Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Horoscop pentru femei din 30 Decembrie 2018

Written By NIKE B. on duminică, 30 decembrie 2018 | 08:52


Horoscop pentru femei din 30 Decembrie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Mesajele sunt in drumul lor spre tine, asa ca elibereaza-te si fii gata sa raspunzi unor surpinzatoare si mult asteptate missive. Este sufiecient sa fii tu inusuti si ceilalti vor vedea ca esti plin de idei bune. Comporta-te dupa cum iti dicteaza pespicacitatea ta si astazi se va dovedi ca ai actionat bine.

Horoscop pentru femeia din Taur

Sentimentele de seninatate sunt la ordinea zilei si este posibil sa ai dreptate, bazat pe judecata situatiai, mai ales in ceea ce priveste chestiuni pe termen lung. Un sentiment de larghete te face sa uiti sis a ierti usor, dar nu trece peste anumite situatii care se pot repeta in defavoarea ta.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Incearca sa clarifici lucrurile: este foarte important in acest moment. Ai mare grija la sanatatea si dieta ta si organizeaza-te in mod rational. S-ar putea sa te solicite mult.





Horoscop pentru femeia din Rac

Iti vor veni multe idei astazi si nu ai nici o activitate sau o directive pe care sa o poti urma. Sigur ca totul se rezuma la decizii informate in acest moment, asa ca ziua de astazi si cele ce vor urma le vei petrece cautand idei pentru a lua o decizie inteleapta.


Horoscop pentru femeia din Leu

O problema de natura romantica din trecut poate iesi din nou la iveala si va trebui sa ii faci fata. Cheia este sa ramai calm/a si sa-ti mentii o atitudine pozitiva fata de partenerul tau, cat si fata de cei pe care ii intalnesti in viata de zi cu zi in general. Iritare sau disconfort cauzate de ceilalti poate fi chiar reflexia presiunii tale anterioare acum.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Este un moment bun sa fii remarcat, asa ca ia masuri. Vei fi destul de aglomerat, asa ca rezerva-ti timp suplimentar in orar pentru intalniri neanticipate sau pentru iesiri prelungite in plan personal. Reflectoarele se aprind, esti pe scena, fii gata sa actionezi!






Horoscop pentru femeia din Balanță

Profita de sansa de a-ti arata caldura sufletesca si nu ezita sa-ti arati sarmul social intr-un context productiv. Vorba dulce mult aduce, asa ca foloseste-o acum si vei putea prinde "pestisorul de aur", din punct de vedere amoros bineinteles.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

O relatie stransa de-a ta s-ar putea sa devina prioritara. Mariajul, contractele si parteneriatele su vazute ca fiind cheile succesului, avand multe lectii pe care le poti invata.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Este timpul sa zbori pe aripile vantului de moment si sa pasesti cu pasi mari cu noi energii eliberate din interior si din expterior. Lasa-te sa plutesti si toate lucrurile se vor aranja sit e vor duce la un nivel de echilibru si de miscare care necesita putina gandire. Doar lasa lucrurile sa curga!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Este dificil sa lasi sa plece anumiti oameni din viata ta, mai ales ca trecutul este plin de amintiri cu ei si te-ai obisnuit cu ei. Ai putea sa incerci sa practici "amnesia" spiritual- inseamna ca pe moment trebuie sa uiti de acea persoana si de toate amintirile care te leaga de ea. Pe cat pare de greu de realizat, trebuie sa incerci acest exercitiu si sa vezi ca vei avea rezultate.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Daca esti tentat sa stai pe acasa si sa visezi la cai verzi pe pereti, este momentul ideal sa o faci. Nicaieri nu-i ca acasa si vei descopri niste momente de creatvitate in armonie si imprejurimi relaxate. Daca totusi ai tendinta sa schimbi ceva, gandeste-te bine si aman-o pe alta data.







Horoscop pentru femeia din Pești

Te poti trezi ca astazi de nevoie de putina dragoste sau macar sa te bucuri de o anumita eliberare emotionale. Apreciezi sentimentele si miscare. Poate vei iesi, te vei plimba sau vei face exercitii fizice.




0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții