Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei din 3 Septembrie 2018

Written By NIKE B. on luni, 3 septembrie 2018 | 05:34


Horoscop pentru femei din 3 Septembrie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Energiile care va guverneaza sunt la cote maxime si simtiti nevoia sa faceti activitate fizica. Sunteti competitiv si pregatit sa avansati in orice actiune intreprindeti.


Horoscop pentru femeia din Taur

Deveniti indiferent fata de o relatie de la care aveati asteptari mari. Veti purta discutii intense pentru a readuce prietenia pe linia de plutire.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Daca va ganditi sa va cumparati o casa noua, astrele va surad. Sunteti pe cale sa gasiti caminul viselor dumneavoastra. Pe deasupra, va asteapta un eveniment brusc, dar spectaculos astazi.







Horoscop pentru femeia din Rac

Visele si fanteziile legate de viata amoroasa va cuprind astazi. O persoana noua in viata dumneavoastra va domina gandurile. Latura artistica iese in evidenta si va aduce in prim plan.



Horoscop pentru femeia din Leu

Incercati sa va detasati un pic de probleme, pentru a le vedea intr-o lumina mai obiectiva. Astfel veti evita sa implicati emotiile in rezolvarea lor. Atentie mai mare la sfera familiala.








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Sunteti foarte intuitiv in ce priveste sentimentele si intentiile ascunse ale celor din jur. Va dati seama de motivele pentru care un prieten este reticent la un lucru. Ar fi bine sa il confruntati, va fi uimit de perspicacitatea dumneavoastra.







Horoscop pentru femeia din Balanță

O promotie vine mai devreme decat va asteptati. Norocul va surade, pastrati-va zelul si veti fi remarcat de sefi.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Sunteti entuziast si e cazul sa va angajati in activitati mai intense. Orice fel de competitie in care intrati acum va insemna un succes pentru dumneavoastra.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Se intrevede o posibilitate de promovare. Auziti un zvon si aveti tendinta sa il desfiintati, dar riscati sa dati cu piciorul unei ocazii unice. Profitati, chiar daca pare un simplu zvon!



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Sunteti nevoit sa readuceti pe calea cea buna o relatie care nu se poate desprinde de trecut. Daca persoana vinovata de acest lucru este partenerul, va fi dificil sa il determinati sa se actualizeze la timpul prezent. Uneori, trecutul e greu de digerat.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

O oportunitate in sfera carierei isi face aparitia, dar nu sunteti atent la ea. O decizie pe care o face altcineva se va dovedi a fi in folosul dumneavoastra.







Horoscop pentru femeia din Pești

Numerosii prietenii care va sunt aproape va sprijina in tot ceea ce faceti. Va dedicati mult timp vietii sociale si asta va aduce in situatia de a evalua greutatea pe care o au relatiile din viata dumneavoastra.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții