Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Citește Horoscopul zilei de 12 Noiembrie 2018

Written By NIKE B. on duminică, 11 noiembrie 2018 | 08:36


Horoscopul zilei de 12 Noiembrie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Încearcă să te eliberezi de acele gânduri despre care ştii şi tu că îţi blochează evoluţia. Sunt temeri inutile, îndoieli care nu-şi au rostul, piedici pe care ţi le pui singur în cale şi care nu au ce căuta pe drumul tău spre succes. Ai demonstrat şi altădată că orice e posibil dacă gândeşti pozitiv şi liber, concentrat asupra ţelului final şi nu asupra hopurilor de pe parcurs, ca atare lasă deoparte atitudinea ta excesiv de critică sau auto-critică, şi îndreaptă-ţi atenţia spre ceea ce te aşteaptă dincolo de drumul care se cere parcurs. Viitorul e promiţător, totul e să crezi şi tu în asta cu tărie!

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Banii sunt preocuparea ta principală, nu pentru că nu i-ai avea, ci pentru că a sosit momentul unor decizii majore şi nu ai vrea să greşeşti. Eşti tentat să investeşti, să cumperi ceva şi consideri că şi momentul e prielnic, şi preţul e convenabil, deci ce să mai aştepţi? Poţi aduce la zi o serie de plăţi obligatorii, cum ar fi taxe, impozite, facturi ceva mai mari decât de obicei, dar deşi vezi cum se duc banii din portofel sau din cont, măcar eşti mulţumit că ai reuşit să mai scapi de o serie de plăţi. Te vei simţi bine după ce vei şterge de pe listă o mulţime de datorii.






Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Îţi iese în cale exact persoana de care aveai nevoie, care îţi va face ziua luminoasă, ca atare ieşi în lume, cunoaşte oameni, dă un telefon, pentru că nici nu ştii de unde sare iepurele! Şi tu, la rândul tău, poţi juca un rol cheie în problemele unui prieten care nici nu-ţi spune bine prin ce trece, că tu deja i-ai oferit soluţia salvatoare. Schimbul de opinii, dialogul, întâlnirile, lucrul în tandem sunt favorizate azi, şi fiecare are ceva de câştigat. Ai şansa de a te remarca în ochii unei persoane care, de acum înainte, s-ar putea să te numească cel mai bun prieten!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Prea pui la suflet orice glumă proastă sau orice cuvânt aruncat aiurea de un prieten care nu-şi dă seama ce simţi. Sunt vorbe fără rost, nici nu ar merita atenţia, dar te prind într-un moment sensibil când orice fleac te deranjează. Ba chiar ai tendinţa de a te considera pe toate u n front personal, când de fapt nu e altceva decât o banală replică ce se dorea a fi amuzantă. Cum umorul nu rea te caracterizează azi, ai tendinţa de a reacţiona negativ, cu lacrimi, depresie, apatie, izolare, în loc să-i răspunzi celuilalt cu aceeaşi armă!

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Nu trata criticile cam dure care sunt îndreptate împotriva ta ca pe un atac la persoană, pentru că nu acesta e rolul lor! Exact invers: cel care îţi atrage atenţia asupra unei conduite greşite, a unei acţiuni îndreptate într-o direcţie inutilă sau a unei atitudini nepotrivite unui anumit scop, chiar îţi vrea binele şi te trage de mânecă să nu mergi mai departe în acelaşi stil. E nevoie de o schimbare de sens, pe care ţi-e puţin teamă să o faci, dar dacă l-ai lua ca exemplu pe cel care îţi oferă sfaturi utile de pe margine (ce-i drept, cu puţină agresivitate), ai putea face o alegere bună, pentru că te obligă să fii atent la deciziile tale!





Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Felul în care te privesc ceilalţi devine stimulentul cel mai bun pentru a-ţi recâştiga încrederea în propria persoană. Dacă te-ai analiza numai prin prisma propriei tale păreri despre sine, nu ai ajunge la rezultate tocmai bune, pentru că ai tendinţa de a-ţi găsi numai defecte, or ceilalţi te apreciază sincer pentru ceea ce reprezinţi. De la tine nu se vor auzi azi prea multe cuvinte de laudă de sine, ca atare, dacă lumea trebuie să-ţi vadă adevărata valoare, ar trebui să-i asculte pe cei care te ştiu cum eşti tu. Ai nevoie de un reprezentant care să te descrie sau să-ţi facă puţină reclamă!

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Nu te juca nici cu nervii celor din jur şi nici cu răbdarea lor, pentru că ai o atitudine superficială care poate deranja pe multă lume. Mai ales pe cei mai maturi, care nu vor privi cu ochi buni atracţia ta spre distracţie. Chiar dacă tu te simţi bine în pielea ta şi ai tendinţa de a le lua pe toate peste picior, nu ai alături de tine oameni la fel de relaxaţi. Unii sunt prea rigizi, conservatori, învechiţi şi ar putea înţelege din amuzamentul cu care tratezi tot ce se petrece ca o dovadă de superficialitate din partea ta, ca atare ajustează-ţi tonul în funcţie de interlocutor, ţinând cont de toanele acestuia.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă aveai o călătorie în plan pentru astăzi, se poate ivi o situaţie care să-ţi cam strice cheful de a mai pleca la drum. Nici măcar o informare prealabilă nu ar fi de ajuns, pentru că neprevăzutul apare după ce vei fi plecat deja de acasă, încât călătoria în sine poate fi mai degrabă un chin, decât o plăcere. Ca atare înarmează-te cu răbdare, pentru că nu-ţi ies toate aşa cum ai stabilit la plecare. Ori se schimbă vremea de la o oră la alta, ori la destinaţie nu te aşteaptă ceea ce ai sperat, ori maşina îţi creează unele probleme.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Ai avea nevoie de un venit mai bun pentru a-ţi pune în practică marile vise. Eşti conştient că nu poţi tinde spre lucruri scumpe la nivelul financiar de care dispui acum, dar dacă ai fi mai atent la inspiraţia care năvăleşte acum în calea ta sub diverse forme, ai putea începe să câştigi mai bine. Totul e să te arăţi dispus să mai încerci şi altceva pe lângă profesia ta de bază, să te apuci de o afacere, să creezi sau să produci ceva ce poate fi valorificat, să oferi un serviciu plătit pe care ştii să-l faci la modul profesionist. Sunt mari şanse să găseşti azi o cale de a câştiga un ban în plus, dar nu ţi se oferă pe tavă: e nevoie de muncă!






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Culmea că exact persoanele cele mai apropiate se dovedesc azi a fi cei mai dificili inamici, care se opun cu tărie ideilor tale, dar înainte de a te supăra pe ei, ar fi bine să te gândeşti dacă nu cumva au dreptate. Dacă spun nu, poate că refuzul lor e în beneficiul tău şi, mai devreme sau mai târziu, îţi vei da seama că era un fel de a te opri să faci vreo prostie. Nu te încăpăţâna să mergi mai departe pe drumul tău făcând abstracţie de prieteni sau de familie, pentru că ai putea să greşeşti şi să regreţi că nu i-ai ascultat. Ei privesc lucrurile din altă perspectivă.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nu prea ai cu cine discuta azi, la toate încercările tale de a comunica şi a colabora, primeşti înapoi replici monosilabice, refuzuri şi chiar reacţii neplăcute, încât aproape că ar fi bine să reduci la minimum orice dialog. Unii sunt prea ocupaţi de propriile lor probleme ca să te asculte pe tine, ba chiar nici nu aud dorinţa ta de a le fi de ajutor, la nevoie, şi îl iau pe nu în braţe la orice propunere care vine din afară. Mai bine îţi vezi de ale tale, fără a insista atât de mult să participi la discuţii sau să legi prietenii. În loc de gesturi de prietenie, primeşti semnale ostile de respingere.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Fii mai rezervat când vine vorba de investiţii sau cumpărături, pentru că nu e cel mai generos moment de care ai parte. Cu cât eşti mai econom şi mai precaut, cu atât vei gestiona mai bine un moment de criză pentru bugetul propriu. Nu te gândi la ce ai în portofel acum, ci la zilele care urmează, pentru că, dacă începi să dai iama prin bani, nu vei mai avea la momentul culminant. Mai taie de pe listă câteva puncte inutile şi trasează priorităţile perioadei următoare cu multă prudenţă în materie de bani.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții