Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Citește Horoscopul zilei de 20 Septembrie 2018

Written By NIKE B. on miercuri, 19 septembrie 2018 | 06:01


Horoscopul zilei de 20 Septembrie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Pregatiti afaceri importante care sa va asigure cresterea optima a castigurilor care sa va scota din saracie. Rezistenta la imbolnaviri incepe sa creasca, iar semnele de infectie din organism au discaprut. Puteti sa infiripati o idila care, alimentata de ambii parteneri, sa se transforme intr-o mare dragoste. Sunteti direct responsabili pentru ceea ce se intampla in lumea din jur, realitatea inconjuratoare este produsul propriilor voastre ganduri, decizii si actiuni.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Combinatia energetica dintre Venus si Jupiter are ca rezultat o zi ideala pentru castiguri materiale si banesti. Fuga de durere e tot o forma de evaziune, va mandriti cu o sanatate exemplara, demna de invidiat. Sunteti guvernat de Neptun, planeta dragostei si a indragostirii, a iubirii neconditionate, a empatiei, a uniunii profunde dintre oameni. Cei care se apuca sa faca o recapitulare a unor cunostinte de baza in domeniul in care lucreaza s-ar putea sa fie surprinsi de utilitatea acestui proces in cariera lor, impresionand pe amicii lor prin competenta.





Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Vi se ofera o frumoasa ocazie de investitie care are drept rezultat castiguri materiale si financiare. Tineti sub control tensiunea intraoculara, punand comprese calde cu infuzie de albastrele si galbenele, in proportii egale. Relatiile de familie sunt foarte placute, incat va creeza momente deosebit tandre si iubitoare. Cu putin efort va puteti remarca in munca pe care o prestati prin viziunea dumneavoastra generoasa ori complexitatea cunostintelor pe care le stapaniti.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Vi se ofera o frumoasa ocazie de investitie care are drept rezultat castiguri materiale si financiare. Vesti bune pentru aceia dintre dumneavoastra care au facut eforturi minime de a-si intretine sanatatea, ei vor fi in mare forma. O veche povete de dragoste poate sa reapara pe tapet, poate fi cineva din strainatate, un fost coleg de facultate; puteti relua idila sau nu, important este ca va creste increderea in forta dumneavoastra de seductie. Reusiti sa captati bunavointa unei persoane influente ca urmare a unor idei inspirate care vor face ca proiectele sa se bucure de reusita.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Daca pastrati calea de mijloc intre risc si traditie va puteti proteja si suplimenta veniturile si capitalul. Preveniti puseurile de tensiune printr-un tratament adecvat si printr-un regim alimentar riguros. Partenerul de cuplu se straduieste sa va intre in gratii, ar fi o idee excelenta sa-i iesiti in intampinare. Trigonul regal va ajuta sa va concretizati ideile prin intermediul grupului de lucru si va aduce sprijinul unor persoane influente.





Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Pe plan financiar va merge bine, insasi patroana banilor se ocupa de cresterea veniturilor directe. O atitudine mentala corecta influenteaza starea sanatatii; asta presupune sa va examinati emotiile, sa iertati pe toata lumea, sa va iertati si pe dumneavoastra si sa aveti credinta. Fiti prezenti cand e vorba de iubire, fiindca veti descoperi dragostea cea adevarata si neconditionata. Incepeti sa eficientizati metoda de lucru la serviciu, reusind sa-i impulsionati si pe colaboratori.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Daca pastrati calea de mijloc intre risc si traditie va puteti proteja si suplimenta veniturile si capitalul. Detoxifierea va ajuta sa va restabiliti echilibrul fizic si mental si va aduce sitemul imunitar la cotele normale. Puteti sa infiripati o idila care, alimentata de ambii parteneri, sa se transforme intr-o mare dragoste. Simtiti nevoia de a va manifesta mai din plin creativitatea, avand ca rezultat o uluitoare ascensiune sociala si economica.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Sunteti pusi pe facut bani, cu sanse foarte frumoase de reusita care sa va faca viata mai buna, mai prospera. Folosind argila si aloe vera, organismul dumneavoastra va raspunde mult mai bine ca de obice la tratamente de detoxifiere. In cuplurile stabile este bine sa va exercitati talentul de a asculta ce spune si celalalt si, in felul acesta, puteti discuta cu folos cu partenerul de cuplu care va va aprecia si mai mult. Propunerile dumneavoastra creative intrunesc aprecierea sefilor; este cel mai bine sa va ocupati singuri de proiectele in cauza.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Sunt posibile schimbari de directie profesionala, menite sa va aduca mai aproape de puterea dorita, sa va creeze oportunitati noi de afaceri. Sunteti intr-o forma buna, mintea va functioneaza la cote maxime, iar ochii vad numai partile frumoase ale existentei dumneavoastra. Relatiile de familie sunt foarte placute, incat va creeza momente deosebit tandre si iubitoare. Aveti planuri grandioase, in care se tinteste clar si precis, in care scopul e urmarit cu tenacitate, iar succesele va vor coplesi adesea.






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Primesti vesti neasteptat de bune de la patronul care intentioneaza sa-ti acorde o prima pentru ultima lucrare care a adus beneficii institutiei. Debordati de sanatate si de energie, sunteti echilibrat fizic si psihic. Neptun e planeta asociata cu visul, imaginatia, fantezia, misticul si poezia si va starneste nevoia sufleteasca de a comunica de la inima la inima. Vi se promite o transformare uluitoare in bine, cu o viata profesionala aglomerata, dar triumfatoare.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Va aruncati in proiecte profesionale tumultoase din care puteti inregistra castiguri substantiale. Beneficiati de o energie puternica si echilibrata, e bine sa faceti mai multa miscare si sa va ocupati de ingrijirea corpului. Este bine ca week-end-ul sa-l dedicati vietii sentimentale, fiindca viata in doi este un bun echilibru intre minte si suflet. Aceia dintre dumneavoastra, care au nevoie de suportul autoritatilor, pot miza pe el; este posibil ca proiectele de care va apucati sa includa si o latura artistica.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Puneti banii pe care ii aveti la treaba si vi se vor intoarce si roadele unor investitii anterioare. Vi se rezolva tulburarile de somn, acea alternanta intre insomnie si somn lung, dar neodihnitor. Circulatia periferica, la nivelul picioarelor si gambelor se activeaza si ea. Avantul primavaratec va prieste, stati grozav la capitolul comunicare si va exprimati deschis sentimentele fata de persoana iubita. Implicati in proiecte mari si vizibile, sunteti atenti la toate detaliile si comunicati bine cu cei cu care colaborati in privinta obiectivelor pe termen lung.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții