Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei din 22 Aprilie 2019

Written By NIKE B. on luni, 22 aprilie 2019 | 07:29


Horoscop pentru femei din 22 Aprilie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Cei din jur iti acorda sprijin si incredere. Daca exista lucruri in viata cotidiana care te trag in jos, poti conta pe ajutorul celor dragi, care nu te abandoneaza in aceasta perioada un pic mai grea.


Horoscop pentru femeia din Taur

E o zi buna pentru a reflecta asupra propriei situatii, pentru a intelege mai bine cine esti cu adevarat. Vei intelege mai bine trairile tale si pe ale celor din jur.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

E o zi buna pentru a reflecta asupra propriei situatii, pentru a intelege mai bine cine esti cu adevarat. Vei intelege mai bine trairile tale si pe ale celor din jur.







Horoscop pentru femeia din Rac

Trebuie sa gestionezi mai bine problemele legate de munca, daca nu vrei sa regreti mai tarziu ca nu ai incercat sa te mobilizezi mai bine. Lucurile nu iti vin la indemana, e drept, dar nici nu trebuie sa renunti fara sa incerci sa infrunti situatia!



Horoscop pentru femeia din Leu

Ca sa castigi banii in plus pe care ti-i doresti, va trebuie sa fii un pic mai viclean sau vicleana decat de obicei. Nu tot ce vrei in viata se poate obtine pe cale directa, asa ca o strategie subtila te va ajuta sa iti faci protofelul mai greu. Totul depinde de tine!








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ai ocazia sa petreci timp cu un grup de sex opus, lucru care iti scoate in cale o posibila relatie. O anumita schimbare in conceptiile tale te face sa vezi lumea cu alti ochi si sa incerci lucrui noi.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi, va trebui sa apelezi la parerile si sfaturile altora, pentru a duce la bun sfarsit un task personal. Chiar daca nu duci lipsa de abilitati, nu e niciodata prea tarziu sa inveti cate ceva nou. Pastreaza o atitudine deschisa!








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astazi, nu prea reusesti sa separi binele de rau. De aceea e bine sa eviti conflictele si alegerile importante. In mod normal, nu e bine sa amani astfel de lucruri, dar, in acest caz, e important sa iti acorzi un ragaz.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

E timpul sa lucrezi la dezvoltarea incredereii in propria persoana, prin preluarea unor initiative. Indrazneste sa gandesti diferit si sa iesi din multime, cu ideile inovatoare pe care stii ca le poti promova. Trebuie doar sa treci peste teama ca cei din jur le vor privi cu ochi rai!



Horoscop pentru femeia din Capricorn

De obicei, tii totul in tine si te indrepti spre propriile resurse, atunci cand iti e greu. Astazi, va trebui sa iesi din carapacea in care traiesti, pentru a cere ajutorul intr-o problema. Si pentru ca nu ai mai facut-o pana acum, iti va fi deosebit de greu!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

S-ar putea sa simti presiune din partea celor din jur sa faci ceva ce iti displace. Daca nu vrei sa o faci, nu trebuie sa taci doar pentru a le intra in gratii. Spune-ti punctul de vedere si nu renunta in fata unor mofturi!







Horoscop pentru femeia din Pești

Daca aplici o intorsatura neasteptata unei chestiuni care pare sa nu aiba rezolvare, atragi respectul multor persoane astazi. Chiar daca asta inseamna sa te camuflezi si sa iti ascunzi trairile. Cei din jur iti vor accepta punctul de vedere.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții