Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop pentru femei din 20 Ianuarie 2019

Written By NIKE B. on duminică, 20 ianuarie 2019 | 09:33


Horoscop pentru femei din 20 Ianuarie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Pentru a inainta in lume si pentru a va crea un stil de viata mai bun, este nevoie de ceva mai mult decat bani, pozitie sau cunostinte. Toate acestea depind de calitatea mintii si de puterea de gandire de care dispuneti. Este momentul sa va mariti orizonturile creative.

Horoscop pentru femeia din Taur

Ai o legatura emotionala puternica cu unul din parintii tai. S-ar putea sa ii citesti gandurile sau el tie � sau veti avea aceleasi ganduri in acelasi timp. S-ar putea sa fie ceva neobisnuit in casa ta in aceasta perioada.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

S-ar putea ca cineva sa incerce sa va faca sa va simtiti ineficient, dar totul este doar in mintea dumneavoastra. Veti proiecta multa putere. Daca aveti intalniri, dar daca simtiti ca nu sunteti pus la curent cu subiectul, interesati-va de el de dinainte. Nu exista scuze pentru lene.





Horoscop pentru femeia din Rac

Aveti un sentiment profund de independenta in domeniul in care munciti. Cel mai bine va simtiti intr-o pozitie superioara sau intr-un departament de persoane in care sunteti seful. Echipamentele noi va pot aduce dezechilibru, daca sunteti pus fata in fata cu faptul ca trebuie sa invatati sa le folositi. S-ar putea si ca un prieten sa joace un rol important in toate aceste situatii.

Horoscop pentru femeia din Leu

Nu simtiti presiunea si sunteti mai atent la rezolvarea problemelor financiare si personale. Rezolvati-le calm fiindca aveti tendinta sistematica de a le amesteca. Scapati, mai intai, de sarcinile neplacute pentru a va relaxa pe la sfarsitul lunii.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

In timpul acestei perioade, s-ar putea sa aveti nevoie sa treceti la tactici agresive in ceea ce priveste banii. De asemenea, s-ar putea sa aveti de a face cu notificari de facturi neplatite care au ajuns tarziu, dar pe care le-ati platit deja. Dorintele sexuale pe care le aveti prind din ce in ce mai multa pasiune. Va este usor sa fiti in rolul agresorului, dar exista momente cand ati prefera ca partenerul sa conduca in timpul intalnirilor sexuale.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Poate fi o perioada in care cunoasteti multe persoane care sa va ajute in cariera. Va pot inspira, va pot impinge de la spate sau va pot asigura unele informatii esentiale pentru dumneavoastra. Fiti pregatit sa capatati niste recunostinta in aceasta perioada, sa va faceti simtit caracterul la locul de munca si sa va bucurati de fiecare situatie.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Increderea pe care o aveti in dumneavoastra va creste in aceasta perioada. Multa lume va vorbeste de bine. Reputatia dumneavoastra va va ajuta foarte mult, iar cineva va va oferi un sfat care va va fi de mare folos in viitor.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Sentimentele si emotiile sunt vulnerabile si s-ar putea sa aiba de suferit prin pierderea increderii si demnitatii in aceste momente. Urmatoarele saptamani sunt destinate marilor decizii si recunoasterii nevoii unei noi directii in viata. Va trebui sa-ti clarifici scopurile si dorintele proprii.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Daca exista anumite probleme care te fac sa te inchizi in tine, asta va crea un haos in relatiile cu ceilalti. Trebuie sa impartasesti cu partenerul starile prin care treci si sa un lasi ca tensiunea sa se inteteasca. Este o idee buna sa iesi cu persoana pe care o iubesti si sa te folosesti de aceasta ocazie pentru a elimina tensiunea si a-ti impartasi sentimentele.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Va simtiti bine acum, asa ca folositi-va vitalitatea si imaginatia pentru a dobandi cateva lucruri noi luna aceasta. Aveti un avantaj fata de concurentii dumneavoastra, asa ca nu va indoiti de ce puteti face. Nu lasati o prietenie confuza sa va distruga restul vietii. Clasati aceste probleme si nu lasati problemele sa ajunga in alte zone.





Horoscop pentru femeia din Pești

Faptul ca puteti castiga mai multi bani acum nu va scapa de faptul ca nu va simtiti implinit. Probabil are mai multa legatura cu distractia, decat cu banii. Se iveste o decizie: munciti pentru bani sau munciti pentru satisfactie personala? Ulterior, le puteti avea si pe amandoua.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții