Sfatul zilei 26 Aprilie 2024

Sfatul zilei de 26 Aprilie 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune ...

Horoscopu lunii martie 2019

Written By NIKE B. on vineri, 1 martie 2019 | 08:28


Horoscop Urania luna martie 2019

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.

Citeste Horoscopul lunii martie 2019


Horoscop Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Ești angajat într-o viață socială bogată, intensă. Prietenii par să-ți fie mai aproape decât de obicei și ai ocazia să-ți extinzi cercul de amici, cunoștiințe utile.

Nu totul stă, însă, pe roze. Câteodată, o serie de circumstanțe neobișnuite tind să te descumpănească, așa că este nevoie să dai dovadă de un plus de adaptabilitate pentru a te feri de necazuri.

În acest context astral, te poți întreba cât de mult îți controlezi destinul, dacă nu cumva îți știrbești din autenticitate, onestitate, daor pentru a te simți în siguranță!

În cea din urmă decadă a lunii, ești cuprins de un optimism consistent, devii mai încrezător în tine însuți și îți exprimi cu nonșalanță, fără complexe, personalitatea. Ești recunoscut pentru meritele și realizările tale. Ai la dispoziție o vreme excelentă pentru a te ocupa de demersuri individuale, a face ceva exclusiv pentru tine, fără să calci însă în picioare năzuințele altora.

Existența nu-ți mai rezervă surprize nedumeritoare, intră pe un făgaș previzibil, permițându-ți să te detensionezi, să te relaxezi.

Ultimele zile ale lui martie și o parte din luna aprilie marchează uneori tendința de a-ți afirma prea năvalnic ideile, interesele, riscând să ajungi la neînțelegeri, certuri cu cei din preajma ta!

Ca urmare a cuadratului lui Venus cu Uranus din 1 martie 2019, interacțiunea cu oamenii ia o turnură ieșită din comun. Poți întâlni persoane originale, chiar iresponsabile, în fața cărora nu știi cum să reacționezi. Pe de altă parte, tu însuți poți să te porți într-o manieră insolită, iritându-i ori derutându-i pe alții.

Luna nouă găzduită pe 6 martie de către Pești te inspiră să te cufunzi în lumea interioară, ceea ce-ți poate prilejui o revelație însemnată. După o perioadă de îndoieli, ești capabil să vezi cu claritate sursa unor probleme ce te necăjesc de ceva timp.



Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)

Traversezi o perioadă excelentă pentru a ieși cât mai des în lume și a interacționa cu oamenii. Cu toate astea, în relațiile cu amicii se instalează ambiguități păguboase. Nu mai știi pe care din ei să te bazezi și unii dintre aceștia par să se simtă dezamăgiți de impresia că sunt neglijați de tine.

Luna nouă, ivită pe 6 martie 2019, în Pești, te îndrumă și ea să-ți revizuieșți unele contacte cu cei din jur. În caz că un prieten nu încetează să-ți trădeze încrederea, întreabă-te dacă mai are vreun rost să-l ții aproape de tine. A rămâne împreună cu cineva care are valori cu totul diferite de ale tale poate să-ți marcheze negativ existența.

Fii pregătit pentru o explozie spectaculoasă a personalității tale! Din acest motiv, poate ieși la lumină un conflict între cine ești cu adevărat și modul cum ai fost perceput până acum în societate. Se impune să-i pui capăt, chiar dacă acest lucru poate provoca confruntări cu persoane care au anumite așteptări de la ține și distrugerea unor relații umane clădite pe picioarele de lut ale prejudecăților.

Nativii aflați de multă vreme într-un cuplu și care nu sunt încă cununați pot fi ceruți în căsătorie de către partenerul lor! Este un ciclu astral prielnic programării unei logodne sau unei nunți.

Cei solo, impulsionați să caute dragostea, o pot găsi împreună cu o persoană întâlnită în sfera lor socială ori, pur și simplu, cu ocazia unui eveniment social.

În cea din urmă săptămână din martie, se remarcă convergența tovarășilor de viață din cupluri către o pasiune, o năzuință comună. Iubirea dintre ei tinde să se consolideze în acest fel.

Singuraticii au prilejul să-și unească destinul cu cel al cuiva care le împărtășește idealurile și îi stimulează în drumul spre materializarea lor.






Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Ai ocazia să-ți lărgești orizonturile cunoașterii, fie printr-o aventură îndepărtată, eventual exotică, fie prin studiul unor subiecte insolite, incitante. Cu cât te implici în mai multe experiențe de viață inedite, cu atât pari să ai mai mult de câștigat!Pe de altă parte, ești atenționat că evoluția îți poate fi stânjenită nu atât de mediul exterior, cât de piedici interioare. Este posibil să te agăți prea tare de obișnuințe, impresii, prejudecăți personale. Împrejurările tind să te sprijine să te debarasezi de ele, să-ți regăsești dinlăuntru către în afară independența, libertatea, controlul asupra destinului tău.

Dacă ești singur, ai prilejul să te avânți într-o idilă plină de suspans cu o persoană cunoscută de-a lungul unei călătorii sau întâlnită într-un loc îndepărtat de casă.

În caz că ești parte a unui cuplu, te simți mobilizat să-ți împrospătezi conexiunea afectivă cu tovarășul tău de viață prin vizitarea unor orașe romantice, poate de pe alte meleaguri. Dacă nu reușești să faci asta, poți să dai o altă tentă relației tale amoroase printr-un efort constant de a ieși din ritmurile cotidiene, de pe cărările bătătorite ale traiului zilnic.

Spre finele lunii, poți înfiripa o poveste de dragoste cu cineva corelat cu munca ta ori cu principalul tău domeniu ocupațional. În același timp, nativii din Gemeni care au un partener par să se focalizeze împreună cu acesta pe un proiect material, financiar, cu bătaie lungă în viitor.

Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)

Vrei, nu vrei, pari să ajungi sub luminile reflectoarelor! Ai potențialul să îi faci pe cei din preajma ta să se încreadă în tine până în pânzele albe. Tinzi să-ți dezvălui cu expresivitate, putere de sugestie, gânduri ascunse până acum, iar oamenii apropiați te sprijină să îți risipești niște dubii păguboase. Un plan ținând de o călătorie ori un job în străînătate pare să-ți fie dat peste cap de faptul că te-ai ocupat prea mult de amănuntele acestuia, și ai pierdut imaginea de ansamblu asupra lui.

În același timp, în această conjunctură astrală, poți să descoperi, la un moment dat, că prioritățile tale necesită o schimbare esențială, că țelurile tale de până acum nu au cum să te împlinească cu adevărat. Este posibil, așadar, să te îndrepți spre o altă sfera socială ori orientare profesională, chiar dacă în acest fel îi decepționezi pe unii care te încadrează într-un tipar fix, rigid, al destinului tău.În ultima decadă a lunii, se accentuează tendința de a ieși în evidență în lume. Toți cei din jur par să fie cu ochii pe tine, așa că se impune să nu faci vreo gafă ci, dimpotrivă, să dai tot ce ai mai bun în tine!

Horoscop Leu (23 iulie - 22 august)

Ești în centrul atenției, și pari să primești o mulțime de invitații la petreceri și evenimente sociale. Este o vreme prielnică creșterii sferei tale de influență și întâlnirii unor oameni capabili să-ți dea o turnură pozitivă vieții. În a treia decadă a lunii, ești însuflețit de un optimism năvalnic, și ești înclinat să explorezi semnificațiile profunde ale existenței, o nouă perspectiva spirituală, religioasă despre sine. Ai nevoie să îți duci cunoașterea dincolo de granițele cotidiene, spre zone esoterice ori inaccesibile altor semeni. Nu este exclus să ți se pune la dispoziție, pe neașteptate, ocazia de a călători pe meridiane extrem de interesante ale pământului!

Pe 21 martie 2019, Luna plină din Balanță te aduce înaintea unei răspântii importante a destinului tău. Ai la îndemână o serie de opțiuni decisive, și nu îți este prea clar încotro să te îndrepți. Se impune să te sfătuiești cu persoane apropiate, care țin la tine, despre ce ai de făcut în această conjunctură astrală.






Horoscop Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Parcurgi o vreme nemaipomenită pentru a-ți organiza în mod eficient timpul, a ajusta relații interumane care sunt importante pentru tine. Ai mai multe așteptări atât de la tine însuți, cât și de la cei din preajma ta. Poți fi marcat, totuși, de unele dificultăți din plan personal, social și profesional. Poate că ai neglijat să vezi ce vor de la tine oamenii apropiați, gândindu-te, în schimb, la ce pot face ei pentru tine!

În același timp, poți fi pus în situația de a-ți redefini modul cum trăiești. Este posibil să-ți dezvăluiești că nu îți ai locul, cu adevărat, printre semenii tăi de zi cu zi, că este necesar să îți schimbi cu 180 de grade modalitatea de a te încadra în lume. Acest lucru este pe punctul să te determine să cauți noi grupuri de oameni, capabili să fie pe aceeași lungime de undă ca și tine, ba chiar să te inspire să te muți într-o altă țară!

Luna nouă apărută pe 6 martie în Pești îți atrage, totuși, atenția să nu te grăbeșți în înfiriparea unor noi relații. Nu-ți neglija bucuriile oferite de familie, numai ca să te lansezi într-o aventură pe cale să-ți rezerve mari dezamăgiri. Dacă nu poți scăpa de un anumit neastâmpăr interior, planifică-ți un răstimp de vacanță alături de cei dragi!

Horoscop Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Tinzi să te implici într-o mulțime de activități, iar acest lucru îți crește popularitatea, îi determină pe oameni să te remarce și să-ți acorde mai multă atenție. Pari să fii cutreierat de o grămadă de idei noi, creative, dar nu este încă momentul să ți le pui în aplicare, întrucât, pe de altă parte, ești însuflețit de nestâmpărul de a te bucura deplin de tot ce-ți poate oferi viața.

Cu toate astea, este posibil să ai niște mici probleme de sănătate și să ți le neglijezi, riscând ca acestea să se agraveze de-a lungul timpului!
Totodată, este posibil ca dincolo de pofta ta de a trăi la maximum, să intervină insinuant ieșirea la iveală a unor temeri impulsive, dorințe frustrate, neconștientizate până acum. Poate fi, drept urmare, necesar să îți integrezi o latura a personalității nerecunoscută până acum, dar care te reprezintă și ea, își cere un loc semnificativ în existența ta!

În ultima decadă a lunii, după eliminarea, rezolvarea eventualelor probleme anterioare, ești înclinat să socializezi cu o intensitate sporită, să îi molipsești pe oameni cu aura ta de optimism și deschidere către frumusețile vieții. Ai prilejul să formezi parteneriate promițătoare în toate planurile existenței tale.







Horoscop Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Încă de la începutul lunii, ești înclinat să petreci mai mult timp de calitate acasă, împreună cu familia, să te ocupi de interesele celor dragi și redecorarea, curățenia de primăvară a locuinței. Relațiile cu rudele ți se îmbunătățesc și pari să participi împreună cu ele la o grămadă de reuniuni, petreceri.

Inspirația tinde să-ți fie extrem de îmbelșugată, însă numai dacă te lași purtat încotro te călăuzește și nu încerci să o încorsetezi, să o focalizezi în direcții precise.
Parteneriatele tale din plan personal, social și profesional pot fi afectate de senzația că te coboară pe locul doi, îți îngrădesc spiritul de inițiativă și te nedreptățesc într-un fel sau altul. Ce-i drept, unele dintre aceste legături umane nu mai sunt viabile și necesită să li se pună punct. Altele, însă, de bun augur, te solicită să te debarasezi de încăpățânare, de dorința ta de a le controla întru totul!

Pe 6 martie 2019, Luna nouă din Pești îți oferă beneficii ținând de studii, poate de obținerea unei burse. În același timp, un proiect plin de făgăduințe îți poate ajunge într-un impas din cauza lipsei resurselor financiare pentru acesta. Nu trebuie să-l abandonezi, ci să ți-l amâni până reușești să ai la indemnă tot ce ai nevoie pentru a-l continua...






Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Foarte grijuliu, binevoitor și diplomat în modul cum interacționezi cu alții, te potrivești de minune în viața socială. Știi instinctiv să ceri ceea ce îți doreșți fără să-i iriți ori superi pe oameni.

O serie de mici probleme intervenite acasă îți impun să îți reevaluezi legăturile cu cei dragi, să îți pui întrebări fundamentale în această privință, ce te ajută să ajungi la miezul lucrurilor.

Poți deveni conștient că rutina, obișnuințele în care te încadrezi zi de zi de ceva vreme îți dăunează trupului și/sau minții, și eșți gata să adopți o nouă dietă (de primăvară) și un program regulat de exerciții fizice.
Luna nouă răsărită pe 6 martie în Pești te îmboldește să-ți îmbunătățești condițiile de locuit. Poți, drept urmare, să iei în considerare reamenajarea locuinței sau mutarea într-o altă casă.

În data de 14 martie 2019, Soarele în cuadrat cu Jupiter te umple de optimism și de dorința de a progresa, a-ți extinde sfera de influență. Ai încredere în tine însuți și înclinația de a te deda mai multor riscuri decât de obicei, care, dacă este însoțită de o bună planificare, îți asigură succesul în activitățile tale principale.

Neastâmpărul minții te împiedică să te concentrezi asupra detaliilor proiectelor tale, sub influența cuadratului din 16 martie 2019 dintre Mercur și Jupiter. Pari, însă, să îți mărești anvergura planurilor tale și să le afli un potențial sporit.

În ziua de 21 martie 2019, Luna plină din Balanță își împletește vibrațiile cu cele ale sextilului lui Venus cu Jupiter. Ești stimulat să te cufunzi într-o activitate socială cât mai plăcută. Te simți ca peștele în apă printre oameni, dar este necesar să nu-ți treci cu vederea obiectivele individuale!






Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Scena socială îți este străbătută de tot felul de circumstanțe contradictorii, nedumeritoare. Persoane pe care te bazai tind să te dezamăgească, și altele, ce-ți păreau distanțe până acum, tind să-ți facă favoruri deosebite. Este necesar să fii cât mai adaptabil până când distingi o tendința coerentă în mediul tău înconjurător.

Pe de altă parte, ești impulsionat să te deconectezi, să te dedici distracțiilor, plăcerilor existenței, fără să mai ții cont de constrângeri, prejudecăți, reguli nescrise ale celor din preajma ta.

Pe 6 iunie 2019, sub efluviile Lunii noi găzduite de Pești, ispita de a te atașa unui grup de oameni atractiv la prima vedere îți este stăvilită de constatarea că acesta este cumva dubios. Oricum, grație abilităților de lider ce-ți ies la iveală indirect, ai capacitatea să-ți inchegi propriul grup, cu persoane însuflețite de aceleași pasiuni, crezuri ca și tine.
Înclinat să fii extrem de pragmatic, te apleci cu seriozitate asupra obligațiilor tale, ca urmare a sextilului dintre Soare și Saturn din 9 martie 2019. Îți sprijini încrederea în tine prin organizare, autodisciplină și răbdare în abordarea demersurilor tale, inclusiv din afaceri.

Soarele în sextil cu Pluton în data de 13 martie 2019 te înzestrează cu forță de persuasiune în promovarea ideilor tale. Te bucuri de discuții intrigante, incitante, capabile să-ți stimuleze gândirea.

Confruntarea directă cu situații dificile te ajută să le depășești cu ușurință pe 16 martie 2019, când Mercur se amplasează în sextil cu Pluton. Posezi harul de a extrage din multitudinea de informații primite ceea ce este valoros, îți este de folos în activitățile tale.

Ziua de 20 martie 2019 este marcată de trigonul lui Marte cu Pluton și sextilul dintre Mercur și Saturn. Printr-o selecție grijulie și atenția față de detaliile importante, îți direcționezi eforturile către țelurile cele mai avantajoase în acest context astral. De altfel, tinzi să te concentrezi aproape total pe ceea ce te interesează, fără să fii distras de ceea ce se petrece în jurul tău.



Horoscop Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Te simți stimulat să-ți optimizezi imaginea personală, iar Venus te călăuzește spre cele mai inspirate alegeri în acest sens, de la stilul părului și al îmbrăcăminții, până la felul cum îi abordezi pe cei din jur. Totodată, eșți înclinat să te răsfeți, să-ți oferi lucruri refuzate de tine însuți altădată!

în același timp, nevoia ta de independență poate răbufni, exploda, mai ales dacă ți se pare că părințîi, persoane apropiate, încearcă peste măsură să te controleze, să îți ghideze destinul. Este posibil, așadar, să iei impulsiv decizia de a te muta într-o altă casă, localitate ori chiar țară, numai pentru a-ți lua în mâini propria viață!

Ca urmare a poziționării lui Venus în cuadrat cu Uranus pe 1 martie 2019, oamenii tind să te ia prin surprindere. Întâmplșri neașteptate dau o turnură incitantă existenței tale și relatiiilor cu cei din preajma ta. Pot apare fie fricțiuni cu aceștia, fie momente deosebit de fericite, însă scurte, alături de ei!





Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

Chiar din prima zi a lunii, ești îndrumat să îți petreci mai mult timp în singurătate, astfel încât să îți permiți să te lași purtat de curenții oceanici ai imaginației tale, să intri în contact cu aspirațiile tale profunde, pe care uneori nu vrei să le dezvalui oricui.

În plus, un răgaz de solitudine îți oferă șansa de a-ți reevalua modul cum ești perceput de cei din jur, a analiza care dintre interacțiunile tale cu alții îți sunt toxice, ori benefice.

Poate că este necesar să-ți asumi o nouă perspectiva asupra relațiilor tale cu oamenii, renunțând la unele prejudecăți și idei fixe legate de ei, să îți regăsești făgașul prin care să îți afirmi individualitatea, originalitatea, chiar dacă acest lucru te obligă cumva să ieși din zona ta de comoditate, de pe cărările bătătorite cu care te-ai obișnuit.

Perioada anterioară de reconfirmare a sinelui tău este pe cale să te aducă într-una de înflorire, afirmare efervescentă a personalității tale în ultima decadă din martie. Ești inspirat cum să te pui în cea mai favorabilă lumină în sfera socială, să îi faci pe alții să se alieze țelurilor tale, să te înscrii pe o turnură nouă, foarte auspicioasa a existenței tale.

O focalizare nemaipomenită, dar cu două tăișuri, către viața de familie, își pune amprenta asupra finalului lunii acesteia și a începutului celei următoare. Pot ieși la iveală probleme trecute cu vederea din relaționarea cu rudele și persoane dragi, care pot fi soluționate numai dacă îți înfrângi imboldul de a îi controla, a le impune niște decizii inconvenabile pentru ei!

Conjuncția dintre Soare și Neptun din 7 martie 2019 te determină să te ferești de circumstanțe care te solicită prea mult, dar îți insuflă capacitatea de a descoperi indicii ascunse despre persoanele din imediata ta apropiere. Nu te aștepta la prea mult nici din partea ta, nici din partea altora!

Detaliile care de obicei îți displac din traiul de zi cu zi îți pot dărui o viziune fertilă asupra demersurilor tale pe 9 martie 2019, cu prilejul sextilului Soarelui cu Saturn. Cu cât te pliezi mai mult regulilor scrise și nescrise, cu atât mai mult ai de câștigat! Ai oportunitatea să te ocupi cu succes de o chestiune importantă din existența ta sau să duci la bun sfârșit o sarcină pe care o tărăgănezi de ceva vreme.

În data de 10 martie 2019, Marte în sextil cu Neptun îți indică să fii cât mai flexibil în întreprinderile tale. Nu te agăța de un program fix, apelează cât poți mai mult la spontaneitate și creativitate, și vei avea realizări notabile!

Sextilul Soarelui cu Pluton din 13 martie 2019 îți furnizează satisfacții majore rezultate din faptul că știi cu adevărat ce îți dorești și ești gata să perseverzi până îți atingi țelurile. Puterea ta interioară iese la lumină, voința te ajută să elimini dintr-o clipită orice piedici ți se pun în cale.

O grămadă de mesaje, obligații, telefoane te solicită peste măsură pe 15 martie 2019, ca urmare a conjuncției dintre Soare și Mercur. Ai o capacitate remarcabilă să acumulezi informații de preț și să le distribui oamenilor importanți din viața ta. Poți obține niște avantaje deloc neglijabile în călătorii de scurtă durata!

Ziua de 16 martie 2019 este marcată de cuadratul lui Mercur cu Jupiter și sextilul lui Mercur cu Pluton. Ești dinamizat de dorința ca totul să-ți meargă cum îți doreșți, nu accepți nici un "nu" ca răspuns al întrebărilor tale despre cooperarea cu alții, însă este necesar să discerni cu obiectivitate între ce este esențial și ce nu în demersurile tale!

Acțiunile tale bine gândite sunt în stare să-ți dăruiască rezultate pozitive, sub impactul sextilului dintre Mercur și Marte din 18 martie 2019. Printr-o planificare riguruoasă, poți evita conflicte, situații încurcate. Îți comunici cu forță de sugestie interesele, aducându-i pe alții de partea ta.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții