Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei din 23 Martie 2019

Written By NIKE B. on vineri, 22 martie 2019 | 21:52


Horoscop pentru femei din 23 Martie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Banii si implicatiile lor iti vor da de gandit la sfarsitul acestei saptamani. In special esti preocupat de avutul celorlalti, de datoriile neonorate sau, în funcție de caz, vei avea de-a face cu moștenirile. Recomandabil este să-ți achiti la timp facturile, să-ți verifici in permanenta bugetul si sa eviti cheltuielile nefondate. Duminica sunt posibile vesti din strainatate sau iti poti planifica o calatorie peste mari si tari.

Horoscop pentru femeia din Taur

Relatia cu partenerul de viata se afla in lumina reflectoarelor in acest weekend. Exista conflicte vechi, iar din cand in cand acestea izbucnesc destul de zgomotos. Pot intra in discutie si partenerii de afaceri, colaborarile si proiectele comune cu altii. Retine ce ti se reproseaza, alcatuieste planuri noi in acest sens, dar lasa deciziile pentru o alta perioada.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Sambata se anunta activitate intensa. Ori îți continui treburile de la serviciu, ori acasa te apuci sa răscolești totul pentru aranjamente noi. Relatiile colegiale sunt conflictuale, iar sefii au alte treburi. Ocupa-te doar de indatoririle tale. Temperanța, odihna, plimbarile in aer liber si somnul te pot ajuta mult. Duminica intervin aspecte parteneriale legate de viata in doi sau de activitatile comune cu altii.





Horoscop pentru femeia din Rac

Daca sambata ai chef de distractii, intalniri amoroase sau aventuri, duminica va trebui sa te ocupi strict de sanatatea ta sau în functie de caz, de indatoririle de la serviciu. Relatia cu persoana iubita este tensionata si foarte usor se poate ajunge la discuții aprinse. Pentru altii pot aparea probleme legate de copii. Pe de alta parte, la serviciu ai multe si marunte de facut, dar abordeaza-le in ordinea prioritatilor.

Horoscop pentru femeia din Leu

Sambata ai spor la treburile gospodaresti. Este nevoie sa te ocupi atent de casă, grădină unde este cazul sau de reparatii ce nu suporta amanare. Relatiile cu membrii familiei sunt disonante, de aceea fii prudent. Nostalgia copilariei iti poate da batai de cap, asa incat bine ar fi sa ii aduni pe cei dragi la o mica agapa. Tempereaza-ti starile si tine cont si de cei din preajma ta. Pe de alta parte orienteaza-ti eforturile catre un hobby.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Weekendul acesta este favorabil intalnirilor cu persoanele din anturajul apropiat. Vin catre tine informatii mai mult sau mai putin placute legate de cei dragi, insa nu baga in seama chiar totul. Exista si adevaruri in ce ti se spune, dar daca te detasezi de problemele celorlalti vei resusi sa ramai obiectiv. Conflictele pot lua intorsaturi greu de estimat, de aceea fii prudent. Ține cont de sfaturile si doleantele membrilor familiei!





Horoscop pentru femeia din Balanță

Finalul acestei săptămâni aduce chestiuni financiare. Esti nemultumit de veniturile obtinute intr-un loc de munca, insa tot ce se petrece in acest segment de viata sunt consecintele unor tipare comportamentale gresite, vechi, de care ar trebui sa te debarasezi cat mai repede. Ai grija de bugetul tau si evita speculatiile, investitiile si imprumuturile. Persoanele din anturajul apropiat te vor invita la plimbări scurte.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Weekendul începe cu forfotă, cu dorinta de implicare in tot si toate, dar mai bine te-ai rezuma doar la treburile strict personale. tratamentele de îngrijrie corporală, exercițiile fifice ușoare, plimbările în aer liber alături de cei dragi sunt binevenite. Undeva in sufletul tau sunt temeri legate de propria-ti persoana, de sanatatea ta sau de relatiile cu ceilalti, insa totul depinde de cum te raportezi la acestea. Nu accepta orice de la persoane putin cunoscute.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Sămbătă ar trebui sa stai doar cu tine, departe de iureșul vieții cotidiene. Sunt momente bune pentru introspecție, meditație in locuri sfinte si pentru odihna. Sănătatea întregului organism este vulnerabilă, insa cele mai indicate remedii sunt cele naturiste. Duminica te vei simti mai bine, revenind cu placere in mijlocul celorlalti. Ar fi bine să-ți revizuiești toate planurile, dar și filozofia de viață.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Sfarsitul acestei saptamani este potrivit rezolvarii unor situatii conflictuale legate de prieteni sau protectori. Sunt momente pasagere, dar acorda-le atentie si sustine-ti punctele de vedere cu fermitate. Lasa emotivitatea deoparte. Duminica ar fi indicat sa te odihnesti, pentru ca s-a acumulat multa oboseala. Plimba-te mai mult in aer liber, departe de aglomerație si in locuri incarcate de energie proaspata.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Sambata vor continua preocuparile legate de domeniul profesional si de imaginea ta in ochii celorlalti. Sunt posibile neplaceri si reprosuri din partea sefilor sau a autoritatilor, de aceea fii prudent. Duminica este favorabila iesirilor cu prietenii. Evita implicarea in problemele celorlalti si divulgarea planurilor tale de viitor. Sanatatea ramane vulnerabila pe întregul organism.





Horoscop pentru femeia din Pești

Finalul acestei saptamani il poti petrece rafinandu-ti sufletul cu o piesa de teatru, un film bun sau participând la intalniri pe teme spirituale. Sunt momente favorabile lărgirii orizontului cunoasterii, ieșirii in lume si relatiilor cu persoane sus-puse. Paleta de evenimente sociale la care poti fi invitat este foarte larga si cu bataie lunga. Onoreaza invitatiile, fii deschis catre ceilalti si bucura-te de tot ce te înconjoară.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții