Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop Urania săptămâna 1–7 Septembrie 2018 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 1 septembrie 2018 | 10:13



Horoscop Urania săptămâna 1–7 Septembrie 2018 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 1–7 Septembrie 2018. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 1–7 Septembrie 2018

Horoscop Urania Berbec

Între 1 și 2 septembrie dimineața, calcule bănești, efort de stabilizare materială prin economie, bun plasament, studiul pieței. Între 2 septembrie, după ora 11:02′, și 4 septembrie, la prânz, moment bun pentru toate tipurile de dialog, de la conversația banală cu cunoscuții ocazionali până la schimburile de informații, învățare, lectură, susținere în public a unor puncte de vedere. Posibile deplasări de scurtă durată sau pe distanțe mici. Între 4 septembrie, după ora 15:04′, și 6 septembrie, după-amiaza, preocupări casnice, mai multă afecțiune, decât în alte dăți, manifestată de către nativ față de unele rude, fără a pune, prin asta, capăt nemulțumirilor nerostite. În zorii zilei de 6 septembrie, Mercur va intra în zodia Fecioarei: dialog cu un medic pentru a stabili o schemă de tratament sau cu un terapeut pentru a identifica procedurile necesare. Preocupare pentru alimentație, pe fondul recomandării explicite a unei diete restrictive. În planul muncii, posibile discuții menite să îmbunătățească activitatea curentă; chestiuni administrative care pot produce schimbări în orarul, volumul sau specificul activității profesionale a Berbecilor. Între 6 septembrie, după ora16:55′, și 7 septembrie, sentimente puternice, chef de aventură, implicare în ipostaze de viață ce seamănă sau chiar au datele unei aventuri. Dorință de a petrece, de a „trăi intens'. Din 5 septembrie, seara, vor opera patru opoziții între Nodul Nord al Lunii în conjuncție cu Luna în Leu și Nodul Sud al Lunii în conjuncție cu Lună Neagră în Vărsător (construcție activă întreaga săptămână, la 3° Vărsător/3° Leu) cărora li se va adăuga Luna în tranzit, dând axei celor două case ale relațiilor bazate pe simpatie, încredere sau iubire, o dinamică complexă, presărată cu situații bizare, cu surprize, prilej pentru nativi să tragă concluzii greșite sub impresia derutantă a momentului.


Horoscop Taur pentru săptămâna 1–7 Septembrie 2018

Horoscop Urania Taur

Între 1 și 2 septembrie dimineața, perioadă calmă, în care organismul nativilor va da dovadă de stabilitate și rezistență la efort. Între 2 septembrie, după ora 11:02′, și 4 septembrie, la prânz, discuții pe teme bănești provocate de pretențiile lor salariale sau de modificările în regimul contractelor. Taurii ar putea fi puși în situația să opteze pentru o modalitate sau alta de plată. Între 4 septembrie, după ora 15:04′, și 6 septembrie după-amiaza, prudență în afirmații și declarații. Taurii vor prefera să tacă, să asculte și să răspundă scurt și la obiect, fără piruete verbale și figuri de stil. Moment bun pentru a învăța, a asimila, a memoriza, a studia, a cerceta. Deplasări posibile pentru a se întâlni cu rudele sau vacanță în locurile natale. În zorii zilei de 6 septembrie, Mercur va intra în zodia Fecioarei, făcându-i să-și analizeze orice tresărire afectivă cu luciditate, din dorința de a pune ordine în suflet și a scăpa, astfel, de îndoieli și incertitudini. Efort de cunoaștere și înțelegere a copiilor în vederea unei corecte abordări pedagogice. Între 6 septembrie, după ora16:55′, și 7 septembrie, motive de enervare provocate de activitățile casnice care se lovesc de impedimente materiale (disfuncții, stricăciuni) sau de relația cu unul ori mai mulți membri de familie care se pun de-a curmezișul intențiilor lor constructive. Din 5 septembrie, seara, vor opera patru opoziții între Nodul Nord al Lunii în conjuncție cu Luna în Leu și Nodul Sud al Lunii în conjuncție cu Lună Neagră în Vărsător (construcție activă întreaga săptămână, la 3° Vărsător/3° Leu) cărora li se va adăuga Luna în tranzit care s-ar putea manifesta mai deranjant pe sectorul carierei unde tensiunile între ei și superiori sau confruntarea cu opinia publică îi vor obliga să găsească soluții coerente, nu de conjunctură sau de criză, pentru a-și păstra credibilitatea.







Horoscop Gemeni pentru săptămâna 1–7 Septembrie 2018

Horoscop Urania Gemeni

Între 1 și 2 septembrie dimineața, axa celor două case ale sănătății va fi solicitată de tranzitele momentului pe direcția endocrină, renală/urinară sau a sistemului imunitar. Suferințe care trenează (mai ales infecții). Între 2 septembrie, după ora 11:02′, și 4 septembrie, la prânz, perioadă destinsă: Gemenii vor fi în formă, vor fi veseli, vorbăreți, comunicativi, degajați și inventivi. Între 4 septembrie, după ora 15:04′, și 6 septembrie după-amiaza, micile calcule cotidiene le transmite un semnal de alarmă. Gata cu risipa, cu cheltuielile care nu sunt o necesitate sau o urgență, etc. Efort de a recupera o sumă de bani cuvenită lor. În zorii zilei de 6 septembrie, Mercur va intra în zodia Fecioarei, semn în care va rămâne până pe 22 septembrie a. c. și care se va reflecta în relațiile cu rudele mai în vârstă: acelea pot deveni chițibușare făcând dificilă orice cooperare sau punând în dificultate premisa oricărui dialog pe teme de interes comun în vederea găsirii unei soluții practice. Controverse și rezistență a acelora în fața evidenței, ceea ce îi va aduce la exasperare pe nativi. Între 6 septembrie, după ora16:55′, și 7 septembrie, momente de orgoliu și vanitate născute dintr-o ipostază publică în care Gemenii au vorbit și s-au purtat exemplar, convingător; succes în cadrul unor examene, verificări sau situații delicate pe care le-au depășit cu autoritare și prezență de spirit. Din 5 septembrie, seara, când vor opera patru opoziții între Nodul Nord al Lunii în conjuncție cu Luna în Leu și Nodul Sud al Lunii în conjuncție cu Lună Neagră în Vărsător (construcție activă întreaga săptămână, la 3° Vărsător/3° Leu) cărora li se va adăuga Luna în tranzit, problemele de crez, atașamentele față de oameni, idei, structuri ori forme de manifestare în societate a idealurilor colective va atrage o posibilă criză de conștiință.


Horoscop Rac pentru săptămâna 1–7 Septembrie 2018

Horoscop Urania Rac

Între 1 și 2 septembrie dimineața, șubreziri ale simpatiei sau încrederii acordate de către nativi prietenilor lor; ostilitate reprimată față de aceștia. Între 2 septembrie, după ora 11:02‘, și 4 septembrie, la prânz, meditații personale, interogații existențiale, curiozitate, dorința de a ști, de a afla, de a descoperi. Între 4 septembrie, după ora 15:04‘, și 6 septembrie după-amiaza, sentimentele vor lua locul obiectivității: încărcătură emoțională care îi va pune în dificultate, atunci când vor fi obligați să se confrunte cu parteneri dificili de dialog, ostilitatea adversarilor sau cu încurcăturile care nu pot fi lesne rezolvate. În zorii zilei de 6 septembrie, Mercur va intra în zodia Fecioarei și le va fi de ajutor nativilor, până pe 22 septembrie a. c., în toate situațiile în care va fi nevoie de un apel la logică, la rațiune, la gândirea practică și atenția pe detaliu, motiv pentru care, planeta va fi un sprijin real celor care învață, se pregătesc pentru examene, susțin teste sau interviuri. Perioadă a deplasărilor cu scop precis pentru a rezolva chestiuni de ordin administrativ (obținerea de avize, aprobări, semnarea unor acte, depunerea unor dosare). Între 6 septembrie, după ora16:55‘, și 7 septembrie, preocupări financiare sau de ordin material stârnite de evenimente de ultim moment care schimbă datele problemei. Din 5 septembrie, seara, când vor opera patru opoziții între Nodul Nord al Lunii în conjuncție cu Luna în Leu și Nodul Sud al Lunii în conjuncție cu Lună Neagră în Vărsător (construcție activă întreaga săptămână, la 3° Vărsător/3° Leu) cărora li se va adăuga Luna în tranzit, pe segmentul banilor și bunurilor materiale se pot produce tensiuni între nativi și persoanele interesate de același avantaj sau câștig. Atenție la presiunile morale care se vor exercita asupra Racilor lor între 6 și 8 septembrie.








Horoscop Leu pentru săptămâna 1–7 Septembrie 2018

Horoscop Urania Leu

Între 1 și 2 septembrie dimineața, nativii vor face efortul de a-și stabiliza imaginea publică sau statutul profesional zdruncinat de evenimente care pun la încercare rezistența și competența. Între 2 septembrie, după ora 11:02‘, și 4 septembrie, la prânz, dialoguri de conveniență cu prietenii; pierdere de timp în activități banale alături de cunoscuți. Între 4 septembrie, după ora 15:04‘, și 6 septembrie după-amiaza, cele două case ale sănătății vor fi solicitate; organismul va da semne de oboseală, de apatie având reacții disproporționate la stres și la efort fizic. Atenție la alimentație care poate constitui un factor declanșator al unor crize metabolice sau digestive (gastrită, ulcer, indigestie). Copiii vor fi capricioși la mâncare. Stare interioară trăită anevoios de către nativi care se vor confrunta cu nedorite ori neplăcute readuceri aminte ale unor secvențe de viață penibile ori dureroase. În zorii zilei de 6 septembrie, Mercur va intra în zodia Fecioarei, semn în care va rămâne până pe 22 septembrie a. c. și care își va pune amprenta asupra atitudinii față de bani, câștiguri, salarizare, efort profesional. Între 6 septembrie, după ora16:55‘, și 7 septembrie, Luna se va afla în tranzit prin semnul lor zodiacal natal și le va da vigoare, energie, voință și atitudine activă, combativă față de solicitările cotidiene; totuși, Leii trebuie să țină cont că, din 5 septembrie, seara, vor opera patru opoziții între Nodul Nord al Lunii în conjuncție cu Luna în Leu și Nodul Sud al Lunii în conjuncție cu Lună Neagră în Vărsător (construcție activă întreaga săptămână, la 3° Vărsător/3° Leu) cărora li se va adăuga Luna în tranzit, ceea ce va complica relațiile parteneriale, ridicând gradul de stres între nativi și rivalii ori dușmanii lor până la nivelul unor conflicte ce pot degenera lesne în ipostaze nefericite (reclamații, procese).







Horoscop Fecioară pentru săptămâna 1–7 Septembrie 2018

Horoscop Urania Fecioara

Între 1 și 2 septembrie dimineața, nevoia nativilor de se lămuri cu privire la oportunitatea de a mai susține un proiect, un ideal, un punct de vedere esențial pentru conștiința și motivația lor socio-profesional. Posibil conflict interior între ceea ce cred, ceea ce doresc și ceea ce li se permite ca demers personal. Între 2 septembrie, după ora 11:02‘, și 4 septembrie, la prânz, unii vor trebui să evolueze „în lumina reflectoarelor', desfășurând activități publice. Între 4 septembrie, după ora 15:04‘, și 6 septembrie după-amiaza, relații restrânse, limitate la strictul necesar, cu un prieten sau cu un grup față de care nativul începe să aibă rezerve ori de care este nemulțumit (neînțelegeri, lipsă de solidaritate, viziuni diferite, conduită nepotrivită). În zorii zilei de 6 septembrie, Mercur va intra în zodia Fecioarei iar șederea lui în domiciliu, până pe 22 septembrie a. c., va reprezenta un factor de susținere astrală pentru cei născuți în acest semn zodiacal, prin capacitatea acestora de a gândi bine, corect, de a fi lucizi, practici, atenți la detalii, răbdători și constanți în efortul fizic sau mental depus. Între 6 septembrie, după ora16:55‘, și 7 septembrie, tulburări de sănătate legate mai ales de axa cardio-vasculară, de fiziologia membrelor interioare, de circulația periferică, de sistemul venos ori de sistemul nervos central. Din 5 septembrie, seara, vor opera patru opoziții între Nodul Nord al Lunii în conjuncție cu Luna în Leu și Nodul Sud al Lunii în conjuncție cu Lună Neagră în Vărsător (construcție activă întreaga săptămână, la 3° Vărsător/3° Leu) cărora li se va adăuga Luna în tranzit, care ar putea influența sectorul relațiilor de muncă prin efectul lezant, în plan personal, al transformărilor prin care ar putea trece instituția la care lucrează Fecioarele (noi parteneriate, reorganizări, aplicarea unor cadre legislative și/sau economice).


Horoscop Balanță pentru săptămâna 1–7 Septembrie 2018

Horoscop Urania Balanta

Între 1 și 2 septembrie dimineața, complicații sau blocaje în calea unor soluții practice ori de ordin material/patrimonial. Între 2 septembrie, după ora 11:02‘, și 4 septembrie, la prânz, idei noi, inspirație, nevoia de a-și ajusta, prin informații actuale, bagajul de cunoștințe despre lume și viață pentru a înțelege secvența de viață prin care trec și care le afectează scara de valori. Bună comunicare cu persoanele aflate în străinătate, cu instituțiile cărora nativii li se adresează în vederea continuării studiilor, obținerii unor stagii de pregătire profesională ori în vederea unei șederi de lungă durată, departe de casă. Între 4 septembrie, după ora 15:04‘, și 6 septembrie după-amiaza, cariera pune probleme urgente, drastice sau stringente pentru care Balanțele trebuie să se concentreze. În zorii zilei de 6 septembrie, Mercur va intra în zodia Fecioarei, semn în care va rămâne până pe 22 septembrie a. c. și care le va da un impuls necesar, să-și analizeze și să-și reevalueze amintirile și trăirile interioare în vederea unei lămuriri la care nu au ajuns încă. În planul sănătății, discrete tulburări digestive sau biliare. Între 6 septembrie, după ora16:55‘, și 7 septembrie, unele situații imprevizibile sau întâmplări bizare prin care nativul trece, alături sau în legătură cu niște prieteni, îl obligă să ia o atitudine fermă și să riposteze. Din 5 septembrie, seara, când vor opera patru opoziții între Nodul Nord al Lunii în conjuncție cu Luna în Leu și Nodul Sud al Lunii în conjuncție cu Lună Neagră în Vărsător (construcție activă întreaga săptămână, la 3° Vărsător/3° Leu) cărora li se va adăuga Luna în tranzit, posibilă dezordine afectivă și reacții disproporționate față de cei dragi (copii, iubit/iubită). Risc de greșeli pedagogice comise de către părinți pe fondul comportamentelor excentrice ale copiilor (șantaj sentimental, amenințări, „puneri în grevă').






Horoscop Scorpion pentru săptămâna 1–7 Septembrie 2018

Horoscop Urania Scorpion

Între 1 și 2 septembrie dimineața, dificultăți în a păstra echilibrul în regimul partenerial; rezistențe și piedici în calea cooperării. În plan conjugal, posibile crize de gelozie. Între 2 septembrie, după ora 11:02‘, și 4 septembrie, la prânz, idei și soluții ori tentative (firave) de a negocia un avantaj material. Între 4 septembrie, după ora 15:04‘, și 6 septembrie după-amiaza, impactul major al unui Trigon regal pe semne de Apă va crește simțitor „cotele apelor sufletești': mai puțină rațiune și mai multă simțire, vorba unui titlu de roman celebru. În zorii zilei de 6 septembrie, Mercur va intra în zodia Fecioarei, semn în care va rămâne până pe 22 septembrie a. c., și care îi va îndemna pe Scorpioni să se ocupe de latura practică și avantajoasă a relațiilor de prietenie, de posibilele planuri desfășurate cu concursul sau cu participarea unui grup de cunoscuți, uniți prin viziuni și scopuri comune. Între 6 septembrie, după ora16:55‘, și 7 septembrie, pentru multe persoane născute în acest semn zodiacal se vor pune probleme de imagine, de autoritate ori de exercitate a prerogativelor funcției pe care o dețin. Doar că, toate ipostazele ce țin de carieră și valorificare superioară a profesiei, nu vor fi deloc ușoare sau comode, Scorpionii find nevoiți să apeleze la arsenalul greu din bagajul lor de resurse personale (rezistență psihică, concentrare, tenacitate, metodă, analiză rapidă și pertinentă). Din 5 septembrie, seara, când vor opera patru opoziții între Nodul Nord al Lunii în conjuncție cu Luna în Leu și Nodul Sud al Lunii în conjuncție cu Lună Neagră în Vărsător (construcție activă întreaga săptămână, la 3° Vărsător/3° Leu), cărora li se va adăuga Luna în tranzit, acest mecanism ar putea fi îngreunat de evenimente ciudate, de răsturnări de situație neașteptate, de împrejurării complicate de circumstanțele exterioare cauzei care „le vor pune bețe-n roate'.


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 1–7 Septembrie 2018

Horoscop Urania Săgetător

Între 1 și 2 septembrie dimineața, discrete probleme endocrine pe fondul unor suferințe mai vechi. Rezistență la tentativele de reformare a programului de lucru, a condițiilor de muncă, a responsabilităților ce cad în sarcina unui nativ care tind să intre în conflict cu stilul de viață și cu orizontul lor de așteptare. Între 2 septembrie, după ora 11:02‘, și 4 septembrie, la prânz, dialoguri cu un partener de proiect sau de afaceri; conversații de politețe, abordări marginale ale unei chestiuni de interes comun, evitarea abordării frontale a punctelor fierbinți ale unei colaborări. Între 4 septembrie, după ora 15:04‘, și 6 septembrie după-amiaza, lipsă de suplețe în abordarea unui interes material, invocarea unor argumente care nu sunt principiale și care exprimă un punct de vedere subiectiv; pe fond, pretențiile nativilor poate că sunt îndreptățite dar, felul în care sunt ele prezentate și argumentate, nu le susține cauza. În zorii zilei de 6 septembrie, Mercur va intra în zodia Fecioarei și va introduce elemente de disconfort interior ori de câte ori Săgetătorii vor ajunge la concluzii ce vor intra în contradicție cu aspirațiile lor socio-profesional. Între 6 septembrie, după ora16:55‘, și 7 septembrie, motive întemeiate pentru a intra în contradicție cu opinia generală privitoare la derularea unor evenimente. Mai ales că, din 5 septembrie, seara, vor opera patru opoziții între Nodul Nord al Lunii în conjuncție cu Luna în Leu și Nodul Sud al Lunii în conjuncție cu Lună Neagră în Vărsător (construcție activă întreaga săptămână, la 3° Vărsător/3° Leu) care, alături de Luna în tranzit, vor aduce o posibilă lezare a valorilor personale care stau la baza reprezentărilor despre lume și viață și care sunt atacate, discreditate, ignorate sau negate în discuții și dezbateri publice. Nevoie de calm și echilibru interior ori de maturitate în fața acestor presiuni morale.






Horoscop Capricorn pentru săptămâna 1–7 Septembrie 2018

Horoscop Urania Capricorn

Între 1 și 2 septembrie dimineața, tendința de a răstălmăci o serie de împrejurări curente de viață care lor, într-o percepție deformată, li se pare că aduc o atingere sentimentelor lor materne/paterne ori atașamentelor afective și emoționale. Speculații bazate pe o eroare sau pe necunoașterea datelor cu care operează. Între 2 septembrie, după ora 11:02‘, și 4 septembrie, la prânz, dialoguri pe teme de muncă și bani: atenție, unele persoane, care s-au angajat să-i plătească cu o anumită sumă sau în anumite condiții pe nativi, se pot răzgândi sau pot cere o reevaluare a înțelegerii inițiale. Între 4 septembrie, după ora 15:04‘, și 6 septembrie după-amiaza, relațiile parteneriale, mai ales cele conjugale, vor evolua pe muchia riscantă a reacțiilor categorice și oarecum deplasate ale Capricornilor care vor deveni inflexibili sau chiar absurzi. În zorii zilei de 6 septembrie, Mercur va intra în zodia Fecioarei și le va permite nativilor o abordare pragmatică și onestă a ideilor, principiilor sau premizelor unui proiect prin plusul de logică pe care li-l va insufla ori prin măsura și bunul simț care vor sta la baza unor chestiuni ce țin de conștiință sau crez interior. Din 5 septembrie, seara, când vor opera patru opoziții între Nodul Nord al Lunii în conjuncție cu Luna în Leu și Nodul Sud al Lunii în conjuncție cu Lună Neagră în Vărsător (construcție activă întreaga săptămână, la 3° Vărsător/3° Leu) cărora, între 6 septembrie, după ora16:55‘, și 7 septembrie, li se va adăuga Luna, pe axa celor două case ale veniturilor și avantajelor materiale, Capricornii nu vor voi să cedeze nimic din ceea ce înseamnă un bun, un venit, din orgoliu sau din ambiție recurgând la măsuri restrictive pe post de avertisment sau de șicană, mai ales dacă, în luarea acestor decizii, sunt susținuți de un prieten care nu înțelegere despre ce e vorba sau chiar vrea să-i pună în vină.


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 1–7 Septembrie 2018

Horoscop Urania Vărsător

Între 1 și 2 septembrie dimineața, tensiuni între nativi și rude din motive ascunse Vărsătorilor cu bună știință care vor fi enervați tocmai această lipsă de logică sau motivație reală. Nu vindeți, nu înstrăinați și nu aruncați obiecte din gospodărie pentru că ocupă prea mult loc sau nu mai sunt la modă. Păstrați-le pentru „vreme rea' ca soluții de criză. Între 2 septembrie, după ora 11:02‘, și 4 septembrie, la prânz, chef de divertisment, de schimbare a peisajului, de noutate, de surpriză afectivă, de experiment sentimental. Plăcerea de a se juca, de a se distra fără a face efort fizic („plăceri comode'). Context favorabil însă pentru actorii și interpreții care evoluează „pe viu' în fața publicului. Între 4 septembrie, după ora 15:04‘, și 6 septembrie după-amiaza, discrete tulburări metabolice, digestive, osoase, dermatologice sau a stării de spirit care îi va transforma în niște persoane capricioase, veșnic nemulțumite. În zorii zilei de 6 septembrie, Mercur va intra în zodia Fecioarei, semn în care va rămâne până pe 22 septembrie a. c. El va intensifica interesul lor pentru un eventual câștig ori îi va obliga să fie mai determinați și mai eficienți în vederea obținerii unui avantaj material. Între 6 septembrie, după ora16:55‘, și 7 septembrie, relațiile parteneriale vor reprezenta sectorul șubred al acestei etape din cauza efectului puternic de dezbinare și dezorganizare pe care îl vor provoca cele patru opoziții între Nodul Nord al Lunii în conjuncție cu Luna în Leu și Nodul Sud al Lunii în conjuncție cu Lună Neagră în Vărsător (construcție activă întreaga săptămână, la 3° Vărsător/3° Leu) cărora li se va adăuga Luna în tranzit. Atenție sporită la actele, depozițiile și soluțiile inițiate în cazul unor litigii și procese: fie nu vor fi cele indicate, fie vor fi prost întocmite și vor agrava conflictul, antrenând reacții disproporționate ale adversarilor.








Horoscop Pești pentru săptămâna 1–7 Septembrie 2018

Horoscop Urania Pești

Între 1 și 2 septembrie dimineața, Peștii nu ar trebui să cadă în plasa întinsă sufletului sau minții lor care se arată nemulțumită de felul în care evoluează o stare de lucruri în viața lor și să strice o colaborare, un parteneriat sau o înțelegere. Pentru a se limpezi pe această temă, ar fi bine să aștepte răstimpul 6 – 22 septembrie, când Mercur se va afla în Fecioară, tranzitând casa relațiilor parteneriale ceea ce le va permite să analizeze la rece, mai puțin pătimaș, ceea ce e bine și ceea ce e rău sau deficitar în activitățile pe bază de contract și, abia după aceea, să ia o decizie definitivă. Cu siguranță, cântărirea acestor relații, fără intervenția emoțiilor și a subiectivismului, le va permite să observe calitățile ori meritele unor persoane cu care se intersectează și care acum îi „deranjează'. Între 2 septembrie, după ora 11:02‘, și 4 septembrie, la prânz, preocupări domestice, dialoguri fără importanță și fără consecințe cu unele rude. Între 4 septembrie, după ora 15:04‘, și 6 septembrie după-amiaza, etapă a sentimentelor: visele și impresiile vor fi în floare și le vor permite Peștilor să zburde în apele afectivității dându-le posibilitatea să trăiască din plin emoții și bucurii în plan matern/patern dar și mental, spiritual, artistic, religios sau cultural. Între 6 septembrie, după ora16:55‘, și 7 septembrie, sectorul sănătate va fi vulnerabil din cauza celor patru opoziții între Nodul Nord al Lunii în conjuncție cu Luna în Leu și Nodul Sud al Lunii în conjuncție cu Lună Neagră în Vărsător (construcție activă întreaga săptămână, la 3° Vărsător/3° Leu) cărora li se va adăuga Luna în tranzit, și care vor solicita axa cardio-vasculară, circulația periferică, sistemul nervos, exercitând o influență puternică asupra psihismului. Posibilitate de a intra în posesia unei informații șocante care le va permite să vadă o etapă din viața lor într-o altă lumină.


Horoscop Urania Video săptămâna 1–7 Septembrie 2018





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții