Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei din 12 Noiembrie 2018

Written By NIKE B. on duminică, 11 noiembrie 2018 | 08:45


Horoscop pentru femei din 12 Noiembrie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Alinierea planetelor indica faptul ca nu sunteti hotarat ce sa faceti in ceea ce priveste o anumita relatie personala. Ati incercat sa descalciti fiecare nod, sa ajungeti la capatul fiecarui fir, dar pana acum fara succes.

Horoscop pentru femeia din Taur

Ai o afinitate pentru o persoana pe care ai cunoscut-o de curand si se pare ca va potriviti in cel mai mic detaliu, chiar si in ceea ce priveste intelegerea intelectuala. Pozitia de astazi a planetelor te ajuta sa aduci aceasta intelegere acasa cu tine si iti dai seama cat de norocos esti sa fi intrat in contact cu o persoana cu care te poti identifica.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Daca ai inceput de curand o relatie, iti vei da seama ca ai intrat intr-o adevarata aventura. Te incanta tot ce descoperi in partener si abia astept sa afli si mai multe despre el.





Horoscop pentru femeia din Rac

Armonia si caldura din atmosfera te fac sa fii mai deschisa si sa nu mai tii ceea ce simti pentru tine. Deodata, gasesti cuvintele atat necesare pentru a te exprima. Chiar daca e ceva nou pentru tine, lasa-te in voia valului pozitiv al zilei.

Horoscop pentru femeia din Leu

Contextul astral favorizeaza sinceritatea, asa ca e o buna ocazie sa ai o discutie deschisa cu partenerul. Tendinta ta de a vedea lucrurile in gri se va schimba, odata ce vei afla despre planurile roz de viitor ale celui de langa tine.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ai o problema cu exprimarea sentimentelor, mai ales ca esti un as in a le tine in frau. Ai incercat atat de mult sa le reprimi, incat nu mai stii nici tu ce simti cu adevarat. Daca ai nevoie de ceva care sa iti aminteasca, va trebui sa fii tu cea care preia initiativa!






Horoscop pentru femeia din Balanță

Pasiunea e un lucru, obsesia e altul! Astazi gasesti o persoana putin prea atractiva si risti sa pici in ridicol. Limitele nu sunt un lucru rau, mai ales daca stii ca ai tendinta sa le intreci!







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Vrei sa ii faci o propunere partenerului, dar, din frica refuzului, nu reusesti sa te exprimi bine. La urma urmei, refuzul nu e chiar o tragedie...Spune ce ai de spus si vei putea merge mai departe.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Esti intr-un impas in viata sentimentala, dar daca reusesti sa privesti problema in mod detasat, vei gasi sursa problemei. Lucrurile vor deveni mai usoare odata ce veti ucide impreuna radacinile nemultumirilor voastre.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astrele pun la cale o atmosfera in care oamenii sunt foarte sociabili si deschisi. Te vei bucura de conversatii foarte placute, cu persoane interesante. Contextul astral te pune in evidenta, mai ales ca nu e nevoie de mult pentru ca toata lumea sa fie cu ochii pe tine.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Esti hotarat/a sa obtii ceea ce vrei, indiferent de parerea partenerului. Si in cursa de a obtine asta, ai tendinta sa incalci multe reguli. S-ar putea sa regreti egoismul de care dai dovada, cand te vei trezi ca nu mai e nimeni sa te sustina in luptele tale.





Horoscop pentru femeia din Pești

Miscarea corpurilor ceresti prezinta o sansa importanta de a cunoaste o persoana pe care se poate sa nu o agreezi chiar de la inceput, dar la care vei ajunge sa tii foarte mult pe masura ce timpul trece. Aceasta persoana va avea o perspectiva asupra vietii unica si originala, perspectiva care nu se incadreaza mereu in limitele normalitatii ale oamenilor. Dar acest lucru te va atrage cel mai mult.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții