Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Horoscop pentru femei din 1 Martie 2019

Written By NIKE B. on vineri, 1 martie 2019 | 16:32


Horoscop pentru femei din 1 Martie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Nu lasati pe cei din jur sa va distraga de la responsabilitatile dumneavoastra legate de munca. Daca nu separati latura emotionala de cea profesionala, va puneti in joc locul de munca. Stabiliti un echilibru intre compromis si implicare si veti reusi sa aveti parte de amandoua.

Horoscop pentru femeia din Taur

Cei din jur va vor aprecia pentru capacitatea de a lua decizii in numele grupului. Aveti o intuitie ascutita in ce priveste nevoile celor din jur. Urmati-va instinctul si veti lua deciziile cele mai limpezi pentru persoanele de langa dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Faptul ca stiti ce va doriti si ca mergeti in directia respectiva este ocazia zilei si s-ar putea, chiar, sa va iasa in cale ocazia pe care o tot asteptati. Impartirea scopurilor si urmarea lor vor fi cele mai bune solutii pentru toata lumea, fara a aparea conflicte majore mai tarziu.





Horoscop pentru femeia din Rac

Folositi-va de realitatea din jurul dumneavoastra cand conturati lumea ideala a imaginatiei dumneavoastra si veti vedea ca sunteti un motiv de inspiratie pentru toata lumea. Atunci cand speranta si increderea se muleaza pe lumea reala, persoana din interior se poate exterioriza si va poate ajuta in multe situatii.

Horoscop pentru femeia din Leu

Profitati de ocazie pentru a va bucura de caldura pe care o simtiti si nu va sfiiti sa va expuneti talentele intr-un context social. Complimentele va ajuta mult, asa ca le puteti folosi cat doriti. Autoeducarea si infrumusetarea sunt doua procedee recomandate, dar autoindulgenta va poate introduce la mijloc, asa ca aveti mare grija.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

S-ar putea ca un sef, un parinte sau niste prieteni sa va fie alaturi cand va este greu. S-ar putea sa vi se recunoasca meritele in public. Este un moment in care trebuie sa va ganditi la toate planurile pe termen lung pe care le aveti, si nu la cele cu rezultat imediat.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Intelegerile, contractele si unirea fortelor cu alte persoane sunt cele mai bune arme pe care le aveti momentan. O persoana sus-pusa va va oferi oportunitati, de care va veti bucura fie acum, fie in viitor. Mai tarziu, veti culege roadele si veti ajuta mai departe, la randul dumneavoastra. Aveti grija cand intrati sau iesiti din spatii limitate.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Circumstantele legate de comunicare, corespondenta sau schimbari simple in mediul in care traiti va pot provoca anxietate. Nu vreti sa va exprimati gandurile si ideile din cauza ca celelalte persoane vor gandi diametral opus fata de dumneavoastra sau va vor judeca.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Atrageti multe persoane in aceasta perioada, dar oare sunt cum vi le-ati imaginat? Probabil ca nu. O intalnire oarba s-ar putea dovedi a fi cu mult mai diferita decat v-ati imaginat initial. S-ar putea si sa descoperiti ceva fermecator la acea persoana, asa ca nu va grabiti cu concluziile.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Aveti capacitatea de a va disciplina mintea si de a va face ordine in ganduri, dar sunteti inhibat din punct de vedere intelectual. Vi se face rau doar cand va ganditi la idei conceptuale sau la orice este neinterpretabil si usor de dezbatut. Ancorati-va ideile si nu va intreceti cu cei care avanseaza mai lent.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Din cauza ca nu intelegeti trairile partenerului, aveti tendinta sa petreceti mult timp analizand psihologic sentimentele si motivele lui ascunse. Inutitia va spune ca trebuie sa empatizati mai bine cu perechea, de aceea va pliati pe starile de spirit ale celui drag.





Horoscop pentru femeia din Pești

Relatia dumneavoastra capata o nuanta serioasa astazi, dar acest lucru nu trebuie sa intervina in calea comunicarii dintre voi. S-ar putea ca cineva apropiat sa se afle intr-o depresie si sa fiti singurul care sa poata face ceva in acest sens. Cuvantul cheie: sacrificiu!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții