Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei din 27 Septembrie 2018

Written By NIKE B. on joi, 27 septembrie 2018 | 09:46


Horoscop pentru femei din 27 Septembrie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Planetele comploteaza, dar pentru binele dumneavoastra. Norocul va surade in toate domeniile vietii. Incercati sa evitati extravaganta!

Horoscop pentru femeia din Taur

Sunteti fascinat de putere, obtinuta prin manipulare. Lasati totusi planurile de acest fel pe alte zile, astazi astrele stau la panda si va vor da de gol. Evitati barfele inutile.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Intrati in conflict de interese cu cei din jur si riscati sa fiti egoist fata de nevoile lor. Asigurati-va ca nu va asumati mai multe riscuri decat sunt cu adevarat necesare.





Horoscop pentru femeia din Rac

Sunteti captivat de spiritul de echipa care pluteste in aer. Atmosfera este infrumusetata de aparitia unei persoane care se ridica la asteptarile dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Leu

Ranile trecutului se vindeca daca sunteti ceva mai sensibil. Un membru al familiei e egoist si ii exagerati atitudinea. Calmati-va, oricum nu puteti schimba un om cand se incapataneaza sa fie irational.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Nu reusiti sa cadeti de acord cu o persoana draga, din cauza ca aveti viziuni diferite asupra vietii. Lasati orgoliul deoparte si intrati in pielea celuilalt. Daca vedeti lucrurile prin ochii lui, veti comunica mult mai bine.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Daca invadati astazi in economii, riscati sa le pierdeti pe toate. Putina precautie nu strica. Asta nu inseamna ca nu puteti sa sondati terenul unor viitoare investitii.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astazi va loveste norocul in plan financiar. Recuperati datorii mai vechi care va umplu portofelul. E pretextul perfect pentru o iesire cu prietenii.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

O iesire intre prieteni se va dovedi a fi o oportunitate in cariera. Cunoasteti pe cineva care va deschide usi in planul profesional.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

O persoana din anturaj devine dificila, dar nu veti rezolva problema daca ii dati raspunsuri taioase. Luati atitudine si dovediti-i ca nu se poate impune in fata dumneavoastra fara a intampina rezistenta.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Sunteti in plina forta vitala si aveti tendinta sa treceti ca vantul prin viata. Opriti-va putin pentru a asculta si ce mai au de zis cei din jur.





Horoscop pentru femeia din Pești

Nu va lasati sa cadeti in indoieli in ce priveste capacitatea de a va atinge visele legate de castiguri. Visele marete sunt alimentate de angajarea unor mari forte in lupta pentru obtinerea lor.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții