Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei din 11 Noiembrie 2018

Written By NIKE B. on duminică, 11 noiembrie 2018 | 08:23


Horoscop pentru femei din 11 Noiembrie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Rutina si plictiseala au fost la ordinea zilei, dar astazi lucrurile capata o noua nuanta. Ceva neobisnuit vi se va intampla si sunteti entuziasmat de ideea de schimbare.

Horoscop pentru femeia din Taur

Va este greu sa incetiniti pasul astazi, dar ar fi bine sa va adaptati la mersul general. Daca aveti prea multa energie, incercati sa o eliberati prin sport, dar nu ii fortati pe cei din jur sa isi schimbe ei ritmul pentru o singura persoana.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Treceti printr-o criza emotionala care va face sa va indoiti de justetea deciziilor luate. Va confruntati cu respingerea si criticile celor din jur. Cea mai potrivita atitudine e cea de "asteapta si ai sa vezi".





Horoscop pentru femeia din Rac

Partea mai masculina a personalitatii dumneavoastra iese astazi la suprafata. Pentru femei, va insemna ca vor duce o lupta in care vor dovedi ca pot detine controlul. Pentru barbati, va insemna o lupta pentru suprematie dusa cu un reprezentant al aceluiasi sex.

Horoscop pentru femeia din Leu

Sunteti intr-un stadiu de re-analizare a muncii pe care o depuneti. Va dati seama daca sunteti apreciat sau nu la adevarata valoare. Pastrati-va calmul si fiti rational! Nu ati vrea sa gresiti in fata sefilor, nu-i asa?






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Evitati disputele cu rudele astazi. Nici calatoriile sau cumparaturile nu sunt favorizate. Stelele nu sunt astazi prea prietenoase.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi e bine sa fiti direct si sa exprimati clar care va sunt asteptarile. Simtul creativ va ajuta sa veniti cu metode eficiente de a capta atentia prietenilor.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Sunteti lumina calauzitoare a unui prieten astazi. Oferiti un umar reconfortant si dati sfaturi pretioase. Incercati totusi sa nu va implicati prea mult in problemele altora.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Sunteti solicitat de prieteni, care va angajeaza in activitati placute. Firea dumneavoastra mai rezervata pare a fi un atu astazi.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Fiti foarte atent la sanatate! Incercati sa nu iesiti din rutina si nu va supra-solicitati! Sunteti predispus la imbolnaviri.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Chiar daca aveti o mare dorinta de putere, aveti grija cum o obtineti! Riscati sa va atrageti antipatii si viitoare razbunari din partea celor care isi doresc acelasi lucru.





Horoscop pentru femeia din Pești

Aveti impresia ca nu ati fost destul de afectuos cu partenerul si vreti sa recuperati acum lipsurile din trecut. Riscati sa il sufocati, asa ca mai bine o luati pas cu pas.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții