Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop pentru femei din 22 Octombrie 2018

Written By NIKE B. on luni, 22 octombrie 2018 | 06:31


Horoscop pentru femei din 22 Octombrie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi sunteti nevoit sa faceti pe victima, numai pentru a ridica stima de sine a unui prieten. Din pacate, simtiti nevoia de distractie si un prieten deprimat nu va ajuta in efuziunile dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Taur

Evaluati cu atentie consecintele actiunilor dumneavoastra astazi, pentru ca sunteti prea optimist si riscati sa vedeti viata prea roz. Detaliile neglijate se vor intoarce impotriva dumnevoastra in viitor.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Deshideti adevarate campuri de lupta prin atitudinea autoritara si bataioasa pe care o aveti astazi. Se petrec schimbari neplacute in jurul dumneavoastra.





Horoscop pentru femeia din Rac

Aveti parte de o intalnire mai iesita din comun multumita tendintei dumneavoastra de a actiona conform sentimentelor si nu ratiunii. Renuntati totusi la atitudinea autoritara!

Horoscop pentru femeia din Leu

Nu sunteti prea deschis la ideile celor din jur si aveti tendinta sa ii invinuiti pe ei pentru nereusite. Mai bine v-ati revizui atitudinea fata de problemele zilei.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Analizati mai profund valorile pe care vi le-ati construit si revizuiti-le, daca e nevoie! Va asteapta o perioada de incercari si provocari si daca nu aveti un sistem bine pus la punct, veti intarzia luarea deciziilor importante.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Sunteti prea centrat pe propriile dorinte si aspiratii si neglijati nevoile celor din jur. Echilibrati-va nevoia de a lucra cu cea de a petrece timp cu cei dragi.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Energia pare sa va paraseasca astazi, dar nu e deloc momentul sa incetiniti pasul. Recurgeti si la metode artificiale de inviorare, o cafea cu amicii sau ceaiul negru v-ar putea ajuta.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi e bine sa cereti o parere a unui prieten, asociat sau ruda, pe marginea unei probleme legale. Dezbaterile, contradictiile si discutiile intense sunt la ordinea zilei.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

V-ati simtit constrans, oprimat si astazi dati frau liber unor trairi tinute mult timp sub lacat. Sunteti impulsiv si spontan si spuneti tot ce va vine in minte.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Atitudinea celor din grupul dumneavoastra este ciudata si va chinuiti sa va dati seama care sunt motivele comportamentului lor ciudat. S-ar putea sa fiti nevoit sa faceti schimbari in prieteniile dumneavoastra.





Horoscop pentru femeia din Pești

Va simtiti cam nesatisfacut pe plan personal, mai ales in domeniul dragostei. Sunteti mai critic decat de obicei si ridicati standardele in ce priveste atitudinea partenerului.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții