Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de 15 Noiembrie 2018

Written By NIKE B. on marți, 13 noiembrie 2018 | 19:47


Horoscopul zilei de 15 Noiembrie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Veştile care sosesc de departe te îngrijorează, te pun pe gânduri sau te fac să pierzi încrederea că planurile pe care ţi le-ai făcut înainte mai au sorţi de izbândă. Nici călătoriile nu sunt de bun augur astăzi, încât ar fi bine chiar să le amâni pe altădată. Ceva nu funcţionează conform planurilor, poate traficul e motiv de stres, poate maşina îţi creează probleme sau ceea ce ar fi trebuit să te aştepte la destinaţie lasă mult de dorit, încât deplasările acestei zile sunt motiv de dezamăgire profundă. Dacă le poţi lăsa pe altădată, reprogramează-le fără să stai pe gânduri.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

De unde nici nu te aştepţi, apar azi cele mai eficiente sfaturi sau soluţii, ca atare nu insista să te descurci singur orice ar fi. Apelează la ceilalţi, cere ajutorul, sună un prieten, pentru că nici nu ştii de unde sare iepurele. Colaborarea şi dialogul merg ca pe roate azi şi poţi afla mai clar câţi prieteni de nădejde ai alături, care, la nevoie, ar sări în ajutorul tău. Şi tu ai face la fel pentru ei, fără îndoială, dar nu uita să le mulţumeşti pentru contribuţia lor, pentru că ei participă cu inima deschisă în rezolvarea problemelor tale, fără a aştepta nimic în schimb. Asta e prietenia adevărată!





Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Construieşti un proiect cu mult entuziasm şi cu încredere absolută în reuşita finală, dar nu la fel de optimişti sunt cei care privesc de pe margine iniţiativa ta. Unii se îndoiesc că eşti pe drumul cel bun, alţii critică ne nedrept eforturile tale, deci cel mai bine, în asemenea situaţie, ar fi să-ţi vezi de drum fără să mai asculţi părerile altora care mai mult te trag înapoi. De data aceasta nu mai eşti la fel de atent la comentariile de pe margine, ci te concentrezi asupra ţelului tău, trecând peste piedici, refuzuri sau suspiciunile pe care le citeşti în ochii celor care te urmăresc

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Nu te laşi furat de iluzii, aşa cum te-ar încuraja cei din jur, pentru că tu priveşti lucrurile cât se poate de lucid, doar prin prisma raţiunii. Chiar dacă unii îţi vor reproşa că nu ai curaj să visezi şi că te bazezi numai pe realitate, eşti de părere că e mai sănătos să păstrezi contactul cu realitatea şi să nu construieşti castele de nisip. Vor veni şi momente când vei lăsa fantezia să zburde în voie, dar nu şi azi, când respingi poveştile aiuristice ale companionilor tăi care visează lucruri imposibile. Le-o spui cu un dram de severitate încât le-ai putea tăia creanga de sub picioare.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Te bucuri de protecţia unei persoane importante şi dacă reuşeşti să rămâi favoritul său, ai toate şansele de a-ţi împlini un mare ţel cu ajutorul acesteia. E o celebritate locală, o personalitate de vază, un nume într-un domeniu în care tu încă mai ai de învăţat, dar faptul că te acceptă alături, te avantajează. Ai multe de învăţat, dar poţi şi profita de faptul că numele tău e asociat cu renumele acestuia. Dacă l-ai cucerit cu ideile tale, cu modul tău de a fi, atunci vei avea multă vreme de acum înainte de câştigat de pe urma legăturii voastre.





Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Deşi te apropii cu mari rezerve de un grup de persoane, vei descoperi din partea lor o reală bunăvoinţă de a te accepta printre ei. Eşti primit cu braţele deschise într-un colectiv faţă de care, iniţial, nu simţi că ai avea vreo afinitate, dar, după ce te vei obişnui, te vei integra perfect în acest mediu încât vei avea impresia că eşti de aici de o viaţă! Dacă cineva te invită să te alături unui grup nou, nu refuza! Poţi găsi aici exact ce aveai nevoie: prieteni noi, interlocutori interesanţi, tovarăşi de afaceri.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Nu eşti prea sigur pe sentimentele persoanei iubite, deşi ţi le arată cât poate de des şi cât mai vizibil, dar tu tot te îndoieşti. Ai poate unele motive de suspiciune că nu e chiar atât de sincer pe cât vrea să pară, dar nu cumva e şi o formă de egoism din partea ta? Poate aştepţi doar de la el semne de afecţiune şi dovezi de iubire, dar tu nu prea ştii să oferi ceva similar înapoi. Înainte de a-i reproşa că nu te iubeşte sau nu ştie să se poarte, gândeşte-te la comportamentul tău. S-ar putea ca tu să fii în toane rele şi să vezi în jur doar probleme, duşmani şi pericole, şi îl găseşti pe cel drag vinovat de toate acestea.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu te baza pe o singură sursă de bani în totalitate, pentru că nici nu ştii când izvorul respectiv seacă şi rămâi… lefter. Cel mai bine e să drămuieşti cu prudenţă resursele de venit, fără a le crede infinite, Nimic nu ţine veşnic, nici bunăstarea, nici bogăţia, ca atare nu te încrede în totalitate că dacă acum robinetul curge fără întrerupere, o va ţine aşa tot timpul. Dacă vezi că încep să apară hopuri în primirea anumitor bani, e un avertisment că trebuie s-o laşi şi tu mai moale cu unele capricii financiare, abuzuri şi cheltuieli inutile.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Primeşti o informaţie care are un rol stimulativ asupra ta. Îţi dă alt chef de acţiune, de implicare, îţi amplifică speranţele că nu mai e mult până ce vei ajunge la un anumit ţel, deci nerăbdarea ta creşte cu fiecare clipă care te apropie de acel moment de vârf. Omul care îţi apare azi în cale şi faţă de care simţi o anumită atracţie sau afinitate, poate deveni, de acum înainte, un prieten de nădejde care întotdeauna va avea pentru tine un sfat bun, o soluţie salvatoare sau o vorbă de încurajare la greu. Ţine-l alături de tine cât mai mult, pentru că îţi vrea binele!






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Porneşte cu încredere în sensul pe care tocmai l-ai ales, convins că ai făcut cea mai bună alegere şi că, la capăt, te aşteaptă adevărul. Poate e un demers cu implicaţii juridice, oricum, scopul către care te îndrepţi este acela de a face lumină şi a arăta care e realitatea. Azi, adevărul are cele mai mari şanse să iasă la lumină, şi, dacă acesta este ţelul tău suprem, luptă cu toate armele pentru a-l obţine şi a-l arăta lumii. Dacă tu nu te simţi cu musca pe căciulă cu nimic, ai toate şansele să-ţi demonstrezi nevinovăţia şi de a-i demasca, în schimb, pe cei vinovaţi.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Timpul care trece nu e risipit, ci dimpotrivă, simţi că fiecare oră mai pune o cărămidă la proiectul la care munceşti de ceva vreme. Apreciezi mult orele pe care le foloseşti în beneficiul unei acţiuni care evoluează bine, dar eşti conştient că lucrurile cele mai bune se clădesc încet. Nu are rost să pretinzi rezultate imediate, deci ai răbdare şi acceptă ritmul în care timpul se scurge, pentru că se va dovedi a fi în favoarea roadelor finale. Dacă te-ai grăbi, ai sări peste unele etape sau ai consuma timpul fără rost, şi va veni o zi în care vei regreta că l-ai lăsat să scurgă inutil. Valorifică fiecare clipă la maximum!

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Inima ta plânge pentru că nu se simte înţeleasă. Probabil iubirea nu e, azi, la nivelul sperat, ci ai impresia că cel pe care tu îl iubeşti nu răspunde la fel sentimentelor tale, sau nu este deloc prin preajmă când îl chemi şi astfel singurătatea pune stăpânire pe tine. Încearcă să nu rămâi singur într-o astfel de zi, chiar dacă persoana dragă nu este aproape, ci adună alte persoane cu care te simţi bine alături. Vei vedea că vei depăşi foarte bine lipsa cuiva drag înlocuindu-l cu altcineva sau altceva… Chiar şi o floare sau un animăluţ poate umple golul creat de plecarea cuiva drag deci caută să aduci altceva în loc, ceva la fel de important pentru sufletul tău.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții