Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop Urania săptămâna 29 Decembrie 2018-4 Ianuarie 2019 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 29 decembrie 2018 | 09:00



Horoscop Urania săptămâna 29 Decembrie 2018-4 Ianuarie 2019 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 29 Decembrie 2018-4 Ianuarie 2019. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 29 Decembrie 2018-4 Ianuarie 2019

Horoscop Urania Berbec

Între 29 și 31 decembrie, în zori, provocări parteneriale care îl vor obliga pe nativi să facă un efort de diplomație, de politețe și de abilitate. Între 31 decembrie, după ora 03:23‘, și 2 ianuarie 2019, dimineața, preocupări legate de un potențial câștig material sau bănesc pe care Berbecii îl văd amenințat de manevrele incorecte ale unor persoane ce vânează, la rândul lor, același câștig. Pe 1 ianuarie 2019, Marte va intra în zodia Berbecului, respectiv în domiciliu, și le va da nativilor multă energie, determinare, ambiție, curaj și capacitate de a reacționa rapid, de a se mobiliza, de la o clipă la alta, în vederea rezolvării chestiunilor cu care se confruntă în viața de fiecare zi. În paralel, îi poate face, până la jumătatea lunii februarie, mai imperativi dar și mai dificili în relațiile parteneriale din cauza unei accentuate tendințe de a-și manifesta personalitatea, dorințele, interesele sau viziunea lor despre căsătorie, relații conjugale, afaceri, dușmănie, etc. Între 2 ianuarie, după ora 10:59‘, și seara zilei de 4 ianuarie, dialoguri pe chestiuni de principiu (juridice, morale, legale, oficiale, administrative) menite să le faciliteze un demers profesional, educațional. Uneori, în acest joc de speranțe și intenții, străinătatea poate juca un rol interesant sau chiar determinant. Etapă a unor cristalizări la nivelul conștiinței sau a crezului interior. Din 4 ianuarie, după ora 20:55‘, accent pe carieră, pe ascensiunea socio-profesională sau pe conștientizarea reperelor ce trebuie rezolvate ori depășite pentru a-și atinge scopul. Perioadă care, în zilele următoarele, va avea o rezonanță specială, pe fondul unor tensiuni și blocaje ce pot apărea în calea persoanelor (încă) tinere și care vor sublinia limitele lor de pregătire sau (ne)adecvarea la realitățile cu care se confruntă (lipsa experienței, a școlarizării necesare, a maturizării, etc.).


Horoscop Taur pentru săptămâna 29 Decembrie 2018-4 Ianuarie 2019

Horoscop Urania Taur

Între 29 și 31 decembrie, în zori, etapă confortabilă pentru sănătate prin capacitatea de a se echilibra destul de repede, mai ales dacă, în urma unor excese (activitate profesională, muncă în gospodărie), organismul lor se va simți obosit. Între 31 decembrie, după ora 03:23‘, și 2 ianuarie 2019, dimineața,unele relații parteneriale vor evolua anevoios: în căsnicie va fi vorba de gelozie și individualism iar în relațiile de afaceri, de tendințele egoiste sau incorecte ale unor persoane care încearcă să profite de ei. Răstimp mai puțin indicat întâlnirilor menite să pună bazele unei cooperări, pentru a discuta condițiile unei colaborări sau pentru a semna, în urma acceptării condițiilor impuse, un contract. Evoluție delicată pentru cei care se confruntă cu o ipostază legală/procesuală prin versatilitatea depozițiilor și reaua credință a unora dintre cei implicați (martori, experți, intervenienți și chiar avocați). Pe 1 ianuarie 2019, Marte va intra în zodia Berbecului, în domiciliu, dar va tranzita sector „ascuns' al hărții lor astrale și, prin asta, nu-și va putea manifesta, până la jumătatea lunii februarie, întregul său potențial. În general, Marte va accentua stările conflictuale care se consumă în interioritatea lor sau bolile mocnite care, acum, pot da semne de acutizare sau se pot manifesta dezordonat și enervant. Perioadă în care vor ieși la suprafață multe dintre nemulțumirile nerostite care erau ținute sub control. Între 2 ianuarie, după ora 10:59‘, și seara zilei de 4 ianuarie, conjuncturi și oportunități care le vor permite să lămurească, cel puțin din punct de vedere juridic, o problemă de moștenire, de ieșire din indiviziune, de partaj. Din 4 ianuarie, după ora 20:55‘, puternic mecanism interior ce privește conștiința personală profesională și aspirațiile. Posibile atașamente puternice în urma unor lămuriri definitive.







Horoscop Gemeni pentru săptămâna 29 Decembrie 2018-4 Ianuarie 2019

Horoscop Urania Gemeni

Între 29 și 31 decembrie, în zori, perioadă destinsă, plăcută, fără solicitări epuizante. Gemenii vor avea tendința să se tempereze, să nu exagereze cu implicarea în activități obositoare chiar dacă este vorba de petreceri, preferând odihna, agitației și zgomotului. Unele persoane se vor îndrepta spre activități de culturale care să le aducă mulțumire sufletească și satisfacție intelectuală. Între 31 decembrie, după ora 03:23‘, și 2 ianuarie 2019, dimineața, nemulțumiri de scurtă durată legate de locul de muncă. Posibile răceli (viroze) , sinuzite, infecții. Pe 1 ianuarie 2019, Marte va intra în zodia Berbecului și va marca, până la mijlocul lunii februarie 2019, sectorul relațiilor de prietenie sau al preocupărilor care se desfășoară cu implicarea și prin colaborarea unuia ori a mai multor cunoscuți. Nativii ar putea fi invitați să se alăture unor grupuri organizate (asociații, fundații, comitete, cluburi) pentru promovareaunui scop (ideal, premisă, program). Între 2 ianuarie, după ora 10:59‘, și seara zilei de 4 ianuarie,dialoguri importante în plan conjugal, în domeniul afacerilor, al contractelor sau al proceselor. Pe fond, contextul este unul favorabil și le va permite Gemenilor o abordare corectă din punct de vedere legal, juridic, moral. Cei tineri se pot hotărî în privința căsătoriei, căreia îi vor da curs în scurt timp, sau pe care o vor lua în calcul ca fiind posibilă, cândva, în anul 2019. Din 4 ianuarie, după ora 20:55‘, se conturează noi blocaje și dificultăți legate de un ajutor material, de un sprijin legal cu sau fără susținere bănească. Cele mai afectate vor fi moștenirile și partajele. În preajma acestei date, se vor contura cele mai importante motive care le stau în cale pe care, dacă nu le-au identificat până acum, le pot observa, în acest răstimp, când vor apărea cu puterea unei evidențe de netăgăduit.




Horoscop Rac pentru săptămâna 29 Decembrie 2018-4 Ianuarie 2019

Horoscop Urania Rac

Între 29 și 31 decembrie, în zori, nevoie de echilibru în spațiul domestic, nevoia de singurătate dindorința de a se calma și de refacere interioară. Între 31 decembrie, după ora 03:23‘, și 2 ianuarie 2019, dimineața, viață afectivă trăită intens dar și riscul de a exagera pe fondul amintirilor răscolite, alnemulțumirilor și al neîmplinirilor. Context bun pentru cei care desfășoară activități de creație sau de interpretare prin uriașa zestre astrală care sporește intensitatea trăirilor artistice și capacitatea de a impresiona publicul. Ipostaza șubredă a acestui context vine de la profundul subiectivism și de la dorința de afirmare a dorințelor și a speranțelor care pot fi percepute de către ceilalți ca niște presiuni care se exercită asupra lor. Pe 1 ianuarie 2019, Marte va intra în zodia Berbecului, respectiv în sectorul carierei și a imaginii publice, dându-le celor tineri impulsuri puternice pe direcția afirmării și a progresului profesional. Ambiția unora va atinge, de-acum, până la jumătatea lunii februarie 2019, o intensitate ce trebuie controlată pentru a nu deveni cauza unor excese sau decizii neinspirate. Între 2 ianuarie, după ora 10:59‘, și seara zilei de 4 ianuarie, răstimp favorabil unor rezolvări salariale sau profesionale prin aplicarea legii în avantajul nativilor, corectarea erorilor anterioare, plata despăgubirilor, câștigarea unor litigii și procese sau a demersurilor legale (cereri, întâmpinări, memorii, audiențe). Vești bune în planul sănătății (tratamente care au dat rezultat, proceduri corporale care și-au făcut efectul, analize mulțumitoare, decizii medicale corecte). Din 4 ianuarie, după ora 20:55‘, sectorul relațiilor parteneriale va deveni apăsător: Luna, în tranzitul ei prin zodia Capricornului, va ridica piedici și întârzieri, încăpățânări și ostilitate sau indiferență la tot pasul.










Horoscop Leu pentru săptămâna 29 Decembrie 2018-4 Ianuarie 2019

Horoscop Urania Leu

Între 29 și 31 decembrie, în zori, prilej pentru nativi să fie diplomați, abili, subtili în împrejurări unde este nevoie să-și apere ori să-și construiască o imagine. Posibile deplasări de scurtă durată (plimbări, excursii) care să-i destindă. Între 31 decembrie, după ora 03:23‘, și 2 ianuarie 2019, dimineața,solicitări domestice, activități casnice care nu le fac plăcere, mai ales dacă ceva din dotarea gospodăriei (aparat, utilaj, instalație) se strică. Dialog cu rudele care le permite să întrevadă un fapt ce le-a fost ascuns ori o stare de lucruri care le este prezentată incorect. Pe 1 ianuarie 2019, Marte va intra în zodia Berbecului, respectiv în sectorul conștiinței și al studiilor înalte, și va genera, de acum, până la jumătatea lunii februarie 2019, impulsuri puternice menite să-i propulseze, să-i scoată din anonimat, să debuteze sau să confirme un succes anterior; etapă a combativității și a angajării. Ocondiție pentru realizarea acestor idealuri și programe de viață este străinătatea care le poate oferi oportunități sau cadrul necesar lor de afirmare și schimbare. Pentru cei în prejma vârstei de 33 sau 41/42 de ani se poate pune problema unei crize de identitate și de cunoaștere de sine care să-i împingă să ia decizii radicale cu privire la viitorul lor. Între 2 ianuarie, după ora 10:59‘, și seara zilei de 4 ianuarie, moment al exuberanței, al dorinței de a trăi din plin. Din 4 ianuarie, după ora 20:55‘,măsuri restrictive luate de către șefi la locul de muncă. Stări organice care limitează capacitatea organică a unor persoane, mai ales a celor în vârstă, care se pot confrunta cu acutizarea suferințelor osoase, reumatice sau cu recidive ale bolilor cronice. Atenție la riscul de traumatisme osoase și accidente ce privesc articulațiile și ligamentele (entorse, elongații, rupturi, dislocări, fisuri, secundar, fracturi).









Horoscop Fecioară pentru săptămâna 29 Decembrie 2018-4 Ianuarie 2019

Horoscop Urania Fecioara

Între 29 și 31 decembrie, în zori, Fecioarele vor face artificii pentru a rezolva chestiunile financiarecurente. Între 31 decembrie 2018, după ora 03:23‘, și 2 ianuarie 2019, dimineața, dialoguri incomode, vești care, în funcție de conținut și importanță, enervează sau alarmează, deplasări făcute împotriva voinței nativilor sau în timpul cărora Fecioarele nu se vor simți în largul lor, din cauza unor tovarăși de drum care-i scot din sărite, a evenimentelor stupide, a unor pagube și/sau deziluzii. Nu este un moment prielnic pentru declarațiile publice. Pe 1 ianuarie 2019, Marte va intra în zodia Berbecului și va începe să tranziteze, până la jumătatea lunii februarie 2019, sectorul beneficiilor materiale care sunt facilitate, intermediate ori aprobate de către persoane și instituții. Este vorba de multă determinare, de ambiție ori de cramponarea nativilor de prezumptivul câștig; Fecioarele vor face diligențe, se vor agita, vor discuta, vor argumenta pentru a obține ceea ce doresc. Dacă, la capitolul finanțare, sponsorizare, ajutor, efortul lor poate fi încununat de succes, când va fi vorba de o moșteniresau de clauze testamentare și despăgubiri, sunt de luat în calcul disputele, contestările, ofensele și certurile. Între 2 ianuarie, după ora 10:59‘, și seara zilei de 4 ianuarie, gesturi și inițiative menite să reglementeze statutul legal ori juridic al unui teren, al unui imobil, contractele de vânzare – cumpărare, închiriere, uzufruct, etc. Dialoguri (încă) utile sau eficiente cu rudele. Din 4 ianuarie, după ora 20:55‘, sectorul vieții sentimentale se complică cu înstrăinări de cei dragi, cu despărțiri, cu izolare, cu tăceri mai mult sau mai puțin explicate și justificate. Relațiile între părinții-Fecioară și copiii lor, indiferent de vârstă, vor pune în discuție chestiuni de principiu, de conduită, de autoritate dar și sentimentele înseși.


Horoscop Balanță pentru săptămâna 29 Decembrie 2018-4 Ianuarie 2019

Horoscop Urania Balanta

Între 29 și 31 decembrie, în zori, perioadă plăcută, destinsă în care nativii vor căuta să nu facă excese pentru a nu-și strica starea de bine ori forma psihică care le va permite să se bucure de toate oportunitățile momentului. Între 31 decembrie, după ora 03:23‘, și 2 ianuarie 2019, dimineața,Oarecare îngrijorare provocată de o cheltuială care trebuie făcută ori de veștile de ultim moment care indică amânarea unei plății, efectuarea ei parțială. Pe 1 ianuarie 2019, Marte va intra în zodia Berbecului, respectiv în casa a VII-a a relațiilor parteneriale și va „încinge spiritele' până la jumătatea lunii februarie 2019. Se conturează un evantai larg de discuții inconfortabile sau chiar conflictuale. Balanțele se pot trezi în fața unor parteneri de dialog mai dificili decât estimau ei sau pot avea surpriza să constate că, și pe cei pe care îi cunoșteau, asupra cărora își formulaseră o opinie și de la care aveau anume așteptări, s-au schimbat radical și dau dovadă de subiectivism, de patimă ori de o combativitate suspectă. Evoluție dramatică uneori a unor procese și anchete. Relații conjugale aspre care se pot deteriora în orice moment, chiar din motive neînsemnate. Între 2 ianuarie, după ora 10:59‘, și seara zilei de 4 ianuarie, discuții pe chestiuni de principiu , consultări, nevoia de a-și consolida niște opinii și niște decizii prin informare, studiu, documentare. Deplasări utile care le vor permite să rezolve o problemă administrativă sau de legalitate. Din 4 ianuarie, după ora 20:55‘, probleme le domestice se împotmolesc ori, prin amploarea lor, complică semnificativ programul de viață al nativilor. Ipostaze familiale care au legătură cu evenimentele din viața rudelor (părinților) care se reflectă în sufletul, conștiința sau activitatea Balanțelor care vor resimți acut povara unor responsabilități și, îndatoriri și obligații.






Horoscop Scorpion pentru săptămâna 29 Decembrie 2018-4 Ianuarie 2019

Horoscop Urania Scorpion

Între 29 și 31 decembrie, în zori, oarecare relaxare interioară de factorii de stres care le-au înnegurat gândurile până nu demult. Efort de detașare de amintirile apăsătoare și procesele de conștiință. Între 31 decembrie, după ora 03:23‘, și 2 ianuarie 2019, dimineața, Luna va traversa semnul lor zodiacal și va alimenta mintea și sufletul cu emoții și sentimente intense, transformându-i într-o adevărată placă de rezonanță afectivă. Pentru unii, acest context le va da posibilitatea să intuiască mai repede și mai bine o serie de aspecte umbrite care acționează asupra lor, alții, dacă desfășoară activități de creație sau interpretative le poate accentua capacitatea de exprimare artistică prin trăiri profunde și convingătoare. Pe 1 ianuarie 2019, Marte va intra în zodia Berbecului. Guvernatorul lor se va afla, până la jumătatea lunii februarie 20191, în sectorul muncii de unde și o posibilă concentrare pe chestiunile curente de muncă și activitate profesională dar și un plus de implicare, de hărnicie și de responsabilitate care îi va face să sacrifice plăceri și preocupări relaxante pentru a duce un proiect la bun sfârșit. Din punctul de vedere al sănătății, deși organismul lor va fi plin de energie, nervozitatea, durerile de cap și agitația se pot abate, frecvent, asupra lor. Între 2 ianuarie, după ora 10:59‘, și seara zilei de 4 ianuarie, obligați fiscale, reglementări pe cale juridică a unor chestiuni bănești. Posibil succes în abordarea unui responsabil pentru o reglementare salarială. Din 4 ianuarie, după ora 20:55‘,Scorpionii vor fi puși în situația de a asimila rapid un volum mare de cunoștințe utile lor în activitatea curentă ori în susținerea unor examene. Concentrare și seriozitate în activitatea școlară, pedagogică și de perfecționare. Venus, Micul Benefic, se va afla, întreaga săptămână, în sectorul corpului fizic și al personalității lor.




Horoscop Săgetător pentru săptămâna 29 Decembrie 2018-4 Ianuarie 2019

Horoscop Urania Săgetător

Între 29 și 31 decembrie, în zori, relații plăcute cu prietenii și cunoscuții alături de care nativul își petrece timpul liber sau desfășoară activități utile, de compensare profesională ori de valorificare a unei vocații personale. Între 31 decembrie, după ora 03:23‘, și 2 ianuarie 2019, dimineața, universul interior poate fi relativ destabilizat de amintiri, de gânduri și de judecăți de valoare ori de împrejurările vieții cotidiene care îi pun în situația să mediteze asupra condiției umane și să tragăniște concluzii. Pe 1 ianuarie 2019, Marte va intra în zodia Berbecului și va marca, până la jumătatea lunii februarie 2019, sectorul relațiilor sentimentale, a relațiilor nativilor cu copiii, a jocurilor și plăcerilor. Nota generală este de poftă de viață, de dorință de a trăi intens provocările care vin spre ei, de a „gusta' deliciile dragostei, de a da curs tentației unei aventurii sau afirmării într-un plan al sportului, al spectacolelor, al performanțelor culturale. Urmează niște săptămâni intense, mai ales pentru cei tineri sau încă tineri (în preajma vârstei de 48 de ani). Între 2 ianuarie, după ora 10:59‘, și seara zilei de 4 ianuarie, stare de bine, de optimism, de încredere în viitor, dorință de a se exprima liber, de a călători, de a-și lărgi orizontul; aspirații înalte. La sfârșitul săptămânii, se va realiza un aspect armonic între Mercur și Uranus care nu se va mai reedita decât peste optzeci și patru de ani și la al cărui mesaj nativii ar trebui să fie atenți pentru că el le va indica sectorul de viață și activitate esențială pentru destinul lor pe care trebuie să-l dezvolte. Din 4 ianuarie, după ora 20:55‘, concentrare pe chestiunile bănești, efort de a depăși un impas financiar, încercare de stabilizare a unui declin salarial prin identificarea unor noi surse de venit. Nevoia de a fi cumpătați.








Horoscop Capricorn pentru săptămâna 29 Decembrie 2018-4 Ianuarie 2019

Horoscop Urania Capricorn

Între 29 și 31 decembrie, în zori, ipostaze alunecoase, nesigure, imprecise ori ambigui pentru statutullor socio-profesional supus stresului existențial, provocărilor și contestărilor. Moment intens din cauza unui important mănunchi de vibrații astrale care, deși sugerează nevoia unei transformări, blochează orice tentativă de schimbare. Între 31 decembrie, după ora 03:23‘, și 2 ianuarie 2019, dimineața, una sau poate mai multe persoane, mai precis un grup aparținând aceleiași categorii, îl poate pune pe câte un nativ în situația să-și reevalueze încrederea, simpatia sau disponibilitatea de a mai colabora cu aceia în viitor pe fondul unor constatări dezamăgitoare, alarmante sau incompatibile cu scara lor de valori ori cu intențiile de viață pe care nu le pot compromite și nici sacrifica. Nu e bine ca nativii să intre în combinații financiare cu prietenii sau să împrumute bani. Pe 1 ianuarie 2019, Marte va intra în zodia Berbecului, respectiv în sectorul casei, al locuinței și al gospodăriei, al proprietăților funciare, al patrimoniu personal sau al averii de familie. Într-o profundă contradicție cu toate planetele care tranzitează în prezent, dar și în viitor, zodia Capricornului, Marte va introduce, până la jumătatea lunii februarie 2019, disonanțe, conflicte, îngrijorări. Este una dintre etapele importante ale acestui moment și ale primei părți ale anului viitor care îi va ține sub presiunea evenimentelor și al constrângerilor de tot felul. Între 2 ianuarie, după ora 10:59‘, și seara zilei de 4 ianuarie, din punct de vedere organic, intuim o stare generală bună rezultată, poate, și din efortul lor de a se debarasa, pentru moment, de grijile și de premisele biografice complicate. Din 4 ianuarie, după ora 20:55‘, Luna va începe să tranziteze zodia Capricornului, introducând multe accente și nuanțe ce privesc existența, sănătatea și starea lor psihică.





Horoscop Vărsător pentru săptămâna 29 Decembrie 2018-4 Ianuarie 2019

Horoscop Urania Vărsător

Între 29 și 31 decembrie, în zori, gânduri care vin și trec, mici iluzii, considerații de moment cu privire la viața lor. Între 31 decembrie, după ora 03:23‘, și 2 ianuarie 2019, dimineața, pe fondul unor nemulțumiri mai vechi, unii Vărsători pot lua decizia ca, începând cu noul an, să opereze o schimbare în acel sector al carierei sau al responsabilității publice care nu evoluează conform dorințelor lor. Uneori, aceste hotărâri vin pe fondul oboselii, al dezamăgirii, al epuizării, alteori vin pe fondul dorinței de noutate, de schimbare, de salt existențial sau profesional. Pe 1 ianuarie 2019, Marte va intra în zodia Berbecului și va impulsiona, până la jumătatea lunii februarie 2019, sectorul comunicării, aldeplasărilor și al relațiilor cu frații și cunoscuții ocazionali. Contextul va fi mai intens resimțit de către cei tineri pentru care, nevoia de maturizare, de evoluție, de învățare și pregătire pentru viață și meserie, este precumpănitoare. Între 2 ianuarie, după ora 10:59‘, și seara zilei de 4 ianuarie, context astral bun pentru a se iniția, cultiva sau dezvolta relațiile cu prietenii, pentru a se pune bazele unei cooperări într-un cadru organizat. Întâlniri esențiale cu persoane importante prin valoarea personală sau prin potențialul lor profesional ce se poate reflecta în chip avantajos asupra unui Vărsător. Acesta poate fi ajutat și încurajat de către o persoană care îi va acorda încredere și sprijin moral sau social.Din 4 ianuarie, după ora 20:55‘, pe fondul influxurilor puternice și numeroase din sectorul sănătății, în funcție de vârstă și de tablou clinic general, unii Vărsători pot simți nevoia să se izoleze pentru a se odihni și reface; alte persoane, mai ales din rândul celor mature, se vor cufunda în preocupări care să le permită să uite o durere trupească sau o secvență de viață insuficient lămurită care le acaparează gândurile.








Horoscop Pești pentru săptămâna 29 Decembrie 2018-4 Ianuarie 2019

Horoscop Urania Pești

Între 29 și 31 decembrie, în zori, intenții și planuri contradictorii cu privire la abordarea unei chestiuni patrimoniale sau a unui eventual câștig bănesc. Între 31 decembrie, după ora 03:23‘, și 2 ianuarie 2019, dimineața, implicare afectivă într-o chestiune de cunoaștere sau de atașament față de o idee, o premisă de viață, un proiect profesional de natură să-i mobilizeze acum și în viitor. Univers interior concentrat pe chestiuni de crez, de credință, de conștiință, de morală, de cultură, de artă, de religie, filozofie sau spiritualitate care să le „salveze sufletul'. Pe 1 ianuarie 2019, Marte va intra în zodia Berbecului și va pune până la jumătatea lunii februarie 2019, tot mai acut, problema banilor ce trebuie recuperați, primiți, încasați în varii contexte (recuperare, despăgubire, plată, câștiguri și venituri din activități și inițiative lucrative). Între 2 ianuarie, după ora 10:59‘, și seara zilei de 4 ianuarie, moment al succesului. Unele persoane pot primi premii, distincții, recompense ori mărturii publice ale prețuirii vieții și activității lor; festivități, ipostaze publice și/sau oficiale care le umplu inima de bucurie. Cei tineri pot face acum, la cumpăna dintre ani, un salt în cariera lor. Din 4 ianuarie, după ora 20:55‘, retrageri, mai mult sau mai puțin declarate, dar vizibile, din relațiile de prietenie care nu mai corespund intențiilor lor de viață, scării lor de valori morale, statutului social, vârstei sau unor principii (încredere, sinceritate, solidaritate, afecțiune, spirit de sacrificiu, comunitate de gânduri, intenții și idealuri, interese personale, etc.). Alteori, unele persoane se pot dovedi extrem de rigide, de inflexibile și de categorice în felul în care vor respinge orice compromis și orice concesie unor slăbiciuni omenești de care dau dovadă cei apropiați, până nu demult, de ei.








0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții