Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop pentru femei din 15 Noiembrie 2018

Written By NIKE B. on miercuri, 14 noiembrie 2018 | 19:03


Horoscop pentru femei din 15 Noiembrie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Sentimentalismul dumneavoastra se pune in cale exprimarii clare si a comunicarii eficiente. Daca nu eliminati trecutul din ecuatie, nu veti reusi sa aveti succes in prezent.


Horoscop pentru femeia din Taur

Astazi veti iesi in evidenta prin hotarare si ambitie. Daca mai sunteti si atent la emotiile celor din jur, va veti asigura si cateva maini in plus in proiectele viitoare. Asculati sfaturile celor apropiati!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Asociati agresivi si oameni impunatori va ies astazi in cale. Situatia in parteneriate se schimba si simtiti ca va iese putin de sub control. Solutia se gaseste in a raspunde cu aceeasi moneda.





Horoscop pentru femeia din Rac

Viziune dumneavoastra filizofica asupra vietii va intra in contradictie cu cea a partenerului astazi. Mai ales ca nu va limitati la a o exprima doar, ci o si impuneti in fata lui. E mai bine sa puneti intrebari, decat sa faceti constatari pripite.

Horoscop pentru femeia din Leu

E o idee buna sa adoptati o atitudine mai practica si sa va implicati activ in proiecte. Lasati-i pe cei din jur sa va vada valoarea. Amintiti-va de lucrurile care obisnuiau sa va motiveze si nu ezitati sa va asumati si cateva riscuri!






Horoscop pentru femeia din Fecioară

E cazul sa mai renuntati la excesele alimentare din ultima vreme. Deja se simt efectele negative, atat asupra sanatatii,cat si asupra aspectului fizic. Putin auto-control nu ar strica.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Apar probleme in plan familial. Cei dragi au nevoie de atentia dumneavoastra. Va trebui sa va mobilizati energiile pentru a le fi alaturi.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Intrati intr-o parioada a norocului, in care aveti parte de intalniri si oportunitati noi. Toate problemele par mai usoare si tintele dumneavoastra sunt tot mai ambitioase.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Nu veti reusi sa ganditi prea clar astazi. Ar fi bine sa separati lucrurile palpabile de fantezii. Daca va implicati sentimental in lucruri pragmatice, totul va iesi pe dos.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

E o zi buna pentru a lua parte la evenimente sociale. Sunteti o sursa de armonie si discretie pentru cei din jur. Va atrag si evenimentele culturale.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Puneti la punct o noua tactica in planurile dumneavoastra. Si relatiile se bucura de un aer proaspat, adus de descoperirea unor noi resurse interioare.





Horoscop pentru femeia din Pești

Un parteneriat de afaceri va ofera posibilitatea de a va uni resursele cu alta persoana in vederea obtinerii unor beneficii. E o strada cu doua sensuri, insa. Stabitili in detaliu asteptarile pe care le aveti, inainte de a incheia orice intelegere.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții