Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei din 19 Septembrie 2018

Written By NIKE B. on miercuri, 19 septembrie 2018 | 05:41


Horoscop pentru femei din 19 Septembrie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Un entuziasm pe care rar l-ati avut va inunda astazi. E o zi buna pentru impacari. Profitati de ocaziile care va apar azi in cale, se vor dovedi fructuoase.

Horoscop pentru femeia din Taur

E o linie fina intre emotiile dumneavoastra si cele ale oamenilor din jur astazi. Va copleseste un val puternic de trairi care va impiedica sa fiti obiectiv cand e vorba sa ii ajutati pe cei dragi.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Mentineti-va agenda actualizata, chiar daca duceti o lupta colosala cu lenea care va incearca. Veti avea de castigat pe termen lung daca sunteti mai atent cu strategiile.





Horoscop pentru femeia din Rac

E mai bine sa va indepartati de cei din jur, daca va dati seama ca nu sunt ceea ce par a fi. Cand credeati ca e cazul sa aduceti o relatie la un nivel superior, aflati ca persoana vizata nu gandeste la fel.



Horoscop pentru femeia din Leu

Lipsa de respect a unui prieten va face sa preferati sa puneti capat acestei relatii, chiar daca dureaza de ceva vreme. E mai bine daca o faceti brusc, fara tatonari, chiar daca, in prima faza, veti suferi un soc.








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Cineva a profitat de dumneavoastra si acum e cam tarziu sa mai reparati ceva. Va simtiti prost ca nu v-ati dat seama de la bun inceput, dar e bine sa invatati ceva, pana la urma, e o experienta de viata.







Horoscop pentru femeia din Balanță

Inainte de a va rearunca in valtoarea emotiilor, e bine sa petreceti putin timp singur pentru a medita. O calatorie scurta e cea mai buna solutie.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Sansele sa va orientati spre noi orizonturi sunt foarte mari astazi. S-ar putea sa fie nevoie sa incalcati cateva reguli, pentru a va spori sansele de succes. O usa deschisa va inchide gura celor care nu sunt de acord cu faptul ca actionati diferit.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Un prieten va cere ajutorul si aveti tendinta sa interpretati gresit ceea ce vi se spune. Mai bine ascultati cu atentie ce vi se cere exact, inainte de a trage concluzii pripite.




Horoscop pentru femeia din Capricorn

Nu rezolvati nimic daca inchideti ochii in fata unei probleme. Sunteti nevoit sa luati masuri si nu stiti care sunt cele potrivite. O a doua persoana va ajuta sa iesiti din impas.






Horoscop pentru femeia din Vărsător

Daca sunteti atras de cineva, e o perioada buna pentru a face un pas in concretizarea avestei atractii. Explorati-va, atat pe dumneavoastra, cat si partenerul. Va veti oferi momente de adevarata relaxare.






Horoscop pentru femeia din Pești

Sunteti confuz: cineva va transmitea semnale de "lumina verde" pentru a trece pe strada lui, dar se retrage in ultima clipa. E o idee buna sa jucati cartea cu "greu de atins". Nu insistati cu mesaje si telefoane, disperarea nu atrage.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții