Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 28 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei din 22 Septembrie 2018

Written By NIKE B. on sâmbătă, 22 septembrie 2018 | 07:47


Horoscop pentru femei din 22 Septembrie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi sunteti captivat de problemele legate de mediu. Va implicati activ in actiunile de protejare a naturii. Si intuitia va functioneaza la cote maxime.


Horoscop pentru femeia din Taur

Astazi le cereti ajutorul celor din jur, chiar daca intuitia va spune ca nu sunt chiar asa dornici sa va fie alaturi. Nu fiti brutal si, in final, ii veti avea de partea dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Nu trebuie sa aveti in echipa doar oameni cunoscuti. E o idee buna sa vedeti noi puncte de vedere, ale unor oameni pe care pana acum nu i-ati luat in considerare.






Horoscop pentru femeia din Rac

Calatoriile, prieteniile si cultura va alunga monotonia. Aveti nevoie de oameni care sa va stimuleze nevoia de cunoastere si aveti tendinta sa ii evitati pe cei care nu corespund acestui criteriu.


Horoscop pentru femeia din Leu

Astazi sunt puse in balanta latura sentimentala si cea practica. Daca lasati emotiile sa patrunda in negocierile dumnevoastra, cei din jur va vor percepe ca fiind cicalitor.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Norocul va surade in cele mai neaasteptate domenii. Un prieten va aduce vesti care va entuziasmeaza. Veti constata ca lucrurile bine facute necesita timp si angajament.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Sunteti concentrat pe felul in care va percepe lumea astazi. E foarte important sa fiti privit cu ochi buni. Si astrele va ajuta sa straluciti!







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Aveati in plan o reuniune familiala, dar apar situatii neprevazute care va forteaza sa o amanati. Incercati sa fiti atent la agenda stabilita, chiar daca veti fi tentat sa o modificati dupa bunul plac al celor din jur.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Cereti prea mult de la cei din jur. Nu va linistiti pana nu puneti mana pe cele mai marete lucruri care va ies in cale. Nu uitati, o viata mai simpla asigura un echilibru.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Imaginatia va merge cam departe si nu e solutia optima pentru a va rezolva problemele. In loc sa creati scenarii ipotetice, mai bine luati taurul de coarne si actionati.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Fiti amabil cu prietenii si colegii de munca. Astfel nu veti rata ocazia de a da peste o relatie care va sporeste increderea in propria persoana.






Horoscop pentru femeia din Pești

Sunteti deprimat si recurgeti la consolarea prin excesele culinare. Mai bine faceti o plimbare in parc. O persoana apropiata va cere ajutorul intr-o problema legata de sanatate.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții