Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei din 20 Martie 2019

Written By NIKE B. on marți, 19 martie 2019 | 19:06


Horoscop pentru femei din 20 Martie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Nivelul ridicat al energiei te ajuta sa duci la bun sfarsit indatoririle zilei. Esti pe val si nu va trebui sa depui eforturi suplimentare. Ziua e buna si din punct de vedere financiar.


Horoscop pentru femeia din Taur

Astazi inveti o lectie de viata foarte importanta: trebuie sa oferi ceea ce iti doresti de la cei din jur. Nu te poti astepta sa dai putin si sa primesti mult. Tot ceea ce sutezi astazi, se va intoarce inapoi in poarta ta. Efectul de bumerang este ceea ce iti domina ziua.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Contextul astral te face deosebit de curioasa, lucru care favorizeaza extinderea orizonturilor. Decat sa iti faci griji, mai bine cauti solutii creative! Actiunile tale de moment vor avea un mare impact asupra viitorului.






Horoscop pentru femeia din Rac

Ai o inclinatie accentuata pentru analiza si pentru a gandi lucrurile. Nu prea iti sta in fire sa fii prea chibzuita, dar astazi, cam asa ti se va scurge ziua. Nu e un lucru rau sa mai si diseci lucrurile din cand in cand.


Horoscop pentru femeia din Leu

Intuitia va tot pune in alerta si e foarte probabil ca semnalele pe care le transmite sa fie corecte. Aveti un talent mai aparte in ce priveste ghicirea sentimentelor celorlalti. Sunteti cuprins de o dispozitie visatoare si aventuroasa.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Zicala care rezoneaza cu tine acum este "totul e permis in dragoste si in razboi". Meditarea la iubire pare a fi destul de usoara, cu partea practica insa, ai probleme. Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din piata si nu stii sa te gestionezi prea eficient.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi ai idei destul de neobisnuite pentru tine. Iti pui in gand sa iti imbunatatesti masina, chiar daca pana acum nu ai dat aproape nicio importanta faptului ca e usor iesita din trendul actual.










Horoscop pentru femeia din Scorpion

Asteapta-te la o zi plina de imprevizibil! Vei avea parte de multe avantaje si dezavantaje, care vor creea contextul propice formarii unor relatii care ies din sfera ta de obisnuit.






Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi simti nevoia sa intri in contact cu o ruda sau un prieten care nu mai e de mult aproape de tine. Ti se va parea mai usor ca niciodata sa restabilesti legatura, chiar daca nu ati mai vorbit de mult. E o perioada foarte buna pentru cei care sunt intr-o relatie la distanta.






Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi ai grija de nevoile culinare, ale tale si ale celui drag. Pregatesti ceva cu totul deosebi, care sa aduca o nota de noutate in rutina care s-a stabilit intre voi. Lasa-ti imaginatia sa zburde in voie!







Horoscop pentru femeia din Vărsător

Veti simti o lipsa de comunicare in casa dumneavoastra. Judecata nu va este prea clara in ce priveste deciziile legate de camin. De vina e probabil lipsa de interes sau supra-sensibilitate la emotiile celor din jur.











Horoscop pentru femeia din Pești

Pentru un moment, ai impresia ca ai intalnit pe cineva care iti ofera nu numai pasiune, ci si solutia dintr-o situatie dificila. Pasiunea nu tine la nesfarsit, asa ca nu o confunda cu veritabilele valori pe care trebuie sa le aiba o relatie. E bine sa nu spui prea multe despre tine, pentru ca persoana din fata ta s-ar putea sa fie mai putin loiala decat crezi.






0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții