Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de 21 Octombrie 2018

Written By NIKE B. on sâmbătă, 20 octombrie 2018 | 07:36


Horoscopul zilei de 21 Octombrie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Sambata ar fi bine sa te ocupi doar de sufletul tau. Energia ta vitala este scazuta si ar fi bine sa eviti eforturile de orice fel. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele picioarelor, de aceea fii prudent. Nu se recomanda consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil. Duminica vei reveni in mijlocul celorlalti, refacut si cu chef de viata. Planifica-ti tratamente cosmetice, masaje si diete de sezon.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Weekend-ul acesta iti poate aduce intalniri si dialoguri cu prietenii sau cu persoane de la care ai ce sa inveti. Totusi, filtrează atent informatiile si abține-te de la comentarii. Duminca esti retras si bine ar fi să-ți asculti vocea interioara. Segmentele picioarelor sunt vulnerabile. Adopta o dieta, hidrateaza-te suficient si dormi mai mult. Acordă atenție conflictelor din relatiile parteneriale!






Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Sambata este posibil sa participi la o intalnire cu multa lume. Ochii si urechile celorlalti vor fi atintite asupra ta, asa incat fii prudent. Remarcile primite in acest weekend de la prieteni sau persoane cu autoritate iti vor fi de mare folos, daca vei sti cum sa le asculti. Vorbeste putin si fii deschis la sfaturile si solutiile care ti se propun pentru situatiile de viata in care te afli.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Mai mult ca oricand, la sfarsitul acestei saptamani devii preocupat de o calatorie indepartata sau de soarta celor aflati departe de pamantul natal. Sunt momente pasagere, asa incat evita decizile majore sau angajamentele pe termen lung. Duminica iti este pusa la incercare imaginea in ochii celorlalti. Fii prudent si prezinte-te in lume cum se cuvine. Evita provocarile sefilor!

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Finalul acestei saptamani iti va aduce in atentie situatia bugetului de venituri si cheltuieli. S-ar putea sa fii nevoit ca in regim de urgenta sa achiti unele facturi restante sau sa iei legatura cu institutii financiare. Duminica sunt momente favorabile pentru a medita surpa situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Relaxează-te cu activitățic ultruale, de genul vizionarea unei piese de teatru, a unui film sau stai de vorbă cu cineva drag și de încredere.





Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Partenerul de viata sau colaboratorii te vor solicita din plin la finalul acestei saptamani. Sunt posibile altercatii, insa cu putin efort si bunavointa vei reusi sa depasesti totul cu bine. De evitat stabilirea unor clauze contractuale sau trasarea planurilor profesionale alaturi de personaje noi. Duminica este nevoie sa te iti indrepti atentia catre cheltuielile comune cu neamurile sau partenerii profesionali.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Sambata ai fi tentat să-ți continui munca de la serviciu sau sa te afunzi prea mult in treburile de rutina ale casei. Fii prudent si dozeaza-ti eforturile, intrucat organismul va da semne serioase de oboseala. Atat relatiile colegiale, cat si cele parteneriale sunt tensionate. Poate ar fi bine sa renunti la unele colaborari care chiar îți creează prea multă zarvă in viață.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Sambata se intrezaresc niscai tensiuni cu persoana iubita sau cu copiii. Sunt momente pasagere, dar ocupa-te totusi atat cat poti si de problemele sau doleantele celor dragi. Seara indreapta-ti eforturile catre un hobby. Duminica se pot accentua afectiunile legate de sistemul circulator. Adopta o dieta sezoniera, plimba-te in aer liber si odihneste-te mai mult. Atentie la conflictele din sfera muncii!

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Treburile gospodaresti îți sunt sustinute de astre la finalul acestei saptamani. Totusi dozeaza-ti eforturile, pentru ca s-ar putea sa reiei peste cateva zile activitatile de sambata. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, insa cu putin efort si bunavointa totul se poate rezolva. Duminica ar fi bine sa mergi la o petrecere sau tu sa organizezi una pentru cei dragi.






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Weekend-ul acesta este potrivit intalnirilor si dialogurilor cu persoanele apropiate. Foarte usor ar putea iesi scântei intre tine si ceilalti, dar sunt momente pasagere si ar trebui sa te abtii de la replici nepotrivite. Duminica ocupa-te de treburile gospodaresti, planifica-ti vizite in locurile natale si stai de vorba cu membrii familiei. Beneficiezi de protectie divina, insa fii mai receptiv la mesajele subtile ale cotidianului.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Sambata, totul se va invarti in jurul castigurilor tale din activitatea desfasurata la un loc de munca. Verifica pe indelete situatia bugetului. Sunt posibile cadouri, favoruri sau mici sume de bani, aparute in contul tau ca prin minune. Duminica ar fi bine sa mergi intr-o excursie sau sa te intalnesti cu prietenii apropiati. Fii prudent la imaginea personală pe care o oferi celorlalti!

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Finalul acestei saptamani iti aduce multa energie, dar si stari de spirit fluctuante. Senzatia de mers in gol a tuturor evenimentelor din viata ta va fi destul de accentuata. Sunt momente pasagere, asa incat evita gandurile negative care tot iti dau tarcoale. Duminica te vei simti mai bine. Ingrijorarile legate de castigurile tale nu sunt fondate. Cu putin efort iti poti gestiona mai bine banii si cheltuielile.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții