Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de 23 Septembrie 2018

Written By NIKE B. on sâmbătă, 22 septembrie 2018 | 07:50


Horoscopul zilei de 23 Septembrie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

O discuție cu un prieten sau cu cineva din anturajul profesional îți va oferi informații deosebite în aceste zile de weekend. Dincolo de subiectele cotidiene aparent banale vei găsi lămuriri și soluții minunate privitoare la relațiile și situațiile în care te afli. Evită să-ți prezinți slăbiciunile, temerile sau planurile de viitor. Este vremea ascultării vorbelor altora și a meditației pe seama celor aflate.


Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Zilele acestui weekend sunt excelente pentru a te întâlni cu prietenii, a hoinări prin locurile preferate și pentru a-ți trasa planuri mărețe de viitor. Deja te simți mai bine, iar strălucirea pe care o emani va atrage în preajma ta personaje de bună calitate care te vor sprijini în tot ce dorești să întreprinzi. Totuși, folosește măsura în toate și oferă sfaturi numai la cerere.






Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Discuțiile filozofice pe teme cotidiene te vor pune într-o lumină bună față de ceilalți, dar mai ales față de persoanele influente din mediul socio-profesional în care activezi. Finalul acestei săptămâni folosește-l pentru lecturi deosebite, întrevederi cu cei dragi și de încredere sau pentru vizionarea unui spectacol de teatru sau de film. Informațiile obținute din aceste demersuri sunt speciale și utile.


Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Cu toate că tentația acumulării bunurilor materiale sau a banilor este la cote mari ar fi bine să ai în vedere și scopul ascuns al acestora dincolo de vălul lumii materiale. Zilele acestui sfârșit de săptămână îți vor aduce informații prețioase vizavi de investiții și cheltuieli majore comune cu alții. Prudență și discernământ în toate! Unele surse de venit sunt incerte, iar cei din preajma ta te susțin prea puțin.


Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Zile foarte bune, în acest weekend, pentru a privi obiectiv la situațiile parteneriale în care ești implicat. Discuțiile și evenimentele din ultima vreme au scos la iveală amănunte total nepotrivite scopurilor tale sau dorințe ale partenerilor, de viață sau de afaceri, care te depășesc. Detașează-te, renunță fără resentimente la ce nu-ți mai priește și dezvoltă încrederea că totul se desfășoară spre binele tău suprem.






Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Ești foarte ocupat la sfârșitul acestei săptămâni, indiferent unde te afli. Te vei bucura de faptul că îți sunt apreciate eforturile personale și profesionale, iar alții chiar vor dori să obțină de la tine sfaturi sau soluții la probleme din viața lor. Dozează-ți eforturile și fii cumpătat la vorbă! Pe de altă parte, rezervă momente de odihnă și pentru plimbări în aer liber.


Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Îmbinarea utilului cu plăcutul reprezintă tema principală a acestui final de săptămână. Sunt momente bune pentru a lămuri situațiile amoroase, pentru a rezolva treburi restante și pentru a-ți creiona programul zilelor următoare. Energia vitală fluctuează mult, de aceea dozează-ți eforturile, înconjoară-te de cei dragi și evită deciziile majore. Dialogurile cu prietenii sunt de bun augur.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Zile importante pentru relațiile familiale! Sunt momente bune pentru a discuta cu membrii familiei și cu neamurile despre activități gospodărești de anvergură, despre situații patrimoniale sau despre ajutorarea unei rude aflate la ananghie. Ești tentat să te refugiezi în responsabilitățile socio-profesionale, neglijând astfel pe cele familiale. Recomandabil este să găsești un echilibru între acestea două.


Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Un weekend cu discuții și întâlniri deosebite! Ești căutat de rude, prieteni, de cunoștințele vechi, fiind astfel nevoit să aloci timp pentru fiecare. Schimbul de informații este prețios, util și chiar amuzant pe alocuri. Talentul tău oratoric va ieși la iveală în chip plăcut, iar cei din preama ta îți vor aprecia justa valoare. Totuși ar fi bine să-ți alegi vorbele și gesturile cu grijă. Unii te pot înțelege greșit și cataloga ca atare.







Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Cumpărăturile sunt tentante la sfârșitul acestei săptămâni. Se pare că bugetul îți permite cheltuieli majore, dar cei din preajma ta sunt tentați la rândul lor să-ți ceară socoteală. Unii te vor sfătui de bine, iar alții vor încerca să profite de pe urma avuției tale. Discerne atent pe cine asculți și pe ce chletuiești. Duminică pot interveni discuții familiale importante pe teme patrimoniale.


Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Sunt momente excelente pentru a te ocupa de tine și de treburile tale personale în acest weekend. Cu toate că ești tentat să te bazezi mult pe ceilalți și pe sfaturile lor, ar fi bine să-ți asculți și vocea interioară. Dialogurile cu ceilalți sunt fructuoase, aduc lămuriri și soluții bune pe termen lung. Creionează planuri noi de viitor, stabilește-ți obiective mărețe și ai încredere că se vor materializa la momentul potrivit.


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Ești retras în aceste zile și concentrat pe propriile tale scopuri și treburi personale. Pentru că energia vitală fluctuează ar fi bine să te odihnești ceva mai mult și să te ocupi numai de treburi ușoare. Intuiția este accentuată, astfel că dialogurile interioare și cu persoanele de încredere sunt valoroase. Notează aspectele care rezonează într-un anume fel în sufletul tău, chiar dacă acum par banale sau de neînțeles clar.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții