Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop Urania săptămâna 19-25 Ianuarie 2019 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 19 ianuarie 2019 | 06:37



Horoscop Urania săptămâna 19-25 Ianuarie 2019 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 19-25 Ianuarie 2019. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 19-25 Ianuarie 2019

Horoscop Urania Berbec

În prima parte a zilei de 19 ianuarie, unii pot face scurte deplasări sau se pot afla în cursul unei călătorii. Mesaje legate de evenimentele în derulare în timpul serii anterioare și a acestei nopții. Între 19 ianuarie, după ora 05:44′, și zorii zilei de 21 ianuarie, preocupări mai mult sau mai puțin plictisitoare dar necesare în gospodărie. Stres provenind de la relațiile cu rudele apropiate (părinți) care îi pot acapara, extenua sau constrânge să-și asume activități ce decurg din datoriile morale sau obligațiile de familie. În ziua de 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și le va permite Berbecilor, timp de o lună, de acum încolo, să întâlnească persoane interesante, să participe la evenimente care să le suscite interesul, să treacă prin experiențe de viață incitante, să aibă inițiative interesante pe care să le pună în aplicare împreună cu unul sau mai mulți prieteni. Între 21 ianuarie, după ora 05:55′, și zorii zilei de 23 ianuarie, dorință de a face mișcare (antrenamente, activități sportive de agrement, de întreținere sau profesioniste). În dimineața zilei de 21 ianuarie, va avea loc Luna Plină în Leu care va intensifica dorința nativilor de a se destinde prin petreceri active (dans, jocuri, participare la manifestări colective), cheful de aventuri și trăiri intense în plan senzual sau sexual. Între 23 ianuarie, după ora 05:32′, și dimineața zilei de 25 ianuarie, revenirea la sarcinile de serviciu cu mai multă dedicare sau simț al datoriei. Discrete disfuncții digestive. Pe 24 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului, semn în care va rămâne până pe 10 februarie a. c., și le va permite să afle lucruri noi, surprinzătoare în legătură cu unele persoane din cercul lor de apropiați ori să aibă dialoguri interesante și utile lor. Din 25 ianuarie, după ora 06:03′, relații parteneriale delicate, fragile, schimbătoare sau ambigui.

Horoscop Taur pentru săptămâna 19-25 Ianuarie 2019

Horoscop Urania Taur

În prima parte a zilei de 19 ianuarie, „gânduri de noapte', calcule și analize legate de situația lor financiară. Între 19 ianuarie, după ora 05:44′, și zorii zilei de 21 ianuarie, fel de a se exprima prudent, dorință de a afla dar și de a verifica informațiile primite, moment bun pentru studiu individual și acumulare de cunoștințe, pentru memorizare și recapitulări. Lipsă de entuziasm față de deplasările pe care ar trebui să le facă din varii motive (stare organică neprielnică, alte priorități, oboseală accentuală, condiții climaterice neprielnice). Soarele va intra, în ziua de 20 ianuarie, în zodia Vărsătorului și le va deschide nebănuite oportunități de salt profesional, de recuperare a imaginii publice ori de afirmare și/sau debut spectaculos. Momente speciale în carieră. Între 21 ianuarie, după ora 05:55′, și zorii zilei de 23 ianuarie, preocupări domestice intense motivate de o circumstanță personală care îi obligă să fie fermi în decizii și implicați în rezolvarea rapidă și fără echivoc a situațiilor ivite în prejma zilei de 21 ianuarie, când va avea loc Luna Plină în Leu, context astral care va accentua o chestiune de orgoliu sau de vanitate în atitudinea lor față de averea, patrimoniul și familia din care provin. Între 23 ianuarie, după ora 05:32′, și dimineața zilei de 25 ianuarie, etapă mult mai calmă, cu trăiri temperate prin autocontrol și capacitate de a se detașa de factorii subiectivi (emoții, ecou afectiv, plăcere, etc.). Pe 24 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului, semn în care va rămâne până pe 10 februarie a. c., permițând o bună circulație a informațiilor și comentariilor legate de persoana lor sau de activitatea depusă (competență, stil, succes, eficiență). Din 25 ianuarie, după ora 06:03′, Taurii vor fi obligați să adopte o atitudine moderată, dublată de diplomație și răbdare la locul de muncă.






Horoscop Gemeni pentru săptămâna 19-25 Ianuarie 2019

Horoscop Urania Gemeni

În prima parte a zilei de 19 ianuarie, preocupările curente le-ar putea acapara gândurile, obligându-i să mediteze, în liniștea nopții, la cauzele ori soluțiile posibile. Între 19 ianuarie, după ora 05:44′, și zorii zilei de 21 ianuarie, nevoia de a-și revizui un plan de cheltuieli, cumpărături, investiții în funcțiile de evoluția situației lor financiare de ultim moment. Soarele va intra, în ziua de 20 ianuarie, în zodia Vărsătorului ceea ce va avea un efect pozitiv, timp de o lună, asupra mentalului lor. În mod normal, Gemenii ar trebui să gândească bine, să fie receptivi la informațiile care-i privesc, să-și lărgească universul de cunoaștere și să desfășoare proiecte profesionale sau de viață pline de curaj. Spiritul novator, imaginația și fantezia vor da nerv și originalitate demersurilor lor. În dimineața zilei de 21 ianuarie, va avea loc Luna Plină în Leu, eveniment care își va pune amprenta pe axa celor două case ale comunicării, ale învățării sau ale pregătirii școlare și/sau universitare, ale perfecționării profesionale, generând cadre noi de viață și acțiune care să le permită să facă schimbările dorite, să progreseze ori să-și regăsească încrederea în sine. Moment al curajului, al speranței, care îi va susține în demersurile lor, mai ales pe cei tineri. Între 23 ianuarie, după ora 05:32′, și dimineața zilei de 25 ianuarie, activitate de rutină în casă și în familie. Pe 24 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului, semn în care va rămâne până pe 10 februarie a. c. El va contribui la un schimb interesant de idei, opinii și informații ori la o lărgire a orizontului în contextul unor evenimente speciale menite să-i pună în valoarea sau să-i motiveze. Din 25 ianuarie, după ora 06:03′, stări interioare relaxate, disponibilitate spre divertisment și distracții ușoare care să nu-i solicite prea mult fizic, organic sau sufletește.

Horoscop Rac pentru săptămâna 19-25 Ianuarie 2019

Horoscop Urania Rac

În prima parte a zilei de 19 ianuarie, preocupări legate de buna funcționare a organismului. Între 19 ianuarie, după ora 05:44′, și zorii zilei de 21 ianuarie, posibilă criză de orgoliu sau de mândrie născută din relația valoare personală – salarizare, calitate a muncii – recompensă bănească. Între 21 ianuarie, după ora 05:55′, și zorii zilei de 23 ianuarie, Racii vor dori să reașeze pe baze noi, corecte, un contract de muncă sau o colaborare. Deși dorința lor este mai veche, acum, inițiativa pe care o vor avea va fi posibilă prin impulsul dat de Luna Plină în Leu care va avea loc în ziua de 21 ianuarie. Cei solicitați ar trebui să se arate dispuși să găsească o soluție onestă și adecvată. Mai complicat va fi dialogul cu aceia dacă nativii se consideră lezați în drepturile lor și tratați fără respectul cuvenit. Soarele va intra, în ziua de 20 ianuarie, în zodia Vărsătorului și va patrona de-a lungul lunii viitoare, o posibilă întorsătură de situație spectaculoasă în planul bunurilor, avantajelor materiale sau al banilor ce depind de voința unei persoane ori de competența unei instituții. Între 23 ianuarie, după ora 05:32′, și dimineața zilei de 25 ianuarie, etapă bună pentru învățare, repetare, revizuirea cunoștințelor teoretice, exerciții practice posibile prin stabilitatea interioară și uriașa rezervă de răbdare și metodă de care Racii vor dispune. Pe 24 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului, înlesnindu-le, până pe 10 februarie, accesul la informațiile necesare rezolvării unei chestiuni patrimoniale (partaj, succesiune, proces prin care se revendică cote părți dintr-o activitate profitabilă la care au contribuit). Din 25 ianuarie, după ora 06:03′, dorința de a se detașa de factorii de stres familial pentru a desfășura, în condiții normale, activitățile profesionale solicitante, ca volum și exigență, sau presante prin termenul-limită impus.







Horoscop Leu pentru săptămâna 19-25 Ianuarie 2019

Horoscop Urania Leu

În prima parte a zilei de 19 ianuarie, context astral nesemnificativ. Între 19 ianuarie, după ora 05:44′, și zorii zilei de 21 ianuarie, tendința de a se izola, de a se interioriza pe fondul unor stări organice speciale (oboseală, stres, supărări, muncă încordată, tensiuni existențiale) care impun refacerea forțelor fizice și psihice. Capricii culinare, absența poftei de mâncare fără ca aceasta să fie simptomul unei boli. Soarele va intra, în ziua de 20 ianuarie, în zodia Vărsătorului și va declanșa, pentru o lună de zile, de acum încolo, situații imprevizibile în plan partenerial. Unele le vor permite să opereze schimbări substanțiale la nivelul înțelegerilor și contractelor aflate în derulare sau în negociere. Sectorul conjugal va fi supus unor încercări care vor scoate la iveală elementele șubrede din relația de cuplu. Evoluție greu de anticipat în plan procesual sau în cazul anchetelor. Între 21 ianuarie, după ora 05:55′, și zorii zilei de 23 ianuarie, personalitatea nativilor se va afla în vizorul astrelor: evenimente, sugestii, motivații, provocări, ipostaze amplificate de Luna Plină în Leu, care va avea loc în dimineața zilei de 21 ianuarie și care va da o notă de urgență și de necesitate gesturilor și deciziilor luate de nativi. Între 23 ianuarie, după ora 05:32′, și dimineața zilei de 25 ianuarie, grijă față de bani dar și stres provocat de felul în care se concretizează o formă de plată a muncii lor; pentru moment, Leii constată blocaje instituționale sau legale așa încât nu pot provoca nici o schimbare. Pe 24 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului, semn în care va rămâne până pe 10 februarie a. c., permițând circulația informațiilor și dialogurile în plan personal cu reprezentanții unor instituții; nu întotdeauna acestea se vor dovedi comode pentru nativ. Din 25 ianuarie, după ora 06:03′, se va produce o oarecare relaxare sau înseninare relațională.






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 19-25 Ianuarie 2019

Horoscop Urania Fecioara

În prima parte a zilei de 19 ianuarie, perioadă neutră. Între 19 ianuarie, după ora 05:44′, și zorii zilei de 21 ianuarie, nativii vor deveni reticenți față de persoanele care nu le (mai) inspiră încredere și cu care nu mai doresc să mențină legătura. Chiar și disponibilitatea lor față de unele activități desfășurate alături de prieteni și apropiați este redusă, nativii preferând liniștea sau concentrarea pe chestiunile de viață personală. În ziua de 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și, timp de o lună de acum încolo, ar putea produce schimbări în plan profesional, în special în regimul de muncă al nativilor. Unele evenimente, cărora nativii trebuie să li se supună, pot avea o conotație oficială alteori, ei înșiși pot lua decizii imprevizibile pe fondul deteriorării relațiilor de muncă și al mecanismului de plată ori justificate de ofertele mai avantajoase. Între 21 ianuarie, după ora 05:55′, și zorii zilei de 23 ianuarie, în funcție de harta personală, acest context poate căpăta, în preajma zilei de 21 ianuarie, când se va produce Luna Plină în Leu, conotații alarmante, inconvenabile ori riscante dacă nu sunt corect și la timp evaluate. Între 23 ianuarie, după ora 05:32′, și dimineața zilei de 25 ianuarie, Fecioarele vor face efortul de a rămâne calme și de a-și păstra luciditatea, încercând să judece corect situațiile cu care se confruntă în plan familial sau partenerial, fără a se lăsa influențate de sentimente și emoții. Pe 24 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului, semn în care va rămâne până pe 10 februarie a. c. El va furniza, chiar de la începutul acestui tranzit, informații legate de actualul loc de muncă al nativilor sau de o ofertă. Din 25 ianuarie, după ora 06:03′, nesiguranță în deciziile bănești dar și risc de a oscila ori de a evalua greșit, pe fondul enervării sau a nemulțumirii, o situație cu conotație financiară.

Horoscop Balanță pentru săptămâna 19-25 Ianuarie 2019

Horoscop Urania Balanta

În prima parte a zilei de 19 ianuarie, posibile vești venite târziu, în noapte; informații care îi obligă pe nativi să schimbe traseul, orarul sau destinația propusă ori să ia legătura cu o autoritate vamală, poștală, consulară, diplomatică, guvernamentală, etc., pe fondul unor informații de ultim moment. Între 19 ianuarie, după ora 05:44′, și zorii zilei de 21 ianuarie, grijă față de felul în care se exprimă, se poartă sau iau decizii mai ales dacă nativii au o funcție sau o imagine de apărat. Soarele va intra, în ziua de 20 ianuarie, în zodia Vărsătorului și le va deschide porțile astrale spre creativitate, inspirație și originalitate dacă activează într-un domeniu artistic sau tehnic unde noutatea și modernitatea sunt condiții necesare. Aventuri, salturi emoționale, constatări uimitoare cu privire la copiii sau la persoanele dragi inimii acestor nativi; evenimente imprevizibile cu mare încărcătură nervoasă. Între 21 ianuarie, după ora 05:55′, și zorii zilei de 23 ianuarie, nativii se pot impune în fața unor prieteni sau cunoscuți ori pot face o mică criză de orgoliu, ipostază posibilă sau amplificată de Luna Plină în Leu care va avea loc în dimineața zilei de 21 ianuarie. Între 23 ianuarie, după ora 05:32′, și dimineața zilei de 25 ianuarie, perioadă estompată, mai puțin activă, cu excepția unei griji sporite față de funcționarea organismului, în ansamblu, sau legată strict de o afecțiune ce îi obligă să se menajeze. Pe 24 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului, semn în care va rămâne până pe 10 februarie a. c. și care le va permite unora apelul la intuiție în planul vieții afective; atenție, totuși, că relațiile între părinți și copii vor sta sub semnul multor interogații și surprize. Din 25 ianuarie, după ora 06:03′, stare generală mai echilibrată sau dorință de a elimina factorii de stres în relațiile parteneriale sau familiale.





Horoscop Scorpion pentru săptămâna 19-25 Ianuarie 2019

Horoscop Urania Scorpion

În prima parte a zilei de 19 ianuarie, frământări interioare cu scopul de a găsi cea mai eficientă dar și cea mai legală ori morală soluție unei probleme financiare care s-a colorat brusc, sub impactul unor informații de dată recentă, în chip dezamăgitor. Între 19 ianuarie, după ora 05:44′, și zorii zilei de 21 ianuarie, tendința de a păstra sau de a nu modifica nimic din ceea ce a fost temei mental, suport intelectual ori motivație pentru convingerile profunde ale nativilor, din dorința de a nu-și destabiliza planul de viață pe termen scurt, chiar dacă, în fundul sufletului lor, vor recunoaște că unele modificări, mai devreme sau mai târziu, tot vor fi obligați să facă. Soarele va intra, în ziua de 20 ianuarie, în zodia Vărsătorului și va genera situații speciale de natură relațională, familială sau patrimonială. În varianta „blândă', acest tranzit le-ar putea insufla Scorpionilor teama de schimbările brutale sau amenințările care se-ar putea reflecta asupra rudelor lor, stare amplificată în preajma zilei de 21 ianuarie, când va avea loc Luna Plină în Leu, ce angajează sectoarele carierei și al familiei. Între 21 ianuarie, după ora 05:55′, și zorii zilei de 23 ianuarie, momente importante pentru cariera sau funcția pe care nativii le dețin; posibil succes în (la) public sau victorie personală. Între 23 ianuarie, după ora 05:32′, și dimineața zilei de 25 ianuarie, consultări cu prietenii, proiecte puse la cale, alături de aceștia, integrare în grupuri de acțiune, acceptare a nativilor în structuri organizate (asociații, fundații, comitete de inițiativă, grupuri de interese). Din 25 ianuarie, după ora 06:03′, efort de calmare a spiritului pus la încercare de tensiunea nervoasă în care au trăit în ultima perioadă. Nevoia de a „lua distanță' față de evenimentele și împrejurările în care intervin constrângeri de comunicare și acțiune.

Horoscop Săgetător pentru săptămâna 19-25 Ianuarie 2019

Horoscop Urania Săgetător

În prima parte a zilei de 19 ianuarie, posibile discuții (certuri, confruntări, explicații) între parteneri (mai ales între soți). Între 19 ianuarie, după ora 05:44′, și zorii zilei de 21 ianuarie, cramponare de un bun sau de o împrejurare care i-ar permite nativului un câștig; refuzul de a accepta argumentele celor ce intră în contradicție cu interesele nativului. Soarele va intra, în ziua de 20 ianuarie, în zodia Vărsătorului și le va susține, timp de o lună, toate prestațiile orale în fața unei comisii (juriu), a publicului larg sau a unui grup de specialiști în întruniri oficiale: luare de cuvânt, intervenție verbală, comunicare științifică, interviu, discurs, alocuțiune. Acest context mai poate crea o premisă astrală favorabilă unei călătorii și deplasări de care, la această oră, Săgetătorii nu au cunoștință. Eveniment special, trăit în preajma zilei de 21 ianuarie, când va avea loc Luna Plină în Leu, care poate fi pus în legătură cu nevoia de a onora o invitație, de a se afirma și, implicit, dacă este cazul, de a se deplasa în țară sau în străinătate. Între 21 ianuarie, după ora 05:55′, și zorii zilei de 23 ianuarie, posibil succes, împlinire profesională ori etapă importantă prin asumarea unor posturi publice temerare. Între 23 ianuarie, după ora 05:32′, și dimineața zilei de 25 ianuarie, nativii vor face efortul de a se stăpâni în fața unor provocări sau de a (re)acționa atât cât le permite un cadru legal, moral, oficial pentru a se apăra sau a susține o cauză (un interes personal). Pe 24 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului, semn în care va rămâne până pe 10 februarie a. c. și care le va deschide noi căi de cunoaștere, în general, dintre cele neconvenționale (descoperiri, revelații, mărturii esențiale, limpeziri personale). Din 25 ianuarie, după ora 06:03′, nativii vor simți nevoia să se consulte cu unul sau mai mulți prieteni.





Horoscop Capricorn pentru săptămâna 19-25 Ianuarie 2019

Horoscop Urania Capricorn

În prima parte a zilei de 19 ianuarie, posibile disfuncții ale aparatului loco-motor lesne rezolvabile cu un tratament curent, la domiciliu. Între 19 ianuarie, după ora 05:44′, și zorii zilei de 21 ianuarie, relații crispate, lipsite de degajare, de încredere și de suplețe între soți sau între partenerii de afaceri. Negocieri dificile care bat pasul pe loc, concentrare pe interesul personal care nu le permite cedări și concesii, necesare pentru deblocarea unei situații complicate. Soarele va intra, în ziua de 20 ianuarie, în zodia Vărsătorului și va patrona micile sau marile surprize financiare care se pot produce, timp de o lună de zile, de acum încolo. Între 21 ianuarie, după ora 05:55′, și zorii zilei de 23 ianuarie, moment al orgoliului și al vanității care îi motivează să facă pe intransigenții în chestiunile bănești sau patrimoniale în al căror statut se interferează una sau mai multe persoane ori chiar cu una sau mai multe instituții menite să reglementeze o pricină. Reacții intempestive, pătimașe, deloc indicate pentru bunul mers al lucrurilor, cu atât mai plauzibile în preajma zilei de 21 ianuarie, când, pe axa celor două case ale banilor, se va produce Luna Plină în Leu, de natură să tulbure apele gândurilor și simțurilor. Între 23 ianuarie, după ora 05:32′, și dimineața zilei de 25 ianuarie, preocupări legate de găsirea celei mai practice abordări socio-profesionale care să le dea posibilitatea să-și consolideze un statut sau să pună bazele unui proiect. Pe 24 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului, semn în care va rămâne până pe 10 februarie a. c., permițându-le Capricornilor să intre în posesia unor informații esențiale, dar uimitoare sau deloc luate în calcul de ei, într-o chestiune financiară, salarială, bănească, în general. Din 25 ianuarie, după ora 06:03′, episoade care îi obligă să se concentreze pe meserie și pe carieră.

Horoscop Vărsător pentru săptămâna 19-25 Ianuarie 2019

Horoscop Urania Vărsător

În prima parte a zilei de 19 ianuarie, tranzit nerelevant. Între 19 ianuarie, după ora 05:44′, și zorii zilei de 21 ianuarie, discrete disfuncții organice manifestate prin refuzul hranei, intoleranțe alimentare; unele persoane s-ar putea simți obosite, epuizate și plictisite, neavând chef de muncă și dorind să fie lăsate în pace, pentru a se odihni, îngriji și întrema organic și psihic. Soarele va intra, în ziua de 20 ianuarie, în zodia Vărsătorului ceea ce reprezintă un eveniment astral pentru acești nativi care vor avea parte, timp de o lună de acum încolo, de cea mai importantă susținere astrală prin intermediul pasajului Soarelui prin semnul lor natal. Senzația de renaștere personală, plus de energie și vigoare. Între 21 ianuarie, după ora 05:55′, și zorii zilei de 23 ianuarie, confruntări cu parteneri puternici, orgolioși sau importanți în cadrul unor negocieri care îi vor provoca pe nativi să facă față exigențelor prin conjugarea tuturor calităților lor (talent, pregătire, rezultate ale muncii, argumente temeinice, logică și inteligență, maturitate, originalitate). Un astfel de moment, un succes, o încercare majoră s-ar putea evidenția în preajma zilei de 21 ianuarie, când va avea loc Luna Plină în Leu, alt moment astral de apogeu pentru Vărsători, Între 23 ianuarie, după ora 05:32′, și dimineața zilei de 25 ianuarie, mici aranjamente financiare sau bune plasamente care să le permită, în viitor, un profit, chiar și la nivelul serviciilor. Pe 24 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului, semn în care va rămâne până pe 10 februarie a. c., acesta find al treilea moment esențial în evoluția Vărsătorilor care vor putea străluci prin inteligență, ingeniozitate și vocații personale liber exprimate. Din 25 ianuarie, după ora 06:03′, degajare mentală, curiozitate intelectuală, disponibilitate creativă.





Horoscop Pești pentru săptămâna 19-25 Ianuarie 2019

Horoscop Urania Pești

În prima parte a zilei de 19 ianuarie, tranzit astral mai puțin important. Între 19 ianuarie, după ora 05:44′, și zorii zilei de 21 ianuarie, moment în care Peștii vor fi impresionabili, sensibili, ușor de convins și predispuși spre trăiri afective intense care vor avea tendința să-i copleșească. Context bun pentru cei care desfășoară activități artistice, creative sau interpretative. Soarele va intra, în ziua de 20 ianuarie, în zodia Vărsătorului și se va plasa într-un sector „ascuns', ceea ce, pentru universul lor profund (subconștient, laturi tăinuite ale minții), poate avea efectul unui factor revelator, permițându-le să vadă mai repede și mai limpede adevărul sau motivația reală a unor secvențe de viață care au rămas într-o zonă tulbure și incertă. Pentru unele persoane, în funcție de vârstă și configurare a hărții nașterii lor, se pot formula revizuiri interioare majore cu aerul unei „revoluții interioare' sau a unei binefăcătoare revolte, generatoare de mobilizare, decizie și voință. Un astfel de moment ar putea fi ziua de 21 ianuarie, când va avea loc Luna Plină în Leu, care va angaja casele sănătății, solicitând axa cardio-vasculară dar permițând descătușarea unor trăiri nerostite sau neconștientizate. Între 21 ianuarie, după ora 05:55′, și zorii zilei de 23 ianuarie, situații speciale la locul de muncă (succes, victorie, afirmare, salt în ierarhie). Între 23 ianuarie, după ora 05:32′, și dimineața zilei de 25 ianuarie, spiritul practic, logica și bunul simț îi vor guverna pe Pești ori de câte ori aceștia vor fi nevoiți să ia atitudine față de o chestiune partenerială care șchioapătă. Pe 24 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului, semn în care va rămâne până pe 10 februarie a. c.; el le va permite accesul la informații în chip neconvențional (telepatii, revelații). Din 25 ianuarie, după ora 06:03′, nativii pot sesiza niște nereguli în planurile lor financiare.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții