Horoscop Urania săptămâna 20–26 Octombrie 2018 în funcție de zodie | Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual - 2019

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 15-21 Iunie 2019

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018. Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

sâmbătă, 20 octombrie 2018

Horoscop Urania săptămâna 20–26 Octombrie 2018 în funcție de zodieHoroscop Urania săptămâna 20–26 Octombrie 2018 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 20–26 Octombrie 2018. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 20–26 Octombrie 2018

Horoscop Urania Berbec

Între 20 și 22 octombrie dimineața, nativii se pot lăsa în voia gândurilor, a viselor sau a visurilor, a proiecțiilor în timp, în trecut (amintiri) sau în viitor (reverii, planuri, dorințe). Între 22 octombrie, după ora 9.00, și dupăamiaza zilei de 24 octombrie, stare fizică și psihică destul de bună, Berbecii fiind în stare să facă eforturi fizice; ei vor fi determinați, ambițioși, curajoși, veseli și dispuși să se ia la trântă' cu piedicile care apar în modul de viață curent. Efortul de a se stabiliza din punct de vedere material va fi mai acut resimțit decât în alte dăți, pentru că, între 23 și 24 octombrie, Soarele, deja intrat în zodia Scorpionului, va face opoziție cu Uranus, ceea ce va afecta toate tipurile de relații cu banii personali, cu cei cuveniți de la persoane sau instituții pentru munca prestată, punând orice demers de-al lor sub semnul incapacității de a face față răsturnărilor de situație care vizează banii și bunurile cuvenite în condițiile unui gest filantropic, ale unei moșteniri sau ale unei despărțiri (partaj), ale ieșirii din indiviziune sau dintr-o asociere. Între 24 octombrie, după ora 16:34, și seara zilei de 26 octombrie, Berbecii se pot confrunta cu ipostaze mai puțin obișnuite sau greu de înțeles și de explicat pe fondul fazei de Lună Plină în Taur, care va implica, într-un Pătrat Mistic, la grad perfect, și Nodurile lunare (NN – Sensul vieții și NS – Pedeapsa în viață). Din 26 octombrie, după ora 21:41, Luna va traversa sectorul comunicării, dându-le o bună capacitate de a vorbi, de a se exprima liber, în public sau în dialogurile obișnuite, de a face scurte deplasări. Un accent major, plin de riscuri, îl va reprezenta, întreaga săptămână, sectorul casei a VIII-a: de aici pot porni, în cazul unora, demascări, dezvăluiri sau descoperirea unor fapte și planuri al căror substrat îl va reprezenta un interes material sau bănesc.


Horoscop Taur pentru săptămâna 20–26 Octombrie 2018

Horoscop Urania Taur

Între 20 și 22 octombrie dimineața, momente plăcute petrecute alături de prieteni, regăsirea pe aceleași lungimi de undă cu persoane din cercul lor de apropiați; sfat bun sau măcar solidaritate și bună înțelegere cu cei de curând cunoscuți, dacă îi unesc scopuri comune și activități unde este nevoie de cooperare. Între 22 octombrie, după ora 9:00, și după- amiaza zilei de 24 octombrie, posibile frământări interioare ori stare de nervozitate provocate de neconcordanțele vieții de fiecare zi. În ziua de 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpionului și va da, timp de o lună, casei a VII-a a relațiilor parteneriale, un profil special: tendințe ascunse sau imorale ale unor asociați, secrete între soți, tentative de păcălire. Evoluție periculoasă a conflictelor sau a proceselor din cauza manevrelor ascunse ori a intervențiilor incorecte puse în practică de interpuși. E bine să se păstreze o reticență atât în fața ofertelor, a promisiunilor, cât și a eventualelor constrângeri. Nu vor fi excluse crizele de gelozie și îndoială cu privire la onestitatea partenerului de viață, care pot genera crize interioare sau conflicte între soți. Între 24 octombrie, după ora 16:34, și seara zilei de 26 octombrie, schimbare de registru: mai multă stabilitate, ceva mai mult echilibru interior, dar și mai multă fixitate în opinii și dorințe; atașamente puternice față de idei, oameni, proiecte sau premise de viață, provocate sau doar accentuate de faza Lunii Pline în Taur din 24 octombrie. Radicalizarea opiniilor în urma impactului pe care îl va avea acest moment astral asupra vieții profesionale sau a imaginii publice, făcându-i pe unii intransigenți. Din 26 octombrie, după ora 21:41, dialoguri pe teme bănești. Ca notă generală, Taurii trebuie să-și tempereze reacțiile afective și atașamentele vehemente care îi pot pune într-o lumină dezavantajoasă sau care pot genera antipatii și riposte viguroase.


Horoscop Gemeni pentru săptămâna 20–26 Octombrie 2018

Horoscop Urania Gemeni

Între 20 și 22 octombrie dimineața, secvențe de viață publică plăcute (laude, onor, apreciere, aplauze). Între 22 octombrie, după ora 9:00, și după-amiaza zilei de 24 octombrie, posibile controverse sau confruntări de opinii care îi vor pune pe nativi în situația de a-și contrazice prietenii ori de a se certa cu ei. Întrevederi cu persoane de care nativii sunt legați prin scopuri, interese și programe comune de viață. Momente de enervare sau de nemulțumire provocate de felul acelora de a vorbi, de a gândi, de a riposta sau de a acționa. În ziua de 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpionului și va începe, timp de o lună, să tranziteze casa a VI-a a muncii, provocând motive de îngrijorare cu privire la evoluția unei situații complicate – a lor, personal, la locul de muncă, sau a instituției unde își desfășoară activitatea, în general. Nu vor fi excluse încercările unor colegi, șefi sau subalterni de a-l pune pe câte un nativ în ipostaze delicate ori chiar de vinovăție prin înscenări, comploturi, provocări. O primă observație legată de evoluția stării organice a Gemenilor, între 24 octombrie după ora 16:34 și seara zilei de 26 octombrie, privește regimul hormonal, fiziologia aparatului renal, urinar și genital, precum și predispoziția acestora de a contracta infecții și viroze. O atenție sporită trebuie acordată situațiilor în care nativii vor trebui să se supună unor intervenții chirurgicale și, mai ales, unor anestezii, ceea ce reprezintă latura vulnerabilă a acestor proceduri medicale prin riscul reacțiilor alergice, de intoleranță și de respingere a substanțelor folosite, mai ales în preajma zilei de 24 octombrie, când va avea loc faza de Lună Plină în Taur, ceea ce îi va face pe nativi mai vulnerabili decât de obicei. Din 26 octombrie, după ora 21:41, Gemenii se vor simți bine, vor fi mai veseli și mai detașați de griji.


Horoscop Rac pentru săptămâna 20–26 Octombrie 2018

Horoscop Urania Rac

Între 20 și 22 octombrie dimineața, sugestii exterioare cu larg ecou în interioritatea acestor persoane sensibile, care vor găsi o motivație pentru a se implica în proiecte de viață și profesie pentru care, deși au avut pregătirea necesară, nu au avut, până acum, curajul, energia ori întreaga motivație necesară. Discrete și subtile modificări de gust și înțelegere a unor evenimente din viața publică și cu impact asupra propriei lor conștiințe; posibile atașamente față de oameni, idei, proiecte și valori care le oferă un orizont larg de cunoaștere și înțelegere. Perioadă plină de sensibilitate și capacitate de expresie artistică ori de interpretare pentru cei care desfășoară activități specifice în domeniul muzicii, literaturii, artelor plastice, filosofiei, moralei, pedagogiei, psihologiei sau psihiatriei. Între 22 octombrie, după ora 9:00, și după-amiaza zilei de 24 octombrie, pentru a face față provocărilor din carieră este necesar să se ridice gradul de vigilență, de rezistență fizică și psihică și de efort intelectual. Pentru unele persoane s-ar putea pune problema combativității și concentrării atenției pe lupta pentru apărarea unor principii, proiecte, premise necesare schimbării. În ziua de 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpionului și va imprima trăirilor senzuale și sexuale o tentă pătimașă': emoții puternice, sentimente exacerbate, radicalism afectiv. Între 24 octombrie, după ora 16:34, și seara zilei de 26 octombrie, posibile nemulțumiri stârnite de deteriorarea relațiilor cu prietenii și cunoscuții ori a alterării relațiilor între părinți și copii. Ostilitate accentuată în preajma zilei de 24 octombrie, când va avea loc faza de Lună Plină în Taur, pe aceste două direcții de viață. Din 26 octombrie, după ora 21:41, detașare de factorii de stres prin evadarea într-o lume a imaginarului sau a preocupărilor relaxante.
Horoscop Leu pentru săptămâna 20–26 Octombrie 2018

Horoscop Urania Leu

Între 20 și 22 octombrie dimineața, situații favorabile în planul bunurilor materiale; soluții amiabile menite să le dea Leilor posibilitatea să intre în posesia unor bani sau să beneficieze de avantaje și circumstanțe favorabile, înlesniri, ajutoare, sponsorizări. Între 22 octombrie, după ora 9:00, și după-amiaza zilei de 24 octombrie, cei care desfășoară activități în văzul lumii' (avocatură, profesorat, presă, politică) vor fi combativi, se vor bate pentru adevăruri sau soluții care impun o argumentație și o expunere în fața opiniei publice, nu întotdeauna confortabile. Alte persoane născute în acest semn zodiacal vor fi obligate să se raporteze la chestiuni de principiu și interese profesionale care vor intra în contradicție cu educația, instrucția, mentalitatea și scara de valori personale. În ziua de 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpionului și va începe să tranziteze sectorul casei, al locuinței, al patrimoniului, dar și al relațiilor cu părinții, dând acestui răstimp de o lună substratul multor îngrijorări, frustrări și situații neconvenabile sau incorecte. Între 24 octombrie, după ora 16:34, și seara zilei de 26 octombrie, pentru unii s-ar putea pune problema menținerii într-o funcție sau într-o postură publică; riscul destabilizării, prin conflicte interumane sau de interese și viziune, îi poate aduce pe Lei în pragul renunțării; dar până atunci, efortul lor de a salva sau păstra ceea ce se (mai) poate dintr- o ipostază profesională, de imagine sau de succes se va lovi de ostilitatea unor camarazi, parteneri de proiect, colaboratori, care îi pot sabota sau contesta pe ei ori demersul apărat; un accent conflictual, mai pronunțat, în preajma zilei de 24 octombrie, când va avea loc Luna Plină în Taur. Din 26 octombrie, după ora 21:41, dialoguri cu prietenii și apropiații de la care nativii așteaptă înțelegere, o bună comunicare sau un sfat.Horoscop Fecioară pentru săptămâna 20–26 Octombrie 2018

Horoscop Urania Fecioara

Între 20 și 22 octombrie dimineața, tentative de împăcare, efort de a pune în aplicare o politică de pace și prietenie' între ei și asociați, parteneri sau între soți. Uneori, principiul vorba dulce mult aduce' se poate dovedi util și adevărat. Între 22 octombrie, după ora 9:00, și după-amiaza zilei de 24 octombrie, enervări și ambalări cu privire la un bun care li se cuvine sau pentru care fac diligențe de mult timp. Fecioarele vor fi hotărâte să abordeze factorii de decizie direct, fără menajamente, nemaiavând răbdare să aștepte, să amâne ori să lase această chestiune la latitudinea altora. În ziua de 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpionului, ceea ce va colora, pentru o lună, în chip dezavantajos, sectorul comunicării, al schimbului de idei și de informații. Atitudinea lor va fi marcată de lipsă de toleranță și amabilitate, ceea ce îi va transforma în parteneri dificili de dialog. Riscul de a se înșela asupra unor probleme de viață curentă prin răstălmăcirea informațiilor sau avertismentelor. Timp de o lună, nativii ar putea fi păcăliți, furați sau ar putea pierde bunuri și obiecte personale în deplasările pe care le vor face. Între 24 octombrie, după ora 16:34, și seara zilei de 26 octombrie, în urma informațiilor destabilizatoare sau a constatărilor care dezvăluie latura ascunsă, șubredă a unor intenții și/sau decizii, cei născuți în Fecioară vor fi obligați să se replieze și să-și redefinească atitudinea față de oamenii, ideile și evenimentele care le provoacă și cu care intră în dezacord. Pe 24 octombrie va avea loc faza de Lună Plină în Taur, ceea ce va acutiza conflictul interior petrecut la nivelul convingerilor morale, al crezului religios, al idealurilor culturale, al conștiinței profesionale sau al atașamentelor politice și civice. Din 26 octombrie, după ora 21:41, chestiuni de imagine publică și de circulație a numelui.


Horoscop Balanță pentru săptămâna 20–26 Octombrie 2018

Horoscop Urania Balanta

Între 20 și 22 octombrie dimineața, atenuare a unor simptome organice deranjante, relaxare nervoasă, recuperare după afecțiuni pentru care componenta psihică este esențială. Îmblânzirea' relațiilor încordate la locul de muncă. Între 22 octombrie, după ora 9:00, și după-amiaza zilei de 24 octombrie, relațiile parteneriale vor fi dinamice, presărate cu divergențe de opinie dacă intervine și un interes personal. În relațiile dintre soți, voința și tăria de caracter a unuia sau a altuia dintre parteneri vor dicta tonul și conținutul dialogului. În ziua de 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpionului, ceea ce va marca, pentru o lună, sectorul banilor obținuți din muncă proprie. Se conturează un risc ca nativii să fie păcăliți; aceștia nu trebuie să se bazeze pe înțelegerile verbale care nu le vor permite ulterior să-și ceară drepturile. Indiferent de natura relației interumane cu persoana care lansează o propunere și care ar urma să-l plătească pe nativ, este bine ca Balanțele să impună condiția unui contract scris sau a unui document cu valoare juridică și care să-i protejeze. Între 24 octombrie, după ora 16:34, și seara zilei de 26 octombrie, vechile nemulțumiri legate de un venit sau de o formulă de salarizare continuă ori, dacă acestea nu s-au concretizat până acum, ele vor avea, de acum încolo, mai multe premise astrale pentru a se manifesta concret. Posibil motiv de nemulțumire legat de penalitățile, sancțiunile sau neregulile rezultate din întocmirea incorectă a documentelor, în preajma zilei de 24 octombrie, când va avea loc faza de Lună Plină în Taur, care va genera revoltă sau supărare. În speranța că ar urma să intre în posesia unor bunuri sau că vor primi un ajutor, unii vor fi tentați sau constrânși să facă cheltuieli suplimentare pentru a susține' respectivul demers. Refuzați orice astfel de îndemn', indiferent din partea cui vine, dacă el nu este legal.


Horoscop Scorpion pentru săptămâna 20–26 Octombrie 2018

Horoscop Urania Scorpion

Între 20 și 22 octombrie dimineața, perioadă marcată de evoluția vieții afective. Cei care desfășoară activități de creație sau de interpretare vor fi avantajați de această infuzie de sensibilitate, care îi poate face convingători, în stare să transmită emoții artistice puternice, prin intensitatea trăirilor, prin profunzimea gestului artistic ori prin imaginație și fantezie. Între 22 octombrie, după ora 9:00, și după-amiaza zilei de 24 octombrie, confruntări verbale la locul de muncă, dispute pe chestiuni legate de stil, metodă de lucru ori eficiență, de unde și nevoia de a face efortul să respecte normele impuse. În ziua de 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpionului, ceea ce reprezintă un adevărat moment de grație pentru acești nativi care vor avea parte, timp de o lună de acum încolo, de protecția astrului vieții, de forța și energia lui manifestată subtil, dar profund. Între 24 octombrie, după ora 16:34, și seara zilei de 26 octombrie, relații parteneriale rigide și nu întotdeauna oneste. Pe 24 octombrie, Luna Plină în Taur va introduce în planul relațiilor parteneriale numeroase elemente precare. Ca notă generală, Scorpionii vor dori să înfrângă unul sau mai multe obstacole care stau în calea lor, dar cum despărțirea de un soț, de un asociat sau de un colectiv unde acesta își desfășoară activitatea pe bază de contact ori alianță nu este posibilă, efortul lor se va îndrepta spre șubrezirea voinței partenerilor, spre destabilizarea acelora prin ipostaze de viață care să scoată la iveală slăbiciunile și defectele lor. Contextul nu se va termina atunci când Soarele va părăsi semnul Scorpionului, ci va continua, cu intensități și rezultate diferite, până la jumătatea lunii decembrie a. c. Din 26 octombrie, după ora 21:41, va începe un răstimp de câteva zile în care atenția nativilor se va îndrepta spre bani, avantaje, beneficii, câștiguri.


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 20–26 Octombrie 2018

Horoscop Urania Săgetător

Între 20 și 22 octombrie dimineața, nevoia de confort casnic, de tihnă domestică, de relaxare și mulțumire sufletească acasă și de relații relaxante, afectuoase cu părinții sau rudele în vârstă. Între 22 octombrie, după ora 9:00, și după-amiaza zilei de 24 octombrie, Săgetătorii, mai ales bărbații sau, în general, cei tineri și în putere', vor simți nevoia să desfășoare activități fizice, să cultive un mod de viață bazat (și) pe distracție și pe petrecerea activă a timpului liber. Sportul, antrenamentele, dansul, excursiile le vor da satisfacții mari, mai ales dacă vor înregistra progrese sau succese. În ziua de 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpionului și, timp de o lună, va patrona adevărate răscoliri ale trecutului. Unii vor simți, aparent nejustificat, nevoia de a se întoarce cu gândul la oameni, fapte și circumstanțe care le-au marcat existența; alții vor dori să scape de imaginile trecutului care se țin scai de ei, insinuându-se, în chip neplăcut, în viața lor de fiecare zi; de aceea, efortul lor va fi să scape de aceste fantome prin analiza lor lucidă. Între 24 octombrie, după ora 16:34, și seara zilei de 26 octombrie, marcaj puternic pentru psihic: viața interioară va fi intens susținută de cele patru planete aflate în tranzit prin Scorpion și va genera stări speciale (melancolie, tristețe, efuziune lirică, dar și revoltă sau mânie). O astfel de zi poate fi 24 octombrie, când va avea loc faza de Lună Plină în Taur, cu impact și asupra stării organice, permițând vindecări astrale', mai ales dacă nativii se vor întâlni cu medici psihiatri, preoți (prin forța reparatorie a spovedaniei), cu specialiști în terapii alternative, cu care vor face ședințe de meditație și autoanaliză. Din 26 octombrie, după ora 21:41, dialoguri superficiale, pe chestiuni de principiu, înaintea unei abordări serioase și temeinice a unui contract sau angajament.


Horoscop Capricorn pentru săptămâna 20–26 Octombrie 2018

Horoscop Urania Capricorn

Între 20 și 22 octombrie dimineața, efort de a se înțelege de vorbă bună' cu vecinii, cunoscuții ocazionali, persoanele pasagere în viața și activitatea lor. Deplasări mulțumitoare, mici beneficii sau vești îmbucurătoare. Între 22 octombrie, după ora 9:00, și după- amiaza zilei de 24 octombrie, griji casnice, preocupări domestice, posibilă contradicție în familie pe o temă gospodărească, de ordin practic sau din cauza unui fel rigid de a privi lucrurile care îi face, și pe unii, și pe ceilalți, să nu cedeze; ambițiile și orgoliile vor funcționa din plin. În ziua de 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpionului, postură care va dura o lună și care își va pune amprenta astrală pe relațiile cu prietenii sau va marca, în chip nemulțumitor, felul în care se va pune, la un moment dat, problema în activitățile desfășurate de către Capricorni, alături de unul sau de mai mulți cunoscuți, în care, în ciuda unei mai vechi amiciții, apar semne de întrebare și îndoiala cu privire la caracterul acelora. Alteori, tendința unora de a juca incorect se desfășoară fără precauții, în văzul lumii', obligându-i pe nativi să riposteze. Între 24 octombrie, după ora 16:34, și seara zilei de 26 octombrie, relațiile bazate pe simpatie, dragoste, relații materne/ paterne ori relațiile de prietenie vor trece prin furcile caudine ale unui tranzit care va introduce îndoiala ori sentimentele de teamă. Ostilitatea și rigiditatea se vor intensifica în jurul datei de 24 octombrie, când va avea loc Luna Plină în Taur, care va privi viața afectivă, relațiile sentimentale, generând antipatie, gelozie ori ambiții. În postură de părinți, Capricornii vor lua măsuri drastice și vor instaura principii pedagogice inflexibile sau chiar pedepse (aspre), interdicții și restricții în viața copiilor. Din 26 octombrie, după ora 21:41, posibil consult medical curent.


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 20–26 Octombrie 2018

Horoscop Urania Vărsător

Între 20 și 22 octombrie dimineața, efort de a se înțelege de vorbă bună' cu vecinii, cunoscuții ocazionali, persoanele pasagere în viața și activitatea lor. Deplasări mulțumitoare, mici beneficii sau vești îmbucurătoare. Între 22 octombrie, după ora 9:00, și după- amiaza zilei de 24 octombrie, griji casnice, preocupări domestice, posibilă contradicție în familie pe o temă gospodărească, de ordin practic sau din cauza unui fel rigid de a privi lucrurile care îi face, și pe unii, și pe ceilalți, să nu cedeze; ambițiile și orgoliile vor funcționa din plin. În ziua de 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpionului, postură care va dura o lună și care își va pune amprenta astrală pe relațiile cu prietenii sau va marca, în chip nemulțumitor, felul în care se va pune, la un moment dat, problema în activitățile desfășurate de către Capricorni, alături de unul sau de mai mulți cunoscuți, în care, în ciuda unei mai vechi amiciții, apar semne de întrebare și îndoiala cu privire la caracterul acelora. Alteori, tendința unora de a juca incorect se desfășoară fără precauții, în văzul lumii', obligându-i pe nativi să riposteze. Între 24 octombrie, după ora 16:34, și seara zilei de 26 octombrie, relațiile bazate pe simpatie, dragoste, relații materne/ paterne ori relațiile de prietenie vor trece prin furcile caudine ale unui tranzit care va introduce îndoiala ori sentimentele de teamă. Ostilitatea și rigiditatea se vor intensifica în jurul datei de 24 octombrie, când va avea loc Luna Plină în Taur, care va privi viața afectivă, relațiile sentimentale, generând antipatie, gelozie ori ambiții. În postură de părinți, Capricornii vor lua măsuri drastice și vor instaura principii pedagogice inflexibile sau chiar pedepse (aspre), interdicții și restricții în viața copiilor. Din 26 octombrie, după ora 21:41, posibil consult medical curent.


Horoscop Pești pentru săptămâna 20–26 Octombrie 2018

Horoscop Urania Pești

Între 20 și 22 octombrie dimineața, perioadă agreabilă, în care Peștii se vor simți bine, vor fi persoane plăcute, vesele și simpatice. Între 22 octombrie, după ora 9:00, și după-amiaza zilei de 24 octombrie, preocupări bănești, motive de îngrijorare provocate de informațiile confuze sau trunchiate care vor ajunge la ei. În ziua de 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpionului și-și va începe tranzitul de o lună prin casa a IX-a, ceea ce reprezintă un real și mare beneficiu pentru persoanele născute în Pești. Acest tranzit le va da aripi gândului și spiritului lor; cei mai mulți dintre nativi vor fi (mai) inspirați, mai sensibili, mai intuitivi, mai telepați, mai subtili. Unii vor face pași importanți pe calea punerii în practică a unui gând, a unui vis, a unui ideal sau a unei dorințe. Alături de celelalte trei planete care tranzitează Scorpionul, pe care nu-l vor părăsi curând, Soarele va insufla energie și voință interioară, capacitate de concentrare pe un proiect de viață. Pentru unele persoane, în funcție de educație și statut personal, religia, biserica, credința, viața și practica religioasă nu vor fi doar un refugiu sau o compensare, ci o adevărată vocație și condiție de împlinire și dezvoltare personală. Între 24 octombrie, după ora 16:34, și seara zilei de 26 octombrie, Luna va tranzita sectorul comunicării de fiecare zi, al primirii de informații și al dialogului. Dar contextul, în ansamblul lui, va fi stingher și îi va îndemna să fie prudenți, rezervați sau chiar reticenți față de orice ofertă, îndemn, propunere, iar în preajma zilei de 24 octombrie, când va avea loc faza de Lună Plină în Taur, ei vor dezvolta adevărate inhibiții relaționale, preferând să stea singuri cu preocupările care le oferă satisfacții sigure și calme, departe de tumultul confruntărilor verbale. Din 26 octombrie, după ora 21:41, activități domestice curente.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Statistici T5