Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de 22 Octombrie 2018

Written By NIKE B. on duminică, 21 octombrie 2018 | 07:12


Horoscopul zilei de 22 Octombrie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

O problemă de sănătate îţi cam strică planurile de azi. În loc să te concentrezi la ce aveai de făcut, umbli prin farmacii, pe la medici, sau eşti consemnat la domiciliu, ceea ce devine frustrant pentru tine, în cazul în care aveai un program arhiîncărcat. Astfel de momente au şi ele rolul lor: acela de a te mai opri un pic din elan, când depăşeşti limitele propriei tale fiinţe, pentru că ce-i prea mult strică: ori alimentaţia greşită, ori stres prea mare, ori muncă prea multă. O pauză ţi-ar fi benefică, în care să acorzi şi tu mai multă atenţiei organismului tău.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Veştile care sosesc de departe au un rol pozitiv asupra ta, de parcă ai afla că s-au rezolvat cu bine mai multe probleme care te-au îngrijorat în ultima perioadă şi pentru care ar fui trebuit să te deplasezi personal la faţa locului. Nici nu mai e nevoie să pleci tu personal la drum pentru a vedea ce se petrece acolo, în altă localitate, semn că orice problemă poate fi rezolvată şi prin telefon. Tot de departe se pot ivi azi şi sume de bani, exact când aveai mai mare nevoie, bani pe care deja îi aranjezi pe căprării ca să fii sigur că ai acoperit cele mai importante plăţi ale acestei perioade.






Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Orice lucru minunat are la bază un sacrificiu, şi merită să faci şi tu astfel de gesturi ca să poţi duce mai departe ce ai început. Azi trăieşti, la nivel personal, ceva din balada meşterului Manole, pentru că sacrifici ceva pentru visul tău cel mare. Nu te gândi la ce renunţi sau la ce pierzi acum, ci doar la ceea ce vei obţine la capătul acestor eforturi. Merită, deci nu mai analiza tributul ce se cere plătit, pentru că recompensa pe care o vei obţine la final e un puternic sentiment de satisfacţie, de împlinire, care contrabalansează perfect toate aceste emoţii negative trecătoare. Nu contează suferinţa de acum faţă de bucuria de la capăt!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Integrează-te în mediul care se deschide în faţa ta, pentru că te vei simţi excelent printre acei oameni. Vei vedea cât de multe ai în comun cu ei, cât de uşoară e comunicarea, de parcă aţi fi cu toţii din aceeaşi familie. Poate nici acasă nu eşti atât de bine înţeles, cum eşti astăzi de aceste persoane atât de diferite, şi totuşi atât de asemănătoare. Azi ai un puternic sentiment de apartenenţă la un grup, la un colectiv bine închegat, care te primeşte cu braţele deschise ca pe unul de-al lor. De tine depinde să te faci plăcut de aceştia, deci fii amabil, comunicativ, pozitiv, ca să te adaptezi de minune!

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Atitudinea pe care o ai pe parcursul acestei zile stă la baza rezultatelor excelente cu care vei fi răsplătit, ca atare luptă din răsputeri cu încercările celor din jur de a te întrista, de a te împovăra cu necazuri, de a te trage înapoi în oala suferinţelor care nici măcar nu-ţi aparţin. Păstrează-ţi zâmbetul pe buze şi încrederea în mai bine, orice ar fi! Dacă vrei o zi excelentă, înconjoară-te de oameni optimişti şi tonici, conform stării tale de bine de azi! Dacă atragi aproape doar pe cei trişti, care se plâng întruna de problemele vieţii, îţi strici şi tu tot cheful.





Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Modul în care analizezi o situaţie arată cât de matur priveşti lucrurile. Reuşeşti să priveşti situaţia în care te afli din mai multe unghiuri, şi bine faci, pentru că numai aşa vei putea înţelege perfect situaţia. Vezi şi argumentele pro, şi argumentele contra, şi latura luminoasă şi latura întunecată, şi această capacitatea a ta de a vedea lucrurile lucid, exact aşa cum sunt, te ajută să iei decizii dintre cele mai bune. Nimeni nu te întrece când vine vorba de sinteze şi analize, fie că iei la bani mărunţi o chestiune minoră, de zi cu zi, fie că te ocupi de cel mai important proiect al momentului. Cine îţi cere azi părerea, are numai de câştigat pentru că tu îi oferi o opinie dintr-un alt unghi decât cel în care privesc ei situaţia.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Ai nevoie de mult studiu, ca atare propune-ţi să cauţi, să descoperi şi să explorezi serios acel domeniu care te va face să te simţi împlinit. Eşti pe drumul cel bun spre un apogeu personal, fie că e vorba de un proces de dezvoltare spirituală început cu încredere, pentru că vrei să devii mai bun, mai matur, mai înţelept, fie că e un continuu studiu pentru a urca mai sus pe scara ierarhică. Te preocupă mult reputaţia ta, renumele tău de bun profesionist, imaginea ta în carieră şi ceea ce decizi azi poate avea efecte dintre cele mai bune şi pe termen lung. Nu te aştepta la rezultate imediate, e un drum lung şi greu, dar plin de satisfacţii atunci când vei ajunge la capăt. Ai curaj, deci, să iei o decizie de zile mari privind drumul pe care vrei să evoluezi în viaţă!

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ţi se pare mult prea greu un plan la care ai depus mari eforturi, dar simţi că deja te depăşeşte. Ar trebui să priveşti un pic înapoi, nu la ce faci azi şi nici la ce ai făcut ieri, ci la felul cum ai pornit acest plan, atunci, la început. Problema se află chiar la sursă, pentru că nu ai pornit cu dreptul, ci de acolo s-au dat toate peste cap. Ia-o înapoi cu calm şi atenţie pe firul acţiunii până la punctul de început şi repară totul, pentru că ai acum ocazia de a o lua de la capăt, cu alt tonus şi cu soluţii mult mai bune. E ca şi cum ai tricotat un fular până la un punct, dar descoperi că nu ai urmat modelul corect chiar de la primele rânduri, deci eşti nevoit s-o iei de la început. Fă-o fără reţinere!

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

O binefăcătoare gură de aer proaspăt apare datorită unei sume de bani care intră azi în posesia ta. Parcă te mai linişteşti şi tu, scapi de un stres care te apăsa pe suflet, şi chiar ai curajul să faci planuri cu acei bani, pentru că vin exact când aveai mai mare nevoie de ei. Fii totuşi cumpătat în administrarea banilor, pentru că ai de ales între a-i canalizezi pe toţi într-o singură direcţie sau spre mai multe, mai mici, care ar putea fi echilibrate dintr-un foc. Cântăreşte atent încotro e mai bine să investeşti acum aceşti bani.






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Nu privi la cei din jur care nu-şi văd capul de treburi şi griji şi-ţi spun mereu cât sunt nefericiţi. Tu nu eşti aşa, deci nu te raporta la necazurile lor, la stresul vieţii lor cotidiene. Totul este bine în lumea ta şi această atitudine deschisă, tonică, optimistă te va ajuta să treci peste toate cu succes. În timp ce alţii se luptă în continuare cu piedicile pe care singuri şi le pun din cauza gândirii negative, tu vei fi cu un pas înainte şi cu un cap deasupra privind detaşat la ei. Păstrează această atitudine: e reţeta succesului!

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ai impresia că toate belelele s-au adunat azi în calea ta şi ai numai relaţii tensionate cu oricine. Problema nu pare să fie la tine, ci la cei din jurul tău, de parcă ai ghinionul de a atrage alături doar oameni nervoşi, stresaţi, arţăgoşi, şi, în asemenea anturaj, nici nu se pune problema de spor şi eficienţă. La tot ce propui tu, se trezeşte unul să critice şi să spună nu, iar alţii sar şi mai agresiv la bătaie, cu argumente împotriva tuturor. Ai răbdare, nu aluneca şi tu în capcana nervilor, că altfel va ieşi un război pe cinste. Lasă-i pe ei să se liniştească, mai întâi.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Fii mai atent la cheltuieli, trece-ţi în revistă bugetul, ca să fii sigur că iei cele mai prudente decizii. Eşti într-o pasă cam risipitoare si dai cu bani în stânga şi-n dreapta mult prea uşor. Ai avea nevoie de un sfat experimentat, de la o persoană mai chibzuită în privinţa banilor, care să-ţi arate că banii nu trebuie aruncaşi la primul impuls, ci eşti la un început de an nou în care fiecare leu contează. Ai să înveţi tu până la urmă cât de important e să-ţi administrezi banii cu cap, pentru că banii se duc uşor, dar se fac extrem de greu, gândeşte-te la lunga listă de cheltuieli care te aşteaptă şi mai închide şi tu robinetul!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții