Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 28 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei din 7 Aprilie 2019

Written By NIKE B. on duminică, 7 aprilie 2019 | 07:05


Horoscop pentru femei din 7 Aprilie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Dedicatia ta fata de munca va da roade, asa ca vei avea ocazia sa ceri ceea ce ti se cuvine, fara sa intampini obiectii. Nimeni nu iti poate contesta eficienta, asa ca veti fi tratat cu respectul care vi se cuvine.

Horoscop pentru femeia din Taur

Dedicatia ta fata de munca va da roade, asa ca vei avea ocazia sa ceri ceea ce ti se cuvine, fara sa intampini obiectii. Nimeni nu iti poate contesta eficienta, asa ca veti fi tratat cu respectul care vi se cuvine.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

E cazul sa iti iei dulapul la puricat si arunci toate acele lucruri invechite, care nu mai sunt deloc in trend. Un stil clasic nu inseamna ca trebuie sa te tii mortis de haine pe care le purtai in liceu, doar pentru ca inca iti vin. Incearca sa aduci ceva nou in aspectul tau!





Horoscop pentru femeia din Rac

Devii suspicioas sau suspicioasa atunci cand primesti vesti bune de la persoane la care nu te astepti. Unele complimente pur si simplu par trase de par, dar nu te pripi in a acuza pe cineva de intentii ascunse!

Horoscop pentru femeia din Leu

Inainte de a da ordine, incearca sa te asiguri ca cei care lucreaza pentru tine pot duce la bun sfarsit atributiile pe care le imparti in stanga si in dreapta. Daca esti intr-o pozitie de conducere, se va dezlantui iadul daca nu esti mai chibzuita in alegerile pe care le faci!






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Faci ceva diferit astazi si descoperi intelesuri mai profude in activitatile tale zilnice. Antenele tale sunt bine intinse si captezi orice semnal din jur. Esti in forma maxima, in ce priveste abilitatile de a absorbi orice informatie din jur.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Numai atitudinea ta exuberanta in fata vietii te face sa scapi basma curata, avand in vedere felul in care te joci cu focul in ultima vreme. Nu mai e mult pana cand va trebui sa te asezi si sa alegi un sens unic in viata ta.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astazi se iveste ocazia de a cunoaste o persoana atractiva sau, cel putin, interesanta. Interesul pe care il manifesta fata de tine te maguleste si iti da incredere sa faci pasul urmator.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Un anume gand te obsedeaza, mai ales pentru ca implica ceva ce nu poti avea. De obicei, genul acesta de experiente vin cu o lectie importanta in spate. Asa ca, pe moment, poate parea o situatie dificila, dar, pe viitor, iti vei da seama ca a fost o experienta utila.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Te vei gasi intr-o situatie care iti va atinge o coarda sensibila. Fie cineva din trecut la care ai tinut mult iti da un semn care te tulbura, fie intalnesti pe cineva care are exact acelasi efect asupra ta.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Chiar atunci cand credeai ca ai intrat in monotonie, un telefon legat de munca te scoate din rutina si iti aduce entuziasmul de care aveai nevoie pentru a munci cu spor. Lucrurile capata nuante mai vii, acum ca ai perspective mai largi.






Horoscop pentru femeia din Pești

Ai nevoie de un scop, altfel, toata energia pe care o ai se va irosi, pur si simplu. Nu ai nici rabdarea de a sta locului si de a face lucruri banale, dar nici dispozitia necesara pentru a alege ceva interesant, care sa te anime. Astepti sa iti pice totul din cer, dar lucrurile nu merg niciodata asa...

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții