Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei din 2 Septembrie 2018

Written By NIKE B. on duminică, 2 septembrie 2018 | 06:21


Horoscop pentru femei din 2 Septembrie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi induceti pe cineva in eroare, dovedindu-i ca sunteti cu mult inaintea lui. Inutitia de care dati dovada il pune in incurcatura si sunt posibile situatii jenante. Mai bine va pastrati o atitudine moderata si amanati discutiile pe mai tarziu.


Horoscop pentru femeia din Taur

Simtiti ca sunteti un magnet pentru privirile celor din jur. Fiti atent sa nu va gasiti in situatii jenante, provocate de tendinta de a va supra-expune atentiei. Ascultati-va intuitia!


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Sansa de a castiga mai multi bani va determina sa va postati sub lumina reflectoarelor. Nu fiti egoist totusi, talentul poate fi pus in evidenta si altfel decat prin a-i submina pe altii.






Horoscop pentru femeia din Rac

Problemele pot fi evitate cu usurinta astazi. Dar nu va culcati pe o ureche, ele pot reveni in viitor. Putin mai multa energie consumata acum va va asigura mai mult timp liber in viitor.


Horoscop pentru femeia din Leu

Multi prieteni alearga dupa atentia dumneavoastra si va trebui sa faceti o selectie riguroasa. Starniti invidii legate de o noua prietenie foarte stransa de care va bucurati in acest moment. Va trebui sa stabiliti un echilibru intre entuziasmul noului si atasamentul fata de vechi.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Va implicati emotional in munca dumneavoastra, lucru care va face sa va simtiti ca acasa si la locul de munca. Aveti tendinta sa evitati schimbarile in acest domeniu.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Va simtiti deasupra tuturor, avand in vedere ca astrele contribuie favorabil la norocul dumneavoastra. Tot ce intreprindeti astazi e incununat de succes.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Deschiderea, ideile proaspete, creativitatea si spontaneitatea va domina astazi. De aceea veti fi o sursa de sfaturi utile pentru cei din jur. Sunteti atenti la nevoia celor din jur de a fi independenti.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Faceti rost de bani in plus, dar e bine sa lucrati mai mult in vederea obtinerii unui profit viitor. Pentru a va duce cariera mai departe, fiti atent la capacitatea de a comunica.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Lucrurile devin mai intense din punct de vedere profesional. Promotia sau bonusul mult asteptat apar in sfarsit. Un prieten are o realizare si va cere sa sarbatoriti alaturi de el. Nu il refuzati!



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Planurile pe termen lung trebuie lasate in asteptare pana va clarificati situatia la locul de munca. Mai bine va dedicati problemelor familiale.






Horoscop pentru femeia din Pești

Riscati sa puneti in pericol o relatie promitatoare pentru ca sunteti prea cicalitor. Pe de alta parte, daca deja sunteti intr-o relatie, asta va va aduce aprobarea partenerului, care are pretentii destul de mari de la dumneavoastra. Fiti moderat totusi.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții