Horoscop Urania săptămâna 21 – 27 septembrie 2024

Horoscop Urania săptămâna 21 – 27 septembrie 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de ast...

duminică, 16 septembrie 2018

Horoscop pentru femei din 16 Septembrie 2018


Horoscop pentru femei din 16 Septembrie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Tu si partenerul tau trebuie sa va asteptati sa petreceti o zi foarte frumoasa azi, datorita alinierii planetelor. Daca relatia in care te afli a trecut prin niste probleme in ultimul timp, atunci fa si tu ceva iesit din comun, care sa va revigoreze pe amandoi si sa va dea din nou pofta de viata.


Horoscop pentru femeia din Taur

Incepand cu orele matinale ale zilei, vei simti cum lucrurile pe care trebuie sa le faci pana diseara te depasesc cu mult. Insa asta nu e o noutate pentru tine. Mereu ai gasit resursele necesare sa faci fata acestor situatii. Ai noroc, oricum, de un partener intelegator.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

In ultimul timp ai fost ocupat pana peste cap cu rezolvarea problemelor fie la serviciu, fie la facultate. In orice caz, nu prea ai mai avut timp de acordat si persoanelor iubite din jurul tau. De partenerul de viata nici nu mai incape indoiala. Asa ca fa bine, ca dup ace-ti rezolvi problemele, o parte din remuneratie sa mearga in directia rezolvarii problemelor sentimentale.






Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi pozitia planetelor arata ca este posibil sa doriti sa amânati o calatorie de placere sau o intalnire. Poate ai reactionat prea tare la un eveniment care te-a facut sa pui sub semnul intrebarii motivele iubitului tau ca si motivele tale pentru a fi impreuna. Daca poti discuta asta intr-un mod matur ai sa descoperi ca probabil nu ai de ce sa te ingrijorezi. Si asta e lucrul care merita incercat.


Horoscop pentru femeia din Leu

Relatiile cu cei din jur se dovedesc a avea un efect revigorant in ceea ce va priveste - fapt dovedit de tranzitul favorabil al planetelor astazi. Asadar, este momentul perfect pentru a trece in revista actuala dvs relatie de dragoste si pentru a decide daca ati fost complet sincer. Daca exista ceva ce ar trebui marturisit, probleme care ar trebui discutate sau daca aveti ceva pe suflet care va impiedica sa duceti relatia dvs la un alt nivel, acum este momentul sa va "descarcati"! Dezvaluiti-va adevaratele sentimente caci sansa de a fi sincer este astazi de partea dvs!







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Configuratia astrala e un semn extraordinar care te indeamna sa-ti rezolvi problemele din cuplu. Se intrevede posibilitatea unei plimbari sub luna, pe malul marii, dupa o cina mai mult decat romantica. Daca iesi cu cineva in seara asta, asteapta-te sa te simti de milione. Vei avea parte de o intalnire nemaintalnita.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi ti se pregateste o zi extraordinara. Astrele au avut grija sa influenteze zona in care te-ai simtit putin stingher in ultima vreme. Iubirea poate sa mai astepte putin, fiindca discutiile de care vei acea parte azi te vor duce intr-o alta lume.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Lumea te stie ca cel care nu vrea sa cedeze niciodata. Dar azi se pare ca nu mai ai chef sa faci pe durul si devii incet, incet, un mic pacificator. Oare esti tu cu adevarat?


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi planetele indica faptul ca v-ati saturat sa atrageti acelasi gen de partener si sa aveti acelasi fel de relatii ca pana acum. Doriti ceva complet diferit. Cateva momente de reflectie va pot ajuta sa realizati ca v-ati axat pe o singura tipologie, limitandu-va astfel optiunile! Ar fi de preferat sa incercati sa observati potentialul existent si in celelalte tipuri de caracter! Faceti un efort si incercati sa-i descoperiti si pe cei ce au interese si pasiuni care difera de ale dvs!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi te simti mult mai detasat fata de obicei, fata de tot. Daca ai de gand sa iesi, atunci ai toate sansele sa-ti dai seama ca simti ceva special pentru cineva si vei realiza ca nu e ceva temporar.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Pozitia planetelor poate sa confuzeze lucrurile, chiar acum cand incerci sa clarifici. Problema cea mai mare nu e asta, cu faptul este ca in timp ce esti ocupat cu acuzarea unei persoane apropiate, cu privire la pozitia indoielnica pe care o ocupa, nici tu nu esti sigur de locul ocupat… Ar putea sa te ajute o perioada in care sa iti dai seama de locul pe care il ocupi, inainte de a face acuzatii.






Horoscop pentru femeia din Pești

Se poate sa para foarte greu sa combini efortul de a ramane pe aceeasi pozitie in viata ta sociala, cu nevoia partenerului de afectiune, mai ales datorita nivelului inalt de neglijenta de care ai dat dovada. Daca totutsi nu reusesti, incearca sa te dai la o parte.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții