Horoscopul Săptămânii 18-24 martie 2024

Horoscop Urania Provocări pentru Săptămâna 18-24 martie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodi...

Horoscopu lunii Septembrie 2018

Written By NIKE B. on duminică, 2 septembrie 2018 | 06:37


Horoscop Urania luna Septembrie 2018

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.

Citeste Horoscopul lunii Septembrie 2018

Mișcarea planetelor și evenimente astrologice

Soarele tranzitează Fecioara până pe 23 septembrie ora 3:54, când poposește în Balanță;
Lună Nouă în Fecioară pe 9 septembrie ora 21:01, Lună Plină în Berbec pe 25 septembrie ora 5:53;
Mercur se deplasează prin Leu până pe 6 septembrie ora 5:37, când ajunge în Fecioară, semn pe care îl tranzitează până pe 22 septembrie ora 6:40, moment în care poposește în Balanță;
Venus se mișcă prin Fecioară până pe 7 august ora 2:27, când intră în Balanță;
Marte tranzitează Capricornul până pe 11 septembrie ora 3:53, moment în care ajunge în Vărsător;
Jupiter se mișcă prin Scorpion toată luna;
Saturn se deplasează îndărăt prin Capricorn până pe 5 septembrie ora 13:08, când revine la mersul direct;
Uranus retrogradează prin Taur întreaga lună;
Neptun retrogradează în Pești pe tot parcursul lunii;
Pluto se mișcă firesc prin Capricorn până pe 30 septembrie ora 5:03, moment în care încere să retrogradeze.

Horoscop Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Din 6 încolo, dispui de mai multă productivitate la serviciu. În cursul sau în jurul datei de 7, acest lucru te poate ajuta să-ți suplimentezi veniturile și/sau să te remarci pe plan profesional. În preajma sau în cursul datei de 8, pot apărea conflicte cu partenerul pe seama carierei tale sau a partenerului. Începând cu 9, relația cu partenerul evoluează către un alt nivel, mult mai profund.

Din 11 încolo, proiectele în care ești implicat/ă se desfășoară într-un ritm mai accelerat, indiciu cum că lucrurile încep să prindă contur. Din punct de vedere financiar, în cursul sau în jurul zilei de 12 pot apărea cheltuieli neprevăzute. La muncă sau în ce privește sănătatea, poți avea parte de provocări în cursul sau preajma lui 13. Profesional, treci peste orice în cursul ori jurul lui 15.

Indicat ar fi să nu faci investiții prea mari în preoiecte ori să-ți împrumuți prietenii cu sume mari în cursul sau jurul zilei de 18. Din 22 încolo, comunici mai ușor cu persoana iubită și/sau asociații. În cursul sau preajma datei de 23, pot interveni lupte pentru putere între tine și partenerul de afaceri. În cursul sau jurul aceleiași zile, ai parte de sprijin din partea prietenilor.





Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)

Din 6 încolo, te înțelegi parcă mai bine cu persoana iubită și/sau copiii. În cursul sau în preajma lui 7, se pare că-ți merge bine, lucru ușor de observat din felul în care privești viața și te porți cu partenerul. În cursul sau în jurul lui 8, s-ar putea să ai parte de presiuni la serviciu sau să-ți fie dificil să abordezi unele sarcini de serviciu. Începând cu 9, vorbești mai ușor pe limba celui drag.

Din 11 încolo, s-ar părea că ascensiunea ta profesională ar putea prinde viteză. În cursul sau în preajma zilei de 12, s-ar putea să apară unele divergențe între tine și partenerul de viață și/sau de afaceri. În cursul sau în preajma zilei de 13, se prea poate să te împarți cu dificultate între amici și partener. În cursul sau în jurul lui 15, se arată o perioadă bună pentru tine pe toate planurile.

În cursul sau în preajma lui 18, pot interveni unele discuții în contradictoriu între tine și șefi. Din 22 încolo, comunici mai ușor pe limba colegilor de muncă. În cursul sau în preajma lui 23, primești sarcini mai grele la serviciu, care te pun în dificultate, dar care îți propulsează cariera și pe tine în ochii superiorilor dacă faci în așa fel încât să le duci la bun sfârșit cât de bine poți tu.








Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Din 6 încolo, te înțelegi mai bine cu familia. În cursul sau în preajma zilei de 7, dacă treci prin momente neplăcute, n-ar fi rău să apelezi la cei dragi. În cursul sau în jurul datei de 8, ideal ar fi să nu dai dovadă de gelozie și posesivitate. Din 9 încolo, atmosfera de la serviciu devine una mai armonioasă. Din 11 încolo, s-ar putea să apară oportunitatea unei călătorii în interes profesional.

În cursul sau în preajma zilei de 12, s-ar putea să nu te simți tocmai bine, ceea ce îți poate afecta randamentul pe plan profesional. În cursul sau în jurul datei de 13, s-ar putea să te împarți greu între familie și carieră. În cursul sau în preajma lui 15, este posibil să treci prin dificultăți, dar cei dragi sunt alături de tine. În cursul sau jurul lui 18, nu te afli în cea mai bună formă emoțională.

Din 22 încolo, te înțelegi mai bine cu persoana iubită și/sau copiii. În cursul sau în preajma lui 23, s-ar putea să-ți fie greu să nu dai dovadă de gelozie și posesivitate în raport cu copiii și/sau persoana iubită, dar în același timp, astfel de comportamente nu-ți stau în caracter, iar ei cunosc acest lucru. Poate nu ar fi rău să cercetezi de unde anume vin aceste tentații și cum le poți rezista.



Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)

Din 6 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare se potențează vizibil. În cursul sau în preajma zilei de 7, se anunță o perioadă bună pentru negociat parteneriate sau semnat contracte de colaborare. În cursul sau în jurul lui 8, ar fi de dorit ca părinții să nu se implici în eventualele discuții în contradictoriu cu cel drag. Din 9 încolo, relația cu partenerul devine mai armonioasă.

Începând cu 11, s-ar putea ca raportul de forțe dintre tine și partenerul de viață și/sau de afaceri să se dezechilibreze. În cursul sau în preajma zilei de 12, s-ar putea să te împarți cu greu între viața socială și cea sentimentală. În cursul sau jurul lui 13, s-ar putea să fii într-o dispoziție de ceartă căreia să-ți vină greu să-i reziști. În cursul sau preajma lui 15, te înțelegi bine cu asociații.

În cursul sau în preajma lui 18, ar fi de dorit să nu iei bani cu împrumut de la prieteni. Din 22 încolo, comunici parcă mai bine cu membrii familiei. În cursul sau în preajma zilei de 23, s-ar putea ca din pricina părinților sau a unor chestiuni domestice tu și partenerul să vă certați. Tot atunci însă, părinții pot fi cheia împăcării voastre și chiar a rezolvării unor probleme ce trenează.


Horoscop Leu (23 iulie - 22 august)

Din 6 încolo, pot apărea oportunități de rotunjire a veniturilor și/sau valorificare a economiilor realizate până acum. În cursul sau în jurul lui 7, randamentul de care dai dovadă este unul foarte bun, fapt care ar putea fi recompensat cu o primă sau un bonus. În cursul sau preajma lui 8, este posibil să te cerți cu colegii de muncă sau se defectează un aparat de care ai nevoie reală la birou.

Din 9 încolo, atmosfera de acasă, în raport cu familia de origine, devine mai armonioasă. Începând cu 11, relația ta cu partenerul evoluează ceva mai repede decât ai fi preconizat. În cursul sau în jurul lui 12, s-ar putea să te împarți cu greu între familie și carieră. În preajma sau în cursul lui 13, s-ar putea să apară cheltuieli nepreconizate. Caută să eviți pe unele dintre ele.

În cursul sau în jurul lui 15, pot apărea din nou șanse de câștig din activități extraprofesionale. În cursul sau în preajma lui 18, ideal ar fi să nu lași cariera să intervină între tine și cel drag. Începând cu 22, abilitățile tale de comunicare și socializare se potențează. În cursul sau în jurul lui 23, te înțelegi mai greu cu colegii de muncă, dar partenerul te poate ajuta să faci pace cu ei.







Horoscop Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Din 6 încolo, abilitățile tale de socializare și comunicare se potențează vizibil. În cursul sau în preajma zilei de 7, s-ar părea că stai destul de bine pe toate planurile. În cursul sau în jurul lui 8, ar fi de dorit să nu cheltuiești mult pe lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie. Din 9 încolo, șarmul și carisma ta sunt greu de rezistat. Începând cu 11, ai parte de mai mult spor la serviciu.

În cursul sau în preajma zilei de 12, s-ar putea să te afli într-o dispoziție destul de conflictuală. În cursul sau în jurul lui 13, este posibil să ai parte de unele conflicte cu partenerul. În cursul sau în preajma lui 15, s-ar părea că relația ta cu partenerul evoluează în direcția bună. În cursul sau în jurul lui 18, pot apărea unele provocări la locul de muncă, pe care trebuie să le depășești singur.

Din 22 încolo, îți vin mai multe idei despre cum anume ai putea să-ți suplimenteziveniturile și/sau să-ți valorifici economiile realizate până acum. În cursul sau în jurul zilei de 23, caută să nu cheltuiești prea mult pe răsfățuri sau lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie. Ce-i drept, tot atunci, s-ar putea să câștigi sume în plus de pe urma unor activități, dar nu te culca pe o ureche.



Horoscop Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Din 6 încolo, se prea poate să fii tentat/ă să persiști în tipare de gândire coercitive și învechite. În cursul sau în jurul zilei de 7, se prea poate să ai parte de unele evenimente mai puțin fericite, dar care îți vor arăta cât de puternic ești de fapt. Nu pleca urechea la bârfe. În cursul sau în preajma lui 8, s-ar putea să ai parte de conflicte cu familia. Din 9 încolo, stai ceva mai bine cu finanțele.

Din 11 încolo, viața ta amoroasă, dar și relația cu copiii apucă pe o curbă ascendentă. În cursul sau în preajma lui 12, poți avea parte de unele cheltuieli pe care nu le-ai preconizat. În cursul sau în jurul lui 13, s-ar putea să nu te simți tocmai bine, ceea ce te pune în dificultate la serviciu. În cursul sau în preajma lui 15, apelează la familie dacă întmpini probleme. Ei te ajută desinteresat.

Din 22 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare se potențează. În cursul sau în preajma zilei de 23, dacă treci prin probleme cu părinții, bine ar fi să dai tu înapoi, căci ei nu o vor face în locul tău. Alinare vei descoperi în brațele partenerului, care-ți va oferi atmosfera liniștită de care aveai nevoie. Oricare este situația, cert este că ai nevoie să fii ceva mai calm/ă și îngăduitor/oare.





Horoscop Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Din 6 încolo, comunici mai eficient cu prietenii. În cursul sau în jurul zilei de 7, viața ta socială și cea sentimentală se întrepătrund frumos. Tot atunci, poți lega unele parteneriate de perspectivă sau semna contracte foarte avantajoase. În cursul sau în jurul lui 8, caută să nu pleci urechea la bârfe. Din 9 încolo, încearcă să te bazezi mai mult pe șarmul și carisma cu care ai fost înzestrat/ă.

Din 11 încolo, se prea poate ca atmosfera în familie să fie mai tensionată. În cursul sau în jurul lui 12, te poți certa cu partenerul. În cursul sau în jurul lui 13, poate fi greu să te împarți între viața de familie și cea socială. În cursul sau în preajma lui 15, caută să negociezi contracte și să legi colaborări. În cursul sau jurul lui 18, nu-i permite familiei să se implice în cuplul cu cel drag.

Din 22 încolo, ai putea să fii tentat/ă să cultivi tipare de gândire coercitive și înguste. În cursul sau în jurul lui 23, ideal ar fi să nu pleci urechea la gura târgului. În plus, dacă treci prin anumite momente nefericte, ar fi de dorit să faci în așa fel încât să apelezi la sfatul sau la ajutorul celor dragi. Părinții sau apropiații te pot ajuta să-ți pui viața în ordine dacă asta își dorești cu adevărat.






Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Profesional, se arată o perioadă bună pentru tine începând din 6 a lunii. În cursul sau în preajma zilei de 7, s-ar putea să ai parte de o mică victorie pe acest plan, răsplătită, cel mai probabil, cu un bonus sau o primă. În cursul sau în preajma zilei de 8, nu-ți împrumuta prietenii cu sume prea mari și încearcă să nu investești în proiecte fără garanții. S-ar putea să încasezi pagube cam mari.

Din 9 încolo, se prea poate să începi o relație departe de ochii curioșilor. Începând cu 11, abilitățile tale de comunicare și socializare se potențează. În cursul sau în jurul lui 12, s-ar putea să nu te simți tocmai bine, ceea ce-ți afectează randamentul la locul de muncă. În cursul sau în jurul lui 13, îți poate fi dificil să te împarți cu echitate între viața familială și cea profesională.

În cursul sau în jurul lui 15, pot apărea iar oportnități de câștig prin activități extraprofesionale. În cursul sau în preajma lui 18, s-ar putea să ai parte de unele certuri cu colegii de muncă sau să defecteze un aparat de la birou de care ai nevoie. În cursul sau în preajma lui 23, ar fi de dorit să nu investești în proiecte fără garanții, dar pe de altă parte, poți încerca să legi unele colaborări.





Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Din 6 încolo, se arată o perioadă bună să investești mai mult în educația ta continuă. În cursul sau în jurul zilei de 7, s-ar părea că-ți merge bine pe toate planurile. În cursul sau în preajma zilei de 8, s-ar putea să ai parte de unele disensiuni cu șefii. Din 9 încolo, ești mai activ/ă pe plan social, semn că ți-ai putea face mai mulți prieteni. Începând cu 11, apar oportunități măricele de câștig.

În cursul sau în jurul zilei de 12, s-ar putea să-ți fie greu să te împarți între viața sentimentală și cea socială. În cursul sau preajma lui 13, se prea poate ca discuțiile să devină certuri. În cursul ori în jurul lui 15, te afli într-o dispoziție mentală foarte bună. În cursul sau în preajma lui 18, se recomandă să nu cheltuiești prea mult pe lucruri de care nu ai cu adevărată nevoie. Fii frugal/ă.

Din 22 încolo, te înțelegi mai bine cu superiorii, iar părerile tale cântăresc mai greu în ochii lor. În cursul sau în preajma lui 23, se prea poate însă să aveți parte de unele tensiuni. Pe de altă parte, acest lucru nu-ți afectează șansele de a primi un bonus sau o primă, mai ales dacă ai muncit foarte mult pentru a obține rezultatele care te-au calificat pentru aceste recompense.



Horoscop Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Din 6 încolo, se arată o perioadă bună să rediscuți unele chestiuni legate de bani cu partenerii de afaceri sau să clairifici acest aspect cu persoana iubită. În cursul sau în preajma zilei de 7, dacă treci prin momente dificile, ar fi bine să apelezi la ajutorul celor dragi. Tot atunci, îți dai seama că ești mai puternic/ă decât credeai. În cursul sau jurul lui 8, nu ești tocmai într-o stare bună.

Din 9 încolo, ascensiunea ta profesională s-ar putea derula ceva mai ușor. Începând cu 11, ești mai asertiv/ă decât de obicei. În cursul sau în preajma zilei de 12, te împarți cu ceva dificultate între viața de familie și cea de carieră. În cursul sau în jurul lui 13, pot apărea cheltuieli destul de mari. În cursul sau în preajma lui 15, treci prin momente grele, dar vei ieși totuși victorios/oasă.

În cursul sau în jurul datei de 18, se prea poate să ai parte de unele conflicte cu familia, cel mai probabil de origine. Din 22 încolo, ar fi de dorit să te focusezi pe educația ta continuă. În cursul sau în preajma zilei de 23, poți avea parte de unele crize existențiale sau de ordin spiritual, dar vei vedea că dacă te concentrezi pe rezolvarea lor, vei reuși în cele din urmă să te simți mai bine.






Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

Din 6 încolo, comunici mai eficient cu parteneru. În cursul sau în preajma zilei de 7, se arată o perioadă bună să legi parteneriate sau să negociezi contracte. În cursul sau în jurul datei de 8, nu te împrumuta de bani de la prieteni și nici nu investi în proiecte care nu-ți oferă nicio garanție. Din 9 încolo, se deschide o perioadă bună pentru călătorii și a lua contactul cu alte culturi.

Începând cu 11, nu persista în tipare de acțiune coercitive și învechite. În cursul sau în jurul zilei de 12, se prea poate să se ajungă la unele conflicte, plecând de la unele conversații nevinovate. În cursul sau în jurul datei de 13, acestea și-ar putea face loc și între tine și partener. În cursul sau în jurul zilei de 15, poți purta discuții fără tensiuni cu asociații sau potențialii parteneri de afaceri.

În cursul sau în jurul zilei de 18, nu asculta vorba târgului și nu împrăștia zvonuri la rândul tău. Din 22 încolo, se așterne calmul peste chestiuni ca finanțele deținute sau câștigate în asociere cu partenerul de viață și/sau de afaceri. În cursul sau în preajma lui 23, nu investi în proiecte fără garanții, dar nu-ți pierde încrederea în cei cu care le derulezi. Ei fac tot posibilul să fie bine.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții