare, de blocare într-un proiect pe care nu doresc sau nu pot să-l reformuleze în chip reciproc avantajos. Pe 8 august, Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă și, în acest context, va reveni în sectorul casei a IV-a (familie, casă, gospodărie, avere, mod de viață, mentalitate) unde va alimenta, până la începutul lunii martie 2019, sămânța de furtună și discordia. Din 10 august, după ora 06:18′, și Luna se va afla în tranzit prin casa a VIII-a, patronând evenimente drastice cu consecințe majore în plan material. Fiind vorba de o casă a accidentelor majore este indicat să se păstreze calmul și rațiunea în toate situațiile care cer stăpânire de sine pentru că, nativii se află deja sub influența Lunii Noi în Leu, însoțite de o eclipsă de Soare, care se va produce, în acest sector, pe 11 august.


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 4 – 10 august 2018

Horoscop Urania Vărsător

Între 4 și 6 august, în zorii zilei, unele rude ale nativului se pot purta ciudat; stări de spirit antipatice (presimțire neplăcută). Nativii ar putea să nu mai fie de acord nu vor mai fi de acord cu construcția lor umană ca rezultat al moștenirii, al mentalității insuflate de familie, al valorilor culturale sau religioase transmise prin educație. Între 6 august, după ora 04:32′, și dimineața zilei de 8 august, Vărsătorii vor dori să se detașeze de stres-ul cotidian și să cultive plăceri relaxante (vizite, glume, plimbări, sporturi, divertisment, jocuri). Pe 6 august, Luna Neagră va intra în zodia Vărsătorului și se va plasa în casa I a personalității acestora instaurând, până la începutul lunii mai 2019, un regim presărat cu încercări, temeri și surprize care le vor da senzația că „plutesc ca barca pe valuri'.

Pe 7 august, planeta Venus va intra în zodia Balanței și va instaura, până pe 6 septembrie a.c., un registru favorabil pentru activitatea intelectuală, pentru învățare, pentru exprimarea liberă și exemplară a ideilor, părerilor și convingerilor reușind că convingă audiența și să fure inima publicului prin sensibilitate, originalitate, diplomație și suplețe. Între 8 august, după ora 06:18′ și 10 august, dimineața, discrete probleme de sănătate. În seara zilei de 8 august, Uranus, va intra în mișcare aparent retrogradă și se va întoarce în zodia Berbecului, reeditând secvențe care nu au fost rezolvate și care pot fi trăite, cu acest prilej, până la capăt sau pot fi epuizate de sens și semnificație. Din 10 august, după ora 06:18′, Luna va tranzita casa a VII-a căreia îi va imprima un „dramatism astral' de care Vărsătorii trebuie să țină cont în orice context care riscă să degenereze în conflict sau în desfășurarea unui proces din cauza forței pe care o vor exercita Luna Nouă în Leu și eclipsa de Soare din 11 august.







Horoscop Pești pentru săptămâna 4 – 10 august 2018

Horoscop Urania Pești

Între 4 și 6 august, dialoguri cu temei, discuții „cu miez'; Peștii vor aborda teme care vor așeza pe baze serioase, lucide, obiective și profitabile o activitate viitoare. Posibile scurte plimbări sau mici excursii relaxante. Între 6 august, după ora 04:32′, și dimineața zilei de 8 august, dialoguri cotidiene, fără prea mare importanță, cu unele rude. Informații legate de casă, locuință, administrarea patrimoniului. Pe 6 august, Luna Neagră va intra în zodia Vărsătorului, ceea ce le va răscoli trecutul, inclusiv experiențele karmice și suferințele dobândite pe „cod genetic', ca o moștenire ce iese acum la iveală, uneori la vârste înainte, spre uimirea nativilor. Pe 7 august, planeta Venus va intra în zodia Balanței, și va îndemna spre un șir de gesturi cu rostul de a le înlesni intrarea în posesia unor bani sau bunuri ce li se cuvin ori, doar, de a oficializa dreptul de a intra în posesia lor.

Atenții și cadouri care vor face plăcere nativilor, indiferent de vârstă. Între 8 august, după ora 06:18′ și 10 august, dimineața, melancolie în exces, stări de spirit marcate de o sensibilitate excesivă, reacții disproporționate pe un fond afectiv șubred. Doar cei care lucrează în domeniul creației și interpretării artistice pot beneficia de acest prea-plin sufletesc. În seara zilei de 8 august, Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă și se va întoarce, în curând, în zodia Berbecului, tulburând, până la începutul lunii martie 2019, când Uranus se va întoarce în zodia Taurului, regimul banilor cu problemele vechi ce nu au fost încă rezolvate. Din 10 august, după ora 06:18′, Luna se va plasa în tranzit prin casa sănătății și va pune din greu la încercare axa cardio-vasculară din cauza apropiatei faze de Lună Nouă în Leu însoțite de o eclipsă de Soare care se vor produce pe 11 august, în acest sector al cerului lor de naștere.



Horoscop Urania Video săptămâna 4 – 10 august 2018





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții