Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop Urania săptămâna 10–16 noiembrie 2018 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 10 noiembrie 2018 | 07:02



Horoscop Urania săptămâna 10–16 Noiembrie 2018 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 10–16 noiembrie 2018. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 10–16 noiembrie 2018

Horoscop Urania Berbec

Între 10 și 11 noiembrie dimineața, proiecte, planuri în care factorul „străinătate' se află în centrul atenției lor, mai ales dacă este vorba de persoane tinere care vor să evolueze și pe care, ipoteza unei schimbări a locului de viață și muncă, nu-i sperie, ba, dimpotrivă, îi motivează. Între 11 noiembrie, după ora 05:55‘, și 13 noiembrie după-amiaza, cei maturi se vor lupta să-și păstreze statutul profesional ori să înfrângă niște blocaje care stau în calea carierei lor.Între 13 noiembrie, după ora 17:46‘, și 16 noiembrie dimineața, surprize de toate tipurile (informații, evenimente, situații de-a dreptul neverosimile) vor pune relațiile de prietenie ale Berbecilor la încercare. Unele vor ieși din aceste încercări cam „șifonate'. Pe 16 noiembrie, Marte va intra în zodia Peștilor și își va exercita influența asupra lumii interioare a acestor nativi care vor fi mai profunzi, mai meditativi, mai sensibili și mai preocupați de latura morală a evenimentelor și consecințelor unor decizii asupra cărora, până acum, nu zăboveau, prea mult, cu gândul. Va urma o perioadă în careBerbecii vor fi receptivi la mesajele subtile și la rafinarea percepțiilor. Tot pe 16 noiembrie, axa celor două Noduri Lunare (Nodul Nord și Nodul Sud, respectiv Capul și Coada Dragonului sau „Sensul vieții' și „Pedeapsa în viață') va părăsi sectorul Vărsător/Leu și se va muta pe direcția Capricorn/Rac,respectiv pe direcția caselor IV/X, și își va pune amprenta, până în iunie 2020 pe sectoarele casă, familie/carieră, rol social. Din 16 noiembrie, după ora 06:42‘, Luna, fără a avea o influență directă asupra stării lor de sănătate, le va insufla nativilor oarecare lentoare în reacții, le va da mai mult chef de odihnă, recuperare a forțelor, ceva mai multă (și binevenită!) indiferență față de aspectele enervante ale vieții de fiecare zi.

Horoscop Taur pentru săptămâna 10–16 noiembrie 2018

Horoscop Urania Taur

Între 10 și 11 noiembrie dimineața, discuții pe teme juridice, legale, contractuale cu acele persoane care îi pot ajuta pe nativi să intre în posesia unor bani, bunuri sau avantaje. Posibile negocieri („tocmeli') în cazul în care este vorba de o cotă parte dintr-o succesiune sau de natura bunurilor ce ar urma să le revină în urma unui divorț, ieșire din indiviziune, părăsire a unei firme în calitate de asociat, etc. Între 11 noiembrie, după ora 05:55‘, și 13 noiembrie după-amiaza, efort de lămurire înaintea luării unei decizii radicale sau importante pentru viața profesională, aspirațiile și dorințele lor raportate la actualul statut socio-profesional și psihologic. Despărțiri dificile de idei, oameni, instituții și proiecte de viață în care nativul s-a implicat de-a lungul timpului. Între 13 noiembrie, după ora 17:46‘, și 16 noiembrie dimineața, surprize legate de felul în care circulă numele lor în mediul public sau în grupurile largi de oameni unde își desfășoară activitatea. Informații care pun pe gânduri. Pe16 noiembrie, Marte va intra în zodia Peștilorși va aduce o binevenită atenuare a antipatiilor sau a neînțelegerilor instalate între Tauri și prietenii lor; simpatie, cumsecădenie și solidaritate cu nativii, manifestate de una sau mai multe cunoștințe. Tot pe 16 noiembrie, axa celor două Noduri Lunare (Nodul Nord și Nodul Sud, respectiv Capul și Coada Dragonului sau „Sensul vieții' și „Pedeapsa în viață') se va muta pe direcția Capricorn/Rac, care corespunde caselor III și IX, de unde șiinfluența acestora, până în iunie 2020, pe sectorul învățătură, examene, diplome, schimb de informații, acumulare de cunoștințe, deplasări de scurtă sau de lungă durată, în țară și în străinătate. Din 16 noiembrie, după ora 06:42‘, posibilitatea ca Taurii să întâlnească o persoană plăcută sau pe care o admirau, de mult timp, de la distanță.






Horoscop Gemeni pentru săptămâna 10–16 noiembrie 2018

Horoscop Urania Gemeni

Între 10 și 11 noiembrie dimineața, întâlniri care le vor permite nativilor să identifice căi de cooperare, de împăcare sau de rezolvare a unor litigii survenite între parteneri. Momentul trebuie speculat, pentru că, după 16 noiembrie, Mercur va intra în mișcare retrogradă, va părăsi zodia Săgetătorului, introducând o pauză în acest tip de consultări (negocieri). Între 11 noiembrie, după ora 05:55‘, și 13 noiembrie după-amiaza,cramponare de un venit sau de un avantaj material care este blocat ori subminat de interesele ascunse ale unor persoane particulare sau de indiferența reprezentanților unor instituții. Între 13 noiembrie, după ora 17:46‘, și 16 noiembrie dimineața, Gemenii s-ar putea afla în conjuncturi socio-profesionale speciale, neobișnuite, în care este posibil să nu se simtă în largul lor ori să fie stingheriți de afirmațiile care se rostesc în acele împrejurări. Informații destabilizatoare sau doar enervante care le parvin din străinătate legate de un proiect de viață. Pe 16 noiembrie, Marte va intra în zodia Peștilor și va da o nouă șansă, din punct de vedere astral, carierei lor. Mulți se vor putea bucura, timp de mai multe săptămâni, de simpatia publicului, a colegilor, de laude, cronici bune și de aplauze. Tot pe 16 noiembrie, axa celor două Noduri Lunare (Nodul Nord și Nodul Sud, respectiv Capul și Coada Dragonului sau „Sensul vieții' și „Pedeapsa în viață') va părăsi sectorul Vărsător/Leu și se va muta pe direcția Capricorn/Rac,corespunzătoare caselor a II-a, a banilor câștigați din muncă proprie, și a VIII-a, a beneficiilor înlesnite de oameni și instituții. Latura dificilă a acestui context, care va dura până în iunie 2020, se va abate asupra posibilității de a intra în posesia unor bani și bunuri rezultate din moșteniri, partaje, sponsorizări. Din 16 noiembrie, după ora 06:42‘, satisfacție profesională sau facilități legate de postùra publică.


Horoscop Rac pentru săptămâna 10–16 noiembrie 2018

Horoscop Urania Rac

Între 10 și 11 noiembrie dimineața, discuții la locul de muncă provocate de nevoia modificării unor clauze contractuale, salariale în legătură cu carenativul ridică pretenții, exprimă nemulțumiri și formulează, decent și obiectiv, principii la care nu renunță. Alte persoane pot purta corespondență și pot întocmi dosare referitoare la o chestiune de sănătate ce trebuie rezolvată în străinătate (investigații, operații, tratament, recuperare, obținerea unui medicament). Între 11 noiembrie, după ora 05:55‘, și 13 noiembrie după-amiaza, relațiile parteneriale, inclusiv cele între soți, vor fi anevoioase:părțile nu se ascultă, nu cooperează, nu cedează, își manifestă fățiș nemulțumirea și ostilitatea, menținând o stare de permanentă tensiune. Evoluție complicată a proceselor și anchetelor care vor bate pasul pe loc din cauza procedurilor legale anevoioase. Între 13 noiembrie, după ora 17:46‘, și 16 noiembrie dimineața, surprize, uneori de proporție, într-un demers cu scop patrimonial sau financiar: apariția unui document care schimbă datele problemei, modificare bruscă a punctului de vedere al cuiva implicat în acest conflict de interese, apariția sau dispariția unuia dintre cei implicați. Pe 16 noiembrie, Marte va intra în zodia Peștilor și, pentru câteva săptămâni, va deschide porți speciale pentru abordarea subtilă, inteligentă, intuitivă achestiunilor de principiu, de conștiință sau de ideal ori de interes major socio-profesional. Tot pe 16 noiembrie, axa celor două Noduri Lunare se va muta pe direcția Capricorn/Rac, respectiv „Sensul vieții' va controla casa I a personalității Racilor iar „Pedeapsa în viață' se va plasa în sectorul relațiilor parteneriale. Din 16 noiembrie, după ora 06:42‘, unele persoane născute în această zodie se vor lăsa purtate de valurile unor proiecte personale cu un pronunțat accent de „vis rupt de realitate'.








Horoscop Leu pentru săptămâna 10–16 noiembrie 2018

Horoscop Urania Leu

Între 10 și 11 noiembrie dimineața, disponibilitate pentru speculații financiare, chef de joc, de glumă, de distracție; nativilor le va plăcea să facă sport, să participe la întreceri sau la evenimentele destinate publicului larg care le vor permite să-și verifice nivelul de pregătire sau să-și demonstreze valoarea. Între 11 noiembrie, după ora 05:55‘, și 13 noiembrie după-amiaza, muncă multă, stres, obligații plictisitoare sau piedici în buna desfășurare a procesului muncii. Stare de disconfort organic provocat de dureri osoase și articulare, de boli de piele, de stres sau de epuizare. Între 13 noiembrie, după ora 17:46‘, și 16 noiembrie dimineața, partenerul de viață le oferă surprize. Uneori, ar putea fi vorba de informații, descoperiri, mărturisiri, atenționări care pun relația celor doi într-o nouă ecuație. Întorsături de situație, din categoria evenimentelor stupide, care pot influența evoluția sau chiar soarta unui litigiu (proces, anchetă). Pe 16 noiembrie, Marte va intra în zodia Peștilor și va permite materializarea multor situații favorabile lor din punct de vedere bănesc sau patrimonial ori de natură filantropică. Tot 16 noiembrie, axa celor două Noduri Lunare (Nodul Nord și Nodul Sud, respectiv Capul și Coada Dragonului sau „Sensul vieții' și „Pedeapsa în viață') va părăsi sectorul Vărsător/Leu și se va muta pe direcția Capricorn/Rac,influențând, până în iunie 2020, cele două case ale sănătății (de fiecare zi/bolile lungi și cronice) dar, deopotrivă și sectorul muncii, timp în care va ridica destule piedici și întârzieri sau amânări și renunțări. Din 16 noiembrie, după ora 06:42‘, bucurie provocată de un gest, o atenție (cadou?). Se mențin grijile și, pentru unii, amenințările la adresa averii personale sau a patrimoniului familial precum și amestecul nefericit al ginerilor și nurorilor în familia nativului.







Horoscop Fecioară pentru săptămâna 10–16 noiembrie 2018

Horoscop Urania Fecioara

Între 10 și 11 noiembrie dimineața, preocupări administrative sau de natură juridică (întocmirea de acte necesare rezolvării unui drept de proprietatesau a vânzării/cumpărării unui teren sau imobil, discuții cu cei din familie cu privire la statutul patrimonial aflat în devălmășie). Între 11 noiembrie, după ora 05:55‘, și 13 noiembrie după-amiaza, unele persoane „iau distanță' față de cei dragi: se supără, vor să analizeze în tihnă starea relației lor, vor să se calmeze în urma tulburărilor de ultim moment ori iau în calcul o despărțire definitivă. Părinții-Fecioară vor fi destul de rigizi în felul în care vor aplica niște principii pedagogice. Accentuată notă de luciditate sau de pragmatism în relațiile sentimentale. Între 13 noiembrie, după ora 17:46‘, și 16 noiembrie dimineața, surprize la locul de muncă care vor atrage schimbări în echilibrul și ordinea de până mai ieri și care îi privesc direct pe nativi sau privesc instituția înseși. Pe 16 noiembrie, Marte va intra în zodia Peștilor și va introduce, pentru mai multe săptămâni, de acum încolo, o binefăcătoare atitudine concesivă care poate fi premisa multor împăcări, renunțări la procese, ajungeri la înțelegeri reciproc avantajoase. Atitudine binevoitoare a unor persoane cu care Fecioarele se întâlnesc în cadrul relațiilor de muncă (proiecte comune, cooperare). Rezoluții procesuale „blânde'. Tot pe 16 noiembrie, axa celor două Noduri Lunare (Nodul Nord și Nodul Sud, respectiv Capul și Coada Dragonului sau „Sensul vieții' și „Pedeapsa în viață') va părăsi sectorul Vărsător/Leu și se va muta pe direcția Capricorn/Rac care privește sectorul copii/sentimente/creativitate, pe de-o parte, și relațiile de prietenie, pe de altă parte. Din16 noiembrie, după ora 06:42‘, tendința de a ceda sau disponibilitatea de a privi dintr-o altă perspectivă, o serie de conflicte sau persoane considerate, până atunci, incomode.


Horoscop Balanță pentru săptămâna 10–16 noiembrie 2018

Horoscop Urania Balanta

Între 10 și 11 noiembrie dimineața, Balanțele se pot exprima în ședințe și întruniri publice, unele presupunând o deplasare în străinătate. Vor fi avantajați cei care stăpânesc bine, una sau mai multe limbi străine, și care pot face, cu această ocazie, o impresie frumoasă. Deplasări de scurtă durată pentru a se pune la punct chestiuni legale, notariale, juridice. Examenele vor fi trecute cu destulă lejeritate. Între 11 noiembrie, după ora 05:55, și 13 noiembrie după-amiaza, preocupări domestice utile care, uneori, exasperează prin rutina și efortul fizic impus. Relații reticente cu cei din familie. Între 13 noiembrie, după ora 17:46, și 16 noiembrie dimineața, mici (mari?) curiozități senzuale, chef de aventuri superficiale, de scurtă durată, fără obligații. Unele pot începe frumos, incitant și se pot sfârși prost sau enervant. Informații șocante privitoare la cineva drag de care nativul sau nativa trebuie să țină cont, pe viitor. Dorința de a ieși din monotonia zilnică prin distracții și preocupări excentrice. Părinții pot fi puși de copii în situații stânjenitoare. Pe 16 noiembrie, Marte va intra în zodia Peștilor și va permite liniștirea spiritului, calmarea sufletului și vindecarea trupului mai ales prin apelul la terapiile naturiste sau la procedurile medicinii alternative. Tot 16 noiembrie, axa celor două Noduri Lunare (Nodul Nord și Nodul Sud, respectiv Capul și Coada Dragonului sau „Sensul vieții' și „Pedeapsa în viață') va părăsi sectorul Vărsător/Leu și se va muta, până în iunie 2020, pe direcția Capricorn/Rac care privește casa a IV-a, a familiei și a patrimoniului și casa a X-a a carierei, a ridicării în rang social prin calități personale și pregătire profesională. Din 16 noiembrie, după ora 06:42, momente plăcute, de căldură sufletească și intimitate afectivă ori de complicitate sentimentală.






Horoscop Scorpion pentru săptămâna 10–16 noiembrie 2018

Horoscop Urania Scorpion

Între 10 și 11 noiembrie dimineața, nevoia de acționa pentru a reglementa, a rezolva o chestiune financiară sau a împiedica o neregulă în contracte, documente oficiale și/sau fiscale să producă efecte. Între 11 noiembrie, după ora 05:55, și 13 noiembrie după-amiaza, disponibilitate redusă pentru conversațiile curente, mai ales pentru cele susținute din obligație, de politețe care, consideră ei, le mănâncă timpul și nu le aduc nici un folos. Perioadă anevoioasă pentru cei care învață sau care trebuie să acumuleze o cantitate mare de informații în scurt timp și care se vor plictisi, vor obosi repede, vor face pauze, se vor enerva că nu înțeleg materia, că uită repede… Va fi nevoie de un efort de voință și de concentrare. Unele deplasări vor fi amânate sau contramandate din cauze subiective: nu se simt bine, n-au chef, sunt obosiți, au multă treabă. Între 13 noiembrie, după ora 17:46, și 16 noiembrie dimineața, evenimente care ridică cota de alarmă sau de nemulțumire în familie sau în propria lor casă. Întâmplări ciudate. Pe 16 noiembrie, Marte va intra în zodia Peștilor și va lumina, pentru câteva săptămâni, intens și frumos, uneori splendid, casa sentimentelor, a iubirii, a relațiilor între părinți și copii și a creativității. Tot pe 16 noiembrie, axa celor două Noduri Lunare (Nodul Nord și Nodul Sud, respectiv Capul și Coada Dragonului sau „Sensul vieții' și „Pedeapsa în viață') va părăsi sectorul Vărsător/Leu și se va muta pe axa Capricorn/Rac, respectiv pe direcția celor două case – a III-a și a IX-a – ale învățării, comunicării și deplasărilor, pe care le va supune, până în iunie 2020, unei remodelări astrale intense. Din 16 noiembrie, după ora 06:42, clipe frumoase, de neuitat, petrecute în doi dar și potrivit context astral pentru cei care doresc să conceapă un copil dacă unul dintre viitorii aspiranți la condiția de părinți este născut în zodia Scorpionului.


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 10–16 noiembrie 2018

Horoscop Urania Săgetător

Între 10 și 11 noiembrie dimineața, stare organică dar și psihică bună: Săgetătorii vor fi în formă, veseli, optimiști, plini de inițiativă, dispuși să se implice în activități solicitante fără să pregete. Buna capacitate de a comunica îi va salva în împrejurările delicate. Între 11 noiembrie, după ora 05:55, și 13 noiembrie după-amiaza, înnegurări provocate de evenimentele de ultimă oră care îi pun în dificultatea de a face față tuturor cheltuielilor personale sau fiscale. Uneori, se vor demobiliza, nemaigăsind nici-o soluție pentru a le găsi, tuturor, o rezolvare. Între 13 noiembrie, după ora 17:46, și 16 noiembrie dimineața, informații care intrigă, alarmează, deformează sau conțin o exagerare. Nu reacționați pe baza impresiei puternice pe care o vor avea asupra dvs. Afirmațiile, acuzațiile, insinuările, amenințările sau mărturisirile pe post de provocare. Atenție la posibilele conflicte iscate din senin cu partenerii de drum, de călătorie (excursie, deplasare în interes de serviciu). Pe 16 noiembrie, Marte va intra în zodia Peștilor și va crea, pentru câteva săptămâni, premisa unei etape plăcute petrecute în propria casă, satisfacția de fi făcut renovări, remedieri sau reparații necesare care le permit un mod de viață mai comod. Relațiile de familie se pot reabilita cu tact și disponibilitate spre concesie, înțelegere, milă, iertare. Tot pe 16 noiembrie, axa celor două Noduri Lunare (Nodul Nord și Nodul Sud, respectiv Capul și Coada Dragonului sau „Sensul vieții' și „Pedeapsa în viață') va părăsi sectorul Vărsător/Leu și se va muta pe direcția Capricorn/Rac, care va acționa, până în iunie 2020, asupra celor două case ale banilor și bunurilor materiale. Din 16 noiembrie, după ora 06:42, ipostaze agreabile care au loc în cămin dar și tendința de a face intervenții în amenajarea casei care să dea locuinței lor un aspect comod, elegant și plin de gust.






Horoscop Capricorn pentru săptămâna 10–16 noiembrie 2018

Horoscop Urania Capricorn

Între 10 și 11 noiembrie dimineața, efort de a se alinia unor comandamente patronate de ordine, justiție, morală, principii corecte de viață sau onestitate. Dialog interior pe teme de viață în care un conflict trebuie raportat la un cadru de gândire și acțiune legal. Între 11 noiembrie, după ora 05:55, și 13 noiembrie după-amiaza, stare interioară crispată provocată de complicațiile vieții de fiecare zi sau de evenimentele majore care au (încă) un ecou profund asupra sufletului, minții și trupului lor. Între 13 noiembrie, după ora 17:46, și 16 noiembrie dimineața, furtuni bănești de mai mică sau mai mare importanță. Uneori, sub impactul emoțional al acestor presiuni, Capricornii vor avea tendința să acționeze, contrar firii lor logice, raționale și cumpătate, haotic, dezorganizat și la întâmplare. Tot pe 16 noiembrie, Marte va intra în zodia Peștilor și, fără a avea forța de a opera schimbări în existența nativilor, le va permite să se exprime nuanțat, convingător ori inspirat și intuitiv. Pentru câteva săptămâni, acest tranzit îi va ajuta pe mulți dintre cei care vor dori să abordeze o chestiune delicată să o facă cu succes ori le va permite să dărâme zidul de ostilitate și rea-voință ori rea-credință la adresa lor. Pe 16 noiembrie, axa celor două Noduri Lunare (Nodul Nord și Nodul Sud) va părăsi sectorul Vărsător/Leu și se va muta pe direcția Capricorn/Rac. Până în iunie 2020, „Sensul vieții' și „Pedeapsa în viață' vor constitui determinările existențiale exprimate pe casa I a identității personale și a relațiilor parteneriale, conflictuale sau procesuale. Din 16 noiembrie, după ora 06:42, posibil dialog util, liniștitor, promițător. Capricornii pot primi asigurarea unui ajutor sau susținerea necesară pentru „repararea' unui sector de viață vulnerabil. Atenție la mesaje, sfaturi, exemple pozitive, îndemnuri menite să-i mobilizeze într-o direcție de activitate utilă.


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 10–16 noiembrie 2018

Horoscop Urania Vărsător

Între 10 și 11 noiembrie dimineața, întâlniri utile dar și agreabile cu prietenii sau persoanele de curând intrate în cercul lor de afini cu care se pot sfătui sau cu care pot pune bazele unei cooperări ce are nevoie de un cadru organizat, legal (asociație, grup de inițiativă, club, etc.). Între 11 noiembrie, după ora 05:55, și 13 noiembrie după-amiaza, momente de reflecție dar și de stres interior provocate de lucrurile care nu merg bine în viața lor. Alteori, mai ales în cazul celor care nu mai sunt tineri, acest „năduf' poate fi justificat de o stare organică alterată de disfuncții organice, de dureri sau de limitări fizice. Între 13 noiembrie, după ora 17:46, și 16 noiembrie dimineața, va fi vremea celor tineri să-și ia revanșa; aceștia vor dori să se facă remarcați, să trăiască din plin și, de multe ori, vor reuși, cei din jur privindu-i ca pe niște persoane simpatice, inteligente, pline de farmec și originalitate cu condiția ca Vărsătorii să nu exagereze și să cadă în cabotinism. Pe 16 noiembrie, Marte va intra în zodia Peștilor și va constitui, pentru câteva săptămâni, un factor astral care va atrage norocul, câștigul și avantajul material de orice fel. Tot pe 16 noiembrie, axa celor două Noduri Lunare (Nodul Nord și Nodul Sud), va părăsi sectorul Vărsător/Leu și se va muta pe direcția Capricorn/Rac acționând, mai puternic sau mai discret, până în iunie 2020, în funcție de felul în care va dialoga cu harta cerului lor de naștere, asupra celor două case ale sănătății. „Sensul vieții' va influența sectorul muncii și al activității profesionale curente. Din 16 noiembrie, după ora 06:42, posibilă rezolvare fericită a unei nereguli financiare (despăgubire, rectificare, scutire sau plată compensatorie). Provocările legate de funcție, responsabilități publice, imagine și autoritate vor continua întreaga săptămână viitoare.






Horoscop Pești pentru săptămâna 10–16 noiembrie 2018

Horoscop Urania Pești

Între 10 și 11 noiembrie dimineața, Peștii vor trebui să rezolve chestiuni care privesc latura juridică a activității profesionale sau a exercitării unei funcții (transferuri, încadrări, numiri, semnarea documentelor oficiale, împuterniciri). Alții pot participa la sesiuni de lucru sau reuniuni internaționale unde își pot „face auzit glasul' ori, în cadrul cărora, li se vor înmâna diplome și distincții. Între 11 noiembrie, după ora 05:55, și 13 noiembrie după-amiaza, reticențe cu privire la prietenii care i-au dezamăgit și în alte dăți sau provocate de cunoștințele care „nu-și dăduseră, până atunci, în petec'. Între 13 noiembrie, după ora 17:46, și 16 noiembrie dimineața, constatări surprinzătoare pe fondul analizei circumstanțelor în care s-au petrecut niște evenimente; se vor dumiri, – e drept, destul de târziu!-, dar de vină, a fost o informație sau o percepție greșită din cauza unei informații incorecte sau incomplete. Acum, veriga lipsă întregește, justifică și explică contextul. Pe 16 noiembrie, Marte va intra în zodia Peștilor și va aduce, timp de mai multe săptămâni, influxuri, mai slabe sau mai intense, favorabile sau șubrede, în sectorul identității, personalității, mentalității dar și al corpului fizic. Peștii se vor simți bine, vor fi mai împăcați și, poate, chiar, mai fericiți. Viața afectivă intensă va da unor trăiri și sentimente accente profunde, acute, răscolitoare. Tot pe 16 noiembrie, axa celor două Noduri Lunare va părăsi sectorul Vărsător/Leu și se va muta pe direcția Capricorn/Rac. Vor fi supuse acestei influențe, de acum, până în iunie 2020, relațiile sentimentele, relațiile între părinți și copii și creativitatea din perspectiva „Sensului vieții' și relațiile de prietenie, din perspectiva „Pedepsei în viață'. Din 16 noiembrie, după ora 06:42: subtilitate, sensibilitate accentuată, stare telepatică, intuiții de forță, presimțiri.






0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții