Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei din 18 Septembrie 2018

Written By NIKE B. on marți, 18 septembrie 2018 | 05:40


Horoscop pentru femei din 18 Septembrie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Va indepliniti atributiile cu zel si totul va vine ca o manusa. Va bate la usa o sansa unica, dar aveti o competitie acerba. Aveti posibilitatea sa obtineti o promovare, daca luptati cum se cuvine.

Horoscop pentru femeia din Taur

Ziua se anunta foarte aglomerata. Incercati sa fiti cu un pas inainte, pentru a nu fi luat prin surprindere. Sunteti frustrat ca cei din jur nu fac la fel si sunteti nevoit sa impartiti atributii in stanga si in dreapta.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Nu sunteti prea sensibil la sentimentele celor din jur si vorbele dumneavoastra ranesc. Nu toata lumea apreciaza sinceritatea, ar fi bine sa va temperati primele impulsuri.







Horoscop pentru femeia din Rac

Sunteti agitat si tot cautati adrenalina oriunde, numai in locurile in care va aflati de fapt nu. De obicei, actiunile sunt cele care vorbesc despre dumneavoastra, asa ca mai bine ganditi mai putin si faceti mai multe.

Horoscop pentru femeia din Leu

Simtiti nevoia sa evoluati si acesta e cel mai bun moment pentru a face primul pas in acest sens. Sunt oameni in anturaj care se opun progresului dumneavoastra.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Traiti o perioada de incredere in sine in ce priveste viata amoroasa. Unul dintre noii prieteni care va intra in anturaj va atrage atentia intr-un mod...special.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Problemele financiare se mai detensioneaza. Nu va fie frica sa va cereti drepturile in acest sens, in cazul in care v-au fost neglijate!






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Sunteti mai emotional decat de obicei, dar puteti profita de asta pentru a va face ziua mai frumoasa. Daca ii priviti pe cei din jur ca pe oglinzi ale propriei fiinte, veti vedea ca nu mai sunt atat de agasanti.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Complimentele unei persoane apropiate va sporesc increderea in sine. Chiar daca va simteati mai slab, acum vi se ridica moralul. E totul in mintea dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Aveti o viziune mai serioasa asupra vietii, pe masura ce depuneti eforturi in plus pentru a va intelege mai bine propria persoana. Veti avea mai mult succes in acest sens daca puneti punct unor probleme financiare mai vechi.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

E inevitabil: o discutie legata de o problema financiara se cere purtata. S-ar putea sa nu reusiti sa obtineti o intrevedere cu persoana in cauza. Fortati putin nota si obligati-l sa discute.






Horoscop pentru femeia din Pești

Norocul e de partea celor curajosi. Actualele circumstante va ofera o mana buna de provocari. Daca nu le veti evita, veti avea numai de castigat.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții