Horoscopul zilei de 4 mai 2024

Horoscop Special zilei de 4 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Citește Horoscopul zilei de 24 Martie 2019

Written By NIKE B. on vineri, 22 martie 2019 | 21:53


Horoscopul zilei de 24 Martie 2019

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Iti este usor sa intaresti relatiile emotionale cu cei dragi. Natura ta empatica si plina de compasiune iese astazi la iveala. Cei din jur se simt in siguranta in preajma ta, datorita atitudinii tale protectoare.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Astazi recuperezi o parte din energia pe care ai consumat-o in ultima vreme. Ai o atitudine pasiva, care te impiedica sa te consumi. Ai grija, e o sabie cu doua taisuri!






Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Astazi e o zi in care e foarte probabil sa reiei legaturile cu figuri masculine importante din trecutul tau. Fie ca e vorba de un fost iubit, prieten sau chiar de tatl tau, recladesti o legatura cu cineva de care nu ai auzit de ceva vreme.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Ziua e dominata de sentimente destul de superficiale, lucru care iti cam pune bete in roate cand vine vorba de decizii serioase. Generozitatea te face sa uiti si sa ierti cu o usurinta neobisnuita, dar nu trece cu vederea situatiile care s-ar putea repeta!

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Astazi ve trebui sa depui mai mult efort pentru a duce la capat responsabilitatile profesionale si personale. Cu toate acestea, reusesti sa nu ramai in urma si chiar sa ii motivezi si pe cei din jur sa faca la fel ca tine. Chiar daca muncesti mai mult, vei avea si rezultate mai bune.





Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Din punct de vedere spiritual, esti intr-o zona ideala pentru a dobandi o cunostinta mai profunda, dar si pentru deceptii, confuzii si ganduri incalcite. Iti iesi din limitele obisnuite, numai pentru a demonstra altora ca ceea ce ai descoperit tu e cu totul deosebit. Reactia lor destul de blazata te dezamageste.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Trebuie sa fii mai atenta cu persoanele catre care te deschizi. Nu toti au intentii bune si chiar daca ai tendinta sa spui tot ce ai pe suflet primului om iesit in cale, mai bine te abtii. Uneori, e mai bine sa tii in tine supararile!

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Situatiile neprevazute va impiedica sa va aprofundati legaturile cu prietenii sau sa va implicati activ in orice comunitate. Munca pe care o faceti si responsabilitatile fata de copii va izoleaza de restul lumii.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

E o zi in care va trebui sa te gandesti serios la cum sa rezolvi anumite probleme de ordin familial. Nu reusesti sa iti faci intelese conceptiile si, cu atat mai putin, sa le impui in fata celor dragi. Ai impresia ca nu esti luata serios. Schimbarea atitudinii e un prim pas spre rezolvarea acestor probleme.






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

E o perioada buna pentru reinnoire, pentru a te vindeca de anumite suferinte si pentru a renaste din propria cenusa. Te atrage ideea volunariatului si a actelor caritabile.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ti-ar placea ca jocul iubirii sa fie mai alert, cu toate ca nu ai parte decat de pasi lenti. Decat sa risti sa te arunci inainte si sa nu te descurci in situatia necunoscuta pe care o creezi.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Simti un impuls puternic pentru a face schimbari in viata ta, in mare parte legat de propria libertate si propriile optiuni in viata. Descoperi ca ceea ce credeai pana acum ca iti doresti nu e ceea ce te satisface cu adevarat si incerci sa stabilesti care sunt pasii necesari pentru a adopta un nou drum in viata ta.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții