Horoscop Urania săptămâna 21 – 27 septembrie 2024

Horoscop Urania săptămâna 21 – 27 septembrie 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de ast...

sâmbătă, 15 septembrie 2018

Horoscop Urania săptămâna 15-21 Septembrie 2018 în funcție de zodie



Horoscop Urania săptămâna 15-21 Septembrie 2018 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 15-21 Septembrie 2018. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 15-21 Septembrie 2018

Horoscop Urania Berbec

Între 15 și 17 septembrie la prânz, perioadă de entuziasm cu privire la un proiect de viață, mai ales în ipostaza studiilor sau a activităților care permit progresul prin cunoaștere, din care, uneori, străinătatea este o condiție sau, măcar, o aspirație. Nativii tineri, la început de drum, își vor face planuri de viață ambițioase, uneori, lipsite de realism sau de-a dreptul fanteziste. Între 17 septembrie, după ora 14:08′, și începutul zilei de 20 septembrie, cariera va ridica din nou probleme care îi vor obliga, mai ales pe cei maturi sau în vârstă, să devină prudenți și circumspecți în fața situațiilor drastice, în fața atacurilor și a luptei pentru putere declanșate de rivalii care le râvnesc locul, funcția, statutul, drept pentru care sunt subminați, ceea ce face, astfel, și mai dificilă, riposta nativilor. Tenacitate, răbdare și rezistență la stres dar cu un consum destul de mare de energie. Între 20 septembrie, după ora 02:52′, și 21 septembrie, etapă șubredă în privința relațiilor cu prietenii. Se conturează surprize neplăcute; Berbecii se vor afla în împrejurări bizare din cauza inițiativei neinspirate a unui cunoscut. Nu sunt excluse dialogurile deplasate, certurile și schimburile de cuvinte aspre născute dintr-un fel greșit de a înțelege afirmațiile sau formulările nativilor pe care le vor răstălmăci din rea credință sau, pur și simplu, din cauza unei limite în gândire. Întreaga săptămână, se conturează posibilitatea unor dialoguri (explicații, cereri, negocieri) cu privire la regimul muncii și salarizării; chestiuni organizatorice. În planul sănătății, consult medical, dialog pe o temă de sănătate. Casa a VII-a a beneficiilor materiale este învăluită în impresii false; abordare ambiguă, vag incorectă sau vicioasă ca disponibilitate față de artificiile care le-ar permite să intre mai repede în posesia unor bunuri sau sume de bani.




Horoscop Taur pentru săptămâna 15-21 Septembrie 2018

Horoscop Urania Taur

Între 15 și 17 septembrie la prânz, preocupări de ordin material sau ipostaze legale menite să tranșeze o chestiune patrimonială fără ca, prin asta, să se înțeleagă existența unui litigiu ci doar un accent pus pe acte, documente, hotărâri judecătorești, aspecte notariale. În cazuri particulare, preocuparea să găsească o soluție corectă din punct de vedere moral unei dispute pe teme de bani și bunuri sau unei nereguli care nu a putut fi rezolvate în ultimul an. Între 17 septembrie, după ora 14:08′, și începutul zilei de 20 septembrie, frământări ale conștiinței. Unele persoane regretă atașamentele față de ideile, ipostazele sau oamenii care nu i-au condus la succesul scontat, alții analizează actualul lor statut profesional sau social și constată, cu amărăciune, că nu au progresat, că s-au plafonat sau că multe dintre proiectele lor s-au risipit din incapacitatea lor de a se mobiliza și concentra. Moment de îndoială cu privire la puterea lor de a face un salt calitativ, de a onora o provocare, a artiștilor, interpreților și creatorilor din toate domeniile artei. Între 20 septembrie, după ora 02:52′, și 21 septembrie, situații inconvenabile, comentarii critice sau chiar acuzații aduse, proporțional cu funcția ori statutul pe care îl au sau l-au avut, îl vor pune în dificultate pe câte un Taur. Unii se vor gândi să dea explicații publice, alții vor aștepta să vadă încotro se îndreaptă un context mai larg de muncă și viață, pentru a decide ce atitudine să adopte. În cele mai mult cazuri, nu vor avea prea mult timp la dispoziție. Cei care sunt în postùri publice de prim rang pot intra într-un adevărat război al declarațiilor pe fondul căruia, ei vor considera că atacul este cea mai bună formă de apărare. Acestă convingere trebuie nuanțată. Relațiile parteneriale minate de neîncrederea lor și de ascunzișurile celorlalți.









Horoscop Gemeni pentru săptămâna 15-21 Septembrie 2018

Horoscop Urania Gemeni

Între 15 și 17 septembrie la prânz, discuții cu conotație oficială sau pe teme juridice. Se poate pune în discuție un contract, un proiect, o asociere, un parteneriat sau se pot discuta chestiuni de principiu privitoare la căsătorie. Destul de muncă implicare sufletească ori, chiar, patimă, în cazul ambilor parteneri. Între 17 septembrie, după ora 14:08′, și începutul zilei de 20 septembrie, cramponare de interesele materiale mergând până la refuzul acceptării realității ceea ce îi va împiedica să ia deciziile necesare în conformitate cu condițiile momentului. Cu cât pricina discordiei datează de mai multă vreme, cu atât încăpățânarea lor va fi mai mare. Între 20 septembrie, după ora 02:52′, și 21 septembrie, furtună la nivelul conștiinței. Confruntările momentului, ecoul evenimentelor exterioare îi obligă să se delimiteze categoric de oameni, persoane, instituții, idei sau direcții de viață în care nu se mai regăsesc sau cu ale căror premize nu (mai) sunt de acord. Informații sau dialog cu străinătatea alterat de întreruperi, de evenimente ciudate, de vești care nedumeresc, de pretențiile ori condițiile ciudate puse de oficialii din țările unde ei doresc să plece la studiu, la muncă, la perfecționare ori unde trebuie să se deplaseze pentru a participa la un concurs (preselecție). Tendința generală a săptămânii le va permite să privească cu luciditate și răbdare chestiunile familiale, de cele mai multe ori, ei făcând efortul să limpezească lucrurile și să-i facă pe unii membrii de familie să înțeleagă logica și necesitatea deciziilor din categoria bună administrare a bunurilor materiale, a gospodăriei sau al unui patrimoniu, mai ales dacă statutul acestuia este unul comun. Se mențin tendințele, manifestate în ultimele două săptămâni, legate de sănătate, cu accentul lor solicitant pe segmentul fiziologic al rinichilor și al aparatului urinar.



Horoscop Rac pentru săptămâna 15-21 Septembrie 2018

Horoscop Urania Rac

Între 15 și 17 septembrie la prânz, gândurile sau motivațiile interioare îi vor obliga să-și ia inima în dinți și să-i abordeze pe cei în drept să le rezolve o problemă de muncă. În principiu, va fi vorba de o chestiune cu tentă juridică, legală și nu una de relație personală. În planul sănătății, posibil disconfort organic provocat de inflamații, febră musculară, circulație defectuoasă la nivelul aparatului loco-motor sau o sensibilitate hepato – biliară. Între 17 septembrie, după ora 14:08′, și începutul zilei de 20 septembrie, dialogurile pe teme de afaceri, căsătorie, divorț, separare de un asociat, despărțirea de un colectiv, ruperea unui contract sau chiar dușmănie și conflict, se vor lovi de lipsa de înțelegere și cooperare a celor implicați care pot aborda un aer ofensat, rigid și ostil oricărei tentative de înțelegere. Între 20 septembrie, după ora 02:52′, și 21 septembrie, surprize, răsturnări de situație sau haos în privința regimului patrimonial existent ori a celui vizat de demersurile din ultima vreme (negocieri, procese, medieri, expertize). Evenimente cu efect de „lovitură de teatru' care schimbă datele problemei, obligându-i pe cei născuți în Rac să țină cont de ele și să-și schimbe strategia, interesul ori să refacă un calcul simplu de tipul „ce pierd/ce câștig' pentru a vedea dacă merită să se mai implice, să cheltuiască bani pe onorarii, expertize și taxe în vederea câștigului reevaluat în funcție de noile condiții. Unii Raci pot afla lucruri surprinzătoare, în condiții de-a dreptul neverosimile, care îi vor demobiliza. Întreaga săptămână, vor avea de partea lor un context astral care le va permite să-și păstreze cumpătul, să gândească lucid, să abordeze cu bun simț și spirit practic evenimentele cotidiene. Moment bun pentru a face o scurtă deplasare în vederea rezolvării chestiunilor de ordin administrativ.










Horoscop Leu pentru săptămâna 15-21 Septembrie 2018

Horoscop Urania Leu

Între 15 și 17 septembrie la prânz, stare de spirit efervescentă: cei tineri vor avea energie și vor avea chef să facă „mișcare', să facă sport, antrenamente, pregătire fizică de întreținere, să dedice o parte din timpul liber distracțiilor, petrecerilor; cele cu tentă culturală, artistică sau rafinată vor trece în plan secundar, în prim-plan fiind prizate cele care le vor da satisfacții imediate. Pentru alte persoane se va pune plăcerea pericolului ca mod de a-și satisface un orizont de așteptări legat de pericol, reacție rapidă, adrenalină. Aventurile sentimentale vor fi căutate, dorite, cultivate, „gustate' din plin. Între 17 septembrie, după ora 14:08′, și începutul zilei de 20 septembrie, volum mare de muncă, presiuni la serviciu, oboseală și lipsă de entuziasm față de obligațiile profesionale curente. Stare de spirit morocănoasă, posibile dureri osoase sau musculare la nivelul picioarelor. Între 20 septembrie, după ora 02:52′, și 21 septembrie, provocări dintre cele mai intense îi pot pune pe Lei în situații neobișnuite în plan partenerial: felul în care se vor derula activitățile stabilite de comun acord cu niște persoane care acum se răzgândesc, fac șicane, ridică pretenții exagerate, pun condiții care nu pot fi onorate sau care nu vor fi, în acea etapă, nici oportune, nici posibil de realizat. Risc ca înțelegerile anterioare să „cadă' din cauza unor capricii sau intenții care nu corespund proiectului și pe care Leul nu le poate accepta. Posibile certuri în familie, despărțiri, părăsiri bruște, abandon în planul relațiilor conjugale sau oficiale ori de colaborare. Evoluție extrem de periculoasă și de neașteptată a litigiilor și anchetelor sau a expertizelor. Atenție la autenticitatea depozițiilor, la veridicitatea documentelor prezentate ca argument sau la legitimitatea manevrelor făcute de adversar în cadrul unui proces.









Horoscop Fecioară pentru săptămâna 8-14 Septembrie 2018

Horoscop Urania Fecioara

Între 15 și 17 septembrie la prânz, activități îndreptate spre reglementarea sau aducerea la zi a unor chestiuni juridice, legale sau pur administrative prin obținerea de înscrisuri, acte, documente privitoare la casă și bunuri (patrimoniu) personal sau în regim de coproprietate cu rude. Unele persoane născute în acest semn zodiacal vor dori să-și schimbe locuința, mai ales dacă stau cu chirie. Între 17 septembrie, după ora 14:08′, și începutul zilei de 20 septembrie, Fecioarele vor simți nevoia să ia distanță față de relațiile sentimentale și tribulațiile afective (dezamăgiri, tristeți, lipsă de orizont și de speranță) care îi împiedică să-și desfășoare viața și activitatea în mod normal. Soarele și Mercur, în tranzit prin Fecioară, vor accentua tendința spre cumpătare, luciditate și rațiune și vor alunga tendințele spre exagerare, subiectivism și sentimentalism. Etapă importantă pentru acei nativi care vor fi nevoiți să facă uz de autoritatea paternă; situația se complică dacă copiii lor au depășit vârsta tinereții și se află, „pe picioarele lor'. Între 20 septembrie, după ora 02:52′, și 21 septembrie, furtună la locul de muncă; unele pot surveni pe fondul schimbării conducerii, a patronatului, a acționariatului, altele pot fi o consecință a aplicării actelor normative care reglementează aspectele generale de muncă și salarizare. Nu vor fi excluse conflictele cu șefii, colegii sau subalternii nativului. Dialogurile va fi sonore, controversele din ce în ce mai greu de soluționat, pentru că nervii tuturor vor fi încordați iar irascibilitatea va face victime, și de-o parte și de alta, a celor angajați în respectivul conflict de interese. În marile întreprinderi, se pot organiza proteste și greve la care o Fecioară ar putea fi solicitată să participe în calitate de arbitru, purtător de cuvânt sau mediator. Contextul astral îi va susține prin subtilitate și vigilență.




Horoscop Balanță pentru săptămâna 15-21 Septembrie 2018

Horoscop Urania Balanta

Între 15 și 17 septembrie la prânz, registrul dialogurilor se înfierbântă prin replici și reacții subiective. Unele persoane pot susține o corespondență cu cei aflați în străinătate sau pot face scurte de plasări dincolo de granițele țării de unde și nevoia de a face câteva demersuri oficiale preliminare necesare (taxe, vize, e-mail-uri, sms, transmitere de date, etc.). Intervenții energice în ședințe sau circumstanțe publice. Între 17 septembrie, după ora 14:08′, și începutul zilei de 20 septembrie, se acumulează treburi casnice și urgențe domestice; dialogurile cu cei din familie, vor decurge anevoios: lipsește armonia, comunicarea sinceră, poate și încrederea. Nativii se vor descurca destul de greu cu cei în vârstă care nu se lasă lesne convinși, nu acceptă schimbările necesare, sunt suspicioși sau refractari, de cele mai multe ori, din motive subiective. Între 20 septembrie, după ora 02:52′, și 21 septembrie, sectorul vieții afective introduce multe schimbări și situații neprevăzute care îi pot tulbura profund. Oricât ar dori să tempereze situația prin calm, diplomație, indiferență aparentă sau dezinteres strategic, totuși, Balanțele vor fi puse în situația de a lua o decizie, de a se pronunț clar într-o direcție sau alta conturată de radicalismul ipostazelor în care se află și asta nu le va face deloc plăcere; îi va consuma afectiv și le va da sentimentul că sunt forțați, constrânși și obligați să facă lucruri care nu le plac sau cărora, într-o altă ipostază, le-ar da altă semenificație. Există însă și o altă fațetă a acestui tranzit astral, pătimaș care le va permite unora să se îndrăgostească brusc (coup de foudre), să trăiască pasiuni mistuitoare. Întregul eșafodaj astral va fi favorabil însă celor care desfășoară activități creative sau interpretative pentru că le va da forță și originalitate în expresia lor artistică.








Horoscop Scorpion pentru săptămâna 15-21 Septembrie 2018

Horoscop Urania Scorpion

Între 15 și 17 septembrie la prânz, chestiuni curente menite să pună ordine în regimul plăților, încasărilor, întocmirii actelor necesare. Dorință de a intra în legalitate sau de a aduce la zi toate chestiunile financiare care au fost amânate sau rezolvate parțial. Între 17 septembrie, după ora 14:08′, și începutul zilei de 20 septembrie, sectorul informațiilor, al schimburilor de impresii și a comunicării se va afla sub efectul produs de tranzitul celor trei planete în tranzit prin Capricorn, ceea ce va imprima felului de a vorbi al nativilor o notă de distanță afectivă, de prudență și de reticență în a răspunde spontan provocărilor la dialog ceea ce, în cazul susținerii unor examene sau audieri, nu va fi în avantajul lor. Impedimente de ultim moment îi pot obliga să amâne o deplasare, să schimbe traseul sau destinația finală. Între 20 septembrie, după ora 02:52′, și 21 septembrie, evenimente în viața de familie care îi implică. În funcție de viața și biografia oricărui nativ din zodia Scorpionului, se mai poate intui o tulburare de posesie, o complicație ivită în regimul proprietăților, al administrării bunurilor casnice sau al bunurilor funciare și/sau locative pe care nativul le deține. Atenție: cele mai multe dintre soluțiile preconizate nu vor fi deloc utile, rezonabile sau indicate. Ele vor suferi de superficialitatea percepțiilor deformate de stres, de spaimă sau de supărare, de graba de a limita sau împiedica ca niște evenimente cu consecințe neplăcute pentru ei să se producă. Efect destul de puternic al acestor situații pe o paletă largă de trăiri și sentimente care pot atinge supărarea profundă și îngrijorarea maximă, pe fondul unui Pătrat mistic construit între cele patru semne ale Crucii fixe (doar între Scorpion și Vărsător, respectiv între casele I și IV, despre care vorbim acum, vor opera opt cuadraturi!).




Horoscop Săgetător pentru săptămâna 15-21 Septembrie 2018

Horoscop Urania Săgetător

Între 15 și 17 septembrie la prânz, moment al stării de bine; nativii vor avea energie, vor fi bine dispuși și cooperanți, acceptând fără prea multe condiții și rezerve să se înhame la activități solicitante din punct de vedere fizic sau psihic. Între 17 septembrie, după ora 14:08′, și începutul zilei de 20 septembrie, mici umbre, într-un peisaj personal destins, care vin dinspre sectorul bani (salariu, plăți); posibile surprize care survin într-un regim de tipul muncă/retribuție. Între 20 septembrie, după ora 02:52′, și 21 septembrie, sectorul comunicării interumane nu va fi ușor de suportat. De la caz la caz, unii vor fi bruiați de avalanșa întâmplărilor și a veștilor care se țin lanț. Ele vor avea darul de a-l tulbura pe Săgetător care își poate pierde stăpânirea de sine; ieșiri nervoase, stres accentuat, revoltă; la mânie, nativii pot spune multe cuvinte sau aprecieri pe care, mai târziu, le vor regreta. Deplasările, la rândul lor, vor sta sub semnul surprizelor și al incidentelor (conflicte la drum) dar și al accidentelor în adevăratul sens al cuvântului. Mai există o sursă de tensiuni și conflicte născute din relațiile complicate sau degradate la locul de muncă cu una sau mai multe persoane care îl contestă sau îl critică ori chiar îl sancționează pe nativ. Context delicat și riscant, presărat de ghinioane pentru toți cei care vor susține examene de orice tip sau probe practice unde vor trebui să mânuiască utilaje, aparate, mașini. Nota generală a săptămânii vine de la traseul Soarelui, în conjuncție la 27° – 28°, cu Mercur, în domiciliu, în Fecioară, prin casa a X-a a ridicării în rang prin valorificarea superioară a meseriei și a calităților personale. Aici, pentru unii, se identifică un suport real în ideea consolidării unui statut public de respectabilitate, eficiență și încredere. Bogată viață interioară consumată în meditații prelungite.








Horoscop Capricorn pentru săptămâna 15-21 Septembrie 2018

Horoscop Urania Capricorn

Între 15 și 17 septembrie la prânz, agitație interioară; febrilitatea va pune stăpânire pe Capricorni care vor dori să afle cât mai repede adevărul, să se lămurească și, implicit, să se liniștească și să nu se mai frământe cu exasperantele „de ce?', „dar dacă?', „nu cumva să…'. Între 17 septembrie, după ora 14:08′, și începutul zilei de 20 septembrie, preocupările obsesive se vor risipi sau, măcar, ei se vor decupla de la neliniștea cu care s-au confruntat în ultima vreme; va contribui și activitatea profesională care le va solicita atenția, concentrarea, luciditatea și rigoarea mentală. Unii însă, vor merge mai departe pe calea reașezării convingerilor, dorințelor și proiectelor personale care le vor permite să-și stabilească prioritățile și să adopte atitudinea necesară abordării unui alt stil de viață care să le permită „să se fixeze', „să prindă rădăcini' într-un proiect nou, menit să le pună în valoare calitățile personale. Între 20 septembrie, după ora 02:52′, și 21 septembrie, surprize bănești în funcție de statutul financiar al fiecărui nativ (vârstă, meserie, plasament social, ipostaze biografice individuale). Aici, în casa a II-a a banilor obținuți prin efort personal sau din activitatea depusă, se mai pot intui și împrejurări imprevizibile ca efect al unor situații-limite în care se află persoanele sau instituțiile care urmează să-i plătească. Pe de altă parte, nativii trebuie să țină cont de contextul astral apăsător și destul de dur ca rezultat al Pătratului mistic, construit pe cele patru semne ale Crucii fixe, care implică această casa banilor, sectorul relațiilor afective și cu copiii, casa a VIII-a a bunurilor și avantajelor materiale, ce depind de voința și putința altora de a le onora sau de a-i ajuta și casa prietenilor. Astfel că, în acest context, se mai pot manifesta și alte surse de constrângeri și urgențe financiare.




Horoscop Vărsător pentru săptămâna 15-21 Septembrie 2018

Horoscop Urania Vărsător

Între 15 și 17 septembrie la prânz, unele persoane vor găsi un motiv de bucurie în timpul petrecut alături de prieteni; alții vor beneficia de susținerea apropiaților într-un proiect personal sau vor coopera, alături de un grup de cunoscuți, în alcătuirea unei structuri (fundații, asociații, club, grup), în care să desfășoare o activitate de compensare profesională, de loisir, un hobby sau un scop umanitar, cultural, social, filantropic, de mecenat, religios, educativ, sportiv, medical. Între 17 septembrie, după ora 14:08′, și începutul zilei de 20 septembrie, tendința nativilor va fi să caute singurătatea, să se izoleze de forfota și solicitările cotidiene care le abat atenția de la aspectele importante de viață personală, având nevoie să mediteze la ceea ce trebuie să facă și, mai ales, ce semnificație să dea evenimentelor recente care le-au creat motive de nemulțumire și de neîncredere în viitor. Din păcate, această etapă nu va dura cât ar avea ei nevoie, pentru a găsi niște răspunsuri, pentru că, între 20 septembrie, după ora 02:52′, și 21 septembrie, se va reactiva stresul resimțit în ultimele săptămâni. Întregul context astral va fi atât de intens, încât nativii nu se vor putea sustrage influxurilor provocatoare de multiplele Pătrate mistice care se vor forma cu acest prilej (doar între Vărsător și Scorpion se vor stabili nu mai puțin de opt cuadraturi!) pe casele I, IV, VII și X. În afara unor neconcordanțe și împrejurări „încurcate', care le vor da programul obișnuit peste cap, sunt de luat în calcul surprizele pe care le poate oferi o rudă ori lumina în care va apărea, brusc, pe fondul unor măsuri oficiale, statutul bunurilor patrimoniale. Cariera va ocupa, în continuare, un loc important și solicitant, multe aspecte ascunse și insuficient cunoscute punându-le la încercare imaginea, autoritatea sau stabilitatea în funcție, rang și preocupările profesionale.










Horoscop Pești pentru săptămâna 15-21 Septembrie 2018

Horoscop Urania Pești

Între 15 și 17 septembrie la prânz, Peștii vor fi preocupați de carieră, meserie sau de valorificarea calităților persoane. Ei vor dori să-și consolideze imaginea, să dea o bază legală activității lor profesionale. Grație Soarelui și a planetei Mercur, care se vor afla în tranzit în sectorul contractelor, ei vor putea să estimeze cu luciditate ofertele și să-și susțină condițiile sau pretențiile cu obiectivitate, păstrând măsura, pentru a nu compromite proiectul și acordul necesar al părților în viitorul contract. Aceiași pereche astrală îi poate ajuta, prin stabilitate în gândire, și în alte împrejurări (depoziții, explicații, analiză unei colaborări sau a conviețuirii conjugale). Între 17 septembrie, după ora 14:08′, și începutul zilei de 20 septembrie, se conturează aceleași „strângeri de inimă', provocate de felul în care se poartă, trăiesc și vorbesc prietenii lor, sau în legătură cu relația care „scârțâie' sub presiunea exceselor și slăbiciunilor de caracter ale acelora ori a dezamăgirii cu privire la precaritatea naturii umane. Între 20 septembrie, după ora 02:52′, și 21 septembrie, fond sufletesc tulburat de stări organice modificate care îi fac să dea o importanță exagerată neconcordanțelor cotidiene: totul îi deranjează, își ies repede din sărite, reacționează disproporționat, se consumă. Nu este cazul să recurgă la calmante pentru că, relațiile complicate, care pleacă dinspre casa a XII-a spre restul sectoarelor care aparțin Crucii fixe, pot potența sau devia efectul substanțelor ingerate cu scop terapeutic (mai ales al alcoolului!). Interesant mecanismul care va controla lumea reprezentărilor superioare, a idealurilor și a vocației: este posibil, ca, tocmai pe fondul acestui stres astral intens, să se producă cristalizările de care ei aveau nevoie pentru a se mobiliza într-o direcție de viață, neglijată sau abandonată din neîncredere.




Horoscop Urania Video săptămâna 15-21 Septembrie 2018





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții