Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscop Urania săptămâna 23 – 29 martie 2019 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 23 martie 2019 | 08:10



Horoscop Urania săptămâna 23 – 29 martie 2019 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 23 – 29 martie 2019. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 23 – 29 martie 2019

Horoscop Urania Berbec

Între 23 și 25 martie dimineața, îngrijorări privitoare la soarta unui câștig sau a unui ajutor ce pare a fi amenințat, de curând sau de mai mult timp, de intențiile incorecte ale unei persoane ori de situațiile care conțin vicii de formă și procedură ale unor instituții ce ridică piedici în calea rezolvării lor. Între 25 martie, după ora 8.06, și după-amiaza zilei de 27 martie, Berbecii vor avea tendința să se concentreze pe un proiect de viață care presupune găsirea celor mai corecte și folositoare mijloace de a-și pune în aplicare un plan de viață. Uneori, pentru asta, ei vor lua în calcul străinătatea sub orice formă: strămutare, plecare la muncă, la studii, stagii de perfecționare, participare la activități internaționale de prestigiu, călătorii, corespondență, relații personale, etc. Alteori va fi vorba de limpezirea convingerilor și aspirațiilor și raportarea lor onestă și logică la condițiile personale (vârstă, pregătire, experiență de viață, competență profesională). În seara zilei de 26 martie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și va contribui la risipirea ”negurilor” care le-au împovărat sufletul. Va urma o perioadă de o lună de relaxare a universului interior sporită, din după-amiaza zilei de 29 martie, de revenirea la mersul direct a planetei Mercur, care le va insufla sentimente nobile și speranță. Între 27 martie, după ora 16.09, și 29 martie, se vor pune din nou, cu mai multă intensitate, probleme de autoritate în viața publică, precum și nevoia de a acționa pe direcția eliminării unor obstacole din calea afirmării lor profesionale. Întreaga săptămână va purta mesajul Soarelui, în tranzit prin zodia Berbecului, ceea ce, pentru nativii aparținând acestui semn, va însemna o susținere energetică specială. Răstimp important pentru nativi prin premisa multor activități pe care vor începe să le desfășoare sau cărora le vor pune bazele unei evoluții ulterioare.

Horoscop Taur pentru săptămâna 23 – 29 martie 2019

Horoscop Urania Taur

Între 23 și 25 martie dimineața, situații pline de disconfort relațional, mai accentuate în cazul relațiilor dintre soți, secundar între partenerii de afaceri. Manevre incorecte ale unui personaj care vrea să profite de pe urma unui nativ. Nevoia sau chiar obligativitatea ca un nativ din zodia Taurului să rămână ferm pe poziții. Posibile contradicții interioare privitoare la locul în societate și riscurile profesionale ale celor (încă) tineri care sunt supuși presiunilor exterioare. Între 25 martie, după ora 8.06, și după-amiaza zilei de 27 martie, posibilitatea de a face pași importanți pe calea intrării în legalitate privitoare la o cauză (dosar, proces, litigiu) ce privește distribuirea unor bani sau bunuri rezultate din donații, moșteniri, partaje, ieșire din indiviziune. Nota generală este de oportunitate, de corectitudine, dar și de respectare cu onestitate a clauzelor și condițiilor de natură morală sau juridică. Unii nativi pot beneficia de mărinimia unor persoane sau de disponibilitatea unor structuri oficiale (organizații, asociații, organisme internaționale, instituții de profil). În seara zilei de 26 martie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și va crea, de acum până pe 20 aprilie a. c., numeroase condiții favorabile dezvoltării unei relații obișnuite în nota și specificul unei prietenii, pentru a-i apropia pe cei născuți în zodia Taurului de persoane sincere și sensibile, care să-i prețuiască, să-i înțeleagă ori să-i ajute. Între 27 martie, după ora 16.09, și 29 martie, perioadă bună pentru consolidarea unor convingeri sau a ideilor care vor sta la baza unor decizii fundamentale pentru existența sau evoluția lor personală. Întreaga săptămână viitoare se pot accentua stările de spirit discrepante (enervări, contradicții, instabilitate organică, insomnie, agitație, presimțiri mai mult sau mai puțin justificate).






Horoscop Gemeni pentru săptămâna 23 – 29 martie 2019

Horoscop Urania Gemeni

Între 23 și 25 martie dimineața, axa celor două case ale sănătății va fi, din nou, pusă sub presiunea unui tranzit care va accentua un disconfort endocrin mai vechi, va provoca scăderea imunității organismului și, implicit, va șubrezi capacitatea organismului de a rezista la infecții, răceli, viroze, proceduri stomatologice. Între 25 martie, după ora 8.06, și după-amiaza zilei de 27 martie, posibilitatea de a ajunge la o înțelegere cu privire la un contract sau o asociere. Unii Gemeni pot accepta invitația de a se alătura unui grup de acțiune, alții pot începe o colaborare. Context astral bun pentru litigii și dispute rezolvate prin intermediul instituțiilor de resort. În seara zilei de 26 martie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și va constitui, până pe 20 aprilie a. c., un factor astral favorabil pentru evoluția lor profesională. Pe fond, Micul Benefic le poate înlesni multora dintre nativi succesul, o imagine publică favorabilă, ipostaze demne de toată lauda, acceptarea inițiativelor profesionale în mediul în care își desfășoară activitatea. Între 27 martie, după ora 16.09, și 29 martie, se vor reedita chestiunile patrimoniale sau financiare (fiscale) care nu și-au găsit până acum rezolvarea ori se vor naște, abia acum, unele noi. Unele persoane se pot confrunta cu dificultatea (imposibilitatea?) de a se înțelege, cu și prin argumente logice, cu o persoană sau cu un grup (de exemplu, cu restul familiei, cu restul acționarilor, etc.) cu privire la dreptul legitim asupra unei sume de bani sau a unui bun patrimonial cuvenit. Moment interesant începând cu după-amiaza zilei de 29 martie, valabil până spre 30 martie, pentru carieră, funcție, asumare de responsabilități, dezamorsare a unor conflicte. Relații dinamice cu apropiații pe direcția integrării nativilor în activități comune ce presupun consum de energie, muncă și entuziasm.

Horoscop Rac pentru săptămâna 23 – 29 martie 2019

Horoscop Urania Rac

Între 23 și 25 martie dimineața, răstimp marcat de un accentuat registru afectiv care cu greu va putea fi ținut sub control de către nativi. În funcție de vârstă, de marcajele astrale primite la naștere, de educație și de context biografic, unii pot fi cuprinși de dor (de fiul sau de fiica lor), de nostalgia după o perioadă fericită, de regrete (după o relație sentimentală). Mult mai profitabil va fi acest context pentru cei care desfășoară activități de creație și/sau interpretare și care vor avea un plus de sensibilitate care îi poate conduce la soluții artistice remarcabile prin expresivitate și subtilitate. Contextul va fi cu atât mai important și mai valoros, cu cât, din 26 martie, tranzitele astrale ale momentului pe casa a IX-a vor fi și mai armonice prin intrarea, în acest sector, a planetei Venus, care le va da, timp de o lună de acum încolo, suport mental, spiritual, intelectual și artistic. Între 25 martie, după ora 8.06, și după-amiaza zilei de 27 martie, influxuri bune care se pot reflecta în starea de sănătate, în ipostazele de fiecare zi care pot contribui, direct sau indirect, la vindecare, ameliorare sau recuperare organică. Contextul este pozitiv și pentru demersurile profesionale, și activitatea de fiecare zi la locul de muncă. Între 27 martie, după ora 16.09, și 29 martie, Racii nu vor fi flexibili în întâlnirile menite să reglementeze o dispută. Punctul lor de vedere va fi contracarat de rigiditatea relațiilor parteneriale. Latura șubredă a acestui context presupune că, pe acest fundal astral, nici ei nu vor obține vreo înțelegere când și dacă își vor susține interesul. Întreaga săptămână conține datele astrale care vor justifica o activitate bogată în plan profesional, public și/sau oficial, marcată, deseori, de ipostaze combative, energice, ce presupun poate, chiar, și asumarea unor riscuri.







Horoscop Leu pentru săptămâna 23 – 29 martie 2019

Horoscop Urania Leu

Între 23 și 25 martie dimineața, îngrijorări domestice, motive de nemulțumire cu privire la funcționarea gospodăriei: întreruperi ale utilităților, nevoia unor reparații, obiecte care se strică sau nu mai funcționează corespunzător; risc de inundații sau de pagube provocate de condițiile meteo defavorabile. Relațiile cu rudele apropiate pot fi marcate de animozitate, nesinceritate sau ostilitate. Între 25 martie, după ora 8.06, și după-amiaza zilei de 27 martie, secvență agreabilă prin cheful de viață accentuat brusc de tranzitele momentului care îi fac pe Lei să accepte invitații, să se dedice activităților relaxante sau să facă ”mișcare”. Context bun pentru toți cei care desfășoară activități sportive, ce presupun un program susținut de antrenamente, participarea la competiții, efortul de atingere a parametrilor optimi în pregătirea fizică. Situații fericite care îi mobilizează pe cei care desfășoară activități culturale și artistice, mai ales sub forma unor concerte, gale, festivaluri, concursuri, turnee în străinătate, care îi vor obliga să se concentreze asupra performanței și calității respectivului eveniment, făcându-i să se încarce cu motivații personale (ambiție, orgoliu) sau cu un acut sentiment al datoriei (obligația de a fi la înălțimea exigențelor, de a demonstra nivelul pregătirii, de a avea succes, de a câștiga un premiu, etc.). În seara zilei de 26 martie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și, până pe 20 aprilie a.c., va crea o paletă interesantă de ipostaze favorabile obținerii unui beneficiu material sau financiar, indiferent de valoarea lui. Între 27 martie, după ora 16.09, și 29 martie, nativii vor simți intens nevoia de a rezista la stres, la volumul mare de muncă, la secvențele delicate de la locul de muncă. Simptomele afecțiunilor cronice vor fi resimțite mai deranjant decât în alte zile.






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 23 – 29 martie 2019

Horoscop Urania Fecioara

Între 23 și 25 martie dimineața, tranzitul îi vulnerabilizează pe nativi, făcându-i lesne iritabili în dialogurile personale, în luările de cuvânt în spațiul public, în care se simt atacați dacă preopinenții încearcă să transforme observațiile lor critice cu privire la opțiunile, idealurile, convingerile sau crezurile personale ale nativilor în niște argumente legitime. Între 25 martie, după ora 8.06, și după-amiaza zilei de 27 martie, efort de a pune în ordine acte și documente privitoare la statutul unui imobil (casă, locuință), al unor terenuri, al bunurilor patrimoniale personale sau în regim de coproprietate cu membrii de familie. În seara zilei de 26 martie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor. Până pe 20 aprilie a.c., ea va genera o stare de armonie în planul tuturor tipurilor de relații parteneriale și/sau contractuale. În acest context, se anunță șanse reale de a se ameliora conflictele mai vechi, de a se risipi, prin gesturi și inițiative inspirate și delicate sau politicoase, antipatiile; posibilitatea revizuirii unor conflicte și a ”căderii la pace”. Momente tandre: ipoteza unei căsătorii plutește în aer. Între 27 martie, după ora 16.09, și 29 martie, sectorul sentimentelor rămâne controlat și limitat în trăiri. Revine în actualitate sau se consolidează convingerea părinților cu privire la nevoia de a acționa consecvent și principial în relațiile cu copiii, mai ales dacă aceia au crescut, iar personalitatea lor în devenire ridică probleme pedagogice majore. În acest sens, perioada 29/30 martie poate fi, în cazul unora, importantă prin evenimente și provocări, prin decizii și reacții. Bun va fi, însă, același context pentru cei care desfășoară activități profesionale în care e nevoie de răbdare, metodă, concentrare pe detalii, disponibilitatea de a revizui, corecta, reface, stiliza sau elabora un proiect indiferent de natura lui.

Horoscop Balanță pentru săptămâna 23 – 29 martie 2019

Horoscop Urania Balanta

Între 23 și 25 martie dimineața, nemulțumiri legate de felul în care se vor aplica noile norme de salarizare sau se vor face plățile pentru munca efectuată de către nativi. Lipsă de orizont și de informații necesare privitoare la felul în care se desfășoară o dezbatere succesorală, un partaj, ieșirea dintr-o asociere de unde și îngrijorarea cu privire la posibilele nereguli sau abuzuri ce s-ar putea comite în defavoarea lor. Între 25 martie, după ora 08:06′, și după-amiaza zilei de 27 martie, activități curente care-i aduc pe nativi în fața unor ghișee pentru depunerea actele și cereri în vederea obținerea unor înscrisuri (adeverințe, certificate, avize, aprobări) și care ar putea fi nevoiți să facă una sau mai multe deplasări de scurtă durată în țară sau în străinătate. Se conturează ipoteza susținerii unui examen, a absolvirii unei etape școlare (perfecționare). Cei născuți în Balanță se vor exprima corect și la obiect, susținându-și cauza cu legitimitate și autoritate. Unele persoane ar putea lua în calcul abordarea unei noi discipline de studiu pentru a putea desfășura și alte activități sau pentru a-și ridica gradul de competență profesională. În seara zilei de 26 martie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și, până pe 20 aprilie a. c., va constitui un factor pozitiv și protectiv în ce privește sănătatea de fiecare zi, creând premiza vindecării și a recuperării pe baza tratamentelor sau procedurilor menite să-i relaxeze și să-i echilibreze psihic. Între 27 martie, după ora 16:09′, și 29 martie, perioadă lipsită de strălucire, în care nativii vor fi obligați să-și asume treburi casnice și activități de rutină. Relațiile cu părinții vor sta sub semnul acelorași limite în comunicare și (bună) înțelegere instaurate de ceva vreme. Între 29 – 30 martie, posibilă satisfacție legată de o situație creată la locul de muncă.





Horoscop Scorpion pentru săptămâna 23 – 29 martie 2019

Horoscop Urania Scorpion

Între 23 și 25 martie dimineața, Luna va tranzita zodia Scorpionului și le va da nativilor care aparțin acestui semn un plus de vigoare, sporindu-le calitățile native. În felul acesta, Scorpionii vor fi în formă fizică și psihică. Între 25 martie, după ora 08:06′, și după-amiaza zilei de 27 martie, efort de a intra în normalitate din punct de vedere fiscal ori de a se plasa cât mai repede într-un regim bănesc satisfăcător. Posibile demersuri, unele chiar în justiție, pentru a-și cere un drept salarial sau pentru a rezolva o speță mai complicată în cazul unui dosar de pensionare, de sănătate, acordarea unei indemnizații pentru îngrijire, invaliditate, pensie de urmaș, etc. Nota generală este de recuperare a unui drept (o înlesnire) care le-a fost anulat printr-o decizie de ultimă oră sau prin aplicarea greșită a textului de lege. În seara zilei de 26 martie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și va genera, până pe 20 aprilie a. c., un val de trăiri și emoții care privesc o relație sentimentală (cea veche sau una nouă), relațiile dintre părinți și copii (posibilitatea de a concepe, până la jumătatea lunii aprilie, un copil). Dar contextul va fi minunat și pentru toți cei care desfășoară activități artistice de creație sau interpretative. Disponibilitate pentru relaxare, cultivare a spiritului; cufundare în vis și speranță. Între 27 martie, după ora 16:09′, și 29 martie, disponibilitate interioară pentru conversații și viață publică destul de redusă sau limitată la strictul necesar. Din varii motive personale (oboseală, stres, preocupări majore pe un subiect major de viață, sănătate), Scorpionii vor refuza să piardă timpul în conversații inutile, care nu aduc spor de cunoaștere și nu contribuie la lămurirea vreunui aspect de viață. La fel vor aborda și situațiile în care ar trebui să se deplaseze, chiar și pe distanțe mici sau pentru scurt timp.

Horoscop Săgetător pentru săptămâna 23 – 29 martie 2019

Horoscop Urania Săgetător

Între 23 și 25 martie dimineața, univers interior tulburat de gânduri, nemulțumiri și frământări în vederea găsirii unei soluții; constatări care îi destabilizează afectiv și care se reflectă și în starea generală de sănătate. Tulburări endocrine, posibile intervenții stomatologice medii sau majore ca impact (anestezie, durere, sângerări, infecții, proceduri chirurgicale ori chiar alergii la substanțele folosite în aceste împrejurări). Se menține situația „apăsătoare”, greu de rezolvat, la locul de muncă. Săgetătorii vor face efortul de a răbda, de a suporta și de a nu reacționa brutal, pe măsura revoltei lor interioare sau a importanței situației care a declanșat respectiva nemulțumire. Între 25 martie, după ora 08:06′, și după-amiaza zilei de 27 martie, perioadă mai destinsă și mai detașată de factorii de stres. Săgetătorii se vor ocupa de viața lor, de viitorul lor, de proiectele lor și vor dezvolta un binefăcător optimism, născut din încrederea în propriile lor capacități de progres și construcție de sine. În seara zilei de 26 martie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și, timp de aproape o lună de acum înainte, va crea premizele unei stări de bine și armonie în relațiile de familie. Între 27 martie, după ora 16:09′, și 29 martie, revin grijile financiare curente, poate nu destabilizatoare dar, cu siguranță, plictisitoare. Concluziile la care nativii vor ajunge după ce vor analiza, pe baza datelor de ultimă oră, situația financiară de la locul de muncă, le vor da argumente în plus și să le vor consolida temerile cu privire la capacitatea instituției la care lucrează (sau chiar a activității desfășurate în regim propriu), de a le asigura venitul necesar. Se menține „provocarea primăverii” care, mai ales pe cei tineri, îi va chema spre aventură, spre sentimente trăite intens, spre activități sportive care să le consolideze sentimentul de vigoare și putere.





Horoscop Capricorn pentru săptămâna 23 – 29 martie 2019

Horoscop Urania Capricorn

Între 23 și 25 martie dimineața, meditații pe tema naturii umane, a relațiilor de prietenie și a noțiunii, generale, de „încredere”. Uneori, ele pot fi provocate de un eveniment care le sugerează că nu trebuie să se (mai) bazeze pe un apropiat sau că interesul este cel care alterează, de multe ori, o prietenie. Unele gânduri și constatări nu sunt noi, ci sunt doar readuse în prim-planul atenției lor pe fondul unor situații care îi fac să revină la concluziile de viață mai vechi. Între 25 martie, după ora 08:06′, și după-amiaza zilei de 27 martie, poate intra în funcție „mașina protecției din astral”, aparent nevăzută dar resimțită prin ipostazele de viață neobișnuite care ridică întrebări legitime asupra felului în care un fapt pozitiv a fost posibil sau cum un pericol a fost, în ultima clipă, evitat. În seara zilei de 26 martie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor ceea ce va reprezenta un real sprijin, până pe 20 aprilie a. c., în planul comunicării, a schimbului de idei, a primirii de informații necesare, a învățării și a ipostazelor publice. Pe fond, nativii mai pot avea șansă ori de câte ori se vor prezenta în fața unei comisii de examinare a competențelor școlare sau profesionale ori în fața reprezentanților unor instituții cărora le expun „problema” lor, solicitându-le ajutor. De asemeni, Capricornii vor mai avea noroc la drumuri și deplasări, mai ales în ipostaza celor de agrement, de învățare sau efectuate ca scop de purificare, înălțare, trăire religioasă ori chiar de vindecare (de exemplu, pelerinajele în locuri consacrate pentru puterile lor tămăduitoare). Între 27 martie, după ora 16:09′, și 29 martie, secvență mai rigidă pentru că nativii vor fi obligați să se supună unor rigori și comandamente ce decurg din obligațiile personale, familiale, sociale, profesionale sau parteneriale. Nu toate le vor face plăcere.

Horoscop Vărsător pentru săptămâna 23 – 29 martie 2019

Horoscop Urania Vărsător

Între 23 și 25 martie dimineața, etapă neplăcută, în ansamblu, ca trăire, ca stare difuză interioară care poate fi percepută în diferite chipuri în funcție de vârstă și de premiză biografică ori de rolul social al fiecărui nativ: jenă, dezgust, teamă, spaimă de viitor, inhibiție, revoltă. Între 25 martie, după ora 08:06′, și după-amiaza zilei de 27 martie, posibilitatea de a avea satisfacții colaterale celor profesionale prin intermediul unor activități, desfășurate alături de prietenii de care se simt atașați prin gusturi și idealuri comune, care le permit să-și găsească „o oază de liniște” sau de împlinire. Noroc, protecție sau ajutor de la persoane necunoscute, cu statut oficial, care se poartă „ca niște prieteni” față de nativi, intervenind, în mod salutar, în favoarea lor prin curaj, susținere sau limpezire a unei situații confuze create, la un moment dat, în jurul lor. În seara zilei de 26 martie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și, până pe 20 aprilie a. c., ea va reprezenta un factor de noroc, de câștig sau de progres în privința banilor câștigați din muncă proprie ori de a crea cadrul legal necesar pentru ca nativul să găsească un bun plasament al capacității lui de muncă și al valorificării corecte a valorii personale (talente, însușiri). Între 27 martie, după ora 16:09′, și 29 martie, universul interior poate fi marcat, dar nu în chip obligatoriu, de amintiri, de ipostaze de viață mai vechi care nu s-au consumat nici în viața reală, nici în viața interioară, până la capăt, ținându-l „agățat” pe nativ de clipele grele prin care a trecut. Stare interioară mai puțin veselă: Vărsătorii pot avea dureri osoase, probleme organice ce nu trec cu o tabletă, fiind, în general, o chestiune cronică sau de lungă durată ori care recidivează în funcție de factorii externi (frig, stres, oboseală, suprasolicitare, alte șubreziri organice, etc.) care le agravează.





Horoscop Pești pentru săptămâna 23 – 29 martie 2019

Horoscop Urania Pești

Între 23 și 25 martie dimineața, perioadă interesantă prin impulsurile pe care le poate declanșa acest tranzit în planul conștiinței de sine, al proiecțiilor de viață pe termen lung sau al atașamentelor față de oameni, idei, valori și inițiative care, acum, pot să le apară într-o lumină „crudă”, neiertătoare dar binevenită pentru Pești, care pot primi, astfel, un necesar reper al realității neidealizate, necosmetizate față de care trebuie să se raporteze corect și logic. Între 25 martie, după ora 08:06′, și după-amiaza zilei de 27 martie, moment plăcut în plan public (recunoaștere, prețuire, laude, aplauze, premii, ipostaze flatante). Șansa de a accede la o funcție sau la o nominalizare de prestigiu. În seara zilei de 26 martie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și, până pe 20 aprilie a. c., ea se va plasa în sectorul casei I a acestor nativi, ceea ce va reprezenta un moment plăcut în planul vieții și activității de fiecare zi, favorabil sănătății, util pentru starea lor interioară și deschizător de oportunități. Între 27 martie, după ora 16:09′, și 29 martie, nu prietenii vor fi cei care vor lumina drumul Peștilor. Dimpotrivă, nativii vor avea tendința să-i evite pe cei care, de-a lungul timpului, i-au perceput ca pe niște persoane abuzive, nesincere, care le-au întunecat existența cu universul lor „complicat” de interese și manevre ascunse. O atenție specială trebuie acordată răstimpului 29/30 martie când, pe fondul revenirii planetei Mercur la mersul direct, în conjuncție, la grad perfect, cu Neptun, și sub patronajul planetei Venus, se pot primi vești speciale. Peștii pot avea trăiri interioare care pot fi denumite, de la caz la caz, intuiție fericită, inspirație, protecție, iluminare, revelație. Conținutul acestor stări va avea, pentru fiecare nativ, o semnificația specială născută din colaborarea acestor tranzite cu harta nașterii lor.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții