Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de 19 Septembrie 2018

Written By NIKE B. on marți, 18 septembrie 2018 | 05:55


Horoscopul zilei de 19 Septembrie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Meriţi ce e mai bun, ca atare stabileşte-ţi chiar azi noi și mari scopuri! Tu eşti un spirit întreprinzător care nu poate sta locului. Eşti conştient că dorinţele pe care ţi le-ai pus deja depind numai de eforturile tale, ca atare nu numai că-ţi doreşti ceva anume, dar pui deja şi umărul la această viitoare construcţie. Pui inca o cărămidă la temelie, un gând, o idee, ceva care să stea la baza reuşitei tale de acum încolo şi eşti foarte entuziasmat de ceea ce te aşteaptă. Parcă nici nu mai poți aştepta câteva zile până când vei putea continua edificiul promiţător.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Lucrurile se mai schimbă de la o zi la alta, ca atare, dacă nu demult ai pornit pe o cale nouă, azi s-ar putea ivi deja o altă schimbare de direcţie, care te ia un pic prin surprindere. Începi să te îndoieşti de deciziile luate în trecut şi te întrebi dacă nu cumva ai pierdut timp inutil cu experimentele anterioare. Nu e deloc o pierdere de timp sau de resurse, ci din toate ai mai învăţat câte ceva. Tot ce ai făcut înainte, chiar dacă azi se schimbă din nou, e experienţa acumulată, e antrenament, e căutarea adevăratului sens care ţi se potriveşte, deci priveşte cu bucurie tot ce ai încercat înainte, chiar dacă nu a dus prea departe.






Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Uită-te cum e afară! Efectele soarelui şi cerului senin vor fi miraculoase, iar în cazul tău e vorba de sănătate şi mişcare. Fă-ţi timp pentru o mai scurtă sau mai lungă plimbare, sau, dacă eşti genul activ, fă sport, ieşi oriunde te cheamă inima pentru o zi plină de acţiune şi veselie. Copiii te vor trage afară, deci nu te gândi că vei sta în faţa televizorului, ci trebuie să-ţi faci timp pentru o ieşire. Va fi mai bună decât ai putea crede, deci nu fi comod: afară toată lumea!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Nu te mai crampona de orice superstiţie, spunând că anunţă cine ştie ce dezastre, pentru că exagerezi cu temerile tale. Vezi inamici la tot pasul, ţi se pare că orice cuvânt ascunde o intenţie negativă, că pe oriunde ai lua-o şi orice ai face, tot rău va ieşi, dar nu e altceva decât o atitudine negativistă pe care o dezvolţi până la extrem. Renunţă la această atitudine permanent critică, permanent negativă, ca şi cum totul ar fi groaznic în jurul tău, pentru că ce emiţi, asta atragi. Emiţi frică, griji, pericole şi probleme, acestea se reflectă înapoi către tine cu putere şi mai mare. Începe să vezi în jurul tău şi detaliile frumoase: că soarele străluceşte, că cineva zâmbeşte, că şi primeşti ceva, nu doar dai etc.


Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Ceea ce te preocupă acum cel mai mult e sănătatea ta fizică. E momentul să iei decizii care sună înălţător şi care te entuziasmează la maximum, şi îţi iei angajamentul să te apuci de un sport, să-ţi iei abonament la sală, să te ţii de un regim care ar face bine organismului tău. Nu numai că faci promisiuni măreţe, dar te şi înarmezi cu o imensă voinţă. Spune-ţi cu fermitate pot şi ai să vezi că promisiunea făcută acum are toate şansele să dea roade! Ţine-te de decizia pe care o iei astăzi, stabileşte-ţi un program foarte strict prin care să ajungi acolo unde visezi şi nu te abate! Chiar poţi!






Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Numai de tine depinde să pui capăt unei stări interioare care ştii bine că nu-ţi face bine. A sta în continuare captiv într-o zonă în care eşti măcinat de regrete, de resentimente, de emoţii negative generate de vechi insuccese nu e spre binele tău, ca atare începe de astăzi să-ţi schimbi polaritatea gândurilor. Ai nevoie de relaxare, de detaşare, de o stare de confort, şi nu o vei găsi dacă te împovărezi de toate aceste gânduri grele şi negre. Permite-ţi câteva clipe de meditaţie, de rugăciune, de dialog cu tine cel adevărat, şi ai să-ţi recapeţi mult mai uşor pacea după care tânjeşti. A te raporta mereu la ce nu-ţi convine în jurul tău nu e calea spre fericire! Relaxează-te!

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Stai de ceva vreme cu o anumită declaraţie pe buze şi tot nu ai curajul să o exprimi liber. Ţi-e puţin frică de impactul cuvintelor tale, şi preferi să taci, deocamdată, aşteptând momentul potrivit pentru a-ţi exprima public opinia. E ca şi cum ar trebui să spui ultimul cuvânt într-o situaţie şi încă nu eşti suficient de bine pregătit. Poate a venit vremea să spui un da sau un nu la o întrebare capitală: dacă accepţi sau nu un job, dacă refuzi sau nu o ofertă… Sau poate trebuie să spui adio unui loc sau unei persoane, şi tot tragi de timp, cu speranţa că se mai schimbă ceva. Ei bine, a venit vremea să deschizi gura şi să spui ce ai ales: va fi ca o eliberare!

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Primul lucru căruia trebuie să acorzi azi atenţie e acel blocaj care te ţine pe loc de la o vreme. Eşti sfătuit să te eliberezi de ceea ce nu te lasă, de la o vreme, să evoluezi, să te dezvolţi, să treci la etapa următoare, pentru că duci după tine un balast inutil care nu-şi mai are rostul. Luptă cu propriile tale limite şi oprelişti, pentru că cel mai mare duşman nu e afară, ci chiar în interiorul tău. Deschide-te spre nou cu încredere, fără teamă de trecut, pentru că acesta e un capitol demult încheiat şi acolo ar trebui să rămână. Lasă-te puţin în voia sorţii şi vezi ce aduce, fără să controlezi totul.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Încearcă să priveşti oamenii dintr-o perspectivă mai tolerantă, mai blândă, fără să tot găseşti nod în papură la oricine. Chiar dacă ştii că nu toţi au inima bună şi nu merită toată iubirea ta, fă un efort să renunţi, pentru o zi, la judecăţi, la critici, la reclamaţii, şi să treci cu vederea ceea ce nu-ţi place la cei din jurul tău. Ai să vezi că se schimbă energia în relaţia cu aceştia, pentru că, oferindu-le pe tavă gânduri bune şi cuvinte frumoase, îi vei dezarma mai uşor şi vei îndulci mult comunicarea. Chiar dacă unii încearcă să te atragă în jocurile lor de culise, nu le da satisfacţie şi refuză asemenea îndeletniciri, arătându-le că ai numai gânduri bune faţă de oricine.






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Persoana care îţi apare astăzi în cale ar putea avea un rol major în viaţa ta de acum înainte. Te poate completa într-un mod în care nici nu ştiai că ai avea nevoie, deci priveşte-l ca pe jumătatea care completează întregul. Că poate fi un potenţial partener de viaţă sau de afaceri, un prieten foarte bun sau sufletul tău pereche cu care vei trece printr-o mulţime de lecţii, ascultă cu atenţie ce are de transmis, pentru că adeseori îţi vei extrage energia pozitivă din îndrumările sale. El poate deveni motorul tău principal de propulsie!

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Talentul tău în domeniul comunicării este recunoscut şi apreciat de toată lumea. Nimeni nu te întrece în discuţii şi te implici cu aplomb în conversaţii. Oamenii cu care ai ocazia de a te întâlni azi te vor înconjura cu multă simpatie şi cu interes total pentru ceea ce ai de spus, pentru că tu chiar excelezi când vine vorba de discuţii. Spune ce ai de spus, pentru că multe din informaţiile pe care le transmiţi – chiar dacă nu e momentul celor mai profunde conversaţii – vor fi utile altora. Că e o idee strălucită transmisă la momentul cel mai potrivit sau o veste bună pe care abia acum o transmiţi lumii, vezi reacţii deosebite le cei care te ascultă. Prin ceea ce zici, arăţi cât de mult îţi pasă de ceilalţi!

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Eşti pe drumul cel bun spre visele tale cele mai frumoase. Simte-te protejat, pentru că te afli sub o aripă ocrotitoare, iar siguranţa e cel mai important aspect. Lasă fricile, stresul, grijile în urmă, închide uşa după tine şi porneşte spre ceva nou cu optimism. Eşti pe teren stabil, solid, consistent, nici urmă de fragilitate în tot ce te aşteaptă, ca atare şi atitudinea ta trebuie să fie fermă, convins că totul se va aranja exact aşa cum vrei.


Horoscopul zilei de 18 Septembrie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Intervii în dispute şi totul revine la normal foarte uşor, pentru că ai un talent aparte de a negocia, de a calma spiritele şi de a-i aduce la masa tratativelor chiar şi pe cei mai agresivi inamici. Cu calm, fără să judeci pe nimeni, ajuţi la împăcarea taberelor adverse, dar nu va fi uşor pentru tine. Te vei simţi epuizat la finalul conflictului, dar mulţumit că ai avut un rol cheie în rezolvarea situaţiei, chiar dacă adeseori armele vor fi îndreptate şi spre tine. Certuri, neînţelegeri, animozităţi mai vechi sunt uitate ca prin minune, totul datorită ţie!

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Nu te deranjează nimic în jurul tău, abordezi o atitudine relaxată indiferent ce ai auzi de la ceilalţi. Deşi nimereşti de multe ori în medii tensionate în care planează animozităţi şi neînţelegeri, parcă nici nu le vezi. Perfect, rămâi aşa de detaşat până la capăt ca să nu-ţi strici ziua din cauza nervilor altora. Simte-te bine şi ocupă-te de ceea ce-ţi face ţie plăcere, fără a asculta problemele interminabile care îi frământă pe ceilalţi. Le ai şi tu pe ale tale, fără îndoială, dar azi faci complet abstracţie de motivele de supărare de până mai ieri.






Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Încearcă să fii imparţial în judecăţile tale de valoare, pentru că treci printr-o situaţie în care chiar nu ai voie să ţii partea nimănui şi nici să ai propriile tale preferinţe. Chiar dacă inima ta înclină într-o anumită direcţie, ţine sub control această slăbiciune, pentru că acum trebuie să rămâi surd la influenţe care ar putea să te impresioneze cumva. Va trebui să extragi o concluzie, să dai un verdict sau o notă clară, fără a ţine cont de nimic din ce auzi în jurul tău. Bazează-te pe fapte certe, nu pe ceea ce inima îţi spune!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Nu te crampona de fleacurile care te ţin pe loc, pentru că nu merită atâta atenţie. Se vor rezolva mai repede şi mai uşor decât ai crede dacă nu ai căuta nod în papură şi nu te-ai critica întruna! Mai treci peste unele aspecte minore, fă-te că nu le vezi, deoarece sunt mărunţişuri care chiar nu merită atâta încrâncenare şi consum energetic. Cu un dram de umor, ceea ce ai din belşug, şi cu puţină superficialitate, vei vedea că ceea ce până mai ieri părea de nerezolvat, azi îşi pierde complet semnificaţia şi pare banal. Aceasta e atitudinea justă: ignoră!


Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Nu lua la modul personal hopurile inerente de pe parcursul misiunilor tale, pentru că şi ele au rostul lor, acela de a te pune la încercare, de a-ţi testa ambiţia şi dorinţa de a reuşi, ca atare nu te împovăra inutil de suferinţe. Uneori, se ajunge mai lent şi mai anevoios la marile vise, dar, pentru că drumul e ceva mai sinuos, cu atât mai mare va fi satisfacţia atunci când vei ajunge la capăt. Priveşte cu responsabilitate drumul pe care l-ai ales şi nu te abate de la acest curs, nici măcar când dai piept cu mari probe. Nu e nimic atât de greu sau de dramatic încât să nu poţi duce la îndeplinire, deci du-ţi sarcina la capăt!





Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Ai acum toate mijloacele concrete pentru a pune în practică o idee excelentă. Totul e să porneşti acum, pentru că această zi este benefică unor iniţiative concrete, palpabile, constructive. Pui efectiv umărul la treabă pentru a construi ceea ce ţi-ai propus şi deţii toate resursele pentru a reuşi: şi ambiţie, şi răbdare, şi inventivitate, şi curaj, deci mai e doar o chestiune de timp până vor apărea primele rezultate. Îţi place ceea ce iese din mâinile tale.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Nu apar evenimente ieşite din comun astăzi, dar ai o senzaţie ciudată de rutină ceea ce devine apăsător. Poate aşteptai ceva deosebit, poate visai la o minune, dar nimic nu se petrece conform viselor tale frumoase. Te ocupi de lucruri neimportante, de mărunţişuri de care nu ai avut timp în alte zile, deci, pentru că ai ceva mai mult timp liber la dispoziţie, fără treburi stringente pe cap, îţi aduci aminte de acele sarcini pe care în trecut le-ai tot amânat, preocupat de alte urgenţe.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu te aştepta ca toată lumea să fie de acord cu modul în care judeci tu unele situaţii, mai ales dacă au mai multe direcţii de interpretare. Tu ai o anumită viziune asupra evenimentelor, or cei din jur au mari îndoieli cu privire la stilul tău de a aprecia situaţia, deci te poţi aştepta la controverse, dispute sau o atitudine ostilă la deciziile luate de tine. Continuă să-ţi susţii punctul de vedere cu argumente logice, raţionale, imparţiale, pentru că tu înţelegi situaţia cel mai corect. Într-o zi îşi vor da seama şi ceilalţi!

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Încearcă să priveşti oamenii dintr-o perspectivă mai tolerantă, mai blândă, fără să tot găseşti nod în papură la oricine. Chiar dacă ştii că nu toţi au inima bună şi nu merită toată iubirea ta, fă un efort să renunţi, pentru o zi, la judecăţi, la critici, la reclamaţii, şi să treci cu vederea ceea ce nu-ţi place la cei din jurul tău. Ai să vezi că se schimbă energia în relaţia cu aceştia, pentru că, oferindu-le pe tavă gânduri bune şi cuvinte frumoase, îi vei dezarma mai uşor şi vei îndulci mult comunicarea. Chiar dacă unii încearcă să te atragă în jocurile lor de culise, nu le da satisfacţie şi refuză asemenea îndeletniciri, arătându-le că ai numai gânduri bune faţă de oricine.






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Este o zi excelentă pentru un dialog constructiv, deoarece ai şi o minunată capacitate de a vorbi sincer, de a te exprima concis şi la obiect, ca să fii înţeles corect, dar mai ales capacitatea de a asculta cu luare aminte. Tot ce iese azi de pe buzele tale e informaţie clară, documentată, verificată, ce poate folosi cu succes celor care o aud, dar fii sigur că şi la urechile tale vor ajunge aspecte extrem de interesante pe care merită să le memorezi. E ca şi cum vorbeşti la telefon şi tot ce emiţi precum şi tot ce receptezi e informaţie preţioasă şi pentru tine şi pentru cel de la celălalt capăt al firului, deci comunică liber, deschis, sincer!

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Primeşti o veste care anunţă un eveniment viitor căruia îi acorzi o semnificaţie cu totul specială. Emoţia creşte cu fiecare oră care te apropie mai mult de acel moment şi se vede că stai ca pe ghimpi. E o aşteptare plăcută totuşi, deoarece îţi legi toate speranţele entuziaste de acea clipă la care vei ajunge curând. Ba chiar ai dori să sari deja peste unele etape ca să vezi deja acel punct atins. Nu te grăbi, chiar şi această aşteptare are rolul ei, pentru că te face să priveşti cu şi mai multă bucurie evenimentul ce te va face fericit.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Nu te mulţumi cu cât ştii sau ai acumulat, chiar dacă deţii un bagaj impresionant de cunoştinţe, pentru că tu poţi şi vrei mai mult de atât. Ceri informaţii de pe oriunde ai trece până devii o enciclopedie ambulantă, dar norocul tău e că nu e doar curiozitate, ci aviditate de a cunoaşte. Îţi extinzi orizonturile din ce în ce mai mult, prin studiu, prin cercetare, întrebând în stânga şi-n dreapta şi documentându-te foarte laborios, şi se vede! Nimeni nu te va întrece când vei fi pus în faţa unei confruntări intelectuale de vârf! Într-o zi vei transmite şi tu altora ceea ce ai acumulat în ani de studiu!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții