Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Citește Horoscopul zilei de 22 Aprilie 2019

Written By NIKE B. on duminică, 21 aprilie 2019 | 09:17


Horoscopul zilei de 22 Aprilie 2019

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Aspectele financiare iti deschid saptamana. Este o zi buna pentru achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Se pot rezolva chestiuni legate de mosteniri sau partaje specifice divortului. La serviciu este multa forfota, colegii iti sunt alaturi, dar sefii nu. Fii prudent, dozeaza-ti eforturile si ocupa-te doar de treburile tale. Spre finalul zilei, detaseaza-te de laturile materiale ale vietii si gandeste-te la cele sfinte.




Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Pentru tine este o zi interesanta la capitolul relatii parteneriale. Sunt posibile neintelegeri in relatia de cuplu, dar cu prudenta si discernamant se pot depasi momentele delicate. Pe de alta parte, unele colaborari sau proiecte iti pot da batai de cap. Selectează-ți cu atentie activitatile si tine cont de ce iti doresti cu adevarat. Dupa-amiaza aduna-i pe cei dragi la o șuetă.









Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Începi saptamana cu treburile de la serviciu. Ai multe de facut, dar organismul tau este cam obosit. Relatiile colegiale lasa mult de dorit, iar sefii nu prea sunt de gasit. Selecteaza-ti prioritatile si ocupa-te doar de activitatile usoare. Sanatatea este vulnerabil. Evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pe cat posibil. Dupa-amaiza plimbat-te in aer liber si odihneste-te mai mult.



Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Începi saptamana cu treburile de la serviciu. Ai multe de facut, dar organismul tau este cam obosit. Relatiile colegiale lasa mult de dorit, iar sefii nu prea sunt de gasit. Selecteaza-ti prioritatile si ocupa-te doar de activitatile usoare. Sanatatea este vulnerabil. Evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pe cat posibil. Dupa-amaiza plimbat-te in aer liber si odihneste-te mai mult.




Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

O zi care continuă aspectele familiale și domestice. Relatiile cu membrii familiei se pot îmbunătăți și se va putea cadea la pace pe orice temă. Se pot isca conflicte majore in casa datorită altora. Dorul de copilarie si personajele ei va fi la cote inalte, asa incat o discutie cu neamurile sau răsfoitul unui album cu fotografii de familie iti pot aduce clipe frumoase.








Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Se pare ca vei fi nevoit să călătorești frecvent. Scopurile pot fi diverse, insa te vei alege cu ceva foloase. Pe de alta parte este o zi buna pentru a-ti imbogati palmaresul educativ cu studii. Iti sunt favorizate examenele, interviurile sau demersurile necesare inscrierii sau finalizarii unui curs. Fii prudent si ocupa-te pe indelete de propria-ti instruire. Spre seară apar vesti interesante.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Cadourile si recompensele continuă să-ți vină și astăzi. Sunt momente bune pentru cumparaturile zilnice, insa orienteaza-te doar spre strictul necesar. Energia vitala fluctueaza destul de mult, asa incat recomandabil este sa faci treburi usoare. Sanatatea este vulnerabila pe întregul organism. Spre finalul zilei, plimbă-te in aer liber sau delectează-ți sufletul cu o carte buna.




Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Esti plin de energie, ai chef de tot si toate, dar bine ar fi sa te ocupi doar de treburile tale. Astrele te sfatuiesc sa-ti programezi vizite la saloanele de intretinere corporala sau cursuri de dezvoltare personala si relationala. Prietenii iti sunt alaturi, dar fii prudent. Nu divulga planurile tale de viitor. In a doua parte a zilei verifica situatia bugetului de venituri si cheltuieli.




Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Starea ta de spirit fluctueaza destul de mult astazi. Sunt momente bune de a sta doar cu tine insuti si de a face o analiza minutioasa a evenimentelor petrecute in ultimul timp. Se pare ca punctele vulnerabile se afla in zona carierei si a relatiilor parteneriale. Bine ar fi sa-ti selectezi prioritatile si sa tii cont doar de ce isi doreste sufletul tau. Foloseste remedii naturiste, plimba-te in aer liber si odihneste-te mai mult.









Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Relatiile cu prietenii sunt pe primul loc astazi. Intalniri, dialoguri, sfaturi – toate iti vin in ajutor. Unele informatii sunt neplacute sau alarmante, dar selecteaza doar ce iti este de folos momentan. Se pot ivi mici conflicte cu cineva apropiat, dar farmecul tau va reusi sa lamureasca lucrurile. In a doua parte a zilei, viziteaza o galerie de arta, o biserica sau vizioneaza un film deosebit alaturi de cei dragi.




Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Razele astrelor se oglindesc in zona carierei si a imaginii publice. Sunt posibile mici conflicte cu sefii sau autoritatile. Astfel, imaginea ta in ochii celorlalti va avea de suferit, dar sunt momente pasagere. Discordia se afla in acest segment de viata, asa incat evita provocarile si ocupa-te doar de indatoririle tale. Spre sfarsitul zilei se recomanda plimbari in aer liber sau lecturi usoare.




Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Relatiile cu strainatatea alcatuiesc subiectul principal al zilei. Sunt momente favorabile pentru a face demersuri specifice unei calatorii departe de granitele tarii, atat in scopuri de agrement, cat si in scopuri profesionale. Pentru altii se pot ivi probleme legate de studii universitare sau pe termen lung. In a doua parte a zilei se recomanda activitati culturale. La serviciu pot apărea niscai neplăceri.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții