Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Citește Horoscopul zilei de 27 Septembrie 2018

Written By NIKE B. on miercuri, 26 septembrie 2018 | 09:06


Horoscopul zilei de 27 Septembrie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Gandurile iti vor zbura la capitolul financiar intreaga zi. Posibil sa primesti ceva bani, bunuri sau favoruri din activitatea profesionala desfasurata la serviciu, dar sunt nesatisfacatoare. Este nevoie sa-ti reformulezi felul de a fi, de a te raporta la munca si implicatiile ei. Temerile legate de veniturile tale sunt nefondate. Daca ai sa-ti dezvolti increderea ca Universul iti ofera tot ce ai nevoie la momentul potrivit, te vei simti mult mai bine si lucrurile se vor desfasura mai usor.


Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Controleaza-ti reactiile, pentru ca este o zi in care foarte usor oscilezi in ganduri, decizii si vorbe. Esti tentat sa te implici in tot soiul de treburi, dar in special in treburile altora. Ocupa-te pe indelete de tine. Energia ta vitala este la cote joase si risti sa obosesti. Rasfata-te cu o sedinta de masaj, cu lecturi amuzante sau cu dialoguri interesante cu un prieten de nadejde.







Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

O zi in care ar fi bine sa te ocupi numai de treburi usoare, de rutina. Discretia, evitarea spatiilor aglomerate si discutiile de taina cu cei dragi si de incredere iti aduc alinare, dar si informatii pretioase. Poti afla lucruri interesante despre segmentul profesional in care activezi sau despre sefi si colegi. Totusi exista posibilitatea sa se strecoare printre randurile discutiilor de astazi si subiecte care au rolul de a-ti deturna planurile. Odihneste-te mai mult!


Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Relatiile cu prietenii te pun pe ganduri, dar si relatiile cu persoanele care te sustin in plan socio-profesional. Posibil sa constati ca cei care te sprijineau neconditionat pana nu demult, acum fie isi retrag sprijinul, fie te dojenesc pentru ca ar trebui sa faci lucrurile altfel. Fii prudent si tine cont de sfaturile celorlalti! Chiar daca, discutiile de astazi iti displac pe alocuri, ele contin multi sâmburi de adevar si optiuni profesionale potrivite tie in aceasta etapa de viata.


Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Se intrezareste multa animatie la serviciu. Atat sefii, cat si colegii au multe pretentii de la tine. Sigur ca te vei descurca onorabil cu tot se se iveste in segmentul profesional, dar nemultumirile tale profunde sunt legate de plata aferenta serviciilor pe care le prestezi tu. Provocarea zilei consta in a gasi un echilibru just intre eforturile pe care le depui la locul de munca si ceea ce obtii in urma acestor eforturi. Spre seara, rezerva-ti momente pentru a conversa cu membrii familiei.






Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Demersurile intelectuale si calatoriile sunt teme importante astazi. Este posibil sa calatoresti in scop profesional sau pentru a ajuta o ruda indepartata. Toate acestea pot implica cheltuieli neprevazute. Ar fi bine sa-ti selectezi prioritatile si sa te pregatesti serios pentru ceea ce ai de facut astazi. Pe de alta parte, deschide-ti mentalul spre a accepta si alte variante de desfasurare a activitatilor planificate. Spre seara, o carte buna ti-ar aduce buna dispozitie.


Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Discutiile legate de bani te pot pune pe ganduri. Poate fi vorba, fie despre plati comune cu partenerul de viata sau rudele, fie despre chestiuni profesionale care implica a cheltui tu ceva bani. Bine este sa stai deoparte, in liniste, sa-ti planifici pe indelete bugetul disponibil si prioritatile. Ceea ce vei cheltui pentru bunastarea ta sau a celor dragi iti va aduce benficii in viitor, cand te astepti mai putin si sub forme diverse.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Priveste atent la relatiile parteneriale in care esti implicat. In primul rand este vorba despre relatiile profesionale, cele care iti aduc beneficii materiale. Ai putea constata ca in ultima vreme depui eforturi mari, iar plata aferenta sau recunoasterea meritelor tale din partea colegilor lasa mult de dorit. Astazi ai sanse sa vezi obiectiv cine te apreciaza cu adevarat si cine doar profita de pe urma muncii si ideilor tale. Fii vigilent si, la nevoie, schimba lucrurile in favoarea ta!


Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

La serviciu ai multe lucru, insa sporul lasa mult de dorit. Se pare ca exista o discrepanta intre ceea ce si cum doresti tu sa faci si ceea ce-ti ofera contextul acestei zile. Fii prudent si dozeaza-ti eforturile pentru ca organsimul tau are nevoie de odihna. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele gâtului. Evita pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pentru ca exista riscul aparitiei erorilor de tot soiul.








Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Pentru cei dragi manifesti astazi slabiciuni de care se poate profita din plin. Tot ce tine de segmentul sentimental are nevoie sa fie restructurat, reconstruit, revigorat. Hiba este la tine si anume la felul in care iti manifesti iubirea fata de cei dragi si la felul in care relationezi cu generatiile mai tinere decat tine. Daca te necajesc cheltuielile comune cu aceste persoane, analizeaza starea lucrurilor si schimba ceea ce crezi de cuviinta.


Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

In relatiile familiale, astazi exista tensiuni accentuate si discutii pe tonuri ridicate. Totul porneste de la bugetul disponibil pentru reparatii, pentru imbunatatirea conditiilor in spatiul de locuit sau pentru achizitionarea unor bunuri patrimoniale. Tu ai anumite planuri domestice, in schimb membrii familiei tale vor cu totul altceva decat propui tu. Ar fi bine sa asculti si ceea ce au de zis ceilalti. Poti afla solutii bune si ajutor in treburile gospodaresti.


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Posibil sa-ti schimbi parerea vizavi de unele rude sau prieteni din anturajul apropiat. Interesant ar fi sa urmaresti de pe margine, in tacere, ceea ce spun sau fac cei din preajma ta. Vei descoperi multe detalii ale caracterului lor. Chiar daca iti displace ceea ce vezi sau auzi evita sa formulezi concluzii, decizii sau sa-ti expui parerile in public. Esti mai castigat adunand acum informatii si le lasi undeva in sufletul tau sa se sedimenteze pentru a le folosi la momentul potrivit.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții