Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop pentru femei din 20 Octombrie 2018

Written By NIKE B. on sâmbătă, 20 octombrie 2018 | 07:31


Horoscop pentru femei din 20 Octombrie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Rezervati timp pentru momente mai solemne. Concentrati-va atentia pe visele dumneavoastra si dati frau liber iluziilor.

Horoscop pentru femeia din Taur

Sunteti mai practic si aveti viziuni mai clare asupra chestiunilor financiare. Va concentrati mai usor si reusiti sa va croiti cai noi spre succes.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Monotonia in care ati trait in ultima vreme e in sfarsit curmata de o schimbare in viata dumneavoastra. Cat timp va ancorati bine in realitate, lucrurile vor iesi asa cum vi le doriti.





Horoscop pentru femeia din Rac

Activitatile de grup va stimuleaza astazi si va binedispun. Sunteti creativ si aveti multe idei bune. Latura mai rebela iese la suprafata si va schimba rutina zilnica.

Horoscop pentru femeia din Leu

Sunteti mai analitic fata de viata dumneavoastra si ii inundati pe cei din jur afectiune. Cineva din anturaj va inhiba totusi aceste porniri.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi, e bine sa va mentineti ideile pe linia generala de plutire. Nu incercati sa iesiti din grup, veti atrage nemultumiri asupra dumneavoastra.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Intuitia e la cote maxime si sunt sanse mari sa faceti presupuneri care se vor dovedi a fi adevarate. Lasati-va dus de valul instinctelor, nu veti da gres!







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Sunteti nevoit sa veniti in ajutorul unui frate sau a unui vecin care se afla in impas. Ajutati-l, dar incercati sa nu va implicati emotional. Riscati sa fiti atras in dramele altei persoane si aveti deja destule pe cap.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Se petrec multe schimbari in viata dumenavoastra si simtiti nevoia sa faceti cateva modificari si in aspectul fizic. O garderoba noua sau ceva mai multe exercitii fizice sunt primele solutii care va vin in minte.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Sunteti provocat de propriile emotii si trairi. Cu toate ca vreti sa demarati noi proiecte, va loviti de un nivel scazut de energie, care nu va permite sa va puneti in practica talentul.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Decat sa va relfectati conflictele interne in cei din jur, mai bine va asezati un pic si va auto-analizati trairile. Evitati, pe viitor, actiunile distructive si nu veti fi nevoit sa va luptati cu propria constiinta.





Horoscop pentru femeia din Pești

Fiti atent cine va intra astazi in casa! Sun niste conflicte deschise in familia dumneavoastra pe care riscati sa le expuneti in vazul tuturor. Fiti discret!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții